-
Χεχεχεχε, γιατί σφυρίζεις αδιάφορα, Σπύρο?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χεχεχεχε, γιατί σφυρίζεις αδιάφορα, Σπύρο?Τα φρένα σφυρίζουν όταν το gatony πέρνει την xsara του πατέρα του
-
Σωστό κι αυτό!
Ikar, μάλλον λιγότερα θα ήθελα να δώσω... Κάνω αντικατάσταση περισσότερο επειδή πρέπει να αλλαχτούν, όχι επειδή θέλω την τέλεια απόδοση (αυτή κοστίζει πανάκριβα). Πόσο περίπου θα κόστιζε το σετ Brembo/Ferodo? Μάλιστα να πω ότι δε θα ήθελα χαρακτούς/τρυπητούς δίσκους, αφού
α) σφυρίζουν
β) δονούνται
γ) έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση (σε τακάκια ). -
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=16748
-
Τα μεγάφωνα της JBL ξέρετε ποια εταιρεία τα κατασκευάζει? Η Audax. Οπως και της Infinity. Οπως και δεκάδων άλλων εταιρειών.Το group PSA έχει συνεργασία με τη Harman πολλά χρόνια τώρα, γι'αυτό και βάζει τα JBL στα αυτοκίνητά της.
Χωρίς να έχω ακούσει το συγκεκριμένο ηχοσύστημα, πιστεύω πως θα είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του (μέχρι τώρα το χρέωναν αρκετά παραπάνω από 700 ευρώ) αλλά η αγορά του ή όχι εξαρτάται από το αν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σου αρέσει ή όχι. Είναι σίγουρο ότι θα είναι εντυπωσιακό, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι και σωστό ηχητικά.
Τα 10 ηχεία βέβαια είναι η γνωστή πατέντα του marketing, ουσιαστικά πρόκειται για 5 σετ μεγαφώνων πλήρους φάσματος. Αφού δεν έχεις γνώσεις περί after market θα έλεγα ότι καλώς έκανες και το παρήγγειλες έτσι. Στο κάτω κάτω, δε χρειάζεται να κάνεις κάποια επέμβαση. Από την άλλη όμως, αν κάποια στιγμή θελήσεις να το αναβαθμίσεις, τότε θα είναι πολύ πιο δύσκολο.
Θανάση, υπάρχει πολύ πιο φτηνή λύση για την οθόνη, και με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Ψάχνω τις λεπτομέρειες για ένα πολύ ενδιαφέρον project, και μακάρι να μπορούσα να πάρω τη C4 τώρα για να το δοκιμάσω στην πράξη.
Οταν είμαι έτοιμος θα σας το ανακοινώσω.
Τελικά δεν το παρήγγειλα με το JBL γιατί:
- Δεν μου αρέσει να περιμένω!
- Υπήρχε ετοιμοπαράδωτο μαύρο C4 Coupe VTS 1.6 (θα το έχω σε 10 μέρες - πρώτα ο Θεός)
- Θα με ενδιέφερε σίγουρα κάποια στιγμή να εγκαταστήσω οθόνη ή πρήρες σύστημα με DVD/MP3 Player οπότε και η κεντρική μονάδα θα πήγαινε στο recycle bin!
Με αυτό το σκεπτικό πιστεύω ότι έπραξα τελικά σωστά.
Επίσης με ενδιαφέρει αυτό το project που λες κι αν κατάλαβα καλά αναφέρεσε στην αντικατάσταση της υπάρχουσας πορτοκαλί οθόνης των ενδείξεων του stereo/trip computer με έγχρωμη ή κάνω λάθος;Γνωρίξει κάποιος αν μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει άλλη κεντρική μονάδα ηχοσυστήματος και να εμφανίζει τις ενδείξεις στην ήδη υπάρχουσα οθόνη της κονσόλας καθώς και να παίζουν τα χειρηστήρια στο τιμόνι;
Με τι extra κόστος;Περιμένω επιπλέον πληροφορίες.
Ευχαριστώ!
-
Καλοτάξιδη και αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις μόλις κάνεις κάποια χιλιόμετρα
-
Φίλε OrFiSO καλορίζικη, καλοταξιδη και ασφαλώς περιμένουμε εντυπώσεις σου..
-
Νίκο για πες λεπτομέρειες για το τι έχεις σκεφτεί για την οθόνη. Η πορτοκαλί οθονίτσα του υπολογιστή ταξιδίου είναι το μόνο πράγμα που με χαλάει πραγματικά στο εσωτερικό της C4 για αυτό και θέλω έστω και την δίχρωμη οθόνη. Προς το παρόν βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά αφού δεν σκέφτομαι άμεση αγορά αλλά λίγη σκέψη δεν κάνει κακό
ΟrFISO καλορίζικη καλοτάξιδη και welcome to the club!
Το μαύρο παει πάρα πολύ στην C4 ειδικά την κουπέ. Το ασημί είναι μάλλον χάλια. -
Καλοτάξιδη!!!
Θανάση, δε λέω τίποτα μέχρι που να μπορέσω να το ψάξω με ηρεμία.
Για τα χειριστήρια στο τιμόνι σίγουρα θα βγουν προσαρμογείς για σχεδόν όλες τις εταιρείες, αλλά για τις ενδείξεις στην οθόνη αυτό δεν είναι σίγουρο... Μόνο αν πάρεις Kenwood. Οταν όμως φτάσει αυτή η στιγμή, το ξανασυζητάμε.
-
καλησπερα παιδια τι κανεται ειμαι νεοσ στο συστιμα αυτο και θελω λιγη βοηθεια
[/b]
-
λοιπον εχω ενα c3 1400 και θελω να το βελτιοσω λιγακι με τισ ζαντουλες τιν μηχανουλα του να παρει δηλαδη λιγο τα πανω του γιατι ετσυ οπωσ ειναι τωρα δεν εχει τιποτα να πει
-
Καλώς ήρθες! Φαντάζομαι πως είναι το 8ν με τα 75 άλογα, έτσι? (αειθαλής κινητήρας). Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για ζαντούλες πρώτα, γιατί με τον κινητήρα αυτόν δεν έχεις πολλά περιθώρια βελτίωσης (χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά, εννοείται).
-
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας και τις απόψεις σας!
Το forum είναι καταπληκτικό και πραγματικά βοηθάει.
Ασφαλώς και μόλις θα το πάρω το αυτοκίνητο θα σας πω την γνώμη μου η οποία έτσι κι αλλιώς με τα τρία (!) test drive που έχω κάνει είναι εξαιρετική.
Και να σκεφτείτε ότι τα Citroen δεν ήθελα να τα δω ούτε ζωγραφιστά πριν από το C4!
Το μόνο που μένει να αποδειχτεί είναι και η αξιοπιστία.
Πάντως σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας το design του είναι πολύ προχωρημένο. Αν μοιάσει και τους Γερμανούς/Ιάπωνες σε αξιοπιστία τότε ... -
Ο χρήστης OrFiSO έγραψε:
Αν μοιάσει και τους Γερμανούς/Ιάπωνες σε αξιοπιστία τότε ...
Στους Γερμανούς καλύτερα να μην μοιάσει
-
Ο χρήστης steven έγραψε:
λοιπον εχω ενα c3 1400 και θελω να το βελτιοσω λιγακι με τισ ζαντουλες τιν μηχανουλα του να παρει δηλαδη λιγο τα πανω του γιατι ετσυ οπωσ ειναι τωρα δεν εχει τιποτα να πειsteven καλωσήρθες.
Αν και θα αρχίσουν διάφοροι ότι διώχνω τους νέους που έρχονται στο Citroen forum θα σου πω ότι αν δεν έχει κάτι να σου πεί η c3 μάλλον διάλεξες λάθος αυτοκίνητο.
Επειδή είχα χρόνια Σίτροεν με 1,4 8ν (ΑΧ Λεμαν) δεν είναι εύκολο να πάρεις άλογα μάλλον να χάσεις. Η λύση για δύναμη είναι μία 1,6 16ν από σάξο vts Αλλά κάτω από 3000 € δεν πρόκειται να πέσει μια τέτοια μετατροπή. Βάλε λοιπόν ζαντούλες να ομορφύνει λίγο η Γαλλίδα και κανά ηχοσύστημα (αυτό θα κάνω κι εγώ στο Getz ) και μην ψαρώσεις από διάφορους που με θα σου θποσχεθούν 30 άλογα μα φίλτρο και εξάτμιση
Τι χρώμα ειναι το C3?Και να σκεφτείτε ότι τα Citroen δεν ήθελα να τα δω ούτε ζωγραφιστά πριν από το C4!
Το γεγονός ότι η C4 προσελκύει μην παραδοσιακούς Σιτροενάκιδες μάλλον στα αρνητικά της το συγκαταλέγω(μαζί με τον πίσω άξονα )
Πάντως με το καλό orfiso!
-
Εσύ μη μιλάς, δεν έχεις δικαίωμα. Προδότη.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν μοιάσει και τους Γερμανούς/Ιάπωνες σε αξιοπιστία τότε ...
Στους Γερμανούς καλύτερα να μην μοιάσει
Σωστός ο ikar για τους Γερμανούς, αλλά και από την άλλη πλευρά και η corolla κάπου τα έχει χαλάσει τελευταία..
-
Ετσι όπως πάνε όλοι τους, σε λίγα χρόνια θα λέμε μακάρι να μοιάσουν στους ιταλούς...
Εντάξει, μπορείτε να γελάσετε, δεν θα το πω πουθενά.
-
Εσύ μη μιλάς, δεν έχεις δικαίωμα. Προδότη.Τι λες ρε Νίκο έχω ακόμα **δύο ** Σιτροέν στην κατοχή μου
-
Τα παροπλισμένα (ή σχεδόν) δεν πιάνονται. Εξάλλου με τον Κορεάτη μετακινείσαι τώρα. Τα ρώτησες τα καημένα τα γαλλάκια πώς αισθάνονται?
CITROËN FORUM