-
RED BULL
FERRARI
MERCEDES
LOTUS
FORCE INDIA -
- Ferrari
- STR
- Lotus
- Caterham
- 4TF
-
Ελπιζω φετος να περασω τις 8 συμμετοχες γιατι τις σεζον 2010 και 2011 ειχα μονο τοσες...
- Williams (Η ομαδα που πρωτοξεκινησα, ηθελα περυσι αλλα δεν και αυτη που θελω να κανω το πρωτο πληρες πρωταθλημα)
- Lotus
- Sauber
- Force India
- Caterham
-
- Lotus
- Sauber
- Force India
-
1.Lotus
2.McLaren
3.Mercedes
4.red Bull -
- Scuderia Ferrari
-
- Ferrari
- Toro Rosso
- Lotus
- Red Bull
- 4TF Racing
-
Aφού δεν υπάρχει Trulli φέτος θα διαλέξω κάτι ουδέτερο...
- 4TF
- Μercedes
- Lotus
- RBR
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Aφού δεν υπάρχει Trulli φέτος θα διαλέξω κάτι ουδέτερο...- 4TF
...
Κάτι μου λέει ότι θα χαλάσεις τη σούπα του St.Devote μ' αυτή σου την επιλογή
Έλα στη Lotus να ροκάρουμε και φέτος, χεχε!(Αν φυσικά καταφέρω να μπω στη Lotus... τι συνωστισμός κι αυτός φέτος! - 4TF
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
... τι συνωστισμός κι αυτός φέτος!απότι άκουσα, μεγας χορηγός της ομάδας lotus θα είναι τα παγωτά ΕΒΓΑ και η ρετσίνα Γεωργιάδη
-
Τα μεσάνυκτα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η 1η φάση δηλώσεων ομάδων για το νέο Πρωτάθλημα 2012. Σ' αυτή τη φάση προβάδισμα είχαν οι περσινοί συμμετέχοντες με σειρά βάσει κατάταξης στο Πρωτάθλημα βαθμών του 2011. Σύμφωνα με τις επιλογές τους, το line-up ως αυτή τη στιγμή είναι ως εξής:
Στην επόμενη φάση που έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, οποιοσδήποτε (παλιά και νέα συμμετοχή) μπορεί να καλύψει ένα από τα κενά που υπάρχουν στον παραπάνω πίνακα. Εάν καλυφθούν όλα τα κενά, τότε θα ανοίξουν εξτρά θέσεις στις 6 τελευταίες ομάδες + την 4TF1. Σπεύσατε!
-
Ευχομαι καλη χρονια σε ολους και χαιρετιζω τους team mates ckastam και Geo f1. Με το φιλο ckastam υπηρξαμε team mates και το 2010 παλι στη Williams.
ΥΓ: Στη Mercedes δεν μπηκε ακομα ουτε ΕΝΑΣ !!!
-
Καλο ξεκινημα σε ολους !
Καλωσοριζω τους Bayern (πρωταθλητης) και Theofaman (δυναμιτης)! Παμε μωρη κοκκινη αρμαδα ! -
Καλώς τους .
kantoniou , coupeas
Για να δείτε πόσο δημοκρατική είναι η ομάδα θα σας αφήσω να διαλέγεται μόνοι σας ποιος θα χτυπάει τα βραδινά νούμερα 12-2 και 2-4 , νεούδια ,
Πάμε για πρωτάθλημα . . .
Καλή χρονιά σε όλους
-
επιτέλους yugo το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα και αυτην την χρονια ξεκιναμε κ οι 2 απο την αρχή της σεζόν στην ομάδα μας. άλλωστε κι εγώ την πρώτη μου χρονιά είχα χάσει τους 3 πρώτους αγώνες.
Καλωσορίζω στην ομάδα τον Geo F1 μετα την αποχώρηση του patro αλλά και του ladaman.Καλά αποτελέσματα παιδιαααααα
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλώς τους .kantoniou , coupeas
Για να δείτε πόσο δημοκρατική είναι η ομάδα θα σας αφήσω να διαλέγεται μόνοι σας ποιος θα χτυπάει τα βραδινά νούμερα 12-2 και 2-4 , νεούδια ,
Πάμε για πρωτάθλημα . . .
Καλή χρονιά σε όλους
Εγω πιστευω τον Χορνερ, που λεει οτι ολα στην ομαδα ειναι επι ισοις οροις...
-
Καλωσορίζω και εγώ τον ladaman11 στούς πρωταθλητές.
Αν δεν το πάρουμε φέτος, ξέρουμε ποιος θα φταίει
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλωσορίζω και εγώ τον ladaman11 στούς πρωταθλητές.Αν δεν το πάρουμε φέτος, ξέρουμε ποιος θα φταίει
Ποιος?
Καλως σας βρηκα λοιπον. Πολυ χαιρομαι που ηρθα στη ομαδα με τον Ασο φετος!
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Καλο ξεκινημα σε ολους !
Καλωσοριζω τους Bayern (πρωταθλητης) και Theofaman (δυναμιτης)! Παμε μωρη κοκκινη αρμαδα !ALL HAIL THE CHAMPIONS (SOON)!
Καλως σας βρηκα λοιπον. Πολυ χαιρομαι που ηρθα στη ομαδα με τον Ασο φετος!
κι εγώ που νόμιζα ότι ο πρωταθλητής παίρνει το 1 σε όποια ομάδα πάει...
-
Vamos Kimis
Διαγ. Προβλεψεων 2012 - σχόλια/αποτελέσματα