-
Υπάρχει 2.3.x official για samsung galaxy mini s5570? (Ρωτώ για φίλο)
Sent from my U8800Pro using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υπάρχει 2.3.x official για samsung galaxy mini s5570? (Ρωτώ για φίλο)Sent from my U8800Pro using Tapatalk
ναι
κανει εδω μια εγγραφη και βρισκει τα παντα http://www.sammobile.com -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Σκεφτόμουν αυτό μάλλον, αλλά αν βρω κάποιο πιο φθηνό, ίσως και να μην πω όχι ( ).
friendly tip: Αν δεν δεις το κινητό να τρεχει skype... μην τρέξεις να το αγοράσεις. Το Skype ειναι περιεργος client, μπορεί να εχει περιορισμο απο κινητο σε κινητό... και φυσικά ειναι κομματάκι ποιο βαρυ application απο τα αλλα. Στο λέω επειδή βλέπω οτι στοχευεις σε budget προτάσεις...
-
Σωστότατος!!! Πολυ δυκοιλιο το skype για το τιποτα! Πχ στο Χ5 λειτουργει η βιντεοκλιση αλλα δεν εχει frontcamera! Στο μικρο χ3 που εχει frontcamera δεν εχει την επιλογη για videocall! Αντιθετα ομως με το tango μπορεις ακομα και απο το Χ3 να κανεις βιντεοκλιση χωρις προβλημα!
Βαλε το Tango και στο υπολογιστή κ εισαι κομπλε ακομα κ με μικρη συσκευή!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Υπάρχει 2.3.x official για samsung galaxy mini s5570? (Ρωτώ για φίλο)
Sent from my U8800Pro using Tapatalk
ναι
κανει εδω μια εγγραφη και βρισκει τα παντα http://www.sammobile.comγίνετε μέσω ΚΙΕΣ --> http://www.samsungapps.com/about/onPc.as
απλά το κανεις εγκατάσταση βρίσκει τους οδηγούς τις συσκευής και μετά θα σου βγάλει το πρόγραμμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση !2.3.5 είναι η τελευταία
μου είπαν αλλού.
-
ναι γινεται και μεσω kies
-
Πως μεγαλωνω το μεγεθος γραμματοσειρας στο HTC? Ιδιως σε μηνυματα και επαφες.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πως μεγαλωνω το μεγεθος γραμματοσειρας στο HTC? Ιδιως σε μηνυματα και επαφες.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Να καταγγειλω βεβαια οτι Smartphones αλλα και εφαρμογες τυπου Tapatalk, Whatsapp κλπ ουδεμια φροντιδα η μεριμνα για ανθρωπους με μειωμενη οραση. Το αθανατο Nokia 6300 με ξελασπωσε!
ΥΓ. Αλεξη το Viber για ποιο λογο το καταργησαμε???
-
Ah, το viber ακόμα να το φτιάξουν να παίζει στο ICS. Οπότε εάν το χρησιμοποιείτε συχνά, περιμένετε λίγο ακόμα πριν κάνετε upgrade... Λένε ότι θα το φτιάξουν αλλά πάει καιρός τώρα.
-
Eγώ το πέταξα μιας και το skype έχει βελτιωθεί αρκετα. Αν το φτιάξουν κάποτε, τα λέμε.
-
Το Viber έχουν να το ενημερώσουν από 12 Οκτωβρίου!!!
Στο Galaxy SII μετά από κάποιες μέρες λειτουργίας απλά άρχιζε να κρασάρει συνεχώς και παρότι επικοινώνησα με support και μου είπαν πως ετοιμάζουν πολύ σύντομα ενημέρωση με bug fixes κλπ... ακόμα περιμένω να έρθει από το Νοέμβρη
Όταν αποφασίσουν να το σιάξουν, εγώ είμαι μαζί τους. Μέχρι τότε Skype, IM+, Whatsapp τα πάντα όλα -
Αυτα μια χαρα -οταν βλεπεις- για γραπτο. Για προφορικο ηταν/ειναι το 'θεμα' μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ το πέταξα μιας και το skype έχει βελτιωθεί αρκετα. Αν το φτιάξουν κάποτε, τα λέμε.ποσο εχει φτιαξει το skype? μπορεις τωρα να το κλεισεις με το home button force kill η @@ ?
επιπλεον
πως βγαζουν το developers settings απο το μενου του ics? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ το πέταξα μιας και το skype έχει βελτιωθεί αρκετα. Αν το φτιάξουν κάποτε, τα λέμε.Στο ταπεινό μου Neo V, το Skype δουλεύει άψογα.
-
Εδω παιζει στο δικο μου αψογα,οταν πρωτοβγηκε ομως γενικα ειχε θεματα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εδω παιζει στο δικο μου αψογα,οταν πρωτοβγηκε ομως γενικα ειχε θεματατου περασες Ics?
-
Εδώ με το ζορι βρίσκω χρονο να κλασω , αν και ψήνομαι , όμως δεν έχω ακούσει ότι ειναι φουλ σταθερό ακόμα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εδώ με το ζορι βρίσκω χρονο να κλασω , αν και ψήνομαι , όμως δεν έχω ακούσει ότι ειναι φουλ σταθερό ακόμαSent from my LG-P500 using Tapatalk
μωρε σταθερο ειναι εχει ενα θεμα με την μπαταρια και την καμερα μονο και φυσικα επειδη εχει βαλει το dev mode μεσα δεν μπορεις να βαλεις το market (μετα απο pm μου λεει οτι δεν μπορει να το βγαλει γιατι ειναι beta λες και δεν πρεπει να την τεσταρουμε με προγραμματα μετα...................)
-
Νέα έκδοση του viber (v.2.1.3.575) με υποστήριξη ICS...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νέα έκδοση του viber (v.2.1.3.575) με υποστήριξη ICS...!να το ειχε και κανενας γνωστος μου...
Περι συσκευών Android...