-
Χρονια πολλα και απο εμενα
Ειλικρινα ευχομαι για ολους μας ενα καλυτερο 2005. Σε ολους τους αγωνιζομενους καλους αγωνες και παντα με τερματισμους και σε ολους τους θεατες ακομα καλυτερο θεαμα.
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΥΓΕΙΑ.............Με εκτιμηση
Σακης Κωστακης (θεατης) -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ- FORUMADES-ΘΕΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ 2005.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ηρεμήστε λίγο βρε 'παιδιά' μεγάλα και μικρά...και αφήστε τα μαχαίρια στην άκρη...Άγιες Ημέρες έχουμε, γιορτές...ας επικεντρωθούμε σε αυτές έστω και για λίγο...θα έχουμε χρόνο 'next year' να λύσουμε τις τεράστιες διαφορές που μας χωρίζουν..
Καλα να περάσετε και να ξεκουραστείτε όλοι...νομίζω οτι το έχουμε ανάγκη όλη μας...Χρόνια Πολλά
kamil-ο-ρενα!!! -
Χρονια πολλα και καλα για ολουs.
Yγεια ευτυχια, και ΤΕΖΑ . -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΧΩΡΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ....... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ Π
-
Ρε.... ποιοs εισαι τελικα;
Γιατι με κοψατε;;;;
Kανονιστε μερεs που ειναι να μαλιωτραβηχτουμε!!
Ξαναβαλτε την δημοδιευση γιατι θα γραφω τα ιδια για καμια 200αρια μερεs.
Αντε τωρα....κατευθυνομενοι....απαραδεκτοι....αταλαντοι....υπαλληλοι. -
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Γιατι με κοψατε;;;;
Αντε τωρα....κατευθυνομενοι....απαραδεκτοι....αταλαντοι....υπαλληλοι.Ορίστε? Σε τι αναφέρεσαι?!!
-
Γιατι με κοψατε;;;;
Αντε τωρα....κατευθυνομενοι....απαραδεκτοι....αταλαντοι....υπαλληλοι.Tέτοιο ποστ σε ένα τόπικ, στο οποίο οι άνθρωποι των αγώνων που εγώ σαν κοινός θνητός και αναγνώστης θαυμάζω, ανταλλάσσουν ευχές και χρόνια πολλά... τι να πω... στα μάτια μουδεν δείχνει καθόλου ωραίο
Να με συμπαθάτε.
Σπύρος Λεμάνης
-
Αντε τωρα....κατευθυνομενοι....απαραδεκτοι....αταλαντοι....υπαλληλοι.Βλαχοι... Βλαχαρες.... Τελευταιοι!!!!
(κοιτα τι μας θυμησες... )
Χρονια πολλα, παντα χαρες και πανω απο ολα με καθαρο μυαλο και θετικη σκεψη.
Α, και αντιγραφω αυτο γιατι μου αρεσε
Και μια ιδιαιτερη ευχη στο Μαθιο. Καλους κι αδιακοπτους υπνους χωρις εφιαλτες.
-
Ορίστε? Σε τι αναφέρεσαι?!![/quote]
Aναφερομαι στην μασημεριανη μου δημοσιευση που κατα περιεργο τροπο εξαφανιστηκε.
Δεν ξερω πωs αλλα εγινε.
Ζητω να επανελθη,διαφορετικα να μου το πειτε να το ξαναγραψω. -
Μάλλον κάτι λάθος πάτησες και δεν δημοσιεύτηκε.
Αποκλείεται να το έσβησε κάποιος, το λέει άλλωστε σαφέστατα και ο κανονισμός λειτουργίας:'Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η διαγραφή μηνυμάτων ή θεμάτων.'
Δες και στο:
http://www.4troxoi.gr/forum/rules.html
Χρόνια Πολλά.
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μάλλον κάτι λάθος πάτησες και δεν δημοσιεύτηκε.
Αποκλείεται να το έσβησε κάποιος, το λέει άλλωστε σαφέστατα και ο κανονισμός λειτουργίας:'Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η διαγραφή μηνυμάτων ή θεμάτων.'
Δες και στο:
http://www.4troxoi.gr/forum/rules.html
Χρόνια Πολλά.
Πάντως γενικά στη θεματική ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' ο παραπάνω κανονισμός δεν ισχύει... Υπάρχει φαίνεται άσυλο!
Μπορώ να ευχηθώ χρόνια πολλά ή επειδή δεν συμμετέχω σε καμία μορφή αγώνα μου απαγορεύεται;
(η παραπάνω πρόταση σε ύφος καθαρά αστεϊσμού και σαφέστατα όχι ειρωνικού )
-
[/quote]
Πάντως γενικά στη θεματική ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' ο παραπάνω κανονισμός δεν ισχύει... Υπάρχει φαίνεται άσυλο!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ.......
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΠΡΟΣΤΙΓΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ! ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΑΛΑ !
ΤΕΣ ΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ , ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ (ΚΟΙΝΩΣ ΤΡΙΧΕΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!τα μαλλιά γράφονται με 2 Λ, έλεος θα μας κάνετε μερικοί μερικοί να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε
μήπως στην κοπή της πίττας του forum φέτος να μοιράσουμε ορθογραφικά λεξικά -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΠΡΟΣΤΙΓΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ! ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΑΛΑ !
ΤΕΣ ΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ , ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ (ΚΟΙΝΩΣ ΤΡΙΧΕΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!τα μαλλιά γράφονται με 2 Λ, έλεος θα μας κάνετε μερικοί μερικοί να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε
μήπως στην κοπή της πίττας του forum φέτος να μοιράσουμε ορθογραφικά λεξικάΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ kamil ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ , ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΡΥΟΚΩΛΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ .
ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ! ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ .
ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΟΣΛΕΥ .
ΦΙΛΑΚΙΑ
Υ.Γ. ΑΝ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΣΚΕΤΑ , ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΔΩΡΟ!!!!!!! -
καλέ μου APR δεν είναι τόσο θέμα αγανάκτησης αλλά διαβαζε-διάβαζε το λάθος συνέχεια, στο τέλος το θεωρείς σωστό ξεχνάς και αυτά που ξέρεις...
και προς θεού δεν πάω να το παίξω φωστήρας...ίσα-ίσα κι εγώ κάνω πολλά λάθη, αλλά μερικά ρίχνουν μαλλια και βγάζουν μάτια
άντε καλές γιορτές να έχουμε...!!!
φιλιά
ρεν
ΥΓ. εχω ένα καλό λεξικό ηλεκτρονικό, αν θέλεις και έρθεις στα Μέγαρα στην κοπή, θα στο φέρω -
ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΡΕΝΑ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΙΔΕΑ , ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ , ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ !
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΙΤΤΤΤΤΑ -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...