-
εγώ λέω να κλέισεις ένα συμβόλαιο 2€ για 20 χρόνια και να στα δώσουν ΟΛΑ τσάμπα
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εγώ λέω να κλέισεις ένα συμβόλαιο 2€ για 20 χρόνια και να στα δώσουν ΟΛΑ τσάμπαΑν σκοπεύει να διατηρήσει το συμβόλαιο του για ένα έτος ακόμα που είναι το κακό αν το εκμεταλλευτεί για να πάρει περαιτέρω επιδότηση;
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι εκεί πλέον...είναι αν αξίζει γενικά να έχει κανείς συμβόλαιο πλέον... -
Σε εταιρικό νούμερο με μ.ο. 90ευρώ το μήνα, πήραν τα πελέ μου...
Χρόνια ήμουν στη wind. Στην περσινή ανανέωση μου έκαναν έκπτωση 5€/μήνα = 60€, επειδή δεν ήθελα συσκευή.
Φέτος που ζήτησα συσκευή, μου έδωσαν επιδότηση 120€, και πουλούσαν το galaxy s 450€... 10 ημέρες αργότερα το media το έδινε 249€.
Ενημερώθηκα και για τα 60' ελάχιστης χρέωσης και τους χαιρέτησα.
Είναι ασύμφορο για όποιον δεν έχει σταθερό λογαριασμό ο εγκλωβισμός σε κάποιο πακέτο. Το καλοκαίρι μιλάω διαρκώς, και το χειμώνα καθόλου. Φορτωνόμουν λοιπόν ένα άχρηστο πάγιο το χειμώνα, που δεν αρκούσε το καλοκαίρι. Το έχω γυρίσει σε κάρτα τώρα, αλλά σίγουρα χρειάζομαι σύνδεση το καλοκαίρι. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει 5μηνο συμβόλαιο.Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι εκεί πλέον...είναι αν αξίζει γενικά να έχει κανείς συμβόλαιο πλέον...Με τις προσφορές της καρτοκινητής(διπλασιασμός χρόνου και δωρεάν 2 ώρες εντός δικτύου) και τις υπάρχουσες επιδοτήσεις, ΔΕΝ αξίζει το συμβόλαιο
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αν σκοπεύει να διατηρήσει το συμβόλαιο του για ένα έτος ακόμα που είναι το κακό αν το εκμεταλλευτεί για να πάρει περαιτέρω επιδότηση;
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι εκεί πλέον...είναι αν αξίζει γενικά να έχει κανείς συμβόλαιο πλέον...Κανένα κακό φυσικά!
Χαζό αστειάκι ήταν σε σχέση με τα προηγούμενα posts... -
Είχα συμβόλαιο 120 στην cosmote και έβγαινε πρπ 30 ευρώ/μήνα.
Ο αδελφός είχε χρόνια cosmocarta και με κάθε ανανέωση 20 ευρώ του έδινε και δίνει ακόμα επιπλέον 2,5 ώρες προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα από την ανανέωση. Δλδ του μένουν τα 20 ευρώ της κάρτας και τρώει τα δωρεάν.
Επειδή δεν μιλάω με τις ώρες στο κινητό πάνε πρπ 3 μήνες που το γύρισα σε κάρτα και βρήκα την υγειά μου. Αποτέλεσμα? Έχω φορτώσει την κάρτα με 70 ευρώ και την ''βγάζω'' με τα δωρεάν. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν σκοπεύει να διατηρήσει το συμβόλαιο του για ένα έτος ακόμα που είναι το κακό αν το εκμεταλλευτεί για να πάρει περαιτέρω επιδότηση;
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι εκεί πλέον...είναι αν αξίζει γενικά να έχει κανείς συμβόλαιο πλέον...Κανένα κακό φυσικά!
Χαζό αστειάκι ήταν σε σχέση με τα προηγούμενα posts......και εγώ το 'καμάρι' τσίμπησα
-
Το είχα αναφέρει στο θέμα με τα κινητά τηλέφωνα.
Με ύψος μηνιαίων λογαριασμών στα 200€-250€, τι επιδότηση θα έπρεπε να περιμένω? Πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου κάνανε 3 προσφορές:
α) 200€ σε μείωση στα πάγια
β) 260€ επιδότηση
γ) iphone 4s με συμβόλαιο 2 χρόνωνΔεν έκανα ακόμα αίτηση φορητότητας για κάποια άλλη εταιρεία ακόμα αλλά μάλλον και αίτηση θα κάνω και θα αλλάξω και εταιρεία με τους της cosmote. Το θεωρώ κοροϊδία για κάποιο λόγο .
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ να ρωτήσω κάτι, με ποιο αλγόριθμο υπολογίζετε πόσα λεφτά σας χρωστάνε οπότε και ποια επιδότηση το πατσίζει;Προ ΦΠΑ ή στο καθαρό ποσό;
Η σταθερά του Corsair (Ψ), είναι καθαρός αριθμός, σαν το π, e, Φ κλπ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτό το συμβόλαιο έχεις; http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go
Αν αυτά παίρνεις με 75€, είναι πραγματικά αστείο. Η καρτοκινητή συμφέρει πιο πολύ σε χρεώσεις, απλά πρέπει να την ελέγχεις διαρκώς για να μην σου τρώει το υπόλοιπο από χρεώσεις data κλπ. Βλέπω τα ποσά που πληρώνει ο κόσμος και με πιάνουν γέλια (ή κλάματα... ).
Φυσικά, η επιδότηση είναι ακόμη πιο γελοία, μην δεχτείς με τίποτε τέτοια επιδότηση με τέτοιο πάγιο.
Έχω παλιό πρόγραμμα Unlimited 35 με 3gb mobile internet ( το οποιό φυσικά δεν έχω εξαντλήσει ποτέ, παρά μόνο σε διακοπές και όταν ήμουν φαντάρος). Οπότε τώρα θέλω να κάνω το Unlimited 60 ώστε να έχω περισσότερα λεπτά προς όλους (240 νομίζω) συν σμσ προς όλους. Τέσπα απλά επειδή είδα πολύ κινητικότητα για το Neo V είπα να πάω να το πάρω να το σκοτώσω στα γρηγορα και με τα λεφτά να πάω καπάκια να αλλάξω πίσω τακάκια στο Audi. Ακριβώς μου φτάνουν, μη βάζω απ' την τσέπη!
ΥΓ: πλεόν από την εξυπηρέτηση πελατών αρνούνται να διαπραγματευτούν επιδοτήσεις. Σου λένε να απευθυνθείς σε κατάστημα. Προφανώς για να ασχοληθούν αυτοί θα πρέπει πρώτα να τους πάει εκεί η αίτηση φορητότητας...
-
@ όλους
Στα smartphones μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη σύνδεση μέσω δικτύου κινητής στο internet.
Για παράδειγμα επειδή έχω κάρτα δεν θέλω να μου τρώει μονάδες στο διαδίκτυο αλλά να συνδέομαι μέσω wifi σε δίκτυο σπιτιού ή μαγαζιού? Μην πάρουμε smartphone και τον πιούμε -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
@ όλουςΣτα smartphones μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη σύνδεση μέσω δικτύου κινητής στο internet.
Για παράδειγμα επειδή έχω κάρτα δεν θέλω να μου τρώει μονάδες στο διαδίκτυο αλλά να συνδέομαι μέσω wifi σε δίκτυο σπιτιού ή μαγαζιού? Μην πάρουμε smartphone και τον πιούμεΣε Android υπάρχει το APNDroid που σου απενεργοποιεί τα data, ενώ μπορείς να το κάνεις και από το ίδιο το λειτουργικό φυσικά...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
@ όλουςΣτα smartphones μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη σύνδεση μέσω δικτύου κινητής στο internet.
Για παράδειγμα επειδή έχω κάρτα δεν θέλω να μου τρώει μονάδες στο διαδίκτυο αλλά να συνδέομαι μέσω wifi σε δίκτυο σπιτιού ή μαγαζιού? Μην πάρουμε smartphone και τον πιούμεεννοειται οτι αυτο γινεται....
-
Ευχαριστώ παιδιά
-
kon5 δυστυχως δε γινεται... γιαυτο θα κανεις ενα μικρο συμβολαιο για 3g και θα μου δωσεις τη σιμ για να στο σιαξω εγω!
-
-
Nαι κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Για παράδειγμα επειδή έχω κάρτα δεν θέλω να μου τρώει μονάδες στο διαδίκτυο αλλά να συνδέομαι μέσω wifi σε δίκτυο σπιτιού ή μαγαζιού? Μην πάρουμε smartphone και τον πιούμετο έχω κάνει εγώ...απενεργοποιείς το 'ενεργα δεδομένα' και τέλος! Έχω βάλει και ενα προγραμμα να το ελέγχει και ολα καλα!
(πάλιωσα στο android και δίνω και συμβουλες τώρα... ) -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το είχα αναφέρει στο θέμα με τα κινητά τηλέφωνα.Με ύψος μηνιαίων λογαριασμών στα 200€-250€, τι επιδότηση θα έπρεπε να περιμένω? Πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου κάνανε 3 προσφορές:
α) 200€ σε μείωση στα πάγια
β) 260€ επιδότηση
γ) iphone 4s με συμβόλαιο 2 χρόνωνΔεν έκανα ακόμα αίτηση φορητότητας για κάποια άλλη εταιρεία ακόμα αλλά μάλλον και αίτηση θα κάνω και θα αλλάξω και εταιρεία με τους της cosmote. Το θεωρώ κοροϊδία για κάποιο λόγο .
Δεν είναι μόνο της cosmote...
Απορώ πάντως με τη λογική τους. Να 'ριχνουν' δηλαδή στις παροχές τους ένα παλιό πελάτη που αποδεδειγμένα τους πληρώνει, και να δίνουν περισσότερα σε καινούριους.
Το καταλάβαινα παλαιώτερα, που αλλαγή εταιρείας σήμαινε και αλλαγή αριθμού. Τώρα με τη φορητότητα, τί σκ@τα έχουν στο κεφάλι τους;; -
Μπορεί να έχουν έρθει σε συνεννόηση οι εταιρείες μεταξύ τους και να έχουμε αποτελέσματα ανάλογα με ...την τιμή του γάλακτος στο παρελθόν...
Με άλλα λόγια επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, ας μην πέσουμε συνολικά παρακάτω από ένα προσυμφωνημένο ποσό...τραβηγμένο μεν αλλά όχι απίθανο!
Περι συσκευών Android...