Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
    • 1
    • 2
    • 116
    • 117
    • 118
    • 119
    • 120
    • 197
    • 198
    • 118 / 198
    Περί αυτοκίνησης
    87
    3956
    58672
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      k_kb312 last edited by

Όχι, γιατί μάλλον το βιογραφικό θα περάσει από σενα!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • sprsk
        sprsk last edited by

lol , καλό αυτό το παραδέχομαι

• P
          pgm21 last edited by

Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:

Στα 209 (με κάρτα ) ή 230 χωρίς ,εκτός από τις βασικές καλύψεις ,ανασφάλιστο ,προστασία Β/Μ κλπ έχει μεσα + ΠΥΡΚΑΙΑ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ/ΟΛΙΚΗ ΜΕΡΙΚΗ ΚΛΟΠΗ/ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...
          οσον αφορά το επασφάλιστρο κριτήριο είναι τα έτη του διπλώματος με τάση να ανέβουν έως τα 5 έτη (αντί γιά 1 που ισχύει ) και η ηλικία με τάση να ανέβει έως τα 25 ετη ( αντί για 23 που εφαρμόζεται από την πλειοψηφία των εταιριών τώρα )

Δεν έχω κάρτα, αν εννοείς πιστωτική, οπότε στα 230 έρχεται και το αντίστοιχο πακέτο της interlife.

Αν αυξήσουν τα έτη, προβλέπω κατακόρυφες αυξήσεις νέων που δεν θα πληρώνουν επασφάλιστρο. Δεν θα βγουν καθόλου κερδισμένες οι εταιρίες, ίσα ίσα οι χασούρες τους θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο.

Αν ''μεγαλώσουν οι χασούρες τους'' τότε θα συμβούν τα ακόλουθα :
          α) η χ ασφαλιστική που ενδέχεται να σου δίνει χαμηλό ασφαλιστρο θα κλείσει ή θα αναπροσαρμόσει τις τιμές της στο επιπεδο των άλλων οπότε θα βρεθείς ζημιωμένος έστω και αν δεν εμπίπτεις πλέον στην κατηγορία των νέων οδηγών.
          β) αν διαπιστώσουν ότι δεν πληρώνουν οι νέοι επασφάλιστρο όπως αναφέρεις μπορεί να εξαιρέσουν από την αποζημίωση την ζημιά ή μέρος αυτης να βαρύνει τον ασφαλισμένο όπως ισχύει τώρα στην μικτή οπότε το μπαλάκι θα πέσει στον ασφαλιζόμενο πάλι .
          Το επασφάλιστρο δεν είναι κέρδος για τις εταιρίες , είναι κριτήριο δίκαιης τιμολόγησης για τον καθε οδηγό/ιδιοκτήτη.
          (γιατί τη διαφορά ασφάλιστρου που κερδίζεις εσύ και οι υπόλοιποι νέοι οδηγοί από την ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική χαμηλου επασφαλιστρου που ισχυε έως τώρα, κάποιος άλλος ασφαλισμένος με μεγαλύτερη εμπειρία οδηγησης και ηλικία την χρεώνεται αδίκως με μεγαλύτερη αύξηση στο δικό του ασφαλιστήριο ).

• F
            fortetsanos last edited by

Ο χρήστης nEK έγραψε:
            Το συμβολαιο μου ελειξε στις 4-1. Μου ηρθε αναναιωτηριο αλλα με σκοπο να κάνω anytime δεν το εχω πληρώσει. Αν κανω το συμβόλαιο στην anytime παύει αυτόματα το αναναιωτηριο και το παλιο συμβόλαιο ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Απο τις 4-1 μεχρι πχ σήμερα αν κανω το νεο συμβόλαιο στην anytime, το κενο ανασφάλισης που εχω μπορει να μυ δημιουργησει κάπου 'θεμα'?

θα σου στειλουν συστημενη επιστολη με την ακυρωση του συμβολαιου απο στην προηγουμενη εταιρεια

• K
              k_kb312 last edited by

Εντωμεταξύ μαζί με το ασφαλιστήριο, μου έστειλαν κι ένα χαρτί που γράφει ότι πρέπει να το υπογράψω και να το στείλω στα κεντρικά της interlife στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα είναι 'Δήλωση παραλαβής εγγράφων ασφάλισης & αποζημίωσης'. Να το στείλω ή να το αγνοήσω?

• ?
                A Former User last edited by

Εντωμεταξύ μαζί με το ασφαλιστήριο, μου έστειλαν κι ένα χαρτί που γράφει ότι πρέπει να το υπογράψω και να το στείλω στα κεντρικά της interlife στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα είναι 'Δήλωση παραλαβής εγγράφων ασφάλισης & αποζημίωσης'. Να το στείλω ή να το αγνοήσω?

Για ποιο λογο να το αγνοησεις;

• K
                  k_kb312 last edited by

Ξέρω γω...μήπως είναι περιττό. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν θα έπρεπε να αρκεί η υπογραφή στο έγγραφο παραλαβής από τον κούριερ?

• K
                    k_garofalo last edited by

Παιδιά επείγει: Aν μπορεί κάποιος ας μου δωσει το link οπου έχει συζητηθεί εδώ παλαιότερα το θέμα 'anytime και νομική κάλυψη' . Ευχαριστώ!

• K
                      k_kb312 last edited by

Μήπως εννοείς αυτό? viewtopic.php?f=5&t=6371&start=120

Btw στην εν λόγω σελίδα γράφουν κάτι 'μαργαριτάρια' για την Αγροτική, που μου προτάθηκε παραπάνω.

• K
                        kantoniou last edited by

Ο χρήστης PGM21 έγραψε:

Αν ''μεγαλώσουν οι χασούρες τους'' τότε θα συμβούν τα ακόλουθα :
                        α) η χ ασφαλιστική που ενδέχεται να σου δίνει χαμηλό ασφαλιστρο θα κλείσει ή θα αναπροσαρμόσει τις τιμές της στο επιπεδο των άλλων οπότε θα βρεθείς ζημιωμένος έστω και αν δεν εμπίπτεις πλέον στην κατηγορία των νέων οδηγών.
                        β) αν διαπιστώσουν ότι δεν πληρώνουν οι νέοι επασφάλιστρο όπως αναφέρεις μπορεί να εξαιρέσουν από την αποζημίωση την ζημιά ή μέρος αυτης να βαρύνει τον ασφαλισμένο όπως ισχύει τώρα στην μικτή οπότε το μπαλάκι θα πέσει στον ασφαλιζόμενο πάλι .
                        Το επασφάλιστρο δεν είναι κέρδος για τις εταιρίες , είναι κριτήριο δίκαιης τιμολόγησης για τον καθε οδηγό/ιδιοκτήτη.
                        (γιατί τη διαφορά ασφάλιστρου που κερδίζεις εσύ και οι υπόλοιποι νέοι οδηγοί από την ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική χαμηλου επασφαλιστρου που ισχυε έως τώρα, κάποιος άλλος ασφαλισμένος με μεγαλύτερη εμπειρία οδηγησης και ηλικία την χρεώνεται αδίκως με μεγαλύτερη αύξηση στο δικό του ασφαλιστήριο ).

Πολυ σωστα. Ειναι χαρακτηριστικο οτι η 'καμπυλη προκλησης ατυχηματων', η οποια μειωνεται απο τα 18 συνεχως, γυρω στα 50 ξαφνικα ανεβαινει (οχι λογω μειωσης αντανακλαστικων, γιατι μετα ξαναπεφτει). Αιτια ειναι οτι πολλοι ιδιοκτητες περιπου στην ηλικια των 50 ετων εχουν παιδια στα 18-19, που αρχιζουν να οδηγουν το αυτοκινητο του μπαμπα-μαμας, χωρις να το δηλωνουν. Αποτελεσμα να επιβαρυνεται ΣΥΝΟΛΙΚΑ (και αδικα) αυτη η ηλικιακη ομαδα, κατι που δεν θα ηταν αναγκαιο αν δηλωνονταν σωστα οι νεοι οδηγοι, ωστε να χρεωθουν με το επασφαλιστρο.

• P
                          pgm21 last edited by

Btw στην εν λόγω σελίδα γράφουν κάτι 'μαργαριτάρια' για την Αγροτική, που μου προτάθηκε παραπάνω.

Μήπως έχεις την εντύπωση ότι η οποιαδήποτε ασφαλιστική θα πλήρωνε την ζημιά με τα στοιχεία που αναγράφονται στην συγκεκριμένη σελίδα (αρνητική δήλωση,όχι μάρτυρες,οχι παραδοχή ευθύνης από την τροχαία κλπ) ???
                          Το λέω γιατί ''τρέχει'' δικαστικώς ζημιά εναντίον της interlife για την ίδια ακριβώς αιτία εδώ και 14 μήνες ...

• K

Όχι αυτό, μιλώ γι αυτό εδω το topic που γράφουμε, παλιά συζητήθηκε το πόσο σοβαρό ή όχι είναι η έλλειψη
                            νομικής κάλυψης απο Αnytime, απλά είναι πολλές οι σελίδες και δε μπορώ να το βρω...

• B
                              bebes last edited by

Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:

Όχι αυτό, μιλώ γι αυτό εδω το topic που γράφουμε, παλιά συζητήθηκε το πόσο σοβαρό ή όχι είναι η έλλειψη
                              νομικής κάλυψης απο Αnytime, απλά είναι πολλές οι σελίδες και δε μπορώ να το βρω...

ερχεται με 30€ περιπου (το χρονο) ενα εξτρα ασφαλιστηριο το οποιο σε καλυπτει για καθε νομικο θεμα που θα προκυψει (σχετικο με το αυτοκίνητο ή οχι).

• N
                                nek last edited by

τωρα προσεξ οτι δεν εχει νομικη καλυψη.
                                Αυτο το εχτρα αασφαλιστηριο για νομικη κάλυψη πως το ζητάμε?

• H
                                  highfidelity last edited by

Όσοι σκέφτονται την νομική προστασία, καλό είναι να κοιτάξουν και σε ανεξάρτητες εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά μ' αυτήν. Έτσι είσαι καλυμμένος και απέναντι στην ασφαλιστική του άλλου και απέναντι στην δικιά σου. Επιπλέον, κάποιες προσφέρουν και κάλυψη του ασφαλισμένου όταν οδηγεί άλλο αυτοκίνητο (πχ κάποιο εταιρικό), πραγματικά χρήσιμο για πολύ κόσμο.

Το κόστος είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά νομίζω πως αξίζει πολλαπλά.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να μιλήσει με τους συμφορουμίτες που ασχολούνται με ασφαλίσεις για λεπτομέρειες, εγώ απλώς την άποψή μου μεταφέρω. Κι εγώ δεν έχω στο ένα αυτοκίνητο νομική προστασία της Interamerican και θα κάνω σε ανεξάρτητο γραφείο.

• K
                                    kantoniou last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                                    Όσοι σκέφτονται την νομική προστασία, καλό είναι να κοιτάξουν και σε ανεξάρτητες εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά μ' αυτήν. Έτσι είσαι καλυμμένος και απέναντι στην ασφαλιστική του άλλου και απέναντι στην δικιά σου. Επιπλέον, κάποιες προσφέρουν και κάλυψη του ασφαλισμένου όταν οδηγεί άλλο αυτοκίνητο (πχ κάποιο εταιρικό), πραγματικά χρήσιμο για πολύ κόσμο.

Το κόστος είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά νομίζω πως αξίζει πολλαπλά.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να μιλήσει με τους συμφορουμίτες που ασχολούνται με ασφαλίσεις για λεπτομέρειες, εγώ απλώς την άποψή μου μεταφέρω. Κι εγώ δεν έχω στο ένα αυτοκίνητο νομική προστασία της Interamerican και θα κάνω σε ανεξάρτητο γραφείο.

Μπορεί να το χειρίστηκα εγώ λάθος, αλλά θα έπρεπε να το χειριστεί η ασφαλιστική μου, για ποιο λόγο να τρέχω εγώ αφού δεν έχω ευθύνη; Θα έπρεπε η όποια πίεση να γίνεται από αυτούς, αφού αυτοί είναι οι έμπειροι!
                                    Γνωρίζεις κάποια ασφαλιστική που αναλαμβάνει αυτή τους χειρισμούς αυτούς;

Μια καλη ιδεα ειναι να εχεις νομικη προστασια, οχι ομως στην ασφαλιστικη σου, αλλα σε ανεξαρτητη, εξειδικευμενη εταιρια νομικης προστασιας. Κι αυτο γιατι πολλες φορες χρειαζομαστε νομικη συμβουλη/δραση εναντια και στα συμφεροντα της δικης μας ασφαλιστικης εταιριας, κατι που φυσικα κανενα τμημα νομικης προστασιας ασφαλιστικης δεν προκειται να κανει εναντιον του ... εαυτου του.
                                    Κατα τ' αλλα εκανες πολυ ασχημα να πληρωσεις μονος σου. Η αρνητικη δηλωση του αλλου οδηγου δεν ειναι δεσμευτικη για την ασφαλιστικη του. Με την καμια δεν θα πηγαιναν σε δικη για τοσο μικρο ποσο, ειδικα αν εβλεπαν οτι θα χασουν την υποθεση, οτι κι αν λεει ο πελατης τους.

Ναι, αλλά αυτή η υπηρεσία σίγουρα θα είναι ακριβή και δεν συμφέρει με την καμία υποθέτω...
                                    Βέβαια αν σου τύχει καμιά στραβή, εννοείται πως θα ήθελες να έχεις τις υπηρεσίες της, αλλά στο 99% των περιπτώσεων, σε καλύπτει η ασφαλιστική σου...
                                    Οσο για την περίπτωσή μου, σύμφωνοι, το καλύτερο θα ήταν να το κυνηγήσω, αλλά προτίμησα να το φτιάξω μόνος μου για να τελειώνω και να γλιτώσω το τρέξιμο...
                                    Διαφορετικά θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω πχ για το φανάρι για να πάρω τιμολόγιο (ατιμη φοροδιαφυγή ), τα ίδια και για το φαναρτζή , τα ίδια και για το βαφείο και να περιμένω ΑΝ βγει άκρη με τις ασφαλιστικές για να πάρω τα χρήματα...
                                    Αν ήταν το ποσό μεγαλύτερο, προφανώς και δεν θα το πλήρωνα.

Το παθημα εγινε μαθημα, βλεπω...

Οπως ειχαμε συζητησει και τοτε, η νομικη καλυψη δεν εχει ιδιαιτερο νοημα στην ΙΔΙΑ ασφαλιστικη εταιρια που ασφαλιζουμε το αυτοκινητο μας. Οταν υπαρχει συγκρουση με αλλον και φταιει ο αλλος ή υπαρχει αμφισβητηση, ετσι κι αλλιως η ασφαλιστικη θα μας 'υπερασπιστει' και θα παραστει στο δικαστηριο, για να πληρωσει οσο λιγοτερα γινεται.
                                    Το προβλημα ειναι οταν εχουμε διαμαχη με την εταιρια μας, δηλ. σε περιπτωσεις που εμεις λεμε οτι δεν φταιμε και η ασφαλιστικη μας οτι φταιμε ή αν εχουμε διαφορες με την ασφαλιστικη μας σε προαιρετικες καλυψεις (πχ καλυψη μικτης, κλοπής κλπ).
                                    Τοτε η νομικη προστασια της ασφαλιστικης καλειται κατ' ουσια να στραφει εναντιον του ... εαυτου της. Η καλυτερη λυση για αυτο ειναι η ασφαλιση νομικης προστασιας να γινεται στις ανεξαρτητες, εξειδικευμενες για το σκοπο αυτο εταιριες (DAS, ARAG), οι οποιες, ακομα και οταν δινουν την καλυψη συνεργαζομενες με μια ασφαλιστικη, εχουν τους μηχανισμους και την ανεξαρτησια να μας 'υπερασπιστουν'.

• H
                                      highfidelity last edited by

To αστείο πάντως είναι πως τελικά εκείνη η υπόθεση πήγε κατ' ευχήν, δηλαδή την κυνήγησε ο υπεύθυνος της Interamerican στα Γιάννενα και αποζημιωθήκαμε πλήρως από την εν λόγω κιουρία!
                                      Αλλά ναι, για 20-25€ το χρόνο παραπάνω, νομίζω πως αξίζει με τα χίλια η ανεξάρτητη νομική προστασία.

Όσο ζούμε μαθαίνουμε σ' αυτό τον κόσμο, πλέον είμαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την ασφάλιση των αυτοκινήτων μου: δεν πάω σαν πρόβατο ούτε στον ακριβότερο, ούτε στον φθηνότερο. Προσπαθώ να δω τι με συμφέρει και αν η υπηρεσία που μου προσφέρεται, αξίζει τον κόπο. Και εν προκειμένω, η ανεξάρτητη νομική προστασία αξίζει. Θεωρώ πως από την στιγμή που δεν σου την προσφέρει η Anytime, καλύτερα είναι να την ζητήσεις από αλλού.

• K
                                        kacey last edited by

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:

Το παθημα εγινε μαθημα, βλεπω...

Οπως ειχαμε συζητησει και τοτε, η νομικη καλυψη δεν εχει ιδιαιτερο νοημα στην ΙΔΙΑ ασφαλιστικη εταιρια που ασφαλιζουμε το αυτοκινητο μας. Οταν υπαρχει συγκρουση με αλλον και φταιει ο αλλος ή υπαρχει αμφισβητηση, ετσι κι αλλιως η ασφαλιστικη θα μας 'υπερασπιστει' και θα παραστει στο δικαστηριο, για να πληρωσει οσο λιγοτερα γινεται.
                                        Το προβλημα ειναι οταν εχουμε διαμαχη με την εταιρια μας, δηλ. σε περιπτωσεις που εμεις λεμε οτι δεν φταιμε και η ασφαλιστικη μας οτι φταιμε ή αν εχουμε διαφορες με την ασφαλιστικη μας σε προαιρετικες καλυψεις (πχ καλυψη μικτης, κλοπής κλπ).
                                        Τοτε η νομικη προστασια της ασφαλιστικης καλειται κατ' ουσια να στραφει εναντιον του ... εαυτου της
                                        . Η καλυτερη λυση για αυτο ειναι η ασφαλιση νομικης προστασιας να γινεται στις ανεξαρτητες, εξειδικευμενες για το σκοπο αυτο εταιριες (DAS, ARAG), οι οποιες, ακομα και οταν δινουν την καλυψη συνεργαζομενες με μια ασφαλιστικη, εχουν τους μηχανισμους και την ανεξαρτησια να μας 'υπερασπιστουν'.

Ερχομαι τωρα εγω ο χαζος να ρωτησω το εξης:

Η νομικη προστασια ειναι μια καλυψη που παρεχεται σε εμας απο την ασφαλιστικη, εναντι ενος αντιτιμου, κ αναφερεται στη συμβαση μας με την ασφαλιστικη, οπου υπαρχουν κ οι οροι που διεπουν αυτη τη καλυψη, σωστα?

Λοιποοοον, εγω εχω τα οχηματα μου σε τρεις ασφαλιστικες. Η 'νομικη προστασια' ΚΑΙ στις τρεις, οριζεται μεσα στα συμβολαια ως:

καλυψη οπου η εταιρια θα πληρωσει τα δικαστικα εξοδα/την αμοιβη δικηγορου, εως ποσου ταδε, που θα χρησιμοποιησει ο πελατης ΚΑΤ'ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΤΟΥ, σε περιπτωσεις α) τροχαιου ατυχηματος, β) για να κινηθει εναντια διοικητικων κυρωσεων (ΚΟΚ), γ) σε αντιδικια με ασφαλιστικες εταιριες. Μονο στη μια συμβαση συμπληρωνει απο κατω οτι δεν ισχυει οταν ο πελατης κινειται εναντια στη δικια μας εταιρια.

Απο που κ ως που λοιπον η ασφαλιστικη θα αρνηθει να πληρωσει το δικηγορο που εβαλα εγω για να κυνηγησει ΤΗΝ ΙΔΙΑ, οταν ρητα οριζει οτι θα μου πληρωνει το δικηγορο που θα χρησιμοποιησω σε αντιδικια με ασφαλιστικη εταιρια, χωρις να εξαιρει την ιδια? Μη μου πειτε 'εννοειται', τιποτα δεν εννοειται. Αυτο που εννοειται ειναι τα απλα ελληνικα που γραφει η συμβαση.

• K

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:

Όσο ζούμε μαθαίνουμε σ' αυτό τον κόσμο, πλέον είμαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την ασφάλιση των αυτοκινήτων μου: δεν πάω σαν πρόβατο ούτε στον ακριβότερο, ούτε στον φθηνότερο.** Προσπαθώ να δω τι με συμφέρει και αν η υπηρεσία που μου προσφέρεται, αξίζει τον κόπο**.

Φίλε μου χρήσιμες οι απόψεις σου, και σίγουρα θα το σκεφτώ, αλλά κακά τα ψέματα, το αν συμφέρει μια υπηρεσία ή όχι, εντέλει, το βλέπεις μετα το ατύχημα!
                                          Δηλ κατοπιν εορτής...
                                          Και πάλι βέβαια με ένα κάρο υποσημειώσεις, αφού κάθε ατύχημα είναι εντελώς διαφορετικό.
                                          Κακα τα ψέματα, όσο δεν γίνεται ατύχημα, όλες οι ασφαλιστικές είναι καλές και συμφέρουν...
                                          Γι αυτό όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε σοφότεροι, ανάλογα την εμπειρία που έχουμε απο την προηγούμενη ασφαλιστική,
                                          είτε παραμένουμε, είτε επιλέγουμε την ...επόμενη!
                                          Και δεν εννοώ με βάση το 'δεν μου φέρθηκαν σωστά, άρα αλλάζω εταιρία', αυτό απο μόνο του,θα ήταν αφελές.

Ευκαιρίας δοθήσης, πάνω στη... συμπεριφορά της προηγούμενης ασφαλιστικής μου να ρωτήσω:

**Στην περίπτωση κατάθεσης πινακίδων στα μισά της 12μηνης ασφάλισης,
                                          ποιος είναι υπεύθυνος να μου επιστρέψει τα λοιπά (για τους 6 μήνες ακινητοποίησης) ασφάλιστρα? **
                                          Η ασφαλιστική ή ο ασφαλιστής( μεσάζων-συνεργάτης τους, όπως θέλετε πέστε τον..!) μου?
                                          Όπως καταλάβατε, ο ένας με στέλνει στον άλλον!
                                          Ο μέν ασφαλιστής: 'δεν πληρώνουν οι... οτι κι αν λένε, με κυνηγάνε οι πελάτες μ αυτούς που έμπλεξα κλπ...'
                                          Η δε ασφαλιστική: 'Φυσικά κύριε, διακαιούστε αυτό το ποσό,απο τότε μέχρι τότε,τα χρήματα τα βλέπουμε στο σύστημα οτι πρέπει να τα πάρετε, αλλά θα τα ζητήσετε απο τον (τάδε) ασφαλιστή σας!'
                                          ή το άλλο: 'δώσατε σε μας χρήματα κύριε, για το συμβόλαιο σας? Στον ασφαλιστή σας τα δώσατε, απο αυτόν ζητήστε τα!'

• B
                                            bebes last edited by

Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:

**Στην περίπτωση κατάθεσης πινακίδων στα μισά της 12μηνης ασφάλισης,
                                            ποιος είναι υπεύθυνος να μου επιστρέψει τα λοιπά (για τους 6 μήνες ακινητοποίησης) ασφάλιστρα? **
                                            Η ασφαλιστική ή ο ασφαλιστής( μεσάζων-συνεργάτης τους, όπως θέλετε πέστε τον..!) μου?
                                            Όπως καταλάβατε, ο ένας με στέλνει στον άλλον!
                                            Ο μέν ασφαλιστής: 'δεν πληρώνουν οι... οτι κι αν λένε, με κυνηγάνε οι πελάτες μ αυτούς που έμπλεξα κλπ...'
                                            Η δε ασφαλιστική: 'Φυσικά κύριε, διακαιούστε αυτό το ποσό,απο τότε μέχρι τότε,τα χρήματα τα βλέπουμε στο σύστημα οτι πρέπει να τα πάρετε, αλλά θα τα ζητήσετε απο τον (τάδε) ασφαλιστή σας!'
                                            ή το άλλο: 'δώσατε σε μας χρήματα κύριε, για το συμβόλαιο σας? Στον ασφαλιστή σας τα δώσατε, απο αυτόν ζητήστε τα!'

στην ΕRGO που ειμαι εγω, πηγα το ασφαλιστηριο στον ασφαλιστη, υπεγραψα μια δηλωση (θεωρηση υπογραφης στο ΚΕΠ) και μετα απο 1 μηνα περιπου τα χρηματα ηταν στο ασφαλιστικο γραφείο.
                                            Επειδη σε λιγες μερες ξαναεκανα την ασφαλεια μου αφαιρεσαν το ποσο απο τη νεα.

Τωρα που ξανακατεθεσα τις πινακιδες εκανα το ιδιο

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 197
                                            • 198