-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Οσοι εχετε Χουαγει σας ακουνε καλα η ακουτε παραπονα; Γιατι με οποιον μιλαω μου κανει παραπονα!ε δεν φταιει το κινητο τοτε
-
Οσοι εχετε Χουαγει σας ακουνε καλα η ακουτε παραπονα; Γιατι με οποιον μιλαω μου κανει παραπονα!δεν έχω πρόβλημα αλλά το έχω διαβάσει ως πρόβλημα.
μήπως φοράς θήκη; γιατί συνήθως αυτή κάνει την ζημιά...
-
μπα τιποτα δεν του φοραω...
-
Οσοι εχετε Χουαγει σας ακουνε καλα η ακουτε παραπονα; Γιατι με οποιον μιλαω μου κανει παραπονα!Φίλη με ideos χ5 είχε το ίδιο πρόβλημα και όντως ακουγόταν χάλια. Το έδωσε για επισκευή νομίζω.
-
Οσοι εχετε Χουαγει σας ακουνε καλα η ακουτε παραπονα; Γιατι με οποιον μιλαω μου κανει παραπονα!Δεν έχω πρόβλημα (x5 pro).
-
για δοκιμασε να κλεισεις το 3g μπας και βοηθησει...
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
για δοκιμασε να κλεισεις το 3g μπας και βοηθησει...δεν έχει σχέση το 3G. Το πρόβλημα είναι το δεύτερο noise cancelling mic. Πολλοί έχουν αναφέρει το πρόβλημα αυτό. Το service θα δώσει την λύση.
-
Προφανως ειναι στο μικροφωνο το προβλημα αφου οταν χρησιμοποιω το handsfree τοτε με ακουνε μια χαρα. Απλα ρωτησα για να δω αν το εχετε και αλλοι αυτο το προβλημα...
-
Εμένα μου έχουν εκφράσει παράπονα όταν χρησιμοποιώ την ανοιχτή ακρόαση επειδή κάνει ηχώ το 2ο μικρόφωνο.
-
Διαθέσιμη και επίσημα η Belle
http://europe.nokia.com/find-products/n ... ailability -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Διαθέσιμη και επίσημα η Belle
http://europe.nokia.com/find-products/n ... ailabilityΤην εγκατέστησα πριν λίγο στο N8, μέχρι τώρα έτρεχα την Belle σε leaked έκδοση όμως.
Έχω ξανά ελληνικά και είναι πολύ σταθερή. -
Τελικά θα είναι η τελευταία για τα 680MHz Nokia; Δεν θα πάρουν Carla & Donna?
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Τελικά θα είναι η τελευταία για τα 680MHz Nokia; Δεν θα πάρουν Carla & Donna?Δεν γνωρίζω
-
-
Την έχω δοκιμάσει κι εγώ. Τρομερή σε σχέση με την Anna.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
+

? -
Tελικά τι έγινε με την Ντόνα, του κάθισε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
?

-
Ο χρήστης mirage έγραψε:

+

?believe it or not, μάλλον έτσι θα τις λένε! Λες να αποδειχθουν κι αυτές καλές όσο οι αληθινές;

-
zorz:

Περί κινητών τηλεφώνων [#5]