-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Το δικό μας cruze εφυγε ... πιθανός αντικαταστάτης 508..Παντως μου φαινονται λιγα τα 8000€
Μου ειχε παει 17300€ δεν μπορω μεσα σε 2,5 χρονια να χασω το 60% των χρηματων μου!
Τελικα αν εισαι ανθρωπος που αλλαζει συχνα αυτοκινητο πρεπει να περνεις VAG.Εγω δεν μπορω να το δωσω τοσο λιγο οποτε θα το απαξιωσω οσο γινεται και το 2020 θα το αποσυρω!
Αν αντεξουμε κ οι 2 μεχρι το 2020!Με το καλο να παραλαβεις και το 508 που ειναι κ αυτο κουκλα!
Οταν λες οι απαιτησεις αλλαξαν τι εννοεις?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Το δικό μας cruze εφυγε ... πιθανός αντικαταστάτης 508..
Παντως μου φαινονται λιγα τα 8000€
Μου ειχε παει 17300€ δεν μπορω μεσα σε 2,5 χρονια να χασω το 60% των χρηματων μου!
Τελικα αν εισαι ανθρωπος που αλλαζει συχνα αυτοκινητο πρεπει να περνεις VAG.Εγω δεν μπορω να το δωσω τοσο λιγο οποτε θα το απαξιωσω οσο γινεται και το 2020 θα το αποσυρω!
Αν αντεξουμε κ οι 2 μεχρι το 2020!Με το καλο να παραλαβεις και το 508 που ειναι κ αυτο κουκλα!
Το συνολικό κόστος εμάς τον Ιούλιο του 09 μας βγήκε 16500. Δεν μπορώ να επεκταθώ πολύ αλλά επειδή η προσφορά που έχουμε από την πεζώ είναι πολύ καλή και εκτός από τα 8.000 είχαμε άλλο ένα κέρδος 1.000 από την πώληση του, οπότε υπολόγισε ότι χάσαμε 7500 κι όχι περίπου 10.000 όπως στο από πάνω παράδειγμα.
Εννοώ πως προστέθηκε άλλο ένα άτομο στην οικογένεια και το cruze δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ούτε στους χώρους ούτε απο θέμα κινητήρα που όπως προείπα και πριν το 1.6 μας ήταν..... λίγο....
Όντως το 508 είναι κούκλα το αμάξι δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά εντός της ημέρας πιστεύω θα τελειώσει.
Όντως μιλάμε για ίδιο ουσιαστικά αντιπρόσωπο αλλά για χαοτική διαφορά στη συμπεριφορά στο τμήμα πωλήσεων αλλά και στο συνεργείο ( γνωστός γαρ).
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να μπούμε σε διαδικασία να διαπιστώσουμε την ετοιμότητα της πεζό όπως το δοκιμάσαμε στη Σεβ με τραγικά αποτελέσματα.
Το κρουζάκι θα μείνει στην καρδιά μας πάντως -
Πάντως τα 7500 δεν τα έχασες ακριβώς γιατί χρησιμοποίησες ένα αυτοκίνητο για δύο χρόνια αν λχ είχες κάνει χρονομίσθωση αυτά τα δύο χρόνια ή έπαιρνες ταξί πόσα θα είχες χαλάσει ? οπότε περίπου τα μισά είναι η πραγματική χασούρα... 508 μου άρεσε πολύ το κάθισμα του το πιο άνετο που έχω κάτσει. Παρόλα αυτά στο ταξίδι το 607 του πατέρα παραμένει αξεπέραστο (άλλη κατηγορία βέβαια).
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Πάντως τα 7500 δεν τα έχασες ακριβώς γιατί χρησιμοποίησες ένα αυτοκίνητο για δύο χρόνια αν λχ είχες κάνει χρονομίσθωση αυτά τα δύο χρόνια ή έπαιρνες ταξί πόσα θα είχες χαλάσει ? οπότε περίπου τα μισά είναι η πραγματική χασούρα... 508 μου άρεσε πολύ το κάθισμα του το πιο άνετο που έχω κάτσει. Παρόλα αυτά στο ταξίδι το 607 του πατέρα παραμένει αξεπέραστο (άλλη κατηγορία βέβαια).Αυτό είναι αλήθεια μετράει και η χρήση πάντα. Όντως τα καθίσματα του είναι πολύ άνετα. Το 607 είναι μια κατηγορία πάνω, χρονολογία ; Με τον 2.2; Πολύ ωραίο αμάξι το 607 το είχε γνωστός του πατέρα μου και είχα μπει ουκ'ολίγες φορές!
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Το δικό μας cruze εφυγε ... πιθανός αντικαταστάτης 508..
Εννοώ πως προστέθηκε άλλο ένα άτομο στην οικογένεια και το cruze δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ούτε στους χώρους ούτε απο θέμα κινητήρα που όπως προείπα και πριν το 1.6 μας ήταν..... λίγο....
Το κρουζάκι θα μείνει στην καρδιά μας πάντως
Καλοριζικο κ το νεο μελος και το 508!
Τα πολυμορφικα δεν τα κοιταξες???
Εγω θα ζαχαρωνα ενα tsi αν ημουν στην θεση σου!!! -
Τα πολυμορφικά η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσουν σε κανένα στην οικογένεια. Η ιδέα έπεσε για το 5008 που έχει 7 καθίσματα αλλά πραγματικά κανείς δεν το ήθελε. Καλύτερα 1-2 παραχωρήσεις παρά κάτι που δεν σε εκφράζει και δεν το γουστάρεις. Είμαστε αυτής της λογικής γενικότερα είτε είναι λάθος είτε όχι.
Άσε που μου έχουν μείνει χαραγμένες μνήμες από ζαφίρα (προηγούμενων γενιών) σε εκπομπή που έβλεπα στην Αγγλική τηλεόραση όπου με 60 χιλιόμετρα έσκασε αμάξι στο πίσω μέρος του εν λόγο αυτοκινήτου και διαπιστώθηκε ότι αν υπήρχαν παιδιά θα είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά είτε δεν θα ζούσαν καθόλου.
Θα μου πεις άλλο τότε άλλο τώρα και θα συμφωνήσω, αλλά τα πολυμορφικά ποτέ δεν μας άρεσαν γενικότερα.
Σε ευχαριστώ πολύ και για τα δύο -
Συμφωνώ για τα πολυμορφικά, εγώ πάντως θεωρώ ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο το στέισον.
-
Αλήθεια λέγοντας για στέισον, ρώτησες μήπως πόσο θα έρθει το κρουζ στέισον ?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Συμφωνώ για τα πολυμορφικά, εγώ πάντως θεωρώ ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο το στέισον.Αλήθεια λέγοντας για στέισον, ρώτησες μήπως πόσο θα έρθει το κρουζ στέισον ?
συμφωνώ απόλυτα για στέισον , όσο για το κρούζ εάν η ερώτηση είναι σε εμένα όχι δεν ρώτησα και δεν είχα ακούσει καν οτι θα έρθει σε στέισον το σεβυ
-
Υπάρχει το Orlando απο την Chevrolet. Μεγάλο καπως σε διαστάσεις αλλά εντυπωσιακά λειτουργικό μεσα και αρκετά συμπαθές εξωτερικά. Για αναγκες πανω απο 5θέσιο το θεωρώ πολυ καλή πρόταση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει το Orlando απο την Chevrolet. Μεγάλο καπως σε διαστάσεις αλλά εντυπωσιακά λειτουργικό μεσα και αρκετά συμπαθές εξωτερικά. Για αναγκες πανω απο 5θέσιο το θεωρώ πολυ καλή πρόταση.Το είδα και εσωτερικά και σε ένα πολύ σύντομο test drive ως συνοδηγός. Το αμάξι είναι τρομερά πρακτικό εσωτερικά. Με το γνωστό ταμπλό του κρουζ, τους επίσης μέτριους κινητήρες τις gm και το συμπαθητικό χώρο αποσκευών που έχει. Στα λεφτά του είναι μια καλή πρόταση αν και εξωτερικά δεν με γεμίζει.
Προσωπικά δεν θα το είχα στις επιλογές μου αλλά αυτό δεν λέει κάτι. -
Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατω;Ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να επικοινωνισω μαζι του κατι δεν μου αρεσει στο αμαξι μου
-
Σε πήρα τηλ και περιμένω να με πάρεις.
Η Chevrolet είναι παντελώς αναξιόπιστη λυπάμαι που το λέω αλλά η εταιρία είναι απλά αστεία. -
απο εδω μεσα και μονο φαινεται οτι τα cruz εχουν μεγαλο θεμα με δισκο-πλατο
μηπως να κανατε καποια ομαδικη κινηση;;;;;προς την chevy -
Εμάς μόνο που δεν μας βρίσανε με το αμάξι φίλε μου. Δεν θέλω να πω περισσότερα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
**απο εδω μεσα και μονο φαινεται οτι τα cruz εχουν μεγαλο θεμα με δισκο-πλατο **
μηπως να κανατε καποια ομαδικη κινηση;;;;;προς την chevyΠως βγάζεις ένα τέτοιο συμπέρασμα? Πόσοι αντιμετώπισαν τέτοιο προβλημα για θεωρηθεί κατασκευαστική αστοχία και να γίνει ομαδική κίνηση όπως λες?
-
μη με ρωτας.....εισαι απο τους πρωτους αν θυμαμαι καλα που αλλαξαν δισκο-πλατο με το καλημερα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μη με ρωτας.....εισαι απο τους πρωτους αν θυμαμαι καλα που αλλαξαν δισκο-πλατο με το καλημεραΘυμασαι και για ποιον λογο;
-
τα περιστατικά είναι μέχρι στιγμής 6 απο αυτά που εγώ γνωρίζω, αν αυτά είναι λίγα σε ένα τόσο σημαντικό part του αυτοκινήτου................
-
6 εχεις μετρησει εσυ μονο απο εδω μεσα!!!
οποτε μαλλον ειναι πολλοι περισσοτεροι.......με το συγκεκριμενο θεμα
Chevrolet Cruze