-
Ναι ενταξει... κατι τετοιο εγινε αλλα βλεπεις εκανε διακοπες παλαιωτερα και επρεπε να το ανοιγο κλεισει καποιος... οποτε ....παπαλα....
-
Πήρα ένα ασύρματο ποντίκι (Microsoft Wireless 3000 v.2.0) Eπειδή δεν έχει manual που να εξηγεί, έχει ένα διακοπτάκι on/off από κάτω. Αυτό το κλείνω όταν κλείνω το pc για να μην δουλεύει και τρώει μπαταρία ή δεν παίζει ρόλο; Παίρνει 1 ΑΑ. Εχει κανείς παρόμοιο να μου πει αυτονομία;
-
Έχω το 5000 εγώ, έχει αρκετή διαφορά στην αυτονομία αν το κλείνεις χειροκίνητα και δεν το αφήνεις να κλείνει μόνο του. Εγώ βέβαια το γύρισα σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δεν ασχολούμαι.
-
Καινε ουτως ή αλλως λιγο αλλα εχει διαφορα..Σε 2 ασυρματα που ειχα το ενα logitech το αλλο δε θυμαμαι,ειχαν τετοιο κουμπι αλλα παντα το ξεχνουσα.Βγαζουν με μια ΑΑ το ενα και μια ΑΑΑ το αλλο ανετα καποιους μηνες
-
πού μπορώ να βρω rj45 caps που να πιάνουν στο εσωτερικό του κλιψακίου όπως έχουν τα έτοιμα καλώδια, πχ το αριστερά της φωτό;
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Δεν έχεις άδικο. Για τις ανάγκες μου είναι δυνατές προτάσεις (αν τελικά φτάσω στα 600 ).
Αν η Lenovo είναι στη λίστα σου, το electroworld έχει προσφορά: V570 i5-2430M στα 549 € (και άτοκες)
Intel Core i5-2430M (2,4GHz), μνήμη 4 GB DDR3, σκληρός δίσκος χωρητικότητας 500 GB, οθόνη LED HD 15.6' -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να βρω rj45 caps που να πιάνουν στο εσωτερικό του κλιψακίου όπως έχουν τα έτοιμα καλώδια, πχ το αριστερά της φωτό;[urlhttp://image.made-in-china.com/2f0j00aBfTCIqPIhkQ/CAT6-UTP-Cable.jpg[/url]
Έχω την εντύπωση οτι αυτό είναι λιωμένο πλαστικό σε υγρή μορφή το οποίο μετά στερεοποιείται. Αρα δέν μπορείς να φτιαξεις κάτι τέτοιο μόνος σου.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Δεν έχεις άδικο. Για τις ανάγκες μου είναι δυνατές προτάσεις (αν τελικά φτάσω στα 600 ).
Αν η Lenovo είναι στη λίστα σου, το electroworld έχει προσφορά: V570 i5-2430M στα 549 € (και άτοκες)
Intel Core i5-2430M (2,4GHz), μνήμη 4 GB DDR3, σκληρός δίσκος χωρητικότητας 500 GB, οθόνη LED HD 15.6'Σ'ευχαριστώ Πραγματικά πολλές και καλές οι προτάσεις. Θέλει σκέψη το πράγμα
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Μου ήρθε σήμερα ο SSD...
Αυτός ακρίβώς!
(από Κύπρο, με αντικαταβολή )Ασήμαντα πιο γρήγορος από τον 60άρη OCZ (Agility 3) που έχω στo tower αλλά η διαφορά που κάνει στο μικρό λαπτοπάκι είναι υπερχαώδης, ειδικά στο άναψε-σβήσε και στο άνοιγμα εφαρμογών (οι πιο ελαφριές, όπως Word & Excel θέλουν κάτω από δευτερόλεπτο για να φορτώσουν πλήρως, λες και τρέχουν ήδη κι απλά τις φέρνεις στο προσκήνιο ).
Το Windows Experience Index που δεν είναι και τραγικά αξιόπιστο τον βγάζει 7.8 (ο παλιός που είχε μέσα ήταν 5.7) και κατά το boot γλιτώνω γύρω στο ένα λεπτό σε σχέση με πριν, αλλά κάτι που με παραξένεψε ήταν η ταχύτητα αντιγραφής πολύ μεγάλων αρχείων από ένα 'σημείο' του δίσκου σε άλλο - π.χ. ένα έργο των 5.5GB πήρε σχεδόν ένα λεπτό (56'). Με μικρότερα αρχεία, του στυλ 500ΜΒ - 1GB δεν προλαβαίνεις καλά-καλά να κλικάρεις να δεις το data transfer rate κι έχει τελειώσει...
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Σ'ευχαριστώ Πραγματικά πολλές και καλές οι προτάσεις. Θέλει σκέψη το πράγμα
Για να στο κάνω δυσκολότερο, τρέχει προσφορά της HP από 16/1-31/1: με αγορά οποιουδήποτε HP laptop i3 ή i5 επιστρέφουν πίσω 50€ και με αγορά laptop i7 επιστρέφουν 100€
http://www.plaisio.gr/Campaign/20120113-HP.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120115-Sales -
Υπάρχει στο internet μια σελίδα, όπου πας εκεί και βάζεις το λινκ απο την σελίδα που θες και σου δείχνει πως ηταν η σελίδα πριν Χ καιρό (το πας εσύ πόσο πίσω θες).
Εχει αναφερθεί εδω αρκετές φορές, ποια είναι;Σας ευχαριστώ
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://www.archive.org/web/web.phpΣε ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Σ'ευχαριστώ Πραγματικά πολλές και καλές οι προτάσεις. Θέλει σκέψη το πράγμα
Για να στο κάνω δυσκολότερο, τρέχει προσφορά της HP από 16/1-31/1: με αγορά οποιουδήποτε HP laptop i3 ή i5 επιστρέφουν πίσω 50€ και με αγορά laptop i7 επιστρέφουν 100€
http://www.plaisio.gr/Campaign/20120113-HP.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120115-Salesωχ το κεφάλι μου
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου -
-
Πήγαινε σε ενα μαγαζί που πουλάει ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.
Πάρε το και αυτο μαζί σου και θα στην αλλαξει επιτόπου.
Το πολύ 20 ευρώ να σου παει για μια καλή.
Ακόμα μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερη για περισσότερη αυτονομία. -
Thanks mate. Κι εγώ το Δήσιο σκέφτηκα αλλά πρωτού πάω από κει ήθελα να κοιτάξω και online τι παίζει. Μεγαλύτερη δεν ξέρω αν θα παίρνει ή θα θέλει παντέντα γιατί ο χώρος της είναι τσίμα τσίμα.
-
Πετάξου αυριο μια βολτούλα απο εκεί.
10 λεπτά δουλειά ειναι (μπορεί να λέω και πολλά)όσο για μεγαλύτερη, μπορεί να υπάρχουν σε ίδιο μέγεθος περισσότερα αμπερ.
βεβαια η δικία μου ειναι 4 φορές μεγαλύτερη και εκεί παίζουν και μεγαλύτερες (σε αμπέρ) για αυτή δεν ξέρω, αλλα δεν χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις.
-
Άρα τα αμπέρ παίζουν ρόλο? Δηλαδή ψάχνω για 6αρα σύμφωνα με αυτά που λέει από πίσω το UPS?
-
Νομίζω πως ναι...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]