-
γιατί πατάει στα νερά, το κάνει και το 307 μου αυτό
-
πραγματικα μου φαινεται απιστευτο να εισαι τοσο ασχετος
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω, πως γινεται και πεταει κωλο, εκει καπου απο το 3:20-3:33...
Αφου οι περισσοτεροι 'γνωστες' εδω στο forum, ελεγαν το αντιθετο...To έγραψαν κι άλλοι...απλά πατάει στα νερά.
Επίσης εκεί που λες, σα να βγάζει λίγο μούτρα στην είσοδο. ...ή ιδέα μου?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επίσης εκεί που λες, σα να βγάζει λίγο μούτρα στην είσοδο. ...ή ιδέα μου?Για τον ιδιο λογο πιθανονατα...
-
Το ψιλοστραμπουλάει, λογικό είναι.
-
Eιστε γ@ματοι... 'Γιατι παταει στα νερα'... Στο 3:25 βρηκε πουθενα περισσοτερα νερα απο αυτα που ηδη ειχε η πιστα, ως βρεγμενη? Εν πασει περιπτωσει, μιλαμε για αναποδο τιμονι, με αρκετα χλμ, χωρις χρηση χειροφρενου...
Οι περισσοτεροι κοροιδευατε, με τις μοιρες, και τα μοιρογνωμονια...Τωρα, 'παταει στα νερα'... -
Σε αυτά + μπορεί να πατάει και στο κερμπ:
-
Στο 4.30 παντως μεγαλος μαγκας!
-
Εδώ σε κάποια σημεία η πίστα έχει χιόνι, σε τέτοιες συνθήκες θα μπορούσε να διπλώσει και Matiz (true story...), και μας κάνει εντύπωση ένα ανάποδο τιμόνι από το Scirocco;
Επίσης, πώς ένα ανάποδο με το ζόρι σε βρεγμένη και χιονισμένη πίστα, αποδεικνύει πως το ίδιο θα συμβεί και σε μια ηλιόλουστη Σουνίου στα Λιμανάκια, και όχι ακριβώς το ίδιο, αλλά... καλύτερο, εδώ κάποιοι γράφαμε πως έβλεπαν απ το πλαϊνό παράθυρο...Το βάρεσα με το Defy μου
-
υπηρξε καποιος που θεωρουσε οτι το σιροκκο δεν κουναει ποπουδακο?
επισης..ο συγκεκριμενος ''δοκιμαστης'',τι φρουτο ειναι?
-
Define κουνάει ποπουδάκο.
-
τι εννοεις?στο αφημα του γκαζιου,εντος της στροφης,η με ''στραμπουληγμα'' οπως το λετε(στραβοτιμονια να υποθεσω).η ακομη κ με φρενα εντος της στροφης.
οπως δλδ τα περισσοτερα αν οχι ολα τα προσθιοκινητα. -
To κουνάει ποπουδάκο μπορεί να σημαίνει κάτι μεταξύ του κλείνει τροχιά και διπλώνει και βλέπεις τον δρόμο από το πλαϊνό τζάμι. Τι εννοείς εσύ;
-
στο δικο μου με το μη απενεργοποιουμενο εσπ,δεν επιτρεπει προβολη μεσω πλευρικου παραθυρου(αν θελεις να συνεχισεις την πορεια σου κ οχι να κανεις οτι εκανε ο ''δοκιμαστης'' στο 4.30).σε αυτα που απενεργοποιειται,πιθανως να γινεται,αν κρινω απο την ταση που εχει το δικο μου να γυρναει(με το εσπ να το επαναφερει),ειτε το επιδιωκεις,ειτε μερικες φορες κ απροοπτως(ελεω κατανομης βαρους πιστευω).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εδώ σε κάποια σημεία η πίστα έχει χιόνι, σε τέτοιες συνθήκες θα μπορούσε να διπλώσει και Matiz (true story...), και μας κάνει εντύπωση ένα ανάποδο τιμόνι από το Scirocco;
Επίσης, πώς ένα ανάποδο με το ζόρι σε βρεγμένη και χιονισμένη πίστα, αποδεικνύει πως το ίδιο θα συμβεί και σε μια ηλιόλουστη Σουνίου στα Λιμανάκια, και όχι ακριβώς το ίδιο, αλλά... καλύτερο, εδώ κάποιοι γράφαμε πως έβλεπαν απ το πλαϊνό παράθυρο...Το βάρεσα με το Defy μου
με το κεφάλι το βαράς το ντεφι;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
με το κεφάλι το βαράς το ντεφι;
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
στο δικο μου με το μη απενεργοποιουμενο εσπ,δεν επιτρεπει προβολη μεσω πλευρικου παραθυρου(αν θελεις να συνεχισεις την πορεια σου κ οχι να κανεις οτι εκανε ο ''δοκιμαστης'' στο 4.30).σε αυτα που απενεργοποιειται,πιθανως να γινεται,αν κρινω απο την ταση που εχει το δικο μου να γυρναει(με το εσπ να το επαναφερει),ειτε το επιδιωκεις,ειτε μερικες φορες κ απροοπτως(ελεω κατανομης βαρους πιστευω).Όταν ο δρόμος γλιστράει (όχι βρεγμένος), ανάποδο χρειάζεται και το Α3 όταν σηκώσεις λίγο το πόδι σου από το γκάζι.
Σίγουρα δεν πετάει 'κώλο' πατώντας βαθιά το γκάζι. Σίγουρα επίσης δεν βλέπεις το δρόμο από το πλαϊνό παράθυρο, αλλά σίγουρα μπορείς να μπεις να γυρίσεις το αμάξι ακόμα και 45 μοίρες.Εγώ σίγουρα δεν είμαι τόσο θαρραλέος(?) για να το κάνω αυτό σε δημόσιο δρόμο, αλλά δεν είναι κάτι ακατάρθωτο πιστεύω.
Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο πετάει 'κώλο' και το 106 GTi/rallye και το 207RC και πολλά άλλα οχήματα...Γιατί λοιπόν σας κάνει εντύπωση που πετάει 'κώλο' το Scirocco που είναι και πιο σπορ στημένο?
[spoiler:wds0y6g7]ετοιμάζεται κάψιμο στο topic, έτσι? [/spoiler:wds0y6g7]
-
Χαίρω πολύ, και το golf iv κλείνει τροχιά σε σαπούνι στο άσε αν έχεις χιλιόμετρα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Πολλά κιλά συμμετοχικότητας ο σκαραβέος...!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαίρω πολύ, και το golf iv κλείνει τροχιά σε σαπούνι στο άσε αν έχεις χιλιόμετρα.Sent from my GNex using smoke signals.
το post μου είχε να κάνει καθαρά με το γιατί δεν είναι συμμετοχικό...
Πισωκίνητο αμάξι δεν είναι και ούτε θα γίνει, αλλά συμμετοχικό και παιχνιδιάρικο δεν είναι ισοδύναμο με το powerslide (τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ). Ή μήπως όχι?
GOLF R - SCIROCCO R