-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
...απο την Σαλαμίνα ώς το Λευκό Πύργο...
(Βλάκας αθηναίος)
Γαμάτος Αθηναίος..!
-
Eισέπραξα κι εγώ μια πληθυντικάρα σήμερα, μου κόπηκαν τα πόδια Έκανα κοιλιακούς δίπλα σε μια ωραία κοπελίτσα,
σκεφτόμουν να τις πιάσω την κουβέντα μόλις σταματήσουμε ώσπου γυρνάει και μου λέει ''ΣΑΣ έπεσαν τα κλειδιά''... μετά
από 2'' σιωπής και άλλα 2'' facepalm της είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου ''είμαι το πολύ 7 χρόνια μεγαλύτερος σου,
ευχαριστώ που μου γάμησες τη μέρα'', γέλασε λίγο, μου είπε ότι δεν ξέρει πως της βγήκε κλπ αλλά το κακό είχε ήδη γίνει...
Φταίει λίγο το αραιό μαλλί που φαινόταν χειρότερο με τον ιδρώτα, φταίει και το παλιομοδίτικο μουσάκι αλλά όχι και
πληθυντικός ρε γαμώτο -
Του 87 είσαι;
Είμαι του 85. Δε ξαναπάω ποτέ γυμναστήριο. -
Δηλαδή εγώ με μια δεκαετία ακόμη στις πλάτες μου, δεν πρέπει να περνάω ούτε απέξω;
Αύριο λέω να πάω να γραφτώ, μήπως να το ξανασκεφτώ;Το βάρεσα με το Defy μου
-
Στα @@ μας ρε.
-
Εμένα συνήθως με ρωτάνε αν έχω τελειώσει το σχολείο....
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Του 87 είσαι;
Είμαι του 85. Δε ξαναπάω ποτέ γυμναστήριο.Nαι και δεν δείχνω καν μεγαλύτερος, μια χαρά παλικάρι εκτός από λίγο μπυρομπακάκι που το ρουφάω και δεν φαίνεται...
Δηλαδή εγώ με μια δεκαετία ακόμη στις πλάτες μου, δεν πρέπει να περνάω ούτε απέξω;
Αύριο λέω να πάω να γραφτώ, μήπως να το ξανασκεφτώ;Δοκίμασε νεανική αξυρισιά και κανένα jockey καπελάκι.
:lol:
Στα @@ μας ρε.Ναι μωρέ... καλού κακού όμως αύριο θα το κόψω το μουσάκι.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμένα συνήθως με ρωτάνε αν έχω τελειώσει το σχολείο....Και τι τους απαντάς;
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ανάλογα πόσο πιστεύω ότι είναι...
-
Απορία. Εδώ μέσα μιλάμε για γυμναστήρια με την έννοια της άθλησης ή με την έννοια του 'πέφτουλα' ?
Έλεος ρε σείς νέα παιδιά 25-30 χρονών και σας χτυπάει άσχημα στο αυτί που σας μιλάνε στον πληθυντικό? Είναι ένας τυπικός τρόπος που μιλάνε τα πιπινάκια εεεεεεεεεε οι νεαρές γυναίκες ήθελα να πώ γιατί μιλάνε σε ένα άγνωστο ή και γιατί προσπαθούν να κρατήσουν μια απόσταση απο τους τόσους πέφτουλες που τις πλησιάζουν σε γυμναστήρια και όχι μόνο.
Στο κάτω κάτω αν σας έχει γυαλίσει το μάτι το μικρό που σας μίλησε στον πληθυντικό κάντε ρωτήσεις να μάθετε γιατί το έκανε αυτό.
'Γιατί κοπέλα μου γλυκιά μου μιλάς στον πληθυντικό? Τόσο χάλια είμαι που δεν θέλεις να μου δώσεις θάρος ή με 'κόβεις' για κωλόγερο? (ΗΜΑΡΤΟΝ γέρος στα 30)
Στη τελική λες 'Δεν αφήνουμε τους πληθυντικούς να πάμε για καφεδάκι μετά.' ?Όσο αφορά την λεωφόρο του Κούλε ή αλλιώς by pass εκεί να δείτε τί γίνεται τα Σ/Κ. Χάος!!! Τί πιπινάκια τί νυφοπάζαρο, τί καρφώματα δεξια κι αριστερά!!!
Βγείτε έξω να τρέξετε ρε να δείτε χαρά στη ζωή σας!!!Έχω ένα πρώτο ξάδερφο ο οποίος είναι τώρα 44 χρονών, ελεύθερος!!! Έχει τρέξει σε αρκετούς μαραθωνίους της Αθήνας σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Συνήθως τερματίζει σε κάτι θέσεις 1000 τόσο. Όσο να ναι όμως δεν είναι και λίγο έτσι? Μου έλεγε μια φορά λοιπόν ότι όταν θέλει να κάνει προπόνηση πάει και τρέχει στα βουνά και μου έλεγε χαρακτηριστικά (και με περηφάνια) ότι 'Το ήξερες ότι το συνολικό μήκος του όρους 'Γιούχτα' (ένα μικρό βουνό νότια του Ηρακλείου στην κωμόπολη των Αρχανών για όσους ξέρουν) αν το τρέξεις κυκλικά είναι 17 χλμ?
Κόντεψα να λιποθυμήσω εκείνη την ώρα που μου το είπε. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Αύριο λέω να πάω να γραφτώ, μήπως να το ξανασκεφτώ;Δοκίμασε νεανική αξυρισιά και κανένα jockey καπελάκι.
Η αξυρισιά υπάρχει ήδη. Το καπέλο, καλή ιδέα, προστατεύει κι από το κρύο!
Έχει και πολύ κρύο φέτος, αλλιώς καλύτερα το τρέξιμο έξω, παρά το γυμναστήριο για μένα.
Άσχετο, αλλά τα καινούρια αθλητικά παπούτσια είναι κακάσχημα, λες και τα σχεδίασε o predator για τους φίλους του ήταν τα περισσότερα! Παραλίγο να αγοράσω κάτι κλασικά Stan Smith, αλλά τελευταία στιγμή βρήκα κάποια Puma που βλέπονταν και δεν έκαναν και μια περιουσία να τα αγοράσεις! 52 € , ανεκτή τιμή μου φάνηκε.
Εμένα, κάποτε που δούλευα ως καθηγητής και μου μιλούσαν τα κοριτσάκια στον πληθυντικό, δεν με πείραζε πάντως. Και με μια εξ αυτών, περάσαμε και 3 ωραία χρόνια σε σχέση κι ας μας χώριζαν σχεδόν 8 χρόνια. Οπότε, μην το παίρνετε βαρέως το ζήτημα...Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα, κάποτε που δούλευα ως καθηγητής και μου μιλούσαν τα κοριτσάκια στον πληθυντικό, δεν με πείραζε πάντως. Και με μια εξ αυτών, περάσαμε και 3 ωραία χρόνια σε σχέση κι ας μας χώριζαν σχεδόν 8 χρόνια. Οπότε, μην το παίρνετε βαρέως το ζήτημα...Αν σου μιλάει στο κρεβάτι στον πληθυντικό σε φτιάχνει, δε σε χαλάει
-
Ο χρήστης τυχαίο πιπίνι έγραψε:
μα κύριε ηταφι πως με γαμ:lipsealed: έτσι -
Σε κακό το έχουμε να κρατήσουμε επίπεδο μια φορά...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μα κύριε ηταφι πως με γαμ έτσι
Κανένας σεβασμός στους μεγάλους διδασκάλους του γένους!
Είναι ντροπή πια! -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εμένα, κάποτε που δούλευα ως καθηγητής και μου μιλούσαν τα κοριτσάκια στον πληθυντικό, δεν με πείραζε πάντως. Και με μια εξ αυτών, περάσαμε και 3 ωραία χρόνια σε σχέση κι ας μας χώριζαν σχεδόν 8 χρόνια. Οπότε, μην το παίρνετε βαρέως το ζήτημα...
Αν σου μιλάει στο κρεβάτι στον πληθυντικό σε φτιάχνει, δε σε χαλάει
-
Πέρα απ την πλακα πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί σας χαλάει να σας μιλάν τα πιπίνια στον πληθυντικό, έχει τρελό γέλιο
-
Πέρα απ την πλακα πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί σας χαλάει να σας μιλάν τα πιπίνια στον πληθυντικό, έχει τρελό γέλιοΑν μιλήσεις πρώτος στον πληθυντικό έχει ακόμη μεγαλύτερο γέλιο
-
Πέρα απ την πλακα πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί σας χαλάει να σας μιλάν τα πιπίνια στον πληθυντικό, έχει τρελό γέλιοΜιας και εγώ το άρχισα, να σου απαντήσω. Δεν με χαλάει κάτι σε αυτό που λες. Απλά παρατήρησα ότι οι 25άρηδες (και αναφερόμουν σε άντρες, αν και όταν ερωτήθηκα απήντησα ότι και με κοπέλες συμβαίνει) μου απευθύνθηκαν αρκετές φορές στον πληθυντικό στο εν λόγω μέρος ταλαιπωρίας, σημάδι ότι μάλλον μεγάλωσα. Τώρα πως πήγε στα πιπίνια και στις γκόμενες, μόνο εσείς ξέρετε...
-
Το περίεργο είναι πως δεν πήγε στο φαγητό.
Sent from my GNex using smoke signals.
Γυμναστήρια και άλλα