-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Σωκράτη εσύ windows mobile δεν έχεις; Εκεί πώς είναι το tapatalk;
Συγκριτικά με την έκδοση του ios, στο android μου φαίνεται πιο δύσχρηστο πάντωςΣτα mango δε το εβαλα(δεν εχω ψαξει καν αν υπαρχει) στο ipod που το εχω παντως,απλα δε μ αρεσει,νιωθω οτι χανει ποστς και γενικα οτι δε παει κατι καλα(π.χ νομιζω δε μπορεις να βαλεις εμοτικονς κλπ.Οποτε προτιμω να μπαινω απο τον σαφαρι ή τον explorer στα wphone.παντως επειδη το ειχα και στο android πριν κανα χρονο,οντως εκει δε την παλευε καθολου σε σχεση με την ios εκδοση.βεβαια σημερα δε ξερω τι ισχυει.
Στον σαφαρι παντως γραφεις σφαιρα ποστ και με εμοτικονς και τα παντα.αλλα απο αποψη δεδομενων ειναι βαρυ το φορουμ για να μπαινεις απο 3gΦυσικά και υπάρχει.
http://www.windowsphone.com/el-GR/searc ... 20TapatalkΤο είχα αλλά στο 4TForum κολλούσε.
-
Ωραιος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κάποια σχόλια:
-
Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, το LG V900 τρέχει ήδη την έκδοση 3.1 και δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει κάποια αναβάθμιση σε 3.2.
-
Το swype δεν το βρίσκω στο market για το honeycomb.
-
Κατέβασα τα SmartKeyboard (trial), AnySoftKeyboard, go keyboard, hacker's keyboard (όντως πολύ καλό για remote). Τα τρία πρώτα έχουν αυτά που ζητάω - πραγματικά καμία σχέση με το MultiLing. Το μόνο που δεν βρήκα σαν λειτουργία σε κανένα (εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι στις ρυθμίσεις ) είναι η δυνατότητα να βάζεις τόνο όχι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο γράμμα οπότε και θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας με τόνο ή διαλυτικά ή και τα δυο μαζί, αλλά πατώντας το γράμμα συν κάποιο άλλο πλήκτρο. Θα ήθελα να υπήρχε κι αυτή η δυνατότητα, αλλά αν δεν γίνεται, δεν πειράζει.
Μιας και ο φίλος μας ο βλακ-adis4gr, δε σε βοηθά... αν θες ενα φανταστικό Honeycomb keyb... θες το Swiftkey X. Eye candy....
Πολύ ωραίο κι ευχαριστώ πολύ. Μαζί με τα smart keyboard και anysoftkeyboard είναι τα πιο ενδιαφέροντα με το τελευταίο (μετά από κάποια παραμετροποίηση) να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω - και τελικά το επικρατέστερο απ' ό,τι φαίνεται - δηλαδή εντελώς μινιμαλιστικό όπου κάθε κουμπί δεν είναι φορτωμένο με σύμβολα, αριθμούς κλπ.
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κάποια σχόλια:
-
Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, το LG V900 τρέχει ήδη την έκδοση 3.1 και δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει κάποια αναβάθμιση σε 3.2.
-
Το swype δεν το βρίσκω στο market για το honeycomb.
-
Κατέβασα τα SmartKeyboard (trial), AnySoftKeyboard, go keyboard, hacker's keyboard (όντως πολύ καλό για remote). Τα τρία πρώτα έχουν αυτά που ζητάω - πραγματικά καμία σχέση με το MultiLing. Το μόνο που δεν βρήκα σαν λειτουργία σε κανένα (εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι στις ρυθμίσεις ) είναι η δυνατότητα να βάζεις τόνο όχι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο γράμμα οπότε και θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας με τόνο ή διαλυτικά ή και τα δυο μαζί, αλλά πατώντας το γράμμα συν κάποιο άλλο πλήκτρο. Θα ήθελα να υπήρχε κι αυτή η δυνατότητα, αλλά αν δεν γίνεται, δεν πειράζει.
Μιας και ο φίλος μας ο βλακ-adis4gr, δε σε βοηθά... αν θες ενα φανταστικό Honeycomb keyb... θες το Swiftkey X. Eye candy....
Πολύ ωραίο κι ευχαριστώ πολύ. Μαζί με τα smart keyboard και anysoftkeyboard είναι τα πιο ενδιαφέροντα με το τελευταίο (μετά από κάποια παραμετροποίηση) να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω - και τελικά το επικρατέστερο απ' ό,τι φαίνεται - δηλαδή εντελώς μινιμαλιστικό όπου κάθε κουμπί δεν είναι φορτωμένο με σύμβολα, αριθμούς κλπ.
δε κανει τπτ φιλε μου ερνανι, χαρηκα που σε βοηθηκα!
-
-
Προσωπικά χρησιμοποιώ το touchpal που είχε το Ideos X5 2.2. Αν το θες, έχω το apk (αρχείο εφαρμογής).
-
Εχω προβλημα με το 'φ' στο ντεφι, μου το εμφανιζει σαν ερωτηματικο, τι παιζει?
-
Στο ταπαταλκ;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ναι, σορρυ που δεν το ανεφερα
-
Settings-> enable bbcode
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ειναι enable
-
H παραγγελία έγινε
Ποια έκδοση του tapatalk έχεις καπετάνιο; -
μετά από μια βδομάδα συμβίωσης με το μοτοφόλα, κάποιες πρώτες εντυπώσεις:
-)η μπαταριά δεν συγκαταλέγεται στα δυνατά του σημεία. Αν παίξεις λίγο με το wifi δεν παίζει να βγάλεις δεύτερη μέρα χωρίς φόρτισμα, αν δε ανοίξεις το GPS την πούτσισες (αυτό βέβαια είναι αναμενόμενο). Δεν ξέρω τί παίζει με το 3g, δεν έχω data plan στο νούμερο που χρησιμοποιώ
-)το μέγεθός του μου είναι ιδιαίτερα βολικό, και στο κράτημα αλλά και στην τσέπη, προσωπικά το θεωρώ ιδανικό για κινητό. Δεν βολεύει να κάτσεις να διαβάσεις με τις ώρες, αλλά για τέτοια έχω την ταμπλέτα
-)κάτι χαζοκολήματα τα έκανε, δεν εντόπισα όμως γιατί
-)έφαγε μια δυνατή σαβούρδα, δεν κατάλαβε τπτερώτηση τώρα.
για να γράψω ελληνικά, πρέπει να φλασάρω άλλη rom? -
Μπορείς να βάλεις απλά άλλο πληκτρολόγιο. Εγώ έχω το AnySoftKeyboard + το πακέτο ελληνικών. Έχουν προταθεί κι άλλα λίγο πιο πριν στον Ernani
-
merci
κάτι άλλο:
έβαλα http://androidforums.com/motorola-defy/ ... t-off.html για να μπορώ να ανοιγοκλείνω το 3g αλλά δε δουλεύει. Ό,τι και να κάνω το δείχνει off. καμιά ιδέα για εύχρηστο widget για ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του 3g? -
https://market.android.com/details?id=c ... itch&hl=el
Έχει προταθεί πολλές φορές εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μεγάλο κόλλημα έχει φάει το (παλιό ακόμα) μάρκετ μου. Δοκίμασα κάτι εκκαθαρίσεις δεδομένων, μνήμης κλπ. αλλά δεν μου το έκανε το χατήρι. Το υπόλοιπο κινητό δείχνει λίγο αργό και λίγο freeze-prone, αλλά δεν κολλάει ολοκληρωτικά. Δεν ξέρω τι να το κάνω, αλλά αν ασχοληθώ, θα φάω όλο το ΣΚ στο σκάλισμα.
Δεν βγαίνει και αυτό το ICS σε CM7 να ασχοληθούμε λίγο και κυρίως να είναι πάλι ελαφρύ και καθαρό το σύστημα...
Άνοιξε το Google Talk και ξαναδοκίμασε.
Το βάρεσα με το Defy μου.
Τελικά, το πρόβλημα ήταν με την κάρτα SD και μόνο όταν την έβγαλα και την ξανάβαλα λύθηκαν όλα. Για αυτό και κολλούσε το σύμπαν σε μια φάση, ενώ οποιαδήποτε κίνηση πληροφοριών από και προς την κάρτα πήγαινε σε πάγωμα. Για αυτό, να το έχετε σαν πιθανή λύση σε τέτοιες ύποπτες φάσεις. Όπως π.χ. όταν στα ίδια προβλήματα περίπου, ανακάλυψα ότι είχα τραβήξει βίντεο 50 λεπτών μέσα στην τσέπη μου.
-
Εγώ είχα μια MicroSD που όπου και να την έβαζα κολλούσαν τα πάντα, ακόμα και στο PC. Τελικά έστρωσε με format...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
https://market.android.com/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&hl=elΈχει προταθεί πολλές φορές εδώ μέσα.
thx
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:hmmm:μετά από μια βδομάδα συμβίωσης με το μοτοφόλα, κάποιες πρώτες εντυπώσεις:
-)η μπαταριά δεν συγκαταλέγεται στα δυνατά του σημεία. Αν παίξεις λίγο με το wifi δεν παίζει να βγάλεις δεύτερη μέρα χωρίς φόρτισμα, αν δε ανοίξεις το GPS την πούτσισες (αυτό βέβαια είναι αναμενόμενο). Δεν ξέρω τί παίζει με το 3g, δεν έχω data plan στο νούμερο που χρησιμοποιώ
-)το μέγεθός του μου είναι ιδιαίτερα βολικό, και στο κράτημα αλλά και στην τσέπη, προσωπικά το θεωρώ ιδανικό για κινητό. Δεν βολεύει να κάτσεις να διαβάσεις με τις ώρες, αλλά για τέτοια έχω την ταμπλέτα
-)κάτι χαζοκολήματα τα έκανε, δεν εντόπισα όμως γιατί
-)έφαγε μια δυνατή σαβούρδα, δεν κατάλαβε τπτερώτηση τώρα.
για να γράψω ελληνικά, πρέπει να φλασάρω άλλη rom?για το τελευταιο ερωτημα κανε ενα πμ στον κορσερ, θα σε κατατοπισει πληρως!
3g δε χρειαζεσαι αφου εχει παντου ανοιχτα wifi, η μπαταρια του ντεφιου συμφωνα με ροζ με πολυ πειραγμα κραταει και 3 μερες, το δικο σου καποιο θεμα εχει μαλλον -
Ρε σταματήστε να πειράζετε τον ροζούλη
Περι συσκευών Android...