-
Φαντάζομαι, φίλε Θέμη, όταν είσαι σε αγωνιστικό 'mode' o ανεμιστήρας που βλέπω μπαίνει μπροστά, μαζί με την οθόνη!!
btw, αν πάρεις κι ένα προτζέκτορα (έχουν πέσει τρελά οι τιμές, αν έχεις που να τον στήσεις λέει πολύ) το επόμενο track day θα μπορούσε γίνει σπίτι σου!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Φαντάζομαι, φίλε Θέμη, όταν είσαι σε αγωνιστικό 'mode' o ανεμιστήρας που βλέπω μπαίνει μπροστά, μαζί με την οθόνηΑκριβώς. Και η φάτσα μου γίνεται σαν του Clarkson στην υπογραφή μου
Υ.Γ.
Δυστυχώς, δεν έχω χώρο για projector σπίτι μου, αλλά έχω παίξει sims σε projector ενός άλλου φορουμά (του fabiawrc). Μετά από λίγη ώρα, σε πιάνει ναυτία -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
έχω παίξει sims σε projector ενός άλλου φορουμά (του fabiawrc). Μετά από λίγη ώρα, σε πιάνει ναυτία -
Ξεθάβω αυτό το θέμα για να ρωτήσω...εαν περάσει ένα δεξιοτίμονο κτέο δε θα το κόψουν λόγω ανάποδης δέσμης φώτων?
-
καλησπερα
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αμαξι απο την αγγλια και να το φερω εδω...
εαν ειναι δεξιοτιμονο υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να το κυκλοφορησω στην ελλαδα? -
Κυκλοφορούν κανονικότατα. Στο κέντρο της Αθήνας εγώ βλέπω δεξιοτίμονα με Ελληνικές πινακίδες σχεδόν κάθε βδομάδα. Πάντως με τις σημερινές τιμές καλύτερα αγόρασε από εδώ, εκτός και αν πρόκειται για κάτι σε στυλ Skyline που βγήκε μόνο με δεξί τιμόνι.
-
Κυκλοφορουν κανονικα με μια μετατροπη στα φωτα (απαντηση στον ironman02: ναι κοβονται λογω δεσμης φωτων), χρειαζονται μετατροπη) κ αλλαγη στο κοντερ να γραφει χλμ αντι για μιλια (το τελευταιο δεν ειμαι κ σιγουρος οτι ειναι απαραιτητο).
-
Ναι κυκλοφορούν. Πέραν του σπαστικού που δεν φτάνεις να βγάλεις και να βάλεις το εισιτήριο σε πάρκινγκ και διόδια (αν τυχόν δεν το είχες σκεφτεί) είναι πολύ πιο δύσκολο να οδηγάς δεξιοτίμονο στην Ελλάδα από ότι αριστεροτίμονο στην Αγγλία. Αυτό το λέω λόγω της ιδιαίτερα επιθετικής και ανταγωνιστικής συμπεριφοράς των οδηγών στην Ελλάδα. Δηλαδή δεν θα βλέπεις να βγεις από παρκαρισμένος ούτε για να προσπεράσεις το φορτηγό σε ορεινό επαρχιακό δρόμο και κανένας δε θα σε αφήσει. Και το πράμα είναι ακόμα πιο δύσκολο επειδή θα πρέπει να αφήνεις αποστάσεις τέτοιες για να βλέπεις που απλά θα σου χώνονται.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κυκλοφορουν κανονικα με μια μετατροπη στα φωτα (απαντηση στον ironman02: ναι κοβονται λογω δεσμης φωτων), χρειαζονται μετατροπη) κ αλλαγη στο κοντερ να γραφει χλμ αντι για μιλια (το τελευταιο δεν ειμαι κ σιγουρος οτι ειναι απαραιτητο).Στα πιο παλιά αυτοκίνητα υπάρχουν και οι δύο ενδείξεις (πρωτεύουσα κια δευτερεύουσα γραμμή στο κοντέρ) και στα περισσότερα καινούρια υπάρχει και η επιλογή ηλεκτρονικής ένδειξης της ταχύτητας σε χιλιόμετρα ή μίλια. Αλλά και να μην υπάρχει δεν σε υποχρεώνει κανένας να έχεις χιλιόμετρα, απλά πρεπει να το συνηθίσεις εσύ, για αποστάσεις, ταχύτητα κλπ
Κυκλοφορουν Δεξιοτιμονα στην Ελλαδα;;;;