-
Συμβαινουν εις τα εξωτερικα,καπου λεει για βλαβες στα φωτα και στα φρενα δηλαδη οπως γινονται οι ελεγχοι στο ελλαντα.
-
Σήμερα με κέρασε μια ωραία κλήση η τροχαία Ναυπλίου για 'παράνομο' παρκάρισμα (για την ακρίβεια παράβαση Ρ-40 όπως αναγράφεται στην κλήση ). Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ (το 1/2 σε περίπτωση καταβολής εντός 10 ημερών).
Ξεκινάμε με το μόνο βέβαιο, ότι το αυτοκίνητο δεν εμπόδιζε στο ελάχιστο πεζό ή αυτοκίνητο. Σε 2 ντόπιους που ανέφερα το γεγονός μου είπαν ότι σ' αυτό το σημείο γράφουν μόνο όταν βλέπουν Αθηναϊκές πινακίδες . Την ίδια στιγμή, τριγύρω να βλέπεις ατάκτως ερημένα αυτοκίνητα ντόπιων που έχουν 'πεταχτεί' σε δουλίτσες, φυσικά χωρίς κανένας να τους ενοχλεί. Την άλλη φορά έψαχνα στις καφετέρες να βρω ποιος με είχε κλείσει. Live your myth in Greece, λέμε .
Το θέμα είναι: Να πάω αύριο στην τροχαία Ναυπλίου ή θα χάσω το χρόνο μου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Απλά το να μην το πληρώσω παίζει ή θα το βρω μπροστά μου; Μπορώ με κάποιο τρόπο να υποβάλλω ένσταση; Μήπως να σκάσω το 40άρι (το μισό δηλαδή) και να το λήξω εδώ;
Είναι 100% άδικο, γι αυτό το συζητάω. Διαφορετικά... τουμπεκί ψιλοκομμένο
-
Πλήρωσέ το και κοίτα μπροστά.
Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη,θα σπάσουν τα νεύρα σου. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σήμερα με κέρασε μια ωραία κλήση η τροχαία Ναυπλίου για 'παράνομο' παρκάρισμα (για την ακρίβεια παράβαση Ρ-40 όπως αναγράφεται στην κλήση ). Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ (το 1/2 σε περίπτωση καταβολής εντός 10 ημερών).Ξεκινάμε με το μόνο βέβαιο, ότι το αυτοκίνητο δεν εμπόδιζε στο ελάχιστο πεζό ή αυτοκίνητο. Σε 2 ντόπιους που ανέφερα το γεγονός μου είπαν ότι σ' αυτό το σημείο γράφουν μόνο όταν βλέπουν Αθηναϊκές πινακίδες . Την ίδια στιγμή, τριγύρω να βλέπεις ατάκτως ερημένα αυτοκίνητα ντόπιων που έχουν 'πεταχτεί' σε δουλίτσες, φυσικά χωρίς κανένας να τους ενοχλεί. Την άλλη φορά έψαχνα στις καφετέρες να βρω ποιος με είχε κλείσει. Live your myth in Greece, λέμε .
Το θέμα είναι: Να πάω αύριο στην τροχαία Ναυπλίου ή θα χάσω το χρόνο μου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Απλά το να μην το πληρώσω παίζει ή θα το βρω μπροστά μου; Μπορώ με κάποιο τρόπο να υποβάλλω ένσταση; Μήπως να σκάσω το 40άρι (το μισό δηλαδή) και να το λήξω εδώ;
Tην έχω φάει και γω στο Ναύπλιο!
Παρκάρισμα κάμποσα μέτρα απο διάβαση πεζών.
Στην ακτίνα της διάβασης είχε 10 παράνομα αυτοκίνητα και 2 πάνω στην διάβαση.
Απο τα 12 κλήση είχαν τα 3 εξ Αθηνών και κανένα απο αυτα που ήταν πάνω στην διάβαση!
Βρήκα τον τύπο που με έγραψε και του είπα γράψε και τους άλλους τουλάχιστον.
-Τα παράπονα σας στην τροχαία Ναυπλίου.
Πήγα φεύγοντας (ήταν μεσημέρι Κυριακής) και δεν υπήρχε ψυχή στα γραφεία της Τροχαίας.
Την πληρώνω Δευτέρα απο Αθήνα και μετά απο 3 χρόνια μου έρχεται γράμμα απο Δήμο Ναυπλίου για οφειλή κλπ.
Δεν βρήκα τα χαρτιά που την πλήρωσα αρχικά, την ξαναπληρωσα και ορκιστηκα μέσα μουΠοτέ ξανά στο Ναύπλιο!
Και το τηρώ αν και μου λείπει η θέα.
Πηγαινα συχνά στο nafplia palace και με πήραν κάποια στιγμή γιατί χαθηκα?
-Να πείτε στο Αστυνομικό Δντη σας ότι μεροληψια και την διακριτή μεταχείριση μεταξύ ντόπιου και περαστικού δεν τη γουστάρω! -
Εντολη αστυνομικου διευθυντη Ναυπλιου πριν χροοοοονια: 'μην κανετε αλκοτεστ ΠΣΚ γιατι φωναζει ο δημαρχος, αντε στησου στην τεραστια ευθεια με οριο 50 εξω απο το Ναυπλιο με ρανταρ, ξεχυθειτε στους δρομους να σκισετε οποια μη-ντοπια πινακιδα εχει παρκαρει οπουδηποτε'. Απλα πραγματα...
-
Μ αρεσει που σκεφτομουν να επισκευτω το ναυπλιο την ανοιξη οδικως.καλυτερα θα παω αλλου εκδρομουλα.να στε καλα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σήμερα με κέρασε μια ωραία κλήση η τροχαία Ναυπλίου για 'παράνομο' παρκάρισμα (για την ακρίβεια παράβαση Ρ-40 όπως αναγράφεται στην κλήση ). Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ (το 1/2 σε περίπτωση καταβολής εντός 10 ημερών).Ξεκινάμε με το μόνο βέβαιο, ότι το αυτοκίνητο δεν εμπόδιζε στο ελάχιστο πεζό ή αυτοκίνητο. Σε 2 ντόπιους που ανέφερα το γεγονός μου είπαν ότι σ' αυτό το σημείο γράφουν μόνο όταν βλέπουν Αθηναϊκές πινακίδες . Την ίδια στιγμή, τριγύρω να βλέπεις ατάκτως ερημένα αυτοκίνητα ντόπιων που έχουν 'πεταχτεί' σε δουλίτσες, φυσικά χωρίς κανένας να τους ενοχλεί. Την άλλη φορά έψαχνα στις καφετέρες να βρω ποιος με είχε κλείσει. Live your myth in Greece, λέμε .
Έχω φάει αντίστοιχη στην Χαλκίδα. Είχα πάει για να αλλάξω τα χαρτιά της στρατολογίας και κλασικά εκεί που είχα παρκάρει ήμουν ο μόνος με κλήση (αθηναϊκές πινακίδες).
Πήγα στην τροχαία μίλησα με τον διοικητή και κατέληξα στο να τον βρίσω πολύ άσχημα όταν με φωνές μου έλεγε πως 'δεν ξέρουμε εμείς' και 'δεν παρκάρουμε έτσι εμείς' και 'κανονικά έπρεπε να σου πάρω και τις πινακίδες' κλπ κλπ
Να πας μόνο αν θέλεις να βρίσεις διαφορετικά όχι, θα χαλαστείς τσάμπα.Μαλάκες από τότε ούτε απ' έξω δεν πατάω.
-
Κουτοπονηροι βλαχοι για την ακριβεια...
Στα Χανια απαγορευεται το παρκαρισμα ΠΑΝΤΟΥ, απο το μεγαλυτερο ως το μικροτερο δρομακι. Βεβαιως ολες οι ΧΝ* πινακιδες παρκαρουν οπου θελουν χωρις κανενα προβλημα, αλλα αν εισαι απο οπουδηποτε αλλου πολυ απλα δεν μπορεις να εχεις αυτοκινητο χωρις παρκινγκ.
Αυτα τα γνωριζω επειδη εχω ζησει ενα χρονο εκει ως φοιτητης. Κ επειδη το ειδα απο νωρις το καραγκιοζιλικι (3 στις 3 κλησεις σε αντιστοιχα παρκαρισματα σε ασχετους μεταξυ τους δρομους, στατιστικα ειναι αδυνατον εκτος αν σε εχουν βαλει στο ματι), οργανωσα covert επιχειρηση με καμερα απο μπαλκονι . Το εχω ξαναγραψει εδω μεσα πριν χρονια.
Οταν λοιπον εφαγα κ την 4η κληση, πηγα σαν κυριος στην αστυνομικη διευθυνση Χανιων, εφτασα σαν κυριος μεχρι το γραφειο του διοικητη, μπηκα μεσα χωρις να ρωτησω κανεναν, κ εγινε ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ . Οχι μπινελικια, απλα πραγματα, ηρεμοτατος, 'θα γινει αυτο κ εκεινο κ το αλλο αλλιως αυριο θα εχετε θεμα με τα καναλια κ. Διοικητα'.
Μου εσβησαν την 4η κληση κ τις δυο απο τις πρωτες τρεις (τη πρωτη την ειχα πληρωσει σαν προβατο), κ δεν με ξαναεγραψαν ποτε. Μαλιστα θυμαμαι οτι, οταν στα μισα του χρονου αλλαξα αυτοκινητο, πηγα κ ενημερωσα τον αγαπητο κ. Διοικητη οτι απο εδω κ περα κυκλοφορω με το ταδε αυτοκινητο .
Ειπαμε, ο πιο τρελος κερδιζει.
-
γιατι δε κυκλοφορουσες απλα χωρις πινακιδες?
-
Για come again γιατι δεν το επιασα αυτο...
-
να παρκαρεις και να τις βγαζεις οταν κυκλοφορεις σε γιδοχωρια
-
Πήγα μια βόλτα από την τροχαία Ναυπλίου. Οι άνθρωποι εκεί, δε μπορώ να πω, ευγενέστατοι. Παρόλο που είχα πάει με διάθεση για χέσιμο, ήταν τόσο συζητήσιμοι που τελικά μόνο για καφέ που δεν κάθισα. Συμπλήρωσα μια φόρμα ένστασης και μου είπαν να θεωρήσω το συμβάν λήξαν.
(αναγνώρισαν και τον υπερβάλλοντα 'ζήλο' του οργάνου) -
Αυτοι στο ειπαν, στα χαρτια ομως υπαρχει μια κληση. Αλλαξε κατι ως προς αυτο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτοι στο ειπαν, στα χαρτια ομως υπαρχει μια κληση. Αλλαξε κατι ως προς αυτο?Μια και το εθεσες έτσι, έμαθα ότι λογω μειωμενων εσοδων του Δημου Αθηναίων με εντολή Καμινη όσες κλήσεις είχαν σβηστει απο το 2008 μέσω γνωστών, βγήκε το ακυρωτικο flag απο τα συστηματα και θα απαιτηθούν τα χρήματα για όλες.
-
E πως σβήστηκαν τότε?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
E πως σβήστηκαν τότε?Τις έδιναν σε κανά δημοτικό σύμβουλο και κανά παρατρεχαμενο και αυτοί κανονιζαν.
-
Εννοώ, αφού σβήστηκαν, πως θα τις βρούνε τώρα?
-
Παντου for the dick ride-on...Αντι να παιρνεις ενα επισημο χαρτι που να λεει οτι η κληση με αριθμο ταδε ακυρωθηκε, 'τα εδιναν σε γνωστους που τα κανονιζαν, αλλα τωρα μπορει να ακυρωθει η ακυρωση κ να ξαναισχυσουν'...
-
Υποθέτω ότι το 'σβήσιμο' δεν ήταν κάποια επίσημη ακύρωση (με αριθμό πρωτοκόλλου, κτλ) αλλά παραδοχή ότι αυτά δε θα τα ζητήσουμε, δε θα τα προωθήσουμε στην εφορία, κτλ... Αλλά τέτοιο 'σβήσιμο' δεν είναι οριστικό
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτοι στο ειπαν, στα χαρτια ομως υπαρχει μια κληση. Αλλαξε κατι ως προς αυτο?Κράτησαν την κλήση μαζί με το χαρτί της ένστασης. O ίδιος o διοικητής μου είπε πως αποδέχεται την ένσταση και πως το θέμα θεωρείται λήξαν. Αν τώρα μου έρθει τίποτα... ποτέ δεν ξέρεις.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.