-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, περισσότερες από 40-50 οικογένειες Αλβανών οι οποίοι ζούσαν για 20 και πλέον χρόνια στην Ελλάδα έφυγαν τον τελευταίο χρόνο από τα Τρίκαλα.
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι Αλβανοί, όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα, πληρούσαν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις κι έπαιρναν ίδια μεροκάματα με τους Έλληνες. Καμία σχέση, δηλαδή, με τους λαθρομετανάστες από Πακιστάν, κτλ...
Ε ρε γυρίσματα που έχει ο καιρός...
**''χάνουμε μεροκάματα και βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση. Άνθρωποι που ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα, ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, στείλαμε τα παιδιά μας στα σχολεία, βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού και στα όρια της επιβίωσης...
Για τις ελάχιστες δουλειές που υπάρχουν πια προτιμούν όλοι τους λαθρομετανάστες, κυρίως από Πακιστάν και χώρες της Ασίας και της Αφρικής, οι οποίοι παίρνουν χαμηλά μεροκάματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση''.**
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Που 'ναι οι δηθεναριστεροί να τους πούνε αυτά που λέγανε όταν παραπονιόντουσαν οι Έλληνες για τους λαθρομετανάστες (κυρίως εξ...Αλβανίας (!!!!) τότε);
'Δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, είσαστε ρατσιστές, είστε τεμπέληδες, αυτοί πώς βρίσκουν δουλειά κι εσείς όχι';
Γμτο, δεν έχουμε κάνα δηθεναριστερό στο forum να μας πει, γκαντεμιά...http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4603934
Οσο παράδοξο κι αν φαίνεται, σήµερα η Χρυσή Αυγή και µια µερίδα αλβανών κατοίκων του Αγίου Παντελεήµονα συνυπάρχουν
Βαριέμαι να βρω post που είχα γράψει τότε ότι θα φτάσουμε στο σημείο που θα διαμαρτύρονται οι Αλβανοί για το χάλι με τους λαθρομετανάστες και οι γηγενείς θα φοβόμαστε μη τυχόν και βγει κανάς Πεντελιώτης και μας δείξει με το δάχτυλο φωνάζοντας 'Ρατσιστής!'.
Η επανάσταση του καφενείου
Tου Πασχου Μανδραβελη
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_425849
«Συντονιστικό Αστέγων»
malakia unlimited.
Απλά... -
Ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα φτάναμε ως εδώ, το ερώτημα είναι - τώρα τι γίνεται;
-
Προφανώς θα περιμένουμε λίγα χρόνια να αυξηθεί το ποσοστό των αλλοδαπών που θα έχουν γίνει Έλληνες πολίτες να κάνουν δικά τους κόμματα μπας και σωθεί το μαγαζί.
Γιατί οι ΕΛ είτε θα στηρίζουν πρασσινομπλε λαμόγια, είτε 'αγανακτισμένους' αυνάνες. -
πρωινή εφημερίδα αναφερόταν στην εγκυμοσύνη της Έλενας Ράπτη από πασόκο υπουργό .......
-
-
Πρέπει να ανέβηκε στο xanax του 1mg.
Πολύ ήρεμος... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα φτάναμε ως εδώ, το ερώτημα είναι - τώρα τι γίνεται;Τωρα πια είναι αργά και δεν γίνεται τίποτα....Μας αρκεί που είμαστε προοδευτικοί κι αριστεροί...!!
Οι ανοησίες των φασιστοειδών, δεν πέρασαν...!!!
Ασχετο, αλλα θαυμάστε εδω ομορφιά.....!!! Οσοι φωνάζουν, είναι εθνικιστές και φασιστες, αλλα όταν θα ερθει η ωρα,ας αναρωτηθουμε 'τώρα τί γίνεται....' Αν και πιστευω οτι δεν θα προλάβουν, λόγω των εξελιξεων, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
πρωινή εφημερίδα αναφερόταν στην εγκυμοσύνη της Έλενας Ράπτη από πασόκο υπουργό .......Καλά λέει o κόσμος πως μας γ@μησαν οι ΠΑΣΟΚοι, ιδού και οι αποδείξεις!
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πρωινή εφημερίδα αναφερόταν στην εγκυμοσύνη της Έλενας Ράπτη από πασόκο υπουργό .......
Καλά λέει o κόσμος πως μας γ@μησαν οι ΠΑΣΟΚοι, ιδού και οι αποδείξεις!
Το βάρεσα με το Defy μου.
Mην μου πειτε οτι ο δραστης ειναι ο Χρυσοχοιδης γιατι θα ευνουχιστω
-
Δράστης είναι ο Χρυσοχοΐδης!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δράστης είναι ο Χρυσοχοΐδης!edit είναι σίγουρο ;
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/4 ... lene-arage
-
Με τον Χρυσοχοϊδη υποτίθεται ότι τα είχαν πριν παντρευτεί. Αυτή λένε είναι 1 μήνα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δράστης είναι ο Χρυσοχοΐδης!Αντρες ειμαστε κ τηρουμε τις υποσχεσεις μας
Καλα ρε εσυ λεμε καμια μαμακια να περναει η ωρα .
-
Και οι ένστολοι και οι εκπαιδευτικοί, θα συμπεριληφθούν στις 150.000 αποχωρήσεις, τις οποίες έχει απαιτήσει η Τρόικα για την μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, έως το 2015.
Σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους, κατά την σημερινή συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, με τους επικεφαλής της τρόικας, οι τελευταίοι απαίτησαν την άμεση έναρξη της διαδικασίας για τη μείωση των δομών και του αριθμού των υπαλλήλων του Δημοσίου, την αξιολόγηση των οποίων ανέλαβε γαλλική εταιρία.
Το ίδιο στέλεχος ανέφερε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα υπάρξουν και απολύσεις εν ενεργεία υπαλλήλων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι 'με την αξιολόγηση θα δούμε ποιοι 'κουμπώνουν' με τις απαιτήσεις μας και ποιοι όχι'.
Σημειώνεται ότι, στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα (συμπεριλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, στις οποίες έχει την πλειοψηφία το Δημόσιο) υπηρετούν αυτή την περίοδο περίπου 750.000 άτομα, ενώ ειδικά στον στενό δημόσιο τομέα (υπουργεία, κ.λπ.) μόνον περίπου 350.000 άτομα.
Ο κυβερνητικός αξιωματούχος εξήγησε ότι το γεγονός αυτό διευρύνει αναγκαστικά την αξιολόγηση και στους ένστολους και τους εκπαιδευτικούς. Όσον αφορά την αξίωση για μία μόνον πρόσληψη ανά 10 αποχωρήσεις, σύμφωνα με το κυβερνητικό στέλεχος, η Task Force θεωρεί ότι εάν αυτό εφαρμοσθεί θα διαλυθούν οι δομές του Δημοσίου.
Όσον αφορά τα ζητήματα που αφορούν στις ριζικές αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς, ο κυβερνητικός παράγοντας ανέφερε ότι 'αυτά συζητούνται σε άλλο επίπεδο'.
Ποιοι εξαιρούνται
Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι σήμερα, εξαιρούνταν από την διαδικασία της αξιολόγησης οι εξής κατηγορίες εργαζομένων:- Εκπαιδευτικοί, ερευνητές, ειδικοί επιστήμονες
- Ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό. Υπάλληλοι διπλωματικού κλάδου. Καλλιτεχνικό προσωπικό της Ορχήστρας Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης
*** Θρησκευτικοί λειτουργοί
*** Φύλακες φυλακών και σωφρονιστικοί υπάλληλοι - Ένστολο προσωπικό της Πυροσβεστικής και προσωπικό της ΕΥΠ. Προϊστάμενοι οργανικών μονάδων Γενικής Delta.001ιεύθυνσης
- Υπάλληλος του οποίου ο σύζυγος ή η σύζυγος έχει ενταχθεί σε εφεδρεία. Υπάλληλος του οποίου ο σύζυγος ή η σύζυγος ή το τέκνο έχει αναπηρία τουλάχιστον 67 %
- Υπάλληλος που είναι ανάπηρος σε ποσοστό τουλάχιστον 67 % ή πολύτεκνος
- Υπάλληλος προστάτης μονογονεϊκής οικογένειας.
Την ίδια στιγμή, η Τρόικα ζητά μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, εκτός του 15% που έχουν ήδη μειωθεί, επιπλέον κατά 25%.
'Είναι δραματικό να περικόπτεις μισθούς και συντάξεις, ναι, επιπλέον όμως αυτό που έπεται, δεν περιγράφεται', δήλωσε νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών, από το βήμα της Βουλής.
http://news247.gr/oikonomia/ergasia/apa ... 03884.html
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι θα φτάναμε ως εδώ, το ερώτημα είναι - τώρα τι γίνεται;
Τωρα πια είναι αργά και δεν γίνεται τίποτα....Μας αρκεί που είμαστε προοδευτικοί κι αριστεροί...!!
Οι ανοησίες των φασιστοειδών, δεν πέρασαν...!!!
Ασχετο, αλλα θαυμάστε εδω ομορφιά.....!!! Οσοι φωνάζουν, είναι εθνικιστές και φασιστες, αλλα όταν θα ερθει η ωρα,ας αναρωτηθουμε 'τώρα τί γίνεται....' Αν και πιστευω οτι δεν θα προλάβουν, λόγω των εξελιξεων, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα...
EDIT.....Κι εδω για να μαθαίνετε και λίγο γεωγραφία οι αμόρφωτοι... (2.05' )
-
Έτσι δουλεύει η προπαγάνδα των σιωνιστικών δυνάμεων.
Προσπαθούν από απλά καθημερινά πράγματα να περάσουν στο υποσυνείδητο τις ιδέες τους και όταν αυτές υλοποιηθούν δεν θα αντιδράσει κανείς.
Σε λίγο θα μας πουν και για τη Ρόδο και γιατί όχι και για την Πελοπόννησο.
Έτσι όπως τα δεχόμαστε αμάσητα η Ελλάδα θα μείνει από τον Πειραιά μέχρι τη Θήβα και πολύ λέω. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εν αναμονή της απόφασης για το Δίστομο
Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί της προσφυγής της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας για την απόφαση ιταλικού δικαστηρίου υπέρ του Διστόμου.
Η απόφαση θα αναγνωστεί στις 11 το πρωί, ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ιστότοπο του Δικαστηρίου http://www.icj-cij.org.
http://news247.gr/ellada/eidiseis/en_anamonh_ths_apofashs_gia_to_distomo.1603063.htmlΥπέρ της Γερμανίας η απόφαση της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Εδώ κολλάει τώρα το 'πάρτε τα @@@@@@ μας,δεν υπάρχει μία'.
-
Δεν μου αρέσει η Ελλάδα του ομορφάντρα
Η συνειδητοποίηση ήρθε πριν λίγα χρόνια και με βάρεσε σα χαστούκι: κατάλαβα ότι δε μ’ αρέσει η Ελλάδα. Τόσο απλά. Το χειρότερο, όμως, δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο ήταν όταν κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσω να αλλάξω κάποια από αυτά που θεωρούσα κακώς κείμενα: κατάλαβα ότι η Ελλάδα αρέσει στους Έλληνες. Άρα, το λάθος είμαι εγώ.
Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν νιώθω καν Ελληνίδα τέτοιας Ελλάδας. Ποια Ελλάδα να υπερασπιστώ και με ποια Ελλάδα να ταυτιστώ; Με την Ελλάδα που θεωρεί λογικό να δίνει φακελάκι; Με την Ελλάδα που κυκλοφορεί στο δρόμο λες και είναι μόνη της; Με την Ελλάδα που λατρεύει τα 100 ντεσιμπέλ; Με την Ελλάδα που φυσάει τον καπνό της στα μούτρα του απέναντι; Με την Ελλάδα που παραβιάζει όποιο νόμο γουστάρει; Με την Ελλάδα που δικαιολογεί την παρανομία; Με την Ελλάδα που νιώθει ανώτερη από τους «ξένους»; Με την Ελλάδα που καμαρώνει επειδή κατασκεύασε κάτι ελεεινής ασχήμιας χωριά; Με την Ελλάδα που θεωρεί λογικό να απλώνει ξαπλώστρες στις άλλοτε πανέμορφες παραλίες; Με την Ελλάδα που θεωρεί φυσιολογικό να πηγαίνει σε απίθανης αρπαχτής κλαμπ και καφέ και να παρακαλάει κάτι άθλιους φουσκωτούς τύπους της νύχτας να μη φάει πόρτα; Με την Ελλάδα που πιστεύει ότι δεν μπορεί να διοριστεί χωρίς μέσο; Με την Ελλάδα που φιλάει κατουρημένες ποδιές για να κάνει τη δουλειά της; Με την Ελλάδα που θεωρεί λογικό να πληρώνει ένα κάρο λεφτά σε μπουζούκια και μπαρ και μετά να οδηγεί μεθυσμένη; Με την Ελλάδα που πιστεύει «Και τι έγινε που έπιασαν τους Καραμπέρηδες; Αυτοί είναι το πρόβλημα;»; Με την Ελλάδα που απαιτεί να «φέρουν πίσω τα κλεμμένα» αλλά εξαιρεί τον εαυτό της από την επιστροφή; Με την Ελλάδα που διεκδικεί το δικαίωμά της να εξακολουθήσει να λειτουργεί κουτοπόνηρα; Με την Ελλάδα που πάσχει από έλλειψη φιλοδοξίας;
Όχι, δεν είμαι αγία. Όλα τα παραπάνω, τα απορρίπτει ο «ενήλικος» εαυτός μου. Ο «ανήλικος», έχει υπάρξει μέρος αυτού που τώρα απορρίπτω. Ίσως γι αυτό ενοχλούμαι τόσο πολύ τώρα. Το θέμα είναι ότι ο «ενήλικος» έχει περάσει στο άλλο άκρο. Θέλει τάξη, ησυχία, τυπικότητα κι αξιοκρατία.
Για μένα, η κρίση υπάρχει εδώ και χρόνια. Και δεν εννοώ την οικονομική, εννοώ την αισθητική, πολιτιστική, αξιακή κρίση. Η οικονομική κρίση δεν με εξέπληξε καθόλου. Αντίθετα, με εξέπληξε το γεγονός ότι τόσοι έξυπνοι άνθρωποι εξεπλάγησαν.
Την πρώτη φορά που είδα τη διαφήμιση με τον «ομορφάντραμου» ένιωσα ένα κρύο χέρι να μου σφίγγει το κεφάλι. Το ίδιο είχα νιώσει κι όταν είδα τις διαφημίσεις με την «αγαπούλα την κουκούλα» και «τη φουκαριάρα τη μάνα μου». Είναι οι διαφημίσεις που συμβολίζουν την Ελλάδα που δε μ’ αρέσει. Την Ελλάδα του γηπέδου, του βρώμικου, της φοροδιαφυγής, του μέσου, της διαφθοράς, του ψυχοπονιάρη, του τεμπέλη, του λαθραίου, του καταφερτζή, του αναίσθητου, του Ελληνάρα. Το χειρότερο είναι ότι όλοι, μικροί – μεγάλοι, απ΄ όλα τα στρώματα της κοινωνίας, γελάνε με τις διαφημίσεις αυτές. Το χαίρονται, ρε παιδάκι μου.
Φρικάρω. Φρικάρω με τις διαφημίσεις και με τη συνεχή αναπαραγωγή τους. Νιώθω ένα τσίμπημα δυστυχίας όποτε ακούω τη λέξη «ομορφάντρα μου». Μου έρχεται στο νου και η εικόνα: ασπρόμαυρη Ελλάδα, κοντοί κι άσχημοι άντρες, τσίκνα, βρωμιά ιδρώτα στο γήπεδο, λίπη και λίγδες. Όταν ακούω τη φράση «τι βάζω μέσα; Τη μάνα μου και τον πατέρα μου βάζω μέσα!» μου έρχεται στο νου ένα φέρετρο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία.
«Γιατί όμως πιστεύεις ότι έχουν τόση απήχηση αυτές οι διαφημίσεις;» με ρώτησε η φίλη μου. Μα, επειδή, ο Έλληνας σε αυτήν ακριβώς την Ελλάδα νιώθει άνετα. Στην Ελλάδα της αγαπούλας, του ομορφάντρα μου και της φουκαριάρας της μάνας του. Στην Ελλάδα της δραχμής...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν μου αρέσει η Ελλάδα του ομορφάντραΗ συνειδητοποίηση ήρθε πριν λίγα χρόνια και με βάρεσε σα χαστούκι: κατάλαβα ότι δε μ’ αρέσει η Ελλάδα. Τόσο απλά. Το χειρότερο, όμως, δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο ήταν όταν κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσω να αλλάξω κάποια από αυτά που θεωρούσα κακώς κείμενα: κατάλαβα ότι η Ελλάδα αρέσει στους Έλληνες. Άρα, το λάθος είμαι εγώ.
Τα σκυλια και οι Ελληνες οπως τους μαθεις ειναι . Προφανως δεν εχουν μπει στον κοπο ή δεν εχουν το χρονο να φιλοσοφουν τα πραγματα οπως η ψηλομυτα κοτα που εγραψε το κειμενο. Εννοειται οτι αν διωξεις το ραγια απο μεσα σου θα φυγει και ο αγας αυτοματως, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει ο ραγιας.
Παρεμπιπτοντως, ολοι οι λαοι αρεσκονται στα πολλα dB και παντου στον κοσμο υπαρχουν τεραστιες ουρες στις εισοδους των νυχτερινων κεντρων μπροστα απο φουσκωτους. To ειδος μουσικης αλλαζει.
Παντως κι εγω βρισκω τη διαφημιση εμετικη τουλαχιστον. Αν τυχει και τη δω, ντρεπομαι που τη βλεπω -
Το άσχημο είναι ότι ντρέπεται ακόμη και ο πρωταγωνιστής της. (και αυτό τον τιμάει)
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.p ... &mid=15911
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]