-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου ένα Blackberry Playbook.Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
Δεν κούρασες... σιγουρα ομως σοκάρισες! Απορώ τουλάχιστον με την επιλογή... πρέπει να νοιώθεις πολύ μοναξιά με ένα playbook
Τεσπά... γουστα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
- τα 500 max που κοιτάτε είναι η πλέον χαμηλή κατηγορία,σαπάκια δεν είναι για κάποιον που ξέρει τί αγοράζει με τα λεφτά αυτά. Ποιό χαμηλά είναι πλέον τα netbooks
- τα 2 χρόνια είναι πολύ μικρή διαφορά και σε μηχάνημα που έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών κιόλας δικαιολογούν το ότι δεν βλέπεις διαφορές.
- Αναρωτιέμαι τί είναι όλα αυτά που δοκίμασες και κάνουν το μηχάνημα ψιλοτραγικό. (φαντάζομαι ότι έχεις ήδη απεγκαταστήσει όλες τις π@π@ριές που το έχει φορτώσει η μαμά εταιρεία)
Όχι δεν απεγκατέστησα τίποτα. Δεν είναι δικό μου το μηχάνημα οπότε εγώ απλά του έκανα τα απαραίτητα updates, του έβαλα 1-2 browsers, office, pdf, windows live, bittorrent και άλλες τέτοιες χαζομαρούλες. Η εντύπωση για την ταχύτητα προήλθε κυρίως από το χρόνο που ήθελε να τα κάνει install ή να ανοίξει το firefox πχ. Τέσπα μικρή σημασία έχει γιατί η χρήση του θα είναι fb, twitter και κάνα word/excel/outlook.
Πάντως ένα Dell i7 που έχει πάρει ο κολλητός μου (γύρω στα 900€ νομίζω) έχει αισθητή διαφορά με το δικό μου, οπότε περίμενα και ο i3 να είναι ελαφρώς πιο δυνατός. Αλλά μάλλον ας όψονται οι σκληροί που παίζουν ακόμα στις 5.400.
-
Kλείσαν το megaupload
-
Είχες credits;
Χαίρομαι που κλείνουν το megaupload! Κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν, κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν! Φασισμός! Προδοσία! Αισχροί κ' οι δυο!! Αισχροί κ' οι δυο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kλείσαν το megauploadΕπιτέλους... πως και πως περίμενα αυτη την μέρα που θα πιάσουν τα κωλόπαιδα που διακινούν στους σερβερ τους παράνομο υλικο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να φτάσει και στους τελικούς χρήστες
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είχες credits;Χαίρομαι που κλείνουν το megaupload! Κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν, κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν! Φασισμός! Προδοσία! Αισχροί κ' οι δυο!! Αισχροί κ' οι δυο!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου ένα Blackberry Playbook.
Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
Δεν κούρασες... σιγουρα ομως σοκάρισες! Απορώ τουλάχιστον με την επιλογή... πρέπει να νοιώθεις πολύ μοναξιά με ένα playbook
Τεσπά... γουστα.
Σοκάρισα! κορυφαίο!!!
Για την μοναξιά δεν έχεις και άδικο αλλά δεν θα το παντρευτώ κιόλας.
Είναι πολύ καλό εργαλείο (ασχετο που δεν μπορούσα να απαντήσω από το Pb γιατί δεν έχει ελληνικά ).
και με πολύ καλά χαρακτηριστικά και απόδοση (τα χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν λένε τπτ άλλωστε).
Και ειδικά στην τιμή που το πήρα (έχει τρελές προσφορές σε αγγλία και ηπα) δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, από ότι πιστεύω στα 32 gb nand. Δεν έχει sd? οκ.Γενικά είναι παρεξηγημένο το pb, όπως και η εταιρία γενικότερα. Τα τηλέφωνα δεν είναι τόσο λειτουργικά όσο τα αφής, αλλά τουλάχιστον αυτό που είχα παλιότερα ήταν πολύ σταθερό και δεν με είχε πουλήσει ποτέ (σήμα, μαιλ, αλλάγή από 3g σε 2g για διάρκεια μπαταρίας με ελάχιστη-αντιληπτή βέβαια- απώλεια ταχύτητας λόγω συμπίεσης, και όλα αυτά όταν τα διάσημα σμαρτφονς ΝΟΚΙΑ δεν μπορούσαν να δεχτούν yahoo mail ούτε με σφαίρες, να μην μιλήσω για εφαρμογές). Το pb είναι εντελώς διαφορετικό. Αν μπεί αυτό το λειτουργικό σε τηλέφωνο (ΒΒΧ os , όπως θα λέγεται) θα είναι μεγάλο άλμα, φτάνει να υπάρχει καλή υποστήριξη. (αν μέχρι τότε δεν κλέισει η RIM ).
Επίσης έχει ένα υπέρ αν είσαι κάτοχος bberry phone: με 15 ευρώ που δίνεις για απεριόριστα data για το τηλέφωνο (πραγματικά απεριόριστα) έχεις και ταμπλέτα με internet παντού (μέσω bridge για την ώρα και αργότερα και με wifi hotspot από το τηλέφωνο), χωρίς να νοιάζεσαι για όρια δεδομένων. Αν δεν θέλες 15 το μήνα έχει στα μισά χρήματα 100mb που λόγω συμπίεσης είναι περίπου 1gb (πάνω κάτω). Καθόλου άσχημα για κάποιον που δεν θέλει να δίνει πολλά για μεγάλη χρήση δεδομένων που σε ταμπλέτα είναι χρήσιμο. -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου ένα Blackberry Playbook.
Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
Τεσπά... γουστα.
Σοκάρισα! κορυφαίο!!!
Για την μοναξιά δεν έχεις και άδικο αλλά δεν θα το παντρευτώ κιόλας.
Είναι πολύ καλό εργαλείο (ασχετο που δεν μπορούσα να απαντήσω από το Pb γιατί δεν έχει ελληνικά ).
και με πολύ καλά χαρακτηριστικά και απόδοση (τα χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν λένε τπτ άλλωστε).
Και ειδικά στην τιμή που το πήρα (έχει τρελές προσφορές σε αγγλία και ηπα) δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, από ότι πιστεύω στα 32 gb nand. Δεν έχει sd? οκ.Γενικά είναι παρεξηγημένο το pb, όπως και η εταιρία γενικότερα. Τα τηλέφωνα δεν είναι τόσο λειτουργικά όσο τα αφής, αλλά τουλάχιστον αυτό που είχα παλιότερα ήταν πολύ σταθερό και δεν με είχε πουλήσει ποτέ (σήμα, μαιλ, αλλάγή από 3g σε 2g για διάρκεια μπαταρίας με ελάχιστη-αντιληπτή βέβαια- απώλεια ταχύτητας λόγω συμπίεσης, και όλα αυτά όταν τα διάσημα σμαρτφονς ΝΟΚΙΑ δεν μπορούσαν να δεχτούν yahoo mail ούτε με σφαίρες, να μην μιλήσω για εφαρμογές). Το pb είναι εντελώς διαφορετικό. Αν μπεί αυτό το λειτουργικό σε τηλέφωνο (ΒΒΧ os , όπως θα λέγεται) θα είναι μεγάλο άλμα, φτάνει να υπάρχει καλή υποστήριξη. (αν μέχρι τότε δεν κλέισει η RIM ).
Επίσης έχει ένα υπέρ αν είσαι κάτοχος bberry phone: με 15 ευρώ που δίνεις για απεριόριστα data για το τηλέφωνο (πραγματικά απεριόριστα) έχεις και ταμπλέτα με internet παντού (μέσω bridge για την ώρα και αργότερα και με wifi hotspot από το τηλέφωνο), χωρίς να νοιάζεσαι για όρια δεδομένων. Αν δεν θέλες 15 το μήνα έχει στα μισά χρήματα 100mb που λόγω συμπίεσης είναι περίπου 1gb (πάνω κάτω). Καθόλου άσχημα για κάποιον που δεν θέλει να δίνει πολλά για μεγάλη χρήση δεδομένων που σε ταμπλέτα είναι χρήσιμο.πάντως γι αυτο ακριβώς τον λόγο δεν πλησιασα ποτε σε BB. Πουλάνε συσκευές που είναι άρρηκτα δεμένες με την υπηρεσία. Αν δεν έχεις την υπηρεσία, έχεις νεκρή συσκευη. Δεν μου δίνουν την ελευθερία που θα ήθελα, και θεωρώ πως υπηρεσίες που κάποτε προσέφεραν και τους έκαναν να ξεχωρίζουν (πχ push mail) πλέον λίγο πολυ προσφέρουν όλοι σε ολές τις πλατφόρμες... κάπου έχασαν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Τεσπά... θεωρώ πως η RIM είναι dead in the water. Δεν βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα αν δεν αλλάξει στρατηγικη. Το καλύτερο ισως σενάριο θα ήταν να ακολουθησει την τακτικη της Amazon. Android customised + δικα της εργαλεία/apps που θα της δίνουν καποιου είδους προβάδισμα.
and that's the way the cookie crumbles...
-
Αυτό το δέσιμο με εκνέυρισε και εμένα τότε που είχα ββ. Θυμάμαι ότι ούτε το wifi δεν δούλευε χωρίς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Δεν την θεωρώ νεκρή, και αν προχωρήσει σε συνεργασίες με αμαζον και ανδροιδ θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημά της που λέγεται 'αριθμός εφαρμογών'. Αν και σε κάποιες χώρες δεν πάει άσχημα*.
Το QNX πάντως είναι άλλη ιστορία. Καμία σχέση με bb μέχρι τώρα. Και δεν χρειάζεσαι να δεθείς με ββ data plan. Κάνεις και wifi hot spot από το κινητό ή bt tether (εκτός και αν έχεις iphone φυσικα.... )*ότι και αν σημαίνει αυτό
-
ο γαμπρός μου πήρε στα 400 ευρώ σήμερα το motorola xoom την μεγάλη έκδοση...ελπίζω να έκανε καλό deal!
-
το καλύτερο deal ήταν όταν πούλαγε τα touchpad η HP στα 99$ ...
και τώρα με ICS 4.0 custom ROM CyanogenMod 9 θα τα σπάνε...
πρώιμη ακόμα με προβληματάκια αλλά θα σιάξει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kλείσαν το megauploadΗ απάντηση των Anonymous
ωχ ωχχχ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kλείσαν το megaupload
Η απάντηση των Anonymous
ωχ ωχχχ
τα ιδια επαθε και η hbgary
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το καλύτερο deal ήταν όταν πούλαγε τα touchpad η HP στα 99$ ...και τώρα με ICS 4.0 custom ROM CyanogenMod 9 θα τα σπάνε...
Really man? Tablet without 3G? really? Tablet with wrong aspect ratio? Really?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ο γαμπρός μου πήρε στα 400 ευρώ σήμερα το motorola xoom την μεγάλη έκδοση...ελπίζω να έκανε καλό deal!Όταν λες 'μεγάλη έκδοση';
Η πρώτη γενιά αρχίζει να εμφανίζεται σε προσφορές γύρω στα 300€ εδώ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τον ίδιο έχω και εγω.
Εδω και χρόνια έχει αδειάσει το μαύρο και δεν έχω παει ακόμα να το γέμισω. Άλλωστε έχω και τον Canon και βγάζω με αυτόν.Πέρα απο τα μελάνια και κάτι άλλο δεν αλλάζουμε στους laser ; Δεν μπορω να θυμηθώ τι...
Το άλλο που αλλάζουμε (αλλά ευτυχώς όχι τόσο συχνά) είναι το photoconductor unit που αναφέρθηκε παραπάνω (πώς το λέμε στα ελληνικά, μονάδα φωτοσύνθεσης; )...
O Lexmark C543PS που έχω στο γραφείο θέλει και 'Waste toner box'...
Βέβαια παίζει να το αδειάσεις τινάζοντάς το κανα 10λεπτο σε σακούλα σκουπιδιών και ρουφώντας με ηλεκτρική σκούπα, και όλα καλά...
(αυτοί σου λένε να πάρεις καινούργιο!) -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ο γαμπρός μου πήρε στα 400 ευρώ σήμερα το motorola xoom την μεγάλη έκδοση...ελπίζω να έκανε καλό deal!
Όταν λες 'μεγάλη έκδοση';
Η πρώτη γενιά αρχίζει να εμφανίζεται σε προσφορές γύρω στα 300€ εδώ.
αυτό με το wifi & 3g +32gb.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το καλύτερο deal ήταν όταν πούλαγε τα touchpad η HP στα 99$ ...
και τώρα με ICS 4.0 custom ROM CyanogenMod 9 θα τα σπάνε...
Really man? Tablet without 3G? really? Tablet with wrong aspect ratio? Really?
99 νταλαρς ομορφαντρα μου
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
99 νταλαρς ομορφαντρα μου
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
Καμια σώς βάζεις?
-
ΑΧΑΑΧΑ καλό
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]