Ο χρήστης kavy έγραψε:
Μήπως έμαθε κάποιος την τιμή του μοτέρ 1600 από Spider που αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελιδα;
Γιατί, μπαίνει και σε Βόλβο;
Ιερόσυλε!
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Γεια σου ρε Χοχε , εισαι καλο παληκαρι τελικα , γιαυτο κι εγω θα σου κανω δωρο το του καπακιου να γινει ζορικο το εργαλειο σου !στα σεμνα επιτρεπτα παντα !
Να είσαι καλά, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να σε βοηθήσω σε κάτι.
μη χάσεις την ευκαιρία να σου φτιάξει το καπάκι, ΘΑ χάσεις.
Χόχος, έχεις πμ
χοχε μου, ζητα του να σου βρει και 2 osrav εναντι συμβολικου τιμηματος (καπου θα 'χει θαμμενα)
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Γεια σου ρε Χοχε , εισαι καλο παληκαρι τελικα , γιαυτο κι εγω θα σου κανω δωρο το του καπακιου να γινει ζορικο το εργαλειο σου !στα σεμνα επιτρεπτα παντα !
Να είσαι καλά, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να σε βοηθήσω σε κάτι.
μη χάσεις την ευκαιρία να σου φτιάξει το καπάκι, ΘΑ χάσεις.
Τέτοιες ευκαιρίες δεν πιστεύω πως χάνονται.
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
χοχε μου, ζητα του να σου βρει και 2 osrav εναντι συμβολικου τιμηματος (καπου θα 'χει θαμμενα)
Κάθε προσφορά απο φίλους δεκτή
Μήπως έμαθε κάποιος την τιμή του μοτέρ 1600 από Spider που αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελιδα;
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ιερόσυλε!
η αγγελία του μοτέρ είναι παλιά,από το 2009,μάλλον δεν υπάρχει το μοτέρ.
http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-x1-9-x19 ... 4aaed82adb
ριξε μια ματια χοχο
Αν σε ενδιαφέρει αυτό που σήκωσε ο Θανάσης και χρειάζεσαι βοήθεια, πες μου. Βρίσκομαι στο Λονδίνο.
Παιδιά ο ίδιος έχει αυτό
http://www.ebay.co.uk/sch/carpartsrus_2 ... m270.l1313
http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-x1-9-x19 ... 4aaed1afda
http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-x1-9-x19 ... 4aaed82adb
Αν σε ενδιαφέρει αυτό που σήκωσε ο Θανάσης και χρειάζεσαι βοήθεια, πες μου. Βρίσκομαι στο Λονδίνο.
Με ενδιαφέρει φίλε μου. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι έξοδα αποστολής μπορεί να έχουν; Αν θα μπορούσες να κάνεις μια ερώτηση θα σου ήμουν ευγνώμων.
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Με ενδιαφέρει φίλε μου. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι έξοδα αποστολής μπορεί να έχουν; Αν θα μπορούσες να κάνεις μια ερώτηση θα σου ήμουν ευγνώμων.
εδώ θα την βρεις ποιο φτηνή και θα είναι κομπλέ,αυτής τις λείπουν ο πατέρας της και η μάνα της από πάνω.
άσε που θα είναι και σίγουρα κολλημένη.
Συμφωνώ.
Εγώ ρώτησα όπως και να χει.
Μόλις απαντήσει θα ενημερώσω...
Απάντησε:
Hi,
If you was to buy it now at £250 we would get someone from our yard to deliver it for £40 as you are only 75miles away.
Let me know if you are interested
Kind Regards
Οπότε μπορεί να μου το φέρει εδώ με 40 λίρες και να βρούμε μετά τον φθηνότερο τρόπο να έρθει στην Ελλάδα.
Γνωρίζει κανείς διαστάσεις και βάρος;
Απάντησε:Hi,
If you was to buy it now at £250 we would get someone from our yard to deliver it for £40 as you are only 75miles away.
Let me know if you are interested
Kind RegardsΟπότε μπορεί να μου το φέρει εδώ με 40 λίρες και να βρούμε μετά τον φθηνότερο τρόπο να έρθει στην Ελλάδα.
Γνωρίζει κανείς διαστάσεις και βάρος;
Θα κοιτάξω στο manual για διαστάσεις και βάρος.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
εδώ θα την βρεις ποιο φτηνή και θα είναι κομπλέ,αυτής τις λείπουν ο πατέρας της και η μάνα της από πάνω.
άσε που θα είναι και σίγουρα κολλημένη.
Το δέχομαι, αλλά αν μου πεις και που θα την βρω????????
αποφάσισε εσύ για ποιο κινητήρα ενδιαφέρεσαι.
δως μου κωδικό κινητήρα και θα ψάξω εγώ να σου βρω.χρόνο έχω άφθονο
(ευκαιρία να ξεκολλήσω από το πληκτρολόγιο)
να έχεις μόνο υπόψιν σου πως ο κινητήρας που θα βρεθεί επί ουδενί θα είναι 'διαμάντι'
το άνοιγμα του και σίγουρα η επισκευή του θα είναι αναπόφευκτο.
Τασο δες πρωτα τι αριθμο κινητηρα εχεις και μετα.Μην βιαζεσε.Θα σε βοηθησω κι εγω απο την θεσσαλονικη.