-
νικο η αληθεια ειναι οτι αν μου ελεγαν λαστιχοεταιρια,το μυαλο μου θα σκεφτοταν αμεσως οτι κ το δικο σου.μπριτζστουν,πιρελι κτλ.
ομως ο σωστος ορος ειναι εταιριες κατασκευης ελαστικων.καθοτι υπαρχουν κ οι εταιριες εισαγωγης κ εμποριας ελαστικων,αυτες που αναφερει ο διμ8.στα των ελαστικων,οντως τα χλμ σου ειναι λιγα.αλλα μη ξεχνας τον παραγοντα χρονο.ενα ελαστικο δεν χανει τις ιδιοτητες του αποκλειστικα λογω καιρικων συνθηκων,αλλα κ βασει χρονου(4ετια).απο οσο γνωριζω τουλαχιστον.ποσο μαλλον δε αν το αυτοκινητο καθεται αρκετο καιρο κ οταν δεν καθεται,''σκιζεται''.γιαυτο κ αναφερθηκα στον δημοσιο κινδυνο.σαφως κ δεν γνωριζα οτι προσπαθησεις να τα αλλαξεις,αλλα δεν τα καταφερνεις λογω συγκυριων κ προβληματων.
τεσπα,ελπιζω να μη παρεξηγηθηκες.
καλη συνεχεια. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
νικο η αληθεια ειναι οτι αν μου ελεγαν λαστιχοεταιρια,το μυαλο μου θα σκεφτοταν αμεσως οτι κ το δικο σου.μπριτζστουν,πιρελι κτλ.
ομως ο σωστος ορος ειναι εταιριες κατασκευης ελαστικων.καθοτι υπαρχουν κ οι εταιριες εισαγωγης κ εμποριας ελαστικων,αυτες που αναφερει ο διμ8.Άρα συμφωνούμε.
στα των ελαστικων,οντως τα χλμ σου ειναι λιγα.αλλα μη ξεχνας τον παραγοντα χρονο.ενα ελαστικο δεν χανει τις ιδιοτητες του αποκλειστικα λογω καιρικων συνθηκων,αλλα κ βασει χρονου(4ετια).απο οσο γνωριζω τουλαχιστον.ποσο μαλλον δε αν το αυτοκινητο καθεται αρκετο καιρο κ οταν δεν καθεται,''σκιζεται''.γιαυτο κ αναφερθηκα στον δημοσιο κινδυνο.σαφως κ δεν γνωριζα οτι προσπαθησεις να τα αλλαξεις,αλλα δεν τα καταφερνεις λογω συγκυριων κ προβληματων.
τεσπα,ελπιζω να μη παρεξηγηθηκες.
καλη συνεχεια.Δεν παρεξηγήθηκα. Μην αγχώνεσαι.
Τα ελαστικά ναι, το γνωρίζω ότι κάθε 3-4 χρόνια θέλουν αλλαγή ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Τα δικά μου τα σώζει το γεγονός ότι δεν στέγνωσαν ή δε κάηκαν με τον ήλιο (δεν τα βάραγε ο ήλιος όλα αυτά τα χρόνια) και ότι είναι runflat και έχουν ΠΟΛΥ σκληρά πλαϊνά. Όμως από το καλοκαίρι (2011) περίπου και μετά άρχισαν να κουράζονται, έγιναν σκληρά, έφαγα και μια λακούβα πριν 1-2 μήνες και έβγαλε ένα βυζί ΝΑ και τώρα πλέον έχουν σχεδόν τελειώσει γιαυτό πηγαίνω φυλαγμένα...όμως ομολογώ ότι μερικές φορές δεν κρατιέμαι, σβήνω τα ηλεκτρονικά και το χαμόγελο στο πρόσωπό γίνεται όλο και μεγαλύτερο -->
Τέσπα...ελπίζω επιτέλους να τα βάλω επάνω. Έχει καταντήσει σήριαλ...
-
Άσχετο μέσα στα άσχετα...
Πες ότι βάζεις απλα και όχι RTF, πρέπει να αλλάξεις και ζάντες; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άσχετο μέσα στα άσχετα...
Πες ότι βάζεις απλα και όχι RTF, πρέπει να αλλάξεις και ζάντες;Όχι Θάνο, δε χρειάζεται. Οι ζάντες δεν έχουν σχέση με τα runflat.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ dim8 δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με τις χαζομάρες που γράφεις στις 3 παρά το πρωί. Το αφήνω να το κρίνουν άνθρωποι που γνωρίζουν περισσότερα από σένα. Το ότι δεν έρχεσαι να υποστηρίξεις την άποψή σου στο τόπικ που σου είπα δείχνεις ότι παραδέχεσαι τουλάχιστον το λάθος σου.Κάτι είναι κι αυτό...
Στις 3 δεν γραφουν στα φορουμ?Ειχα παει μια βολτα Νικο και γυρνωντας λεω δεν διαβαζεις καμια σαχλαμαρα να κοιμηθεις αναλαφρα?Το τι δεν ερχομαι να συζητησω μαζι σου στο τοπικ δειχνει οτι εχω αδικο? Τι να συζητησω βρε με ανθρωπους που στα 5 χρονια αποφασιζουν να αλλαξουν τα λαστιχα στο πεμβε,επειδη δεν τα βλεπει ο ηλιος?Ειπαμε να διαβασουμε καμια σαχλαμαρα να κοιμηθουμε,οχι να ξελιγωθουμε στα γελια πρωινιατικο.
Πριν βγάλεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε συμπέρασμα, καλό είναι να γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους.
Το αυτοκίνητο από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν κλειστό σε γκαράζ (χειμώνα/καλοκαίρι) και είχε κάνει μόλις 13.000 κμ. Τσεκαρισμένο.
Από τότε που το πήρα (το 2009) μέχρι τώρα του έχω κάνει ακόμα 22.000κμ και είναι επίσης κλειστό σε γκαράζ. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Καλοκαίρια και χειμώνες.
Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ψάχνω να βρω τα λάστιχα που θέλω (Pirelli P Zero RFT) γιατί τα Potenza RE050A που έχει επάνω είχαν αρχίσει να δείχνουν σημάδια κόπωσης αν και το grip παρέμενε σε κορυφαία επίπεδα όταν ζεσταθούν αλλά σ'αυτό βοηθάει και το αυτοκίνητο όπως είναι στημένο. Τελικά καταφέραμε να τα παραγγείλουμε τον Δεκέμβρη και ακόμα δεν έχουν έρθει. Πηγαίνουμε από βδομάδα σε βδομάδα. Τη μια ήρθαν μόνο τα μπροστά, τα πίσω τα ψάχναμε. Μετά έστειλαν και τα πίσω με ημερομηνία του 2010. Τα στείλαμε πίσω και μετά έστειλαν ΜΗ runflat. Μετά τα παραγγείλαμε από Αγγλία και ενώ ήρθαν τα πίσω σωστά...τα εμπρός ήταν rosso. Τώρα μου είπε ότι υποτίθεται τη Παρασκευή θα τα έχω. Για να δούμε.
Οπότε άστο...μην παίζεις με τον πόνο μου. Απ'το Σεπτέμβρη τρέχω και με πηγαίνουν από μήνα σε μήνα, βδομάδα σε βδομάδα.
Τέσπα...είμαστε ...οτιδήποτε άλλο θες με ΡΜ.
Δηλαδη στα 5+ χρονια πηρες την αποφαση να αλλαξεις λαστιχα,επειδη ηταν παρκαρισμενο....και ενα χρονο τωρα δεν υπαρχουν λαστιχα......Ατιμες λαστιχοεταιριες!!!!
-
Τελικά ποιες είναι αυτές οι λαστιχοεταιρείες; Έχουν όνομα; Έχουμε τζίρους πριν και μετά; Να καταλάβουμε και εμείς για τι πράγμα μιλάμε. Φαντάζομαι ο dim8 δεν γράφει αυθαίρετες βλακείες και έχει στοιχεία.
-
Xιόνια και τζιπ χωρίς πινακίδεςTα χιόνια έφθασαν στο Λεκανοπέδιο και κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν τα πολυτελή τετρακίνητα οχήματά τους, με μία σημαντική όμως διαφορά. H πλειονότητα των τετρακίνητων οχημάτων στα βόρεια προάστια κυκλοφόρησαν τις χιονισμένες ημέρες χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας καθώς οι ιδιοκτήτες τους εξαιτίας των υψηλών τελών και τεκμηρίων τις είχε καταθέσει στις εφορίες.
Mάλιστα, η πλειονότητά τους ήταν παρκαρισμένα στην πλατεία της Παλαιάς και Nέας Πεντέλης, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο πάνω απαγορεύοντας τη διέλευση των οχημάτων προς τον Aγιο Πέτρο.Δεν υπάρχουμε λέμε.
-
Και αλλάζουμε,* και** βουλιάζουμε!*
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αυτός πρέπει να είναι πιο ηλίθιος από τον GAP. Πάτε γερά για το 5% από το 8% σήμερα μαλάκα καραγκιόζη.Θριαμβολογεί κιόλας... συνολικά η χασούρα τους μόνο από τους φόρους στην βενζίνη πρέπει να υπερβαίνει το διπλάσιο από αυτά που 'κέρδισαν'.
τρεχουν μονοι τους και ερχονται δευτεροι..τι αλλη αποδειξη θελουμε οτι προκειται περι κουτων & ανικανων ανθρωπων..?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Οι μειωμενοι τζιροι(ΚΑΙ ΦΠΑ...) των λαστιχοεταιριων λογω που τωρα πουλανε 185-60-14 σε σχεση με τα 235-65-17 των τζιπ δεν ειναι στις παραπλευρες απωλειες?
Κατασκευάζονται λάστιχα στην Ελλάδα;
καποτε και η πιρελλι και η γκουντ γηαρ ειχαν εργοστασια νομιζω αλλα τους φαγαμε λαχανο...τους καπιταλες
-
ηδη ακουγονται φήμες πως τα τέλη θα πάρουν άλλο ένα 10% τον ιούνιο, ενώ από την άλλη, η παράταση θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα (μου το έλεγε αντιπρόσωπος)
για τα λάστιχα των καρτ κ εμένα μου φάνηκε περίεργο, άργησα να το πιασω όταν μου το έλεγε ο καμιτσάκης*, αλλά δεν είμαι τόσο στόκος να μη το καταλάβω κ να επιμένω για κάτι που δεν ξέρω κ να ξεφτιλίζομαι. Dim, το 8 δίπλα στο όνομα σου είναι το IQ σου?
*πρωταθλητής ελλάδος στο καρτ -
ποια παραταση θα αποκτησει μονιμο χαρακτηρα;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ποια παραταση θα αποκτησει μονιμο χαρακτηρα;Η παράταση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας & της αγοράς αυτοκινήτου.
Μάλλον εννοεί της απόσυρσης (?).....
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
ποια παραταση θα αποκτησει μονιμο χαρακτηρα;
Η παράταση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας & της αγοράς αυτοκινήτου.
Μάλλον εννοεί της απόσυρσης (?).....
ήμουν στη δουλειά κ έγραψα ότι ναναι
λοιπόν η απόσυρση θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα μου είπε, κ σε ότι αφορά τα τέλη σκέφτονται αν δεν αυξηθούν όλα να αυξήσουν αυτά που είναι με τους ρύπους, γιατί τους βγήκαν λίγα τα λεφτά που εισπράτουν. κ μεταξύ μας, όντως στις περισσότερες περιπτώσεις ο υπολογισμός με βάση τους ρύπους είναι υπερ του καταναλωτή. κ σε όσες περιπτώσεις δεν είναι, είναι λόγω παλιών κινητήρων που σύντομα θα αντικατασταθούν
Εγώ θα έλεγα πως θα κάνουν στα παλιά ένα 10% κ σε αυτά με που πληρώνουν με τους ρύπους, κανά 15% -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ηδη ακουγονται φήμες πως τα τέλη θα πάρουν άλλο ένα 10% τον ιούνιο, ενώ από την άλλη, η παράταση θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα (μου το έλεγε αντιπρόσωπος)
για τα λάστιχα των καρτ κ εμένα μου φάνηκε περίεργο, άργησα να το πιασω όταν μου το έλεγε ο καμιτσάκης*, αλλά δεν είμαι τόσο στόκος να μη το καταλάβω κ να επιμένω για κάτι που δεν ξέρω κ να ξεφτιλίζομαι. Dim, το 8 δίπλα στο όνομα σου είναι το IQ σου?
*πρωταθλητής ελλάδος στο καρτΕλα ρε συ σοβαρα ειναι πρωταθλητης στα καρτ? Μιας και ξερεις τον Καμιτσακη για ρωτησε τον ποιος του ειπε οτι οι γομες που ειχε αγορασει για να τρεξει με το αγωνιστικο 9αρι ηταν λαθος.
υγ η συζητηση με τις πιεσεις ηταν σε τοπικο για αυτοκινητα δρομου.Εκει ο φιλαρακος σου που τρωει τζαμπα λαστιχα,θελησε να το παιξει ειδημων,και αρχισε τους συσχετισμους με τα καρτ.Παγια τακτικη οταν στριμωχνεται,μετα απο σαχλαμαρα που εχει εκτοξευσει.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τελικά ποιες είναι αυτές οι λαστιχοεταιρείες; Έχουν όνομα; Έχουμε τζίρους πριν και μετά; Να καταλάβουμε και εμείς για τι πράγμα μιλάμε. Φαντάζομαι ο dim8 δεν γράφει αυθαίρετες βλακείες και έχει στοιχεία.Τι σχεση εχει ο τζιρος λεβεντη μου? Πριν,μετα? Δεν εχεις καταλαβει γιατι μιλαμε? Μηπως εισαι απο την παρεα με τα καρτ?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
υγ η συζητηση με τις πιεσεις ηταν σε τοπικο για αυτοκινητα δρομου.Εκει ο φιλαρακος σου που τρωει τζαμπα λαστιχα,θελησε να το παιξει ειδημων,και αρχισε τους συσχετισμους με τα καρτ.Παγια τακτικη οταν στριμωχνεται,μετα απο σαχλαμαρα που εχει εκτοξευσει.Κάνεις λάθος (πάλι...αλλά εντάξει, το συνηθίσαμε πλέον ). Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αναφέρομαι για τα ελαστικά του καρτ και κάποιοι άσχετοι με τον χώρο μου το έπαιζαν γνώστες --> τσέκαρε το link.
Διάβασε και λίγο παρακάτω για να δεις ότι συνεχίζω να αναφέρομαι για τα ελαστικά του καρτ και όχι του αυτοκινήτου.
Εξακολουθείς να επιμένεις?
Πάρε τον Στέφανο* τηλέφωνο λοιπόν και ρώτα τον.
- τον Καμιτσάκη ντε
-
μηπως μπερδεψατε τα τοπικα;
εδω λεμε τον πονο μας για τα τέλη κυκλοφορίας
τι λάστιχα για καρτ και κολοκυθια με τη ρίγανη;
μαλωνετε σαν τα παιδακιασχετικο με το θεμα, δανεισμενο απο παραδιπλανο τοπικο
http://www.prionokordela.gr/ellada/astu ... pinakides/ -
Τελικά έχει διάφορα φρούτα η αστυνομία.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
υγ η συζητηση με τις πιεσεις ηταν σε τοπικο για αυτοκινητα δρομου.Εκει ο φιλαρακος σου που τρωει τζαμπα λαστιχα,θελησε να το παιξει ειδημων,και αρχισε τους συσχετισμους με τα καρτ.Παγια τακτικη οταν στριμωχνεται,μετα απο σαχλαμαρα που εχει εκτοξευσει.
Κάνεις λάθος (πάλι...αλλά εντάξει, το συνηθίσαμε πλέον ). Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αναφέρομαι για τα ελαστικά του καρτ και κάποιοι άσχετοι με τον χώρο μου το έπαιζαν γνώστες --> τσέκαρε το link.
Διάβασε και λίγο παρακάτω για να δεις ότι συνεχίζω να αναφέρομαι για τα ελαστικά του καρτ και όχι του αυτοκινήτου.
Εξακολουθείς να επιμένεις?
Πάρε τον Στέφανο* τηλέφωνο λοιπόν και ρώτα τον.
- τον Καμιτσάκη ντε
Πως κανω λαθος? Μιλαμε για αυτοκινητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ συσχετιζεις για καρτ.Το ιδιο σου λενε και καμια 10αρια αλλοι χρηστες στο λινκ που εβαλες.
Να ρωτησω τον Στεφανο τι? Δεν εχω καμια απορια.Δοξα το θεο και οι επιλογες μου σε γομες και σε πιεσεις τα τελευταια 20 χρονια σε διαφορα αγωνιστικα σωστα ηταν.Τα αποτελεσματα αυτο εδειξαν.
Πηγαινε ανεβασε κανα βιντεακι με ρελαντι απο το πεμβε τωρα,και μην κανεις ρδελο και αυτη την ενοτητα με την ξεροκεφαλια σου.
Τέλη κυκλοφορίας