-
+1 στον qsi,καλο το tapatalk,αλλα δε με ενθουσιαζει κιολας σαν εφαρμογη...Θα μ αρεσε πολυ περισσοτερο μια ομορφη Mobile εκδοση του φορουμ γιατι σε desktop κατασταση ενα ανοιγμα του www.4tforum.gr ειναι 220kb αν θυμαμαι καλα,οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για οσους μπαινουν απο κινητα ή tablets
-
Σωκράτη εσύ windows mobile δεν έχεις; Εκεί πώς είναι το tapatalk;
Συγκριτικά με την έκδοση του ios, στο android μου φαίνεται πιο δύσχρηστο πάντως -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
+1 στον qsi,καλο το tapatalk,αλλα δε με ενθουσιαζει κιολας σαν εφαρμογη...Θα μ αρεσε πολυ περισσοτερο μια ομορφη Mobile εκδοση του φορουμ γιατι σε desktop κατασταση ενα ανοιγμα του http://www.4tforum.gr ειναι 220kb αν θυμαμαι καλα,οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για οσους μπαινουν απο κινητα ή tabletsπου να ανοίξεις με Dolphin HD ή Opera Mobile....
επειδή δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί ο Opera Mini δεν με κάνει log-in στο 4τ φορουμ αναγκάστηκα και έβαλα τον
Dolphin Mini (οικονομικός σαν τον Opera Mini και αυτός). Πως μπορώ να περάσω τα bookmarks από το pc σε αυτόν; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1 στον qsi,καλο το tapatalk,αλλα δε με ενθουσιαζει κιολας σαν εφαρμογη...Θα μ αρεσε πολυ περισσοτερο μια ομορφη Mobile εκδοση του φορουμ γιατι σε desktop κατασταση ενα ανοιγμα του http://www.4tforum.gr ειναι 220kb αν θυμαμαι καλα,οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για οσους μπαινουν απο κινητα ή tablets
που να ανοίξεις με Dolphin HD ή Opera Mobile....
επειδή δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί ο Opera Mini δεν με κάνει log-in στο 4τ φορουμ αναγκάστηκα και έβαλα τον
Dolphin Mini (οικονομικός σαν τον Opera Mini και αυτός). Πως μπορώ να περάσω τα bookmarks από το pc σε αυτόν;Πιθανόν να υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος, αλλά δοκίμασε να κάνεις ένα export και δες σε πια μορφή αρχείου τα αποθηκεύει και μετά κάνε ένα export και από το PC και φτιάξε του PCιου στην μορφή που θέλεις, και στο τέλος κάνε ξανά import στο κινητό.
Πολύπλοκο ακούγεται, δεν είναι τόσο βέβαια!
-
https://market.android.com/details?id=c ... XZpdHkiXQ..
το εχει δοκιμασει κανεις? μπορει να γινει μεσω καμερας αυτο το πραγμα?
-
Γιατί; Θα πας στην Ιαπωνία;
HF άλλο τρόπο ξέρεις;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το εχει δοκιμασει κανεις? μπορει να γινει μεσω καμερας αυτο το πραγμα?Σε ένα βαθμό, η ιοντίζουσα ακτινοβολία παράγει τάση καθώς αλληλεπιδρά με την ύλη.
Οπότε θεωρητικά, θα μπορούσαν να ανιχνευθούν από τη διάταξη της κάμερας.Το να κάνεις cancel τον θόρυβο του αισθητήρα, δεν είναι παντελώς απλή υπόθεση βέβαια.
Το τι ακρίβεια αξιοπιστία κλπ θα έχει αυτό...Καλή ιδέα πάντως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί; Θα πας στην Ιαπωνία;HF άλλο τρόπο ξέρεις;
απλα μου φανηκε σαν out of the box ιδεα και ειπα να το δοκιμασω σε κατι radioactive γκομενες εδω γυρω
-
Έχει flashάρει κανείς ROM με τον τρόπο που περιγράφεται στο link?
http://www.androidpolice.com/2010/05/08 ... p-restore/Δουλεύει απροβλημάτιστα?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Έχει flashάρει κανείς ROM με τον τρόπο που περιγράφεται στο link?
http://www.androidpolice.com/2010/05/08 ... p-restore/Δουλεύει απροβλημάτιστα?
εγω αυτο κανω παντως και να brickαρει (αναλογα το κινητο) το φερνεις στα ισια του οποτε no big deal
(Κανε καλου κακου ενα σωστο backup)
-
Χμμ οκ. Με το που λύσω κάτι άλλα θεματάκια θα το προσπαθήσω.
Όπα γιατί μου λέει οτι 'Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας '?
-
Μετά από 3 μήνες ενασχόλησης με το MultiLing στο honeycomb (το έβαλα από ανάγκη γιατί δεν υπήρχε υποστήριξη ελληνικών από το λειτουργικό), δηλώνω ότι χειρότερο πληκτρολόγιο στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί.
Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση για την ταμπλέτα, αλλά στο στυλ του... iOS; Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο που να είναι ανθρώπινο (για τα δικά μου κριτήρια ) και να μοιάζει με αυτό του iOS; Με άλλα λόγια, να έχει πλήκτρο για την αλλαγή γλώσσας (και όχι μέσω spacebar όπως κάνει το MultiLing και μπερδεύεσαι), να μην φαίνονται οι αριθμοί αλλά μόνο με το πάτημα πλήκτρου και το πιο σημαντικό να υπάρχει ξεχωριστή λειτουργία για κεφαλαία/μικρά και να βάζει τους τόνους ο χρήστης. T9, auto-correct κλπ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου (και θα απενεργοποιηθούν ).
-
Αν αναβαθμισεις την εκδοση του λειτουργικου, δεν λυνεται το προβλημα?
κατι τετοιο νομιζα... -
Ernani - δεν ξέρω ποιο είναι το στυλ του iOS αλλά έχω την εντύπωση ότι το SmartKeyboard είναι κοντά σε αυτό που θες. Εχει κουμπι για εναλλαγη γλωσσας και ειναι πολυ γρηγορο, δεν κανει lag. Βεβαια εχω διαβασει και για το SlideIT αντιστοιχα καλα λογια.
Επίσης το Swype ειναι μια χαρα ακομα και αν δεν χρησιμοποιεις τη... swype μεθοδο για να γραφεις, και εχει και κουμπακι για εναλλαγη γλωσσας, οπως επισης μπορεις να απενεργοποιησεις auto correct και τα λοιπα.
Τελος ριξε μια ματια και στο hacker's keyboard, ειναι άλλωστε free, δε χανεις κατι να το δεις. Ειναι οπτικά σαν ένα desktop keyboard, με arrow keys κ.λπ.! Αλλά σε αυτό αλλάζεις γλωσσα μονο με slide πανω στο spacebar. Είναι ισως καταλληλοτερο για τερματικο.
-
Eγω χρησιμοποιω το AnySoftKeyboard ειναι δωρεαν και κανει οσα λες. Μπορεις να το δοκιμασεις εφοσον βγαινει για honeycomb
Sent from my MB525 using a vodka burner
-
εντελώς κατα τύχη χρησιμοποιώ το go keyboard απο τη πρωτη στιγμη που πηρα το κινητο και δεν ειχα ποτε κανα προβλημα.
να δοκιμάσω κανενα απο αυτά που λέτε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
+1 στον qsi,καλο το tapatalk,αλλα δε με ενθουσιαζει κιολας σαν εφαρμογη...Θα μ αρεσε πολυ περισσοτερο μια ομορφη Mobile εκδοση του φορουμ γιατι σε desktop κατασταση ενα ανοιγμα του http://www.4tforum.gr ειναι 220kb αν θυμαμαι καλα,οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για οσους μπαινουν απο κινητα ή tablets
που να ανοίξεις με Dolphin HD ή Opera Mobile....
Dolphin Mini (οικονομικός σαν τον Opera Mini και αυτός). Πως μπορώ να περάσω τα bookmarks από το pc σε αυτόν;Πιθανόν να υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος, αλλά δοκίμασε να κάνεις ένα export και δες σε πια μορφή αρχείου τα αποθηκεύει και μετά κάνε ένα export και από το PC και φτιάξε του PCιου στην μορφή που θέλεις, και στο τέλος κάνε ξανά import στο κινητό.
Πολύπλοκο ακούγεται, δεν είναι τόσο βέβαια!
βρήκα μία ανορθόδοξη αλλά πολύ βολική λύση:
I exported my bookmarks as html and then created a Google Doc into which I pasted the links. I then set this google doc as my home page on my phone.
-
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κάποια σχόλια:
-
Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, το LG V900 τρέχει ήδη την έκδοση 3.1 και δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει κάποια αναβάθμιση σε 3.2.
-
Το swype δεν το βρίσκω στο market για το honeycomb.
-
Κατέβασα τα SmartKeyboard (trial), AnySoftKeyboard, go keyboard, hacker's keyboard (όντως πολύ καλό για remote). Τα τρία πρώτα έχουν αυτά που ζητάω - πραγματικά καμία σχέση με το MultiLing. Το μόνο που δεν βρήκα σαν λειτουργία σε κανένα (εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι στις ρυθμίσεις ) είναι η δυνατότητα να βάζεις τόνο όχι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο γράμμα οπότε και θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας με τόνο ή διαλυτικά ή και τα δυο μαζί, αλλά πατώντας το γράμμα συν κάποιο άλλο πλήκτρο. Θα ήθελα να υπήρχε κι αυτή η δυνατότητα, αλλά αν δεν γίνεται, δεν πειράζει.
-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Συγκριτικά με την έκδοση του ios, στο android μου φαίνεται πιο δύσχρηστο πάντωςΣτα mango δε το εβαλα(δεν εχω ψαξει καν αν υπαρχει) στο ipod που το εχω παντως,απλα δε μ αρεσει,νιωθω οτι χανει ποστς και γενικα οτι δε παει κατι καλα(π.χ νομιζω δε μπορεις να βαλεις εμοτικονς κλπ.Οποτε προτιμω να μπαινω απο τον σαφαρι ή τον explorer στα wphone.παντως επειδη το ειχα και στο android πριν κανα χρονο,οντως εκει δε την παλευε καθολου σε σχεση με την ios εκδοση.βεβαια σημερα δε ξερω τι ισχυει.
Στον σαφαρι παντως γραφεις σφαιρα ποστ και με εμοτικονς και τα παντα.αλλα απο αποψη δεδομενων ειναι βαρυ το φορουμ για να μπαινεις απο 3g -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Συγκριτικά με την έκδοση του ios, στο android μου φαίνεται πιο δύσχρηστο πάντωςπου να δεις του symbian
Περι συσκευών Android...