-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
:ysterical:
Kαι γαμώ τα τόπικγελοίο είναι το τόπικ δυστυχώς, όπως κ τα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ποστ σου περί κουβά.
το να έχεις δώσει 25χλρ στην vw κ να βγάζεις τέτοιο αντιβαγκικο κόμπλεξ (κόμπλεξ, όχι κριτική) πάντως ειναι το πιο γελοίο που έχω δει -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
γελοίο είναι το τόπικ δυστυχώς, όπως κ τα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ποστ σου περί κουβά.
το να έχεις δώσει 25χλρ στην vw κ να βγάζεις τέτοιο αντιβαγκικο κόμπλεξ (κόμπλεξ, όχι κριτική) πάντως ειναι το πιο γελοίο που έχω δειΚαι γω που εχω δωσει 14 χιλιαρικα στη vag (seat) για ενα αμαξι που λατρευω και εχω και γω αντιβαγκικο κομπλεξ, ειμαι γελοιος?
-
Έχουμε εσωτερικές διαστάσεις του τουινγκο έναντι του απ και πάντα ;
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
γελοίο είναι το τόπικ δυστυχώς, όπως κ τα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ποστ σου περί κουβά.
το να έχεις δώσει 25χλρ στην vw κ να βγάζεις τέτοιο αντιβαγκικο κόμπλεξ (κόμπλεξ, όχι κριτική) πάντως ειναι το πιο γελοίο που έχω δειΚαι γω που εχω δωσει 14 χιλιαρικα στη vag (seat) για ενα αμαξι που λατρευω και εχω και γω αντιβαγκικο κομπλεξ, ειμαι γελοιος?
είναι κάτι σαν ο Χίτλερ να παντρευοταν μαύρη στην εβραϊκή συναγωγή φαντάσου
γελοίος είναι έτσι κ αλλιώς όποιος έχεις κόμπλεξ με οποιαδήποτε εταιρία φίλε (κ δεν εχει μετοχές σε κάποια άλλη ). κ οι γελοιοι σε αυτο το φορουμ όπου δουν VAG μπαίνουν κ πηδάνε το τόπικ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχουμε εσωτερικές διαστάσεις του τουινγκο έναντι του απ και πάντα ;τί να το κάνεις? στο πορτ παγκαζ πάσχει το τουινγκο, αν δεν σε πειράζει αυτό, είναι οκ, κ με καλό εσωτερικο πλατος
ξαναείδα το ζαχαρί στο ποτάμι. Μη το πάρεις ζαχαρί, δείχνει ωραίο κ ακριβό, αλλά λίγο γυναικείο μου φάνηκε σήμερα που είχε ήλιο απλό άσπρο καλύτερα -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Έχουμε εσωτερικές διαστάσεις του τουινγκο έναντι του απ και πάντα ;
τί να το κάνεις? στο πορτ παγκαζ πάσχει το τουινγκο, αν δεν σε πειράζει αυτό, είναι οκ, κ με καλό εσωτερικο πλατος
ξαναείδα το ζαχαρί στο ποτάμι. Μη το πάρεις ζαχαρί, δείχνει ωραίο κ ακριβό, αλλά λίγο γυναικείο μου φάνηκε σήμερα που είχε ήλιο απλό άσπρο καλύτεραΔεν θα είναι μόνο για εμένα ... Θα πάρει την θέση του προβληματικού 207 και θα είναι πετρέλαιο ...
Χρώματα (χωρισ χρέωση ) δεν υπάρχουνΟι άλλες επιλογές ηταν άσπρο κόκκινο και τιρκουαζ...
-
με 13χλρ παίρνεις κ το 207 ντίζελ πάντως
δηλαδή χρεώνουν όλα τα χρώματα?
δες κ το ασπρο live
υποθέτω έχεις δει κ το πικαντο, το απ κ πάντα? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Υ.Γ Τελικός νικητής είναι το up. Ένας λόγος που τον άλλο μήνα δεν θα πάω στο περίπτερο ...
σώπα ρε συ εννοείται μην πας. κανες ενα τεστ ντραιβ, ρώτα κ τους 3-4 απο εμας που γράφουμε 24/7 εδώ μεσα, ρώτα κ κανένα τύπο στο φανάρι κ καθάρισες.
να μην πήγαινες στο περίπτερο, αν το περιοδικό δεν έγραφε αυτά που λες (έγραψε βέβαια κ αυτά που λέει ο γρηγόρης αλλά τα έκανες γαργάρα )
πάντως συμπέρασμα δεν βγάζει ξεκάθαρα το περιοδικό, ενώ το τεστ που κάνει είναι πολύ καλό κ με άποψη. πχ στο στυλ του παντα εσωτερικά, που λένε ξεκάθαρα πως τους αρέσει έναντι του απ, στο μονο διακόπτη παραθύρου κτλ
ότι κ να γράψει όμως το αντιβαγκικό κόμπλεξ κάποιον εδώ μέσα σπάει... τούβλα :help:
+1 στον roman
κακώς κλείδωσε το τοπικ τουΤο περιοδικό, αν το διαβάσεις, γράφει πως στα σημεία είναι νικητής το up. Κατά τη διάρκεια του τεστ,στα σημεία που κατά τη γνώμη μου ενδιαφέρουν έναν υποψήφιο αγοραστή αυτής της κατηγορίας, υπερέχει το Panda.
Και φυσικά θα ρωτήσω εσάς, όποιοι κι αν είστε, γιατί είστε πιο συμμετοχικοί . Τα ίδια τούβλα σπάει και η uber alles νοοτροπία κατόχων vag.@Κίκιζας,
Στο σλάλομ που αναφέρεις, που ως γνωστόν είναι το κύριο χαρακτηριστικό για να διαλέξεις αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, το Up είναι 0,20 δλ ταχύτερο,κι αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι στον άχρηστο κύκλο στροφής, που δεν ενδιαφέρει κανέναν που θα κινείται μέσα στην πόλη.Ξαναδές το τεστ, και διάβασε λίγο καλύτερα τι εξοπλισμό έχουν αυτά που δοκιμάζουν. Τώρα το αν μπορείς να φτάσεις ένα panda στα 30κ , προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Δεν βλέπω το λόγο να μην ακολουθήσω την πρόταση του κατασκευαστή για τα σέρβις. Πάντως αν φοβόμουν κάποιο σε αξιοπιστία δεν θα ήταν το panda. Γράφεις και σε vagοειδή φόρα και τα ξέρεις καλύτερα από μένα. Εκτός κι αν είσαι οπαδός της λογικής τα φίατ χαλάνε και σκουριάζουν.
Νικητής θα έπρεπε να είναι αυτό που στα θετικά γράφει πρακτικότητα εσωτερικού (με μικρότερους χώρους-για δες κάτι περίεργα που συμβαίνουν), (ο αντίπαλος το έχει στα μείον), που έχει καλύτερες επιδόσεις και φρένα κι ας είναι λίγο πιο ακριβό, και καίει κι ένα ολόκληρο λίτρο παραπάνω.
Τέλος, όταν αντιγράφεις εσύ από τους 4Τ είναι ακλόνητα επιχειρήματα. Όταν αντιγράφουν οι άλλοι είναι λασπολογία.
-
Τα ίδια τούβλα σπάει και η uber alles νοοτροπία κατόχων vag.
για πες έναν φίλε.
γιατί εγώ βλέπω πως όσοι έχουν βαγκ εδώ μέσα είναι οι πρώτοι που τη κράζουν όπου πρέπει κ δεν μπαίνουν στα τοπικ των άλλων λέγοντας κρυαδες:iconcool: αν θες σου λέω εγώ ονομαστικάΝικητής θα έπρεπε να είναι αυτό που στα θετικά γράφει πρακτικότητα εσωτερικού (με μικρότερους χώρους-για δες κάτι περίεργα που συμβαίνουν)
μη το ξαναπάρεις το περιοδικό γιατί δεν ξέρεις να το διαβάζεις
-
ελπιζω να μη με παρεξηγησεις μπεπε,αλλα το τιγκουαν το θεωρω ασχημο,συντηρητικο,χωρις καθολου εμπνευση,ουτε καν διαθεση για αντιγραφη.
απο την αλλη,το να συγκρινουμε το παντα κ το απ κ να θεωρουμε το ενα καλυτερο του αλλου επειδη στριβει ταχυτερα κατα 0,1-0,2 του δευτερολεπτου(παντα με βαση το πως στριβει ο θεος της οδηγησης-δοκιμαστης των 4 τροχων),ειναι τουλαχιστον..αστειο!
οπως κ το οτι θα βρασει τα φρενα του σε μεγαλη κατηφορα(ενω τα σουβλακια η γενικοτερα αλλα καθημερινα αυτοκινητα εχουν φρεναρες απο κεραμικα υλικα η ανθρακονηματα..)
δεν εχω ''επεξεργαστει'',ποσο μαλλον οδηγησει κανενα απο τα 2.αισθητικα κ με βαση τα δικα μου κριτηρια,αμφοτερα θυμιζουν το ονομα τους.το μεν παντα,θυμιζει αρκουδακι,το δε απ,εμετο(throw up).
απο τα 2 θα αγοραζα..το κια ριο ντιζελ. οχι,χωρις πλακα..με βαση μονο την εμφανιση(κ την καταγωγη) προτιμω να τα δωσω για το παντα.στη μερκελ εξαλλου τα δινω κ με αλλο τροπο(ευτυχως οχι σε ειδος).εγω παντως ειμαι κατοχος βαγκ,με ικανοποιει πληρως το αυτοκινητο μου,δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα κ παρολα αυτα δεν εχω προβλημα να πω αρνητικα για τα βαγκ.τι κερδιζω????(μην πειτε αλλη μια μπανανα.. )
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τα ίδια τούβλα σπάει και η uber alles νοοτροπία κατόχων vag.
για πες έναν φίλε.
γιατί εγώ βλέπω πως όσοι έχουν βαγκ εδώ μέσα είναι οι πρώτοι που τη κράζουν όπου πρέπει κ δεν μπαίνουν στα τοπικ των άλλων λέγοντας κρυαδες:iconcool: αν θες σου λέω εγώ ονομαστικάΈχεις δίκιο. Είναι και μερικοί που δεν είναι κάτοχοι, αλλά είναι φαν.
Νικητής θα έπρεπε να είναι αυτό που στα θετικά γράφει πρακτικότητα εσωτερικού (με μικρότερους χώρους-για δες κάτι περίεργα που συμβαίνουν)
μη το ξαναπάρεις το περιοδικό γιατί δεν ξέρεις να το διαβάζεις
Σελ. 88 το πινακάκι αριστερά.
Αν δεν το γράφει έρχομαι να μου μάθεις να διαβάσω, εσύ που ξέρεις. -
αλλο πρακτικοτητα (που το αναφερει κ μέσα στο κείμενο σαν συν του παντα, όπου κράζει κ το μονο διακόπτη του απ) και άλλο χώροι
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
είναι κάτι σαν ο Χίτλερ να παντρευοταν μαύρη στην εβραϊκή συναγωγή φαντάσουγελοίος είναι έτσι κ αλλιώς όποιος έχεις κόμπλεξ με οποιαδήποτε εταιρία φίλε (κ δεν εχει μετοχές σε κάποια άλλη ). κ οι γελοιοι σε αυτο το φορουμ όπου δουν VAG μπαίνουν κ πηδάνε το τόπικ
Χαχαχαχαχα ωραιος!!!
Για την vag χεστηκα, δε θα παρω ποτε vw, αλλα αφου το αγαπημενο μου αμαξι ηταν seat παραβλεψα οτι ηταν vag.
Μονο που οσονουπω θα ξηλωσω οτι γραφει vw πανω (ειναι και πολλα)...
Ενταξει τωρα κι η λεξη κομπλεξ σχετικη ειναι... απλα διαφωνω καθετα με την αναλογια ποιοτητας-τιμης. Σε ΟΛΑ τα μοντελα της vw. Με εξαιρεση το scirocco R.
Αυτο που εχω ξαναπει πολλες φορες εδω. Τα seat ειναι στην σωστη τιμη, μαζι με τα skoda αλλα τα skoda δε βλεπονται με εξαιρεση τα πολυ μεγαλα...Γιατι δε γινεται καθολου λογος για τα υπολοιπα 2 απο τα τριδυμα? Θα εχουν διαφορες εξωτερικα? Σε εκδοσεις? Στο εσωτερικο ιδια τα ειδα...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αλλο πρακτικοτητα (που το αναφερει κ μέσα στο κείμενο σαν συν του παντα, όπου κράζει κ το μονο διακόπτη του απ) και άλλο χώροιΓια χώρους έγραψε ο Κίκιζας κι όχι εγώ.Και μου το τόνισες κιόλας πως τα λέει καλά. Άρα μάλλον κάποιος άλλος δεν ξέρει να διαβάζει.
Και επειδή μάλλον δεν το έπιασες το υπονοούμενο να το κάνω λίγο πιο λιανά. Τι θα προτιμήσει ο υποψήφιος αγοραστής, μεγαλύτερους χώρους στα χαρτιά ή μεγαλύτερη πρακτικότητα ; Πάντα φυσικά κατά 4Τ ευαγγέλιον ...
-
Κι εγώ έχω δώσει 61k για VAG και έχω αντιβαγκικό κόμπλεξ. Κι εγώ γελοίος?
To UP είναι κουβάς.- Με ή χωρίς ακράδαντα επιχειρήματα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κι εγώ έχω δώσει 61k για VAG και έχω αντιβαγκικό κόμπλεξ. Κι εγώ γελοίος?To UP είναι κουβάς.- Με ή χωρίς ακράδαντα επιχειρήματα!
Η κατασταση σου ειναι σοβαρη...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
αλλο πρακτικοτητα (που το αναφερει κ μέσα στο κείμενο σαν συν του παντα, όπου κράζει κ το μονο διακόπτη του απ) και άλλο χώροι
Για χώρους έγραψε ο Κίκιζας κι όχι εγώ.Και μου το τόνισες κιόλας πως τα λέει καλά. Άρα μάλλον κάποιος άλλος δεν ξέρει να διαβάζει.
Και επειδή μάλλον δεν το έπιασες το υπονοούμενο να το κάνω λίγο πιο λιανά. Τι θα προτιμήσει ο υποψήφιος αγοραστής, μεγαλύτερους χώρους στα χαρτιά ή μεγαλύτερη πρακτικότητα ; Πάντα φυσικά κατά 4Τ ευαγγέλιον ...
η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι απλουστατη.ο μεν που θελει χωρους θα παρει αυτο με τους μεγαλυτερους χωρους,ο δε που θελει πρακτικοτητα θα παρει το πιο πρακτικο.γιαυτο ειναι κ διαφορετικα μοντελα!δεν μπορουμε να κρινουμε εξ ιδιοις τα αλλοτρια..
βεβαιως υπαρχει κ το αλλο θεμα.αν ψαχνεις χωρους,γιατι να μην παρεις ενα μεγαλυτερο με τα ιδια χρηματα πανω κατω?αν θελεις πρακτικοτητα γιατι να μην παρεις ενα μικρο πολυμορφικο με τα ιδια χρηματα πανω κατω(αν υπαρχει)? -
Το λένε και οι 4Τ? Γιατί νομίζω αυτή είναι η βδομάδα που τους εμπιστευόμαστε. Την επόμενη δεν ξέρω τι γίνεται.
Μπορεί κάποιος που ξέρει photoshop να βάλει το προφανές στη θέση της θηλυκής αρκούδας?
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Για χώρους έγραψε ο Κίκιζας κι όχι εγώ.Και μου το τόνισες κιόλας πως τα λέει καλά. Άρα μάλλον κάποιος άλλος δεν ξέρει να διαβάζει.
το απ έχει το μεγαλύτερο πορτ παγκαζ κ πολύ καλούς χώρους αφου το περιοδικο λεει πως είναι συναρτηση του μεταξονιου (αν κ με μεγάλο κεντρικό τουνελ), αλλά δεν είναι πρακτικό λόγω των παραθυρων, του καθισματος που ανακλυνεται με δυσχρηστο λεβιε (αυτο δε το λεει) κ με τις λιγοτερες θήκες από το πάντα. Τώρα αντικειμενικά, περα απο το περιοδικό, για τους χώρους επιβατων (οχι πορτ παγκαζ), νομίζω πως όλα του συγκριτικου πάνω κάτω τα ίδια είναι
ΟΚ? τα ίδια βλέπουμε? -
Κουβάς ήταν το fox στα 10,900e με 55 άλογα.
Λίγους μήνες μετά έρχεται και σου δίνει το νέο μονδέλο με 9.000e !!
Είναι ή δεν είναι γκολ από τα αποδυτήρια;
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii