-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@all
Παρατήρησε κανείς άλλος ότι ο μόνος που έβαλε στο μυαλό του τα έξοδα ήταν ο Hi-Fi;οι υπολοιποι ειμαστε απλες large............
ζηστε τη ζωη....
α) να μετανιωνεις για πραγματα που εκανες?
ή β) να μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες ?
κ στο τελος να λες, μα εγω ημουν υποδειγμα, γιατι δεν το εκτιμησε ο ταδε......
και οταν λεω δεν εκτιμησε δεν εννοω πως απαραιτητα εφαγες κερατο...
οταν αρχιζεις να ξυπνας νωριτερα απο αυτον που εχεις διπλα σου για να μην τον δεις, τοτε εχεις θεμα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
οταν αρχιζεις να ξυπνας νωριτερα απο αυτον που εχεις διπλα σου για να μην τον δεις, τοτε εχεις θεμα
+1
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
+1
Προτιμώ να ξυπνώ νωρίτερα από αυτην για να την χαζεύω όσο κοιμάται...
Είμαι σε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση αυτές τις μέρες! -
Πάντως για μένα το άκυρο στη γκόμενα ήταν ακαριαίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα/κάνω τίποτα μόνο και μόνο γιατί ζω με την εξής απλή αρχή: να μην κάνω σε άλλους ότι δεν γουστάρω να μου κάνουν εμένα. Σίγουρα πολλοί θα δρούσαν διαφορετικά και θα συνέχιζαν no matter what, εγώ πάντως δεν το κάνω ούτε αν πρόκειται για 1 (ένα) πήδημ@. Ξενερώνω με τη φάση '3ος της παρέας' (εκτός αν είναι συμφωνημένο από όλες τις πλευρές ). Ούτε θα κάτσω να ψάξω τι δεν πάει καλά στη σχέση της για να βρω πάτημα και δικαιολογία, ούτε θα γίνω το αποκούμπι καμιάς έστω και για ένα βράδυ. Δόξα το θέο από γυναίκες εκεί έξω...να φαν και οι κότες που λέει και η γιαγιά μου!
Όσο για το νεόνυμφο φίλο μου σωστά το χει πιάσει το νόημα ο Αλέξανδρος (realzeus). Το καλοκαίρι που τις είχαμε πρωτογνωρίσει θα έκανε κάτι, αλλά τώρα όχι κι ας είναι 3 χρόνια με την ίδια κοπέλα που πλέον είναι και γυναίκα του. Είπαμε είναι στον άνθρωπο.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
+1
Προτιμώ να ξυπνώ νωρίτερα από αυτην για να την χαζεύω όσο κοιμάται...
Είμαι σε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση αυτές τις μέρες!Και παααααρα πολυ καλα κανεις!
-
Βρε παιδιά από ότι κατάλαβα το παλικάρι δεν την πήδηξε πως θεωρείτε δεδομένο ότι θα του καθόταν και βγάλατε τόσες θεωρίες περί του θέματος και της ηθικής του κερατώματος κ.λ.π.;
Μπορεί απλά να τον ήθελε για καβάντζα
Σου λέει 'καλούτσικος φαίνεται και αυτός δεν τον κρατάω στο φιλικό και στο μπλα μπλα και αν μου την κάνειο ο άλλος τον χρησιμοποιώ!'
Λέμε τώρα ... άβυσος το μυαλό της γυναίκας -
Αυτό που λες είναι ακόμα χειρότερο! Φαντάζεσαι να το προχώραγα λιιιίγο ακόμα και να μου έριχνε άκυρο? Εκεί θα της έδινα να φάει τις μπούκλες τις...
-
Μερικοί είστε τραγικοί. Με τέτοια ΥΠΕΡ-προσφορά εκεί έξω, σιγά μη κάτσω να μπω ανάμεσα σε ζευγάρι.
Τρώει άκυρο και πάμε παρακάτω..
Δεν είμαστε στο 1970 που για να βγάλεις γκόμενα έπρεπε να 'δουλέψεις' και να 'ιδρώσεις'. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:lol: Αυτό που λες είναι ακόμα χειρότερο! Φαντάζεσαι να το προχώραγα λιιιίγο ακόμα και να μου έριχνε άκυρο? Εκεί θα της έδινα να φάει τις μπούκλες τις...Βεβαια να έχουμε και λίγο το νου μας. Αν η κοπέλα είναι απλώς φιλική και ο ενδιαφερόμενος βλέπει ο,τι εκεινος επιλέγει να δει (δλδ οτι η κοπέλα γουστάρει), θα ψάχνουν μετά αμφότεροι για μπούκλες.
-
γενικά τα αγοράκια έχουν ένα θέμα με το να ερμηνεύουν την γυναικεία φύση. και τα κοριτσάκια βέβαια άλλα λένε κι άλλα θέλουν
ας θυμηθούμε κάποιες μεγάλες στιγμές του παρελθόντος
viewtopic.php?f=13&t=30136&p=2103086&hilit=vriendin#p2103086
-
Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα συχνά. Άλλα νομίζουμε εμείς άλλα η κοπέλα και πάει λέγοντας.
Επιμονή, υπομονή και θα δείξει. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αντίστοιχα, άλλοι διαλέγουν μια καλή κοπέλα να ξέρει να μαγειρεύει, να είναι καλή με τα παιδιά για να μπορούν να αυτοί να ξεπορτίζουν ήσυχοι τα βράδια!
Η οποια συνηθως δε βλεπεται...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Αντίστοιχα, άλλοι διαλέγουν μια καλή κοπέλα να ξέρει να μαγειρεύει, να είναι καλή με τα παιδιά για να μπορούν να αυτοί να ξεπορτίζουν ήσυχοι τα βράδια!
Η οποια συνηθως δε βλεπεται...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν όμως το έκανε άντρας αυτό (όπως ο φίλος του Στέφανου, λίγο πριν το γάμο του) θα ήταν μάγκας! Αν το κάνει γυναίκα είναι ***τανα! Να χαρώ λογική!Εγω παντως γνωρισα γυναικα 'υπερβολικα κοινωνικου χαρακτηρα'. Σε φαση αρκετα φιλικη με ολους τους αντρεσ εως και προκλητικη σε φρασεολογια που ομως δεν αποσκοπει σε τιποτα παραπανω απο παρεα με αποτελεσμα να παρεξηγειται και να τις την πεφτει οποιοσδηποτε, καθοτι και εμφανισιμη. Εκ τοτε και στα ισα να μου ανοιξει τα ποδια μια, δε μου λεει τιποτα, μπορει στα επομενα δευτερολεπτα ν αλλαξει γνωμη. Γι αυτο και η συγκεκριμενη δε ξερω αμα θελει π@@τσ@ η απλα ειναι ετσι ο χαρακτηρας της
-
drifter με κάνεις να πιστευω οτι μόνον σε σένα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο!
Ο 32χρονος έκανε το χρέος του προς την ανυπερασπιστη κορασιδα και την προστατευσε απο τον κακο Δρακο του παραμυθιου(αυτος εισαι εσυ)Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Αν όμως το έκανε άντρας αυτό (όπως ο φίλος του Στέφανου, λίγο πριν το γάμο του) θα ήταν μάγκας! Αν το κάνει γυναίκα είναι ***τανα! Να χαρώ λογική!
Εγω παντως γνωρισα γυναικα 'υπερβολικα κοινωνικου χαρακτηρα'. Σε φαση αρκετα φιλικη με ολους τους αντρεσ εως και προκλητικη σε φρασεολογια που ομως δεν αποσκοπει σε τιποτα παραπανω απο παρεα με αποτελεσμα να παρεξηγειται και να τις την πεφτει οποιοσδηποτε, καθοτι και εμφανισιμη.** Εκ τοτε και στα ισα να μου ανοιξει τα ποδια μια, δε μου λεει τιποτα, μπορει στα επομενα δευτερολεπτα ν αλλαξει γνωμη.** Γι αυτο και η συγκεκριμενη δε ξερω αμα θελει π@@τσ@ η απλα ειναι ετσι ο χαρακτηρας της
ok! Η φίλη σου με τον 'υπερβολικά κοινωνικό χαρακτήρα' δεν αλλάζει την γνώμη της μέσα στα επομενα δευτερολεπτα. Ειναι σταθερα φιλικη και αν της την πεσει καποιος (που δεν την ενδιαφερει) τον σταματα.
Εκείνη που δεν ξερει τι θελει, αλλαζει την γνωμη της. -
Διορθώστε λίγο τα quote, γιατί μου βάζετε στο ποστ λέξεις που δεν έγραψα.
-
ε προφανώς τέτοιες φάσεις δε συμβαίνουν στον οποιοδήποτε
η ιστορία άλλωστε είχε και συνέχεια, αλλά τα υπόλοιπα δε γράφονται
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ε προφανώς τέτοιες φάσεις δε συμβαίνουν στον οποιοδήποτε[...]
μονον σε εναν άξιο καμεροκουβαλητή
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
ε προφανώς τέτοιες φάσεις δε συμβαίνουν στον οποιοδήποτε
[...]
μονον σε εναν άξιο καμεροκουβαλητή
Τι λέτε; Τι σχέση έχει αυτό τώρα; Κάπου χάνω τον ειρμό.
-
νταξ μλκ σε καταλάβαμε
check your pm
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες