-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νταξει αμα ειναι πιτσιρικας.Αν ειναι πιτσιρικα ακομα χειροτερα.....................
Κι αυτές στον πληθυντικό. Αλλά εντάξει, 20 αυτές, 35 εγώ, λογικό.
οχι μην το σκεφτεσαι ετσι...σε θαυμαζουν...ακου που σου λεω...
Σεβάσμιε γέροντα αν με πούνε, θα τους δώσω και την ευλογία μου.
Χειρότερο είναι να σε αντιμετωπίζουν έτσι στην δουλειά ενώ είσαι μόνο 30
Ξεκίνησα πάλι kick boxing μιας και έχασα 10 κιλά και είπα να αρχίσω να ξεσκουριάζω...μετά από 5 μόνο προπονήσεις άρχισαν τα προβλήματα...πόνος στο γόνατο σε ανύποπτο χρόνο και στον αυχένα. Αρχίζω να πιστεύω ότι όντως γέρασα....και είχα αρχίσει να βρίσκω τον παλιό καλό μου εαυτό γμτ.
Δεν τα παρατάω όμως από βδομάδα θα ριχτώ και πάλι στην μάχη εφοδιασμένος με ορθοπεδική επιγονατίδα γιατί έχουμε 20kg to go.
Το μόνο πρόβλημα είναι ο χρόνος και ο χώρος που δεν επιτρέπουν να συνδυάσω βάρη ή/και τρέξιμο τις υπόλοιπες μέρες. Αν μετά την προπόνηση κάνω και μερικά βάρη στο σπίτι θα είναι overkill?Να σημειώσω ότι η προπόνηση εδώ μου φαίνεται πολύ πιο light από αυτήν που έκανα στην Ελλάδα 5 φόρες την εβδομάδα και με κάλυπτε πλήρως, καθώς δεν περιλαμβάνει καθόλου ασκήσεις δύναμης (πχ καμψεις 200 πριν/ 20 τώρα) και το ζέσταμα διαρκεί 10-15 λεπτά αντί 30-40 λεπτά. Γενικά η προπόνηση που κάνω τώρα είναι πιο αερόβια με περισσότερο σκοινάκι, σάκο και σπάρινγκ.
-
Νταξει αμα ειναι πιτσιρικας.Αν ειναι πιτσιρικα ακομα χειροτερα.....................
Κι αυτές στον πληθυντικό. Αλλά εντάξει, 20 αυτές, 35 εγώ, λογικό.
οχι μην το σκεφτεσαι ετσι...σε θαυμαζουν...ακου που σου λεω...
Σεβάσμιε γέροντα αν με πούνε, θα τους δώσω και την ευλογία μου.
35 ετων εισαι;
και ποσων μηνων....καμμια 100αρα;
ετσι ετσι να ευλογεις τας κορασιδας....
-
Να πω κι εγώ έναν πόνο ρε παιδιά... όταν οι 25άρηδες σου απευθύνονται στον πληθυντικό και σου παραχωρούν την θέση των στα όργανα, μάλλον γέρασες....Τα ιδια...αλλα πηρα το αιμα μου πισω,απαντησα σε μια πιτσιρικα (σιγουρα κατω απο 25) στον πληθυντικο,να μαθει αλλη φορα το παλιοτσογλανακι
-
Να πω κι εγώ έναν πόνο ρε παιδιά... όταν οι 25άρηδες σου απευθύνονται στον πληθυντικό και σου παραχωρούν την θέση των στα όργανα, μάλλον γέρασες....Γιατί άραγες απευθύνονται στον πληθυντικό; Κι εγώ απορώ
-
Εχω 'εισπραξει' και εγω κατι πληθυντικούς ... όλοι δικοί μου ήταν!
Λες και είχα στο μπουκαλι μου αντι για νερό ... χαμομήλι! -
Εδω εχω εισπραξει εγω.
-
Έχουμε ευγενική νεολαία ρε γκρινιάρηδες.
-
Σήμερα έκανα κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ηλιόλουστη μέρα, δροσερό αεράκι, πήρα το κινητό και τα ακουστικά, έβαλα μουσικούλα και πήγα να περπατήσω στο Φρούριο Κούλες στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ξεκίνησα λοιπόν, πήγα μέχρι το τέλος. Στην επιστροφή είπα μέσα μου ότι δεν θέλω να πάω σπίτι τόσο νωρίς οπότε πήγα πίσω μέχρι τη μέση και επέστρεψα πίσω στο φάρο. Εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο κολητός ότι έρχεται κι αυτός στο Κούλε οπότε πήγα πάλι πίσω στο φρούριο και συναντηθήκαμε. Ξαναπήγαμε λοιπόν μέχρι το φάρο και επιστροφή πίσω. Να πω ότι είχα παρκάρει το αμάξι στην πλατεία της εκκλησίας στην Ανάληψη.(δεν θα είναι απόσταση απο το Κούλε άλλα 2 χλμ?) Οπότε αν πούμε ότι το μήκος του μώλου είναι όσο λένε 2,5 χλμ πρέπει χαλαρά να έκανα 10 χλμ περπάτημα!!! Το περίεργο είναι ότι ενώ φοβόμουνα ότι όταν πάω σπίτι μετά απο λίγο θα πονάνε όλα μου τα κόκκαλα και θα είμαι άρρωστος, νιώθω πολύ καλά. Κουρασμένος αλλά καλά. Να δούμε αύριο το πρωί πώς θα είμαι!!! Αυτά είναι γυμναστήρια!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σήμερα έκανα κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ηλιόλουστη μέρα, δροσερό αεράκι, πήρα το κινητό και τα ακουστικά, έβαλα μουσικούλα και πήγα να περπατήσω στο Φρούριο Κούλες στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ξεκίνησα λοιπόν, πήγα μέχρι το τέλος. Στην επιστροφή είπα μέσα μου ότι δεν θέλω να πάω σπίτι τόσο νωρίς οπότε πήγα πίσω μέχρι τη μέση και επέστρεψα πίσω στο φάρο. Εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο κολητός ότι έρχεται κι αυτός στο Κούλε οπότε πήγα πάλι πίσω στο φρούριο και συναντηθήκαμε. Ξαναπήγαμε λοιπόν μέχρι το φάρο και επιστροφή πίσω. Να πω ότι είχα παρκάρει το αμάξι στην πλατεία της εκκλησίας στην Ανάληψη.(δεν θα είναι απόσταση απο το Κούλε άλλα 2 χλμ?) Οπότε αν πούμε ότι το μήκος του μώλου είναι όσο λένε 2,5 χλμ πρέπει χαλαρά να έκανα 10 χλμ περπάτημα!!! Το περίεργο είναι ότι ενώ φοβόμουνα ότι όταν πάω σπίτι μετά απο λίγο θα πονάνε όλα μου τα κόκκαλα και θα είμαι άρρωστος, νιώθω πολύ καλά. Κουρασμένος αλλά καλά. Να δούμε αύριο το πρωί πώς θα είμαι!!! Αυτά είναι γυμναστήρια!!!τρεις φορες την εβδομαδα αν το κανεις αυτο αντε δυο θα δεις μετα απο 3 μηνες πως θα εισαι και πως θα νιωθεις....
-
Καλά αυτό είναι γεγονός. Αυτό που ας πούμε έσωσε την παρτίδα για μένα είναι ότι πηγαίνω τακτικά εκεί και περπατάω αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν περπάτησα τόσο πολύ. Γι αυτό βασικά και άντεξα και δεν κατέρρευσα.
-
Όταν έχει καλή μέρα το φρούριο είναι οτι πρέπει. Η αγαπημένη μου διαδρομή (την οποία απολαμβάνω πλεον μόνο 2-3 φορές το χρόνο, ενω πριν 1 χρόνο κατέβαινα κάθε μήνα) είναι στην 'φασκομηλιά' αν έχεις ακουστά, πάνω από την Κνωσσό. Ξεκινάς από το νεκροταφείο κάτω από τη Φορτέτσα, και παίρνεις το δρόμο προς σπήλια κλπ, γίνεται χωματόδρομος κάποια στιγμή, και φτάνεις μέχρι βασιλειές, αγ. σύλλα κλπ αν έχεις κουράγιο.
Ψιλοερημική διαδρομή (γι αυτό μου αρέσει) αλλά βλέπεις λίγο κόσμο ενίοτε, συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους τρελαμένους που είτε θα έχουν βγάλει βόλτα το σκύλο είτε θα έχουν πάει για τρέξιμο-περπάτημα.
Το Ηράκλειο έχει διαδρομές-διαμάντια...
-
Ισχύει ότι τη συγκεκριμένη διαδρομή τη λένε Λεωφόρο Μπαιπας;
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Γιατί άραγες απευθύνονται στον πληθυντικό; Κι εγώ απορώΛες να φταίει η καθαρεύουσα;
Ισχύει ότι τη συγκεκριμένη διαδρομή τη λένε Λεωφόρο Μπαιπας;
-
Ισχύει! Λεωφόρο μπαϊπάς (By-Pass) έχει ονομαστεί από τους ντόπιους ο μώλος του Κούλε στο λιμάνι του Ηρακλείου. Αυτό βέβαια δεν ειναι τυχαίο, αφού οι περισσότεροι Ηρακλειώτες που έχουν κάνει μπαϊπάς, αυτή την διαδρομή επιλέγουν για το περπάτημα τους.
Ξεκινάει από το Ενετικό λιμανάκι, και συνεχίζει 2,5χλμ μετά το φρούριο του Κούλε, μέχρι τον φάρο του μεγάλου λιμανιού. -
Σήμερα έκανα κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ηλιόλουστη μέρα, δροσερό αεράκι, πήρα το κινητό και τα ακουστικά, έβαλα μουσικούλα και πήγα να περπατήσω στο Φρούριο Κούλες στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ξεκίνησα λοιπόν, πήγα μέχρι το τέλος. Στην επιστροφή είπα μέσα μου ότι δεν θέλω να πάω σπίτι τόσο νωρίς οπότε πήγα πίσω μέχρι τη μέση και επέστρεψα πίσω στο φάρο. Εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο κολητός ότι έρχεται κι αυτός στο Κούλε οπότε πήγα πάλι πίσω στο φρούριο και συναντηθήκαμε. Ξαναπήγαμε λοιπόν μέχρι το φάρο και επιστροφή πίσω. Να πω ότι είχα παρκάρει το αμάξι στην πλατεία της εκκλησίας στην Ανάληψη.(δεν θα είναι απόσταση απο το Κούλε άλλα 2 χλμ?) Οπότε αν πούμε ότι το μήκος του μώλου είναι όσο λένε 2,5 χλμ πρέπει χαλαρά να έκανα 10 χλμ περπάτημα!!! Το περίεργο είναι ότι ενώ φοβόμουνα ότι όταν πάω σπίτι μετά απο λίγο θα πονάνε όλα μου τα κόκκαλα και θα είμαι άρρωστος, νιώθω πολύ καλά. Κουρασμένος αλλά καλά. Να δούμε αύριο το πρωί πώς θα είμαι!!! Αυτά είναι γυμναστήρια!!!Zηλεψα και εκανα και γω σημερα αυτην τη διαδρομη. 6 και κατι χιλιομετρα εκανα σιγουρα γιατι σε κατι στενα χανομουν και εβγαινα σε αδιεξοδα επισης υπηρχαν καποιες ανηφορες με μεγαλη κλιση
Και μια φωτο απο ψηλα.
-
... Αυτά είναι γυμναστήρια!!!Ο πατέρας μου εδω και 20 χρόνια σχεδόν καθημερινά κανει πεζός μια διαδρομή στην παραλία της πόλης απο την Σαλαμίνα ώς το Λευκό Πύργο. Δεν είναι μόνο η σωματική άσκηση αλλα και η ψυχική που γυρνόντας στο σπίτι επιστρέφει ήρεμος και με τις σκέψεις ... καπου στην θαλασσα.
Μακαρι να είχα το κουραγιο του να βαλω κατι αναλογο στο πρόγραμμα μου αφού ξυπναω καθημερινές στις 6 και αντι για καφέ, τσιγαρο και ΣΚΑΙ πριν παω στην δουλειά μια ώρα μετα, να κανω μια βόλτα στην παραλία. Που θα παει? Θα βάλω μυαλο και εγώ! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...απο την Σαλαμίνα ώς το Λευκό Πύργο...(Βλάκας αθηναίος)
-
Σορρυ! 'Σαλαμίνα' = περιοχή Μαρτίου, Ποσειδώνιο, ανατολικά στην πόλη!
Απο την προιστορική εποχή που η περιοχή ήταν νησί μαλλον ... -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
...απο την Σαλαμίνα ώς το Λευκό Πύργο...
(Βλάκας αθηναίος)
Ρίχνει και μια ναυμαχία στα γρήγορα!
-
Να πω κι εγώ έναν πόνο ρε παιδιά... όταν οι 25άρηδες σου απευθύνονται στον πληθυντικό και σου παραχωρούν την θέση των στα όργανα, μάλλον γέρασες....Ρίχνει και μια ναυμαχία στα γρήγορα!
οπως βλεπεις μαλλον ειναι τα αστεια....
αυτην την εβδομαδα ξεκιναω ποδηλατο!
η διαδρομη ειναι η κλασσικη που κανω...7 χιλιομετρα με τα τελευταια 2 ανηφορα 30%
αντε γερα να ξεκινησουμε σιγα σιγα γιατι το πασχα εμενα θα σφαξουν σε λιγο
οταν την εχω κανει με το ποδηλατο 20 φορες,μετα την ξεκιναω τρεχοντας...2 ωρες θελει
Γυμναστήρια και άλλα