-
δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει με τη συσκευη σου...
δοκιμασε αυτη: total recall
-
οκ ευχαριστω
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
**Κωνσταντίνε (Kon5), **
αγόρασέ το και δεν θα το μετανιώσεις. Αν δεν θέλεις να δώσεις τα χρήματα για το Defy+, πάρε το απλό αν το βρεις, έχει ελάχιστες διαφορές. H μόνη αξιοσημείωτη, είναι η μπαταρία, τα άλλα όλα είναι πάνω κάτω τα ίδια (ο επεξεργαστής και στο απλό φτάνει εύκολα πάνω από το 1 Ghz).
Δεν χρειάζεσαι θήκη, δεν χρειάζεται να προσέχεις μην πέσει νερό επάνω του, εγώ έχω μπει και στην θάλασσα χωρίς να γίνει το παραμικρό.http://www.amazon.de/Motorola-Smartphon ... 282&sr=8-2
Defy+ στα 221EUR -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.
Sent from my GNex using smoke signals.
Χωρίς agps σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει πρέπει να είσαι ακίνητος σε εξωτερικό χώρο και να περιμένεις τουλάχιστον κανα 5λεπτο για να κλειδώσει. Αν είσαι μέσα σε αυτοκίνητο ακόμα και ακίνητος θα κλειδώσει πολύ δύσκολα. Με το αυτοκίνητο εν κινήσει δέν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ.
ερρμμμμ δοκίμασε με κανα καλυτερο κινητο... Συνηθως λειτουργώ χωρις agps... σπανιως να έχει κάνει να κλειδωσει παραπάνω απο 2 λεπτα... Στο πρωτο λεπτο ειναι lock. Με Agps μπορει και να κλειδώσει σε 10 secs...
Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει Nokia E75, HTC Desire, και Samsung Galaxy Tab 5. Όλα το ίδιο πρόβλημα και δέν τα λές και του πεταματού.
πολύ λέτε ρε μάγκες, εμένα σε 10' έχει κλειδώσει με agps και με σκέτο μαξ 30'.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
**Κωνσταντίνε (Kon5), **
αγόρασέ το και δεν θα το μετανιώσεις. Αν δεν θέλεις να δώσεις τα χρήματα για το Defy+, πάρε το απλό αν το βρεις, έχει ελάχιστες διαφορές. H μόνη αξιοσημείωτη, είναι η μπαταρία, τα άλλα όλα είναι πάνω κάτω τα ίδια (ο επεξεργαστής και στο απλό φτάνει εύκολα πάνω από το 1 Ghz).
Δεν χρειάζεσαι θήκη, δεν χρειάζεται να προσέχεις μην πέσει νερό επάνω του, εγώ έχω μπει και στην θάλασσα χωρίς να γίνει το παραμικρό.http://www.amazon.de/Motorola-Smartphon ... 282&sr=8-2
Defy+ στα 221EURΘενξ HF!
Παιδιά να ρωτήσω κάτι τελευταίο
Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο? Ο bro μου είπε πως είχε αγοράσει κιν από γερμανία πριν 4 χρόνια και όταν ήρθε εδώ δεν δούλευε επειδή το είχαν κλειδώσει για συγκεκριμένη χώρα-ες. Μην δώσουμε τα χρήματα και πάθουμε καμιά νίλα -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
**Κωνσταντίνε (Kon5), **
Defy+ στα 221EURΘενξ HF!
Παιδιά να ρωτήσω κάτι τελευταίο
Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο? Ο bro μου είπε πως είχε αγοράσει κιν από γερμανία πριν 4 χρόνια και όταν ήρθε εδώ δεν δούλευε επειδή το είχαν κλειδώσει για συγκεκριμένη χώρα-ες. Μην δώσουμε τα χρήματα και πάθουμε καμιά νίλαΔύσκολο, έως απίθανο αν αγοράσεις από Amazon κλπ. Ακόμη και κλειδωμένο να είναι όμως, είναι πανεύκολο το ξεκλείδωμα στα Android. Το κάνεις εύκολα στον υπολογιστή σου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Motorola.
Ουσιαστικά φλασάρεις άλλο firmware (όχι ROM) και έχεις ό,τι θέλεις.
Για παράδειγμα, εγώ είχα γαλλικό firmware στο δικό μου , μιας και για να το αγοράσεις με ελληνικό, έπρεπε να δώσεις σχεδόν 40€ επιπλέον. Δεν τους τα έδωσα προφανώς, σε 10 λεπτά είχε φορτωθεί το ελληνικό firmware και ήταν το ίδιο κινητό.
Επίσης, η συγκεκριμένη διαδικασία, δεν επηρεάζει και την εγγύηση. Όσο φορτώνεις εργοστασιακό firmware (το οποίο δεν περιέχει 'πειραγμένη' ROM δηλαδή...), σε καλύπτουν πανευρωπαϊκά.Στην συγκεκριμένη τιμή, είναι εξαιρετική αγορά. Είπαμε, δεν φτάνει τα διπύρηνα μεγαθήρια, αλλά για όλα τα υπόλοιπα είναι άψογο (κλήσεις, μηνύματα, forum με Tapatalk, πλοήγηση και browsing ).
Με γεια!
-
Να'σαι καλά ΗF. Εσύ και ο Mirage με πείσατε για το συγκεκριμένο.
Η προστασία από χτυπήματα και νερό είναι πολύ σημαντική ιδίως για το βουνό! -
απορω τι βρισκεται σε αυτη τη χρυση μετριοτητα που λεγεται defy(+) και το αναφερετε συνεχεια..
Ασε που ειναι και πεθαμενο.. -
Ο χρήστης trancer έγραψε:
απορω τι βρισκεται σε αυτη τη χρυση μετριοτητα που λεγεται defy(+) και το αναφερετε συνεχεια..
Ασε που ειναι και πεθαμενο..Εγώ έχω μετοχές στην Motorola.
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Ασε που ειναι και πεθαμενο..Χρυση μετριοτητα ειναι, δεν το προτεινε κανεις για το uber κινητο. To θεμα ειναι εσυ τι έχεις να προτεινεις εχοντας υποψιν σου οτι κάνει 220 ευρω....
-
Σήμερα διαπίστωσα πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να λοκάρει το GPS του Galaxy S2 εκεί που άλλες φορές γινόταν σε δευτερόλεπτα, τώρα θέλει λεπτά και αν. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η πυκνή συννεφιά ή κάποιο κόλλημα του κινητού αλλά μετά διάβασα αυτό. Παίζει να φταίει κάτι τέτοιο;
Πως είναι το GPS σας τις τελευταίες μέρες; -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Σήμερα διαπίστωσα πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να λοκάρει το GPS του Galaxy S2 εκεί που άλλες φορές γινόταν σε δευτερόλεπτα, τώρα θέλει λεπτά και αν. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η πυκνή συννεφιά ή κάποιο κόλλημα του κινητού αλλά μετά διάβασα αυτό. Παίζει να φταίει κάτι τέτοιο;
Πως είναι το GPS σας τις τελευταίες μέρες;μπορει να φταιει, αλλα μολις το δοκιμασα και επιασε σε 10'' σε SG2
-
κι εγώ σε 10 και μάλιστα μέσα στο σπίτι δίπλα στο παράθυρο.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Πως είναι το GPS σας τις τελευταίες μέρες;Μια χαρά είναι. Το δούλεψα και την Κυριακή που έψαχνα ένα κωλοχώρι στην Κόρινθο (γιατί η παπαριά το ΜΜΙ του Audi τα χει παίξει ) και λειτούγησε άψογα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
εγώ πάντως την συμπαθώ διότι το πρώτο μου κινητό ήταν μοτορολα flare (1995) αλλά και γιατί η σειρά επεξεργαστών της, 680χ0 αποτέλεσε την καρδιά του καλύτερου κατά την γνώμη μου υπολογιστή του κόσμου.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ πάντως την συμπαθώ διότι το πρώτο μου κινητό ήταν μοτορολα flare (1995) αλλά και γιατί η σειρά επεξεργαστών της, 680χ0 αποτέλεσε την καρδιά του καλύτερου κατά την γνώμη μου υπολογιστή του κόσμου.
Μιλάς για το Τi89 Titanium μου;
Σοβαρά τώρα το Defy+ δεν είναι uber κινητό και κανείς δεν το προώθησε σαν κάτι παραπάνω απο χρυσή μετριότητα. Για την τιμη του είναι αρκετά καλό με ένα + την rugged κατασκευή του για όποιον την θέλει. -
μιλάω για την 'μεγάλη κυρία των υπολογιστών'...οι μεγαλύτεροι καταλαβαίνουν!
-
Μεγάλη κυρία ήταν η IBM...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μιλάω για την 'μεγάλη κυρία των υπολογιστών'...οι μεγαλύτεροι καταλαβαίνουν!Κι εγώ καταλαβαίνω αλλά για μένα ο καλύτερος υπολογιστής στον κόσμο δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Έχει πλάκα πάντως που βρίσκεται αυτός ο επεξεργαστής σήμερα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγάλη κυρία ήταν η IBM...η ibm ήταν εταιρεία...εγώ μιλώ για υπολογιστή
Περι συσκευών Android...