-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ προσωπικά το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά σε τιμόνια από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
E,έλα να σε μάθω να οδηγείς τότε
sv2 παρακολούθησε το παρακάτω σεμινάριο οδήγησης και μετά έλα να μας μιλήσεις για αυτοκίνητα.
edit mod -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eγώ άνεργος δε μένω γιατί έχω αρχίδια.
Τον εαυτό σου να λυπασαι μη βάλεις λάχανα μεθαύριοΓιατί έχω την υποψία ότι θέλεις να ωθήσεις τον κόσμο στα σιτροέν που χαλάνε συνέχεια για να έχεις δουλειά και κατηγορείς όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα;
Μέχρι χθες ήμουν η μίζα του VAG,αποφάσισε και τα λέμε,edit mod.
Αποκλείεται. Θα είχες βγάλει βλάβη και δεν θα μας έγραφες
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ προσωπικά το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά σε τιμόνια από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
Επιβεβαιώνωμαι για το κοινό που απευθύνετε η ΜΒ.
NTOYΠ η πόρτα ΝΤΟΥΠ στο χωράφιΜήπως αντιλαμβάνομαι περισσότερα από ένα κακό τιμόνι απ΄ότι εσύ και είμαι οκ ?
Eίναι φύση αδύνατον να αντιλαμβάνεσαι πολλά από ένα κακό τιμόνι.
ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Εχεις μάθει σε λάθος στάνταρ,πίστεψέ με.
Θεωρείς το λάθος ιδανικό κι εκεί σε κέρδισε ως πελάτη η ΜΒ
Οταν δεις την αλήθεια θα τα βάλεις όλα φωτιά. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
NTOYΠ η πόρτα ΝΤΟΥΠ στο χωράφιΜήπως αντιλαμβάνομαι περισσότερα από ένα κακό τιμόνι απ΄ότι εσύ και είμαι οκ ?
ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Οταν δεις την αλήθεια θα τα βάλεις όλα φωτιά.Μα αφού το άλλο μου αυτοκίνητο έχει το πιό ''κοφτερό'' τιμόνι απ΄ότι λένε οι ειδήμονες.....
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Eγώ άνεργος δε μένω γιατί έχω αρχίδια.
Τον εαυτό σου να λυπασαι μη βάλεις λάχανα μεθαύριοΓιατί έχω την υποψία ότι θέλεις να ωθήσεις τον κόσμο στα σιτροέν που χαλάνε συνέχεια για να έχεις δουλειά και κατηγορείς όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα;
Μέχρι χθες ήμουν η μίζα του VAG,αποφάσισε και τα λέμε,edit mod.
Αποκλείεται. Θα είχες βγάλει βλάβη και δεν θα μας έγραφες
Ελα ρε μπλίνκ,τα γατόνια καταλαβαίνουν τι λέω και τι γράφω το ίδιο κι εσύ ,τελικά οι οποαδοί έμειναν με τον πούλο στο χέρι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Οταν δεις την αλήθεια θα τα βάλεις όλα φωτιά.Μα αφού το άλλο μου αυτοκίνητο έχει το πιό ''κοφτερό'' τιμόνι απ΄ότι λένε οι ειδήμονες.....
ΕΣΥ τι αντιλαμβάνεσαι άσε τα παπάρια του φόρουμ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ είμαι ευχαριστημένος απ΄όλα.
-
Να πω κι εγω την γνωμη μου.
Η mercedes φημιζεται για την αριστη ποιοτητα κατασκευης,την πολυ καλη αξιοπιστια,εχει αρκετα καλη οδικη συμπεριφορα για την κατηγορια της.Ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο θα το αγορασει καποιος ,οχι για να τρεχει σε στροφες αλλα για να ταξιδευει ανετα,ξεκουραστα.Ο κατοχος mercedes δεν θα ασχοληθει με τις επιδοσεις,στο κατω κατω ειναι δεδομενο οτι ο κυβισμος και η ροπη θα του δωσουν οταν χρειαστει την απαραιτητη επιταγχυνση ωστε να πραγματοποιησει μια προσπεραση και να μην χρειαζεται να ασχολειται με τον επιλογεα ταχυτητων σε ανηφορικες διαδρομες.Αν ρωτησετε τους περισσοτερους κατοχους,δεν γνωριζουν ποια η ιπποδυναμη του αυτοκινητου τους,ετσι απλα.Ναι ,τα τιμονια τους ηταν παντα λιγο αργα και δεν ειχαν τοσο καλη αισθηση ,αυτο ομως δεν σημαινει απολυτος τιποτα για τον οδηγο μιας mercedes.Αλλη φιλοσοφια οδηγησης που σε πολλους μπορει να μην αρεσει,αυτος ομως δεν σημαινει οτι θα βγαλουμε την εταιρια αχρηστη .
Οσοι προσπαθουν απλα να την μειωσουν σαν αυτοκινητο τους ταιριαζει το ρητο,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ είμαι ευχαριστημένος απ΄όλα.
Δεν έχεις δει το αληθινό φως ακόμα
Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις για το στυλ οδηγών που απευθύνετε η ΜΒ.
Τα σέβη μου στην εταιρία(ΜΒ) που κατόρθωσε μέσα απ την μηχανολογική ανικανότητά της να παρασύρει το τσούρμο της καταναλωτικής ματιοδοξίας στερώντας της το 'ίχνος' της πραγματικής ενεργητικής ασφάλειας.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ για ακόμα μια φορά τα σέβη μου -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λες ? Μετά από 1.300.000 χλμ και καμιά 15αριά συμμετοχές σε ράλλυ ?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Οσοι προσπαθουν απλα να την μειωσουν σαν αυτοκινητο τους ταιριαζει το ρητο,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Na αρχίσω απ το τέλος.
Κλαίν μαιν,ML αγοράζεις με 15 χιλιάρικα και τα λοιπά σκουπιδαριά με ένα ξεροκόματο.
ΑΠΑΞΙΩ κυριολεκτικα.
Οποιος ανέβηκε σε CITROEN και δη HYDRACTIVE δεν ξανακαβάλησε λοιπό σκουπίδι.
Πληρώνω 15Κ για ΑΡΙΣΤΗ ΧΜ αλλά 00000000000000 για ΜΒ.
Σε ικανοποιεί αυτό?
Sthn MB πληρώνεις ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΗ ποιότητα κατασκευής?
Τι θα γίνει ΄μως όταν χρειαστεί σε κατάσταση πανικού ΠΧ να κόψεις τιμονιά μαχαίρι εσύ ή η γυναίκα σου?
Είναι κι αυτά στο πρόγραμμα βλέπεις
Θα τη θάψεις με δάφνες ΜΕRCEDES BENZ
Αρα πληρώνετε μπετονιέρες για να εξασφαλίσετε το τομάρι της ανικανότητά σας. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λες ? Μετά από 1.300.000 χλμ και καμιά 15αριά συμμετοχές σε ράλλυ ?
Οτι στάνταρ έχει ο καθένας αυτά θεωρεί ως θέσφατα
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
sv2 παρακολούθησε το παρακάτω σεμινάριο οδήγησης και μετά έλα να μας μιλήσεις για αυτοκίνητα.
edit modαν εξαιρέσεις την γυναίκα που έχει για συνοδηγό , θα μλπορούσε άνετα να είναι ο νονός...
-
Παιδιά το βίντεο το βρήκα στο internet. Αν σας ενοχλεί να το διαγράψω.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οσοι προσπαθουν απλα να την μειωσουν σαν αυτοκινητο τους ταιριαζει το ρητο,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Na αρχίσω απ το τέλος.
Κλαίν μαιν,ML αγοράζεις με 15 χιλιάρικα και τα λοιπά σκουπιδαριά με ένα ξεροκόματο.
ΑΠΑΞΙΩ κυριολεκτικα.
Οποιος ανέβηκε σε CITROEN και δη HYDRACTIVE δεν ξανακαβάλησε λοιπό σκουπίδι.
Πληρώνω 15Κ για ΑΡΙΣΤΗ ΧΜ αλλά 00000000000000 για ΜΒ.
Σε ικανοποιεί αυτό?
Sthn MB πληρώνεις ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΗ ποιότητα κατασκευής?
Τι θα γίνει ΄μως όταν χρειαστεί σε κατάσταση πανικού ΠΧ να κόψεις τιμονιά μαχαίρι εσύ ή η γυναίκα σου?
Είναι κι αυτά στο πρόγραμμα βλέπεις
Θα τη θάψεις με δάφνες ΜΕRCEDES BENZ
Αρα πληρώνετε μπετονιέρες για να εξασφαλίσετε το τομάρι της ανικανότητά σας.Μα αγαπητε μου φιλε,εκφραζεσαι σαν να ειναι η citroen το Α και το Ω της ενεργητικης ασφαλειας .Επιτελους ολα τα αυτοκινητα σημερα εχουν καλη οδικη συμπεριφορα και δινουν την δυνατοτητα στον οδηγο να κανει τους ελιγμους που θα χρειαστουν στην κακια στιγμη.Δεν ειναι ολα ασπρο -μαυρο οπως προσπαθεις εσυ να μας πεισεις οτι ταχα μου με την mercedes θα σκωτωθω ενω με το citroen θα γλυτωσω το κακο.Μην υπερεκτιμας τις δυνατοτητες της αγαπημενης σου μαρκας,εχουν υπαρξει πολλα θανατηφορα τροχαια και με citroen .
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μετα απο χθεσινο 'παιχνιδι' στο παγο αλλα και σε στεγνο (σε αλανα) με μια c180 Elegance πρωτης γενιας (w202 αν θυμαμαι καλα) ενα εχω να πω. Τι υπεροχο αυτκινητο!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
η C πρωτης γενιας ηταν για τα μπαζα
Για μοντελο του 96' με 220.000 χλμ και φυσικα αλλαγμένα αμορτισερ και λαστιχα με κάποια πιο σύγχρονα μια χαρα ήταν το αμαξι. Ποιοτικά δε αψεγαδιαστο απο τότε!
-
Μιλάμε όλοι για τη πρώτη c-klas με τα παράλληλογράμμα μπροστινα φώτα;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μιλάμε όλοι για τη πρώτη c-klas με τα παράλληλογράμμα μπροστινα φώτα;ναι την W202
-
-
Indeed
Ας αρχισουμε με λιγο live feedSent from my MB525 using a vodka burner
MERCEDES-BENZ FORUM