-
Το 2003 Ford Mustang SVT Cobra :
Και να ο 4.6λιτρος V8 τωρα με supercharger που απο 320 ιππους κανει 390 (λογο του οτι η Φορντ κατηγορηθηκε και βγηκε ενοχος λιγοτερων αλογων στην προηγουμενη εκδοση Κομπρα, τωρα δηλωνει παντα λιγοτερα αλογα απο οτι πραγματικα εχουν τα αυτοκινητα τους). Πραγματικα εχουν δηναμομετρηθει πολλα με πανω απο 410 αλογα βγαζοντας 360+ στους τροχους.
Τα 402 μετρα τα κανει σε 12.5 δευτερα. Κατι τετοιο μεταφραζετε περι τα 8-12 αυτοκινητα πισω για το Εβο 7 της Ευρωπης.
Ξαναλεω: $33,750 ειναι η τιμη.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οριστε πως θα μοιαζει το Εβο 8 οταν ερθει στις ΗΠΑ:Στις ΗΠΑ οι φημες ηταν για 250 ιππους αλλα τωρα μιλανε για 275 ιππους. Αρα το WRX του χρονου θα κανει πολυ περισσοτερους απο τους 227 που κανει σημερα στις ΗΠΑ.
θα φερουν το STi του χρονου. Αλλα επειδι ειναι τοσο περιωρισμενης κυκλοφοριας θα ειναι δυσκολο να το βρεις.
Αντε τωρα να ψησω την γυναικα μου οτι χρειαζομαι ενα STi. Μαλλον θα με χωρισει
Νικος
ΥΓ επιτελους αρχισανε να ερχονται τα αυτοκινητα που ελειπαν απο τις ΗΠΑ.
-
Οι πιθανοτητες ειναι 1%. Σοβαρα. Το περασα εγω αυτο. Μαλιστα οι πιθανοτητες ΗΤΑΝ 1% πριν τις 9/11. Τωρα ισως να ειναι 0.1%. Ομως δεν ειναι 0%.Λογικό... Να δούμε!
-
Εδω το τσαρτ του δυναμομετρου του κινητηρα απο την Φορντ.
ΤΟ απιθανο ειναι η καμπυλη ροπης οπως επισης και οι τιμες. Δες ποση ροπη κανει ο κινητηρας στις 1000 σαλ. 300 lb-ft !!! Δηλαδη γυρω στα 41.4 χλγμ ή 405 Nm! Ή αλλιως κανει 57 ιππους στις 1000 στροφες και 137 ιππους στις 2000 στροφες! 3000 σαλ και εχεις φτασει στους 217 ιππους.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αντε τωρα να ψησω την γυναικα μου οτι χρειαζομαι ενα STi. Μαλλον θα με χωρισει
Χεχεχεχε
ΥΓ επιτελους αρχισανε να ερχονται τα αυτοκινητα που ελειπαν απο τις ΗΠΑ.
Ακριβως. Και αυτη ειναι μονο η αρχη. Σε 5 χρονια η Ευρωπη θα παρακαλαει να εχει Ιαπωνικες εκδοσεις που ερχοντε ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ. Mark my words.
-
Το 2003 Ford Mustang SVT Cobra :Και να ο 4.6λιτρος V8 τωρα με supercharger που απο 320 ιππους κανει 390 (λογο του οτι η Φορντ κατηγορηθηκε και βγηκε ενοχος λιγοτερων αλογων στην προηγουμενη εκδοση Κομπρα, τωρα δηλωνει παντα λιγοτερα αλογα απο οτι πραγματικα εχουν τα αυτοκινητα τους). Πραγματικα εχουν δηναμομετρηθει πολλα με πανω απο 410 αλογα βγαζοντας 360+ στους τροχους.
Τα 402 μετρα τα κανει σε 12.5 δευτερα. Κατι τετοιο μεταφραζετε περι τα 8-12 αυτοκινητα πισω για το Εβο 7 της Ευρωπης.
Ξαναλεω: $33,750 ειναι η τιμη.
Αλλα βεβαια ειναι πολυ δυσκολο βα βρεθει για 33.750. Συνηθως οι αντιπροσωποι βαζουν και $4-5 χιλιαρικακια.
Και ακομα ειναι Φορντ. Αλλα τωρα αρχισα να αγοραζω Αμερικανικα αυτοκινητα. (της γυναικας μου) μπορει στο μελλον να το κοιταξω.
Νικος.
(Που ακομα προτιμαει το Ιμπρεζα econobox του ) -
Ford Mustang... Καλά, όλο και κάποιον θα βρώ να με υιοθετήσει!!!
Πάντως με τα ίδια λεφτά εδώ παίρνεις ΜΙΣΟ Ενο 7!
-
Ή αλλιως κανει 57 ιππους στις 1000 στροφες και 137 ιππους στις 2000 στροφες! 3000 σαλ και εχεις φτασει στους 217 ιππους.57 ίππους στο ρελαντί;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟ ΙΒΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 45 ΙΠΠΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟ!!!!!!!!!!
Για τα πανηγύρια είμαστε! -
Τα αυτοκινητα εδω δεν κανουν μονο παραπανω ιπποδυναμη για πολυ λιγοτερο λεφτα αλλα οταν μιλαμε για υπερτροφοδοτηση, ειναι ευκολο να τα βελτιωσεις, οπως και φτηνο πολλες φορες. Πχ παλι ο κινητηρας του Κομπρα εδω:
Βλεπετε τον τροχαλια του υπερσυμπιεστη οπου καθετε ο ιμαντας? Βαζοντας εναν κατα 15% μικροτερο τροχαλια εκει ανεβαινει η πιεση υπερπληρωσης κατα 2psi. Αυτο μεταφραζετε σε 450+ αλογα (απο 410-420). Δουλεια μισης ωρας και κοστους (εαν το κανεις μονος σου) $100 ισως και λιγοτερο. Ατομα που το εχουν κανει εχουν τρεξει τα 402 μετρα σε 12.1 δευτερα. Αφηνεις την Modena 360 απο 3 εως 6 αυτοκινητα πισω αναλογα με την θερμοκρασια και τον οδηγο. Η κουπε εκδοση του Κομπρα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο γρηγορη.
-
Φίλε μου την σπάς τώρα!!!
Με τόσο λίγα χρήματα τέτοιο αμάξι...Να σε ρωτήσω, (χωρίς πλάκα όμως), πόσο δύσκολο είναι να πάρω πράσινη κάρτα (και να βρω δουλειά φυσικά) όταν τελειώσω με τον στρατό;
Το σκεπτικό θα ήταν να κάνω master εκεί και να έμενα και μερικά παραπάνω χρόνια...
Οι πιθανοτητες ειναι 1%. Σοβαρα. Το περασα εγω αυτο. Μαλιστα οι πιθανοτητες ΗΤΑΝ 1% πριν τις 9/11. Τωρα ισως να ειναι 0.1%. Ομως δεν ειναι 0%.
Που λεει και το τραγουδι
Παντρεμενοι κι οι δυο .....Νικος
ΥΓ και φυσικα εφοσον θελεις να ερθεις στην ΗΠΑμερικη.
Επανελαβε μετα απο εμεναΟ Σανταμ ειναι κακος
Ο Μπους ειναι καλοςμπραβο καλο παιδι παρε τωρα και ενα Εβο 8
-
Αλλα βεβαια ειναι πολυ δυσκολο βα βρεθει για 33.750. Συνηθως οι αντιπροσωποι βαζουν και $4-5 χιλιαρικακια.
)
Αυτο ειναι λαθος. Η TMV (True Market Valuve συμφωνα με το Edmunds) ειναι MSRP, το οποιο ειναι $33,750. Η τιμη που το αγοραζει ο αντιπροσωπος το αυτοκινητο (invoice price) ειναι $31,159.
http://www.edmunds.com/new/2003/ford/mu ... rices.html
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ή αλλιως κανει 57 ιππους στις 1000 στροφες και 137 ιππους στις 2000 στροφες! 3000 σαλ και εχεις φτασει στους 217 ιππους.
57 ίππους στο ρελαντί;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Για τα πανηγύρια είμαστε! -
Με τόσο λίγα χρήματα τέτοιο αμάξι...Να σε ρωτήσω, (χωρίς πλάκα όμως), πόσο δύσκολο είναι να πάρω πράσινη κάρτα (και να βρω δουλειά φυσικά) όταν τελειώσω με τον στρατό;
Το σκεπτικό θα ήταν να κάνω master εκεί και να έμενα και μερικά παραπάνω χρόνια...
Οι πιθανοτητες ειναι 1%. Σοβαρα. Το περασα εγω αυτο. Μαλιστα οι πιθανοτητες ΗΤΑΝ 1% πριν τις 9/11. Τωρα ισως να ειναι 0.1%. Ομως δεν ειναι 0%.
Που λεει και το τραγουδι
-
Που λεει και το τραγουδι
Έχω βρει Ελβετίδα, και δεν την αλλάζω (ασχέτως εθνικότητας)! (εκτός αν με αλλάξει εκείνη φυσικά!)
Κατά τα άλλα άμα είναι για το Mustang (που το προτιμώ εμφανισιακά από το Ενο) και Σαντάμ και Μιλόσεβιτς και ό,τι θές!
Άσε που πάντα μου άρεσε ο Μπούς!
-
Κατά τα άλλα άμα είναι για το Mustang (που το προτιμώ εμφανισιακά από το Ενο) και Σαντάμ και Μιλόσεβιτς και ό,τι θές!
Άσε που πάντα μου άρεσε ο Μπούς!
Χαχαχα
-
Επιτέλους το κατάλαβαν οτι το προηγούμενο εμφανισιακά ηταν 'αστα να πάνε'!!!!
Προτιμώ το νέο look του Impreza αλλα.......θα επαιρνα το Mustaaaaang!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτιμώ το νέο look του Impreza αλλα.......θα επαιρνα το Mustaaaaang!!!Για να κάνεις καλύτερο χρόνο στο 400άρι σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή, αλλά πού είναι η διασκέδαση σ'αυτό? Ο τρόπος που παίρνουν τις στροφές οι δύο samurai σε κάνουν να νιώθεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεώτερος. Αλλά φυσικά η διασκέδαση είναι εντελώς υποκειμενική. Φυσικά υπάρχει και η JUN που βελτιώνει τα Ιαπωνικά ξεπερνώντας τους 1000 ίππους και τα 400 χλμ. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Α! οι Ιάπωνες είναι καλοί
Αυτοί δίνουν το EVO 8, χε χε -
Επιτέλους! Το ασχημόπαπο Impreza έγινε πιο 'όμορφο'. Όχι βέβαια ότι είναι και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Πάντως αυτό που πάντα σκεφτόμουνα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν θα πρέπει να ασχολείται με το 'περιτύλιγμα' αλλά με την ουσία. Όσον αφορά το τελευταίο, σίγουρα είναι απόλυτα ευχαριστημένος.
-
Ή αλλιως κανει 57 ιππους στις 1000 στροφες και 137 ιππους στις 2000 στροφες! 3000 σαλ και εχεις φτασει στους 217 ιππους.
57 ίππους στο ρελαντί;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Για τα πανηγύρια είμαστε!Αυτό που είναι απίστευτο είναι η μορφή της καμπύλης ροπής!! Τη θέλω και εγώ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτιμώ το νέο look του Impreza αλλα.......θα επαιρνα το Mustaaaaang!!!Εγώ θα έπερνα μάλλον την Modena που αναφερατε πιο πάνω. Το Impreza είναι σίγουρα καλύτερο σε εμφάνιση απο το ήδη υπάρχον. Σήμερα παρουσιαστηκε και το WRC στο Παρισι.
Αλήθεια gavriil το Mustang στριβει καθόλου ή είναι μόνο για το 400αρι?
"Νεο" 2003 Impreza