-
Ï ''çñèá ãéá íá êñÜîù ôï ÌðÜãêë' Þñèå ãéá íá ñßîåé ëÜäé óôéò ó÷Ýóåéò Alfa Romeo & BMW
ÂëÝðïíôáò ìéá Âmw 1 óå ìéá êïíôéíÞ Ýêèåóç ôï áõôïêßíçôï ìïõ öÜíçêå ãíþñéìï áëëÜ åêåßíç ôçí óôéãìÞ ,ñùôþíôáò êáé ôïí ðáôÝñá ìïõ áí ôïõ áñÝóåé ìïõ ëÝåé üôé åéíáé ùñáßï áõôïêßíçôï ìå ßóéåò ãñáììÝò áëëÜ ôïí ÷Üëáóå ôï 1.6 åêÝéíï ðïõ Ýðåóå óáí êåñáìßäá óôï êåöÜëé ìïõ (äåí Ý÷ù ôßðïôá ìÝóá êáé ãéáõôü äåí Ýðáèá ôßðïôá ÷á÷á) Þôáí ç åéêüíá ìéáò **Alfa Romeo CZ Zagato ìå äõï ðüñôåò áêüìá êáé ðéï üñèéï ðßóù ôæÜìé **
-
Προφανώς εννοείς την Giulietta SZ, αλλά που κολλάει, δεν κατάλαβα....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άποψή μου:
Η 1 είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. 'μπέμπες'
............άποψή μουΠροφανώς!!! Και το ότι η μικρή μπέμπα είναι όμορφη, είναι σαφώς προσωπική άποψη... Στην ομορφιά εξάλλου, ΔΕΝ υπάρχει κάτι αντικειμενικό...
(πάντως Χρίστο, η GT σου είναι επίσης κούκλα... )
περίεργο πράγμα τα γούστα!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η GT μου και καθόλου η καινούρια μπέμπα. Εσένα σου αρέσουν και τα 2!!! πολύ βολικός είσαι!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ðñïöáíþò åííïåßò ôçí Giulietta SZ, áëëÜ ðïõ êïëëÜåé, äåí êáôÜëáâá....ÓùóôÜ êáé ëÜèïò ìáæß Alfa Romeo SZ Zagato ´
äåò ôçí ðéï êÜôù öïôü êáé âÜëå ìå ôçí öáíôáóßá óïõ Þ ôï photoshop äýï ðüñôåò áêüìá
http://www.allsportauto.com/photoautre3 ... z_02_m.jpg -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
http://www.allsportauto.com/photoautre3/alfaromeo/sz/1992_alfa_romeo_sz_02_m.jpgOWE !!!
Κoύκλα........
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.allsportauto.com/photoautre3/alfaromeo/sz/1992_alfa_romeo_sz_02_m.jpg
OWE !!!
Êoýêëá........
ÁõôÞ íáé ü÷é ïé åìðíåýóåéò êáé áíôéãñáöÝò ôïõ Ìéóôåñ ÌÐ
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
http://www.allsportauto.com/photoautre3/alfaromeo/sz/1992_alfa_romeo_sz_02_m.jpg
OWE !!!
Κoύκλα........
Αυτή ναι όχι οι εμπνεύσεις και αντιγραφές του Μιστερ ΜΠ
....MΠάνγκλ ?
-
OWE !!!
Êoýêëá........
ÁõôÞ íáé ü÷é ïé åìðíåýóåéò êáé áíôéãñáöÝò ôïõ Ìéóôåñ ÌÐ
....MÐÜíãêë ?
yeahpp ìïíï ôçí 5áñá ìðïñþ íá äå÷èþ åëáöñþò ,ðñïóùðéêÜ ãïýóôá ãáñ
-
εμενα δεν μου φαινεται τοσο ομοια η alfa με την 1.
Παιζει καμια φωτο πιο καλη;
Να το συζητησουμε το πραγμα!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
περίεργο πράγμα τα γούστα!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η GT μου και καθόλου η καινούρια μπέμπα. Εσένα σου αρέσουν και τα 2!!! πολύ βολικός είσαι!!!
Μπααααα... Λίγο περίεργος μόνο...
-
Άποψή μου:Η 1 είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. 'μπέμπες'
Μα τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Άποψή μου:
Δεν σου λέω, δεν σου λέω...
(πάντως είναι καλό!!! )
-
Άποψή μου:
(πάντως είναι καλό!!! )
Mάλλον πίνουμε μαζί, το ίδιο Αγιορίτικο...!
-
Άποψή μου:
(πάντως είναι καλό!!! )
Κερνάτε; **Πανέμορφο αμάξι ***, με είχατε κάνει να έχω επιφυλάξεις, αλλά όχι πια! Καμία σχέση με τα άλλα! Μυώδες, σπορ, σε καμία περίπτωση το ξεχειλωμένο στυλ των άλλων (ειδικά στο ύψος) χωρίς να φαίνεται μικρό (εκτός αν κάτσεις στο πίσω κάθισμα όπως λένες ). Στους μικρομεσαίους μικροεμποράκους φαίνεται μάλλον πολύ μυστήριο και δεν το προτιμάνε...Τέλεια! Σε κάνει να το παρατηρείς όσες φορές και να το δεις! Έχει τον τρόπο του τελικά ο κρις, να παίζει με τα λίγα τετραγωνικά μέταλλο κάθε επιφάνειας. Έχει μιλήσει για σχέδια με επιτυδεμένα δύσκολα σημεία, μορφές που δεν εξαντλούνται οπτικά με την πρώτη ματιά, και από μια οπτική γωνία. Και επιβεβαιώνεται!
- το έκανα bold γιατί βαρέθηκα να το θάβουν τόσο καιρό
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Έχει τον τρόπο του τελικά ο κρις, να παίζει με τα λίγα τετραγωνικά μέταλλο κάθε επιφάνειας. Έχει μιλήσει για σχέδια με επιτυδεμένα δύσκολα σημεία, μορφές που δεν εξαντλούνται οπτικά με την πρώτη ματιά, και από μια οπτική γωνία. Και επιβεβαιώνεται!χαχαχαχα να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε για να υποβληθούμε στην απέραντη και απέριτη 'ομορφιά' της σειράς 1
(χιούμορ κάνω, ετσι? )
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Άποψή μου:
(πάντως είναι καλό!!! )
Κερνάτε; **Πανέμορφο αμάξι ***, με είχατε κάνει να έχω επιφυλάξεις, αλλά όχι πια! Καμία σχέση με τα άλλα! Μυώδες, σπορ, σε καμία περίπτωση το ξεχειλωμένο στυλ των άλλων (ειδικά στο ύψος) χωρίς να φαίνεται μικρό (εκτός αν κάτσεις στο πίσω κάθισμα όπως λένες ). Στους μικρομεσαίους μικροεμποράκους φαίνεται μάλλον πολύ μυστήριο και δεν το προτιμάνε...Τέλεια! Σε κάνει να το παρατηρείς όσες φορές και να το δεις! Έχει τον τρόπο του τελικά ο κρις, να παίζει με τα λίγα τετραγωνικά μέταλλο κάθε επιφάνειας. Έχει μιλήσει για σχέδια με επιτυδεμένα δύσκολα σημεία, μορφές που δεν εξαντλούνται οπτικά με την πρώτη ματιά, και από μια οπτική γωνία. Και επιβεβαιώνεται!
- το έκανα bold γιατί βαρέθηκα να το θάβουν τόσο καιρό
Το καράβι απο την Περσίααααα πιάστηκε στην Κορινθίαααααα... Ώπα!! χικ! Ώπααααα!! χικ!
-
Μπαααααα... Τι να τα κάνουμε τα καράβια από την Περσία εμείς εδώ πάνω στην Θεσσαλονίκη;;;
Έχουμε ντόπιο πράγμα από τον Όλυμπο...
Και στην ανάγκη υπάρχει και το Αγιορείτικο κρασί αλά Σόγαμπρος!
-
Καλά πολύ μονοφαγάδες είστε εσείς επάνω!
Θέλουμε και εμείς Αγιορείτικο κρασί αλά Σόγαμπρος! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Καλά πολύ μονοφαγάδες είστε εσείς επάνω!
Θέλουμε και εμείς Αγιορείτικο κρασί αλά Σόγαμπρος!Για come to δώθε φίλτατε...
Αλλά αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός!!! Είσαι ψηλός=> έχεις μακρύτερα χέρια => δεν θα προλάβουμε τίποτα!!!
(έλα βέβαια εσύ και κάτι θα βρούμε... )
-
Αμα το ήξερα θα το είχα κανονίσει!
Αλλά όταν θα έρθω.... πάρτε τα μέτρα σας!!
Που ξέρεις άμα γίνω 'ντέφι' ίσως να μου αρέσουν και οι βλακίες του αμερικάνου!
Σχόλια για την BMW Σειρά 1