-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με τα ίδια σκουπίδια, θα είχες πάρει τα μπεκ στο χέρι και ο μάστορας θα έτριβε τα χέρια του, ενώ εσύ θα προετοίμαζες τον πωπό σου.
Ενώ με το καρμπ, ανοιξτε, ψεκάστε, τελειώσατε!Με τη λογική σου, κάθε 20-30κ χλμ θα χρειάζομαι μπεκ κλπ?
-
Δεν ειπα κατι τέτοιο, ειπα απλά οτι αν φτάσεις στη σημείο να βάλεις τόσο σκατοβενζίνη ώστε να μεινεις με το καρμπυρατερ, τότε ειναι σαφέστατη η πιθανότητα να πάρεις κανα μπεκάκι στη μασχάλη.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
στην αρχη σκεφτομουν kawasaki zxr-400, με αποθαρρυναν τα καρμπυρατερ, και η ελλειψη αξιολογων μεταχειρισμενων
για τα συγκεκριμενα καρμπυρατερ μιλουσα, του βαμπιρ οπως ειπε και ο xenos
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Τι ΧΤ?
XT 600, μετα του 2000 αν δεν κανω λαθος, περισσοτερα οταν ερθουν τα χαρτια του στα χερια μου
κατα τ αλλα θα γουσταρα τα 4 του hornet
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
XT 600, μετα του 2000 αν δεν κανω λαθος, περισσοτερα οταν ερθουν τα χαρτια του στα χερια μουκατα τ αλλα θα γουσταρα τα 4 του hornet
Για να μη παραπονιέσαι, το ΧΤ έχει 2 καρμπς.
-
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.σκεφτομαι να παρω παπακι αλλα μεχρι 400 ευρω.τι λετε?επισης δεν εχω διπλωμα αλλα ξερω να οδηγω και στην αρχη θα το κυκλοφορω χωρις διπλωμα
-
Ο χρήστης teoar έγραψε:
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.σκεφτομαι να παρω παπακι αλλα μεχρι 400 ευρω.τι λετε?επισης δεν εχω διπλωμα αλλα ξερω να οδηγω και στην αρχη θα το κυκλοφορω χωρις διπλωμαOσο ανάγκη κι αν έχεις ενα παπάκι τώρα, καλύτερα να βγάλεις το δίπλωμα πρώτα.
-
Ο χρήστης teoar έγραψε:
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.σκεφτομαι να παρω παπακι αλλα μεχρι 400 ευρω.τι λετε?επισης δεν εχω διπλωμα αλλα ξερω να οδηγω και στην αρχη θα το κυκλοφορω χωρις διπλωμακαι δίπλωμα να βγάλεις πάλι ΔΕΝ θα ξέρεις να οδηγάς....θέλει εξάσκηση και πολλά προσεκτικά χλμ...
χωρίς δίπλωμα όμως ξέχασε το....μια στραβή να γίνει θα σε τρέχουν μια ζωή
-
Ο χρήστης teoar έγραψε:
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.σκεφτομαι να παρω παπακι αλλα μεχρι 400 ευρω.τι λετε?επισης δεν εχω διπλωμα αλλα ξερω να οδηγω και στην αρχη θα το κυκλοφορω χωρις διπλωμαΜην κανεις βλακείες!
-
ωραια τοτε θα βγαλω για 50αρι:)
-
Νaked?
-
οχι..παπι
-
http://www.mopedarmy.com/forums/read.ph ... msg-524452
-
Αυτά είχαν έρθει επίσημα?
-
Νομίζω πως όχι , χωρίς να περνώ και όρκο ...
Βρες ένα λιγότερο ειδικο μηχανακι , το συγκεκριμένο για πρώταρη δεν ...
Γιατί δεν κοιτάς για ένα ονοφ που είναι πιο φιλικά και εύκολα για άπειρο ; Τι αναλογίες Έχεις ;;
-
Αυτά για νέους οδηγούς δεν υποτίθεται πως τα έφτιαχναν?
Τα on-off δε θα έλεγα πως μου αρέσουν. -
τα 400αρια με τα 30 άλογα είναι για νέους οδηγούς όχι με τα 70
τι εμεπιρίας έχεις και πόσο ύψος έχεις?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι εμεπιρίας έχεις και πόσο ύψος έχεις?
για πρώταρη δεν ...
Τι αναλογίες Έχεις ;;
ανηθικες προτασεις
σε λιγο θα του πεις να παρει κ monster
αυτα τα 400αρια οπως ειπε κ ο red monster, ειναι για γουστα, για σκισιμο,
αναλογα τι ψαχνεις....
-
Δε νομίζω να είναι 70 άλογα. Από το λίγο που έψαξα στα 59 το δίνουν και με περιοριστη τελικής λόγω του ότι τα έφτιαχναν για νέους οδηγούς στην Ιαπωνία.
Εμπειρία μόνο από παπί και σκούτερ έχω. 1.75+ περίπου.
Στην ουσία η χρήση πλέον θα περιλαμβάνει μόνο βόλτες και καθόλου κίνηση.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δε νομίζω να είναι 70 άλογα. Από το λίγο που έψαξα στα 59 το δίνουν και με περιοριστη τελικής λόγω του ότι τα έφτιαχναν για νέους οδηγούς στην Ιαπωνία.Εμπειρία μόνο από παπί και σκούτερ έχω. 1.75+ περίπου.
Στην ουσία η χρήση πλέον θα περιλαμβάνει μόνο βόλτες και καθόλου κίνηση.
δεν θυμάμαι καθόλου τα χαρακτ του... αν είναι το ίδιο δυνατό με το zzr 400 της kawasaki ΔΕΝ κάνει για πρωτάρη σίγουρα...
άσε που με ένα πιο αδύναμο μηχανάκι στην αρχή καταλαβαίνεις καλύτερα τι γίνεται... δεν σε τρομάζει το γκάζι , δεν σε τρομάζουν τα φρένα, δεν χάνει και βρίσκει πανεύκολα προσφυση κλπ κλπ...
τα ον οφ προσωπικά δεν μου αρέσουν αλλά είναι ταμαμ για νέο... το τρανσαλπ πχ για αρχή είναι πολύ εύκολο... με το ύψος σου βέβαια δεν ξέρω τι παίζει...
-
Ωραίο το gull arm (αν και είμαστε οφφ τοπικ, δεν ειναι γυμνο ), θα το τσίμπαγα.
Όσο για την ευκολία οδήγησης, όσο μένεις σε χαμηλομεσαίες στροφές, δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά.
Πρώτη μηχανή - Naked