-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή οι Γαλλιδούλες δεν άξιζαν;
Eλα μωρε, μπάζα είναι όλες, η alfaromeo είναι πολύ καλύτερη, ουπς, μπερδευτηκα....
Καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν εκεί στα Β.Π.;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
ΙΚΕ, η ταινιούλα είναι κορυφαία, για το είδος της βέβαια. Σκέψου ότι την παίνεψε μέχρι και ο Κύπριος (ο γνωστός)... Το καλύτερο είναι εκεί που παρκάρουν έξω από το σπίτι η Zonda και η Cobra, υπό βροχή. Γύρο στο Le Mans με τα μάτια κλειστά, δε νομίζω να μπορεί να κάνει κανείς, όσες φορές και να έχει τρέξει. Αυτό ήταν λίγο τραβηγμένοΝομίζω ότι το έκανε στην ιδιωτική τους πίστα και όχι στο Le Man αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Εμένα μου άρεσε πάντως.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το ότι στο τέλος τερμάτισαν στο νήμα ο ένας με λάστιχο και ο άλλος με σπασμένο μοτέρ δεν ήταν τραβηγμένο;;; Ο πιο κουφός τερματισμός στην ιστορία όλων των αθλημάτων! ΕΛΕΟΣ!!!Το έχει κάνει και ο Σένα νομίζω; Την εποχή που δεν υπήρχε ανεφοδιασμός στον αγώνα. ή κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δηλαδή οι Γαλλιδούλες δεν άξιζαν;Γενικως η ταινια δεν αξιζε!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Δηλαδή οι Γαλλιδούλες δεν άξιζαν;
Γενικως η ταινια δεν αξιζε!
Πάντως οι Γαλλιδούλες ήταν άπαιχτες, ό,τι και να λέτε
-
μεγάλη π@π@ριά η ταινία από όλες τίς απόψεις. ο λύκ μπεσσόν μιά ταινία έχει κάνει καλή, το 5ο στοιχείο, και μετά άρχισε τα χαζά τύπου TAXI I II III IV
και τελειωμό δεν έχει. ούτε για το βίντεο δε΄λέει η ταινία -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
μεγάλη π@π@ριά η ταινία από όλες τίς απόψεις. ο λύκ μπεσσόν μιά ταινία έχει κάνει καλή, το 5ο στοιχείο, και μετά άρχισε τα χαζά τύπου TAXI I II III IVόντως μάπα η ταινία, αλλά δεν τη σκηνοθέτησε ο μπεσόν. απλώς ήταν συμπαραγωγός.
-
σωστός ο tazz....
-
...και πριν το '5ο Στοιχειο' εκανε το 'Απεραντο Γαλαζιο' που ηταν απειρως καλυτερη. Εκτοτε πηρε την κατω βολτα και μια απο τις ωραιοτερες γκομενες worldwide, τη Μιλα Γιοβοβιτς Ναι, ναι αυτο το υπεροχο μωρο με τα πορτοκαλι μαλλια στο '5ο στοιχειο' (τωρα που το σκεφτομαι κι εγω αν ειχα τετοια γυναικα μαλλον βλακειες θα γυριζα, που μυαλο για δουλεια. Αλλα αυτο ειναι θεμα αλλου topic!)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μιλα ΓιοβοβιτςΕπιστροφή στη γαλάζια λίμνη...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μιλα Γιοβοβιτς
Επιστροφή στη γαλάζια λίμνη...
Παιζει και στις διαφημισεις της Loreal.
ΕDIT: επισης παιζει και στα RESIDENT EVIL. -
Το κακο ειναι οτι δεν 'παιζει' μαζι μου...
-
Ούτε και μαζί μου...
Αλλά αν αυτό σε παρηγορεί δεν παιζει ούτε με τον Λυκ πλέον.
Χαρά εμείς οι ελεύθεροι -
Μη μου πεις.... Τετοια μωρα (η αληθεια ειναι) πρεπει ν' ανηκουν σε ολο τον κοσμο, δεν μπορει να τα οικειοποιειται ο Μπεσον κι ο καθε Μπεσον. Oπως πρεπει να γινεται με τις Ferrari και τα λοιπα πανακριβα GT!
Michel Vaillant