Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ....
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ....
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    20
    39
    75
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      apr last edited by

ΕEE......AN TO ΔΩ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ .....ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ !

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • L
        lambis last edited by

Εδώ κανείς μας δεν αναρωτήθηκε γιατί έγινε πρωταθληματικός αγώνας που πέρασε-έξυσε το παραλληλο και υπειδική δεν προέκυψε.

Τι να αναρωτηθείς Στράτη? Αν το Παραλληλοδρόμιο το παίρνουν τζάμπα είναι τέλειο. Αν πρέπει να πληρωθεί, για να επιβιώσει και να το έχουμε και για άλλα χρόνια.....είναι πολύ κακό και άβολο, δεν έχει χώρο, σηκώνει σκόνη, τρώει λάστιχα,δεν υπάρχουν χορηγοί, δεν είναι ειδική,δεν αρέσει στον κόσμο, στους οδηγούς κλπ κλπ.
        Λάμπης Κουρτέσης
        Υ.Γ. Απέχω γιατί έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και σας γράφω από ιντερνετ καφέ. Σε λίγες μέρες θα επανέλθω.

• D
          dimitris-mpistiolis last edited by

Paliotera sto eixa pei kati peri 8eamatos kai h pliopsifia vgike na me fai.
          Gia mena ta pragmata einai poly apla.
          Den yparxi 8eama,den yparxi kosmos,den yparxoun xorigoi,den yparxi provoli..gia auto ginonte kai auta pou ginonte.
          An mporesoume kai vroume tin xrysi tomi anamesa sto kostos kai sto 8eama tote 8a 3anagemisoun pali ta bouna fernontas kai ta proanaferomena.
          Eos tote o kosmos 8a pigeni sta drift challenge kai sta face 2 face.

P.S.H APOPSI MOU EINAI KA8ARA PROSOPIKI KAI EKPROSOPO MONO TON EAUTO MOU!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • P
            platis last edited by

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΜΟΥ ΕΓΩ! Προβοκατορας.
            Ρε παιδια, μια δικαιολογια, ενα συγγνωμη, ενα επιχειρημα ,ακομα κι ενα
            αει σιχτηρ, τιποτα?
            Τον αλλο,τον χρονομετρη, τον ελουσα παραβαινοντας τον κανονισμο του φορουμ, και δεν βγαινει να μου δωσει ενα χαστουκι η να ζητησει μια συγγνωμη αν καταλαβε οτι ειχε αδικο.(Ξερω οτι το εχει διαβασει) Σας εχει κοψει τη λαλια η αγαπη για τους αγωνες μωρε! Ε λοιπον μικρε, εμαθα οτι εχεις γερα μεσα. Κι ομως, την επομενη φορα που αγωνιζομενος θα σου ζηταει κατι, για λογους ασφαλειας, θα στεκεσαι προσοχη, θ ακους και θα
            πραττεις.Εχει η δεν εχει τα χρονια σου η αγωνιστικη του ιστορια! OVER.

Αμ το αλλο? Με ελουζε κρυος ιδρωτας για το τι θα κανει ο Λεας με τοσα γουρουνια στο δρομο, εψαχνα το κινητο του τηλεφωνο να του πω να προσεχει, κι αυτος μετα το τελος βγαινει και δηλωνει 'ωραιος ο αγωνας, μονο το 2ο σερβις παρκ δεν χρειαζοταν'! Ετσι θα φτιαξουμε τους αγωνες καλυτερους μωρε Λεωνιδακο? Αν εσυ δεν μπεις μπροσταρης, εμεις οι τουριστες θα τα λυσουμε?
            Καληνυχτα.

• O
              oikonomoy_racing last edited by

Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
              Paliotera sto eixa pei kati peri 8eamatos kai h pliopsifia vgike na me fai.
              Gia mena ta pragmata einai poly apla.
              Den yparxi 8eama,den yparxi kosmos,den yparxoun xorigoi,den yparxi provoli..gia auto ginonte kai auta pou ginonte.
              An mporesoume kai vroume tin xrysi tomi anamesa sto kostos kai sto 8eama tote 8a 3anagemisoun pali ta bouna fernontas kai ta proanaferomena.
              Eos tote o kosmos 8a pigeni sta drift challenge kai sta face 2 face.

P.S.H APOPSI MOU EINAI KA8ARA PROSOPIKI KAI EKPROSOPO MONO TON EAUTO MOU!

Μα δημήτρη μου δεν είδες τα νεα για το 2005?στο θέμα κοστος που λές 300 ευρουλάκια πήγανε οι αναβάσεις και 450 τα ραλακια.........!με τις νέες τιμούλες αυτές τρέχοντας θα έρθουνε όλοι τρέχοντας,νεοι οδηγοί, και νύν και νέοι θεατές .
              Με τις νέες τιμές δημήτρη μου μέχρι και στο eurospor θα φτάσει η χάρη μας ,δεν το συζητάμε βέβεα στο ελλαδα που ζούμε θα μας μάθουνε και οι πέτρες .Με λιγότερες συμετοχές που πιθανότατα να προκύψουν και αυτοί οι λίγοι που ανεβένουνε στα βουνά θα πηγένουν στην αραχωβα για χιονοπόλεμο και δεν θα έχουνε και αδικο Για χορήγείες πλέον δεν θα ψάχνεις ούτε εσύ ούτε εγώ,θα έρχοντε να μας βρίσκουνε απο μόνοι τους οι χορηγοί Αλλα τι φωνάζω ο καημένος,ο οικονόμου τα λέει και ο οικονόμου τα ακούει.........στου κουφού την πόρτα,όσο θέλεις βρόντα!!!!!!

• W
                whogamihicup last edited by

Μια και το θεμα για την αληθεια που ποναει , για τον κυριο Οικονομου , πιστευεις αγαπητε μου ,οτι θα γινουν ολα αυτα που φανταζεσαι ?
                πιστευεις οτι αν στην Ριτσωνα το παραβολο ηταν 800 ε , οι 60 μηχανοδηγοι απ'τους 153 που δηλωσαν δεν θα ειχαν δηλωσει?
                Μαζι με τα ξερα παντα , θα καιγοντε και τα χλωρα , και η νοοτροπια του εχει γινει η οτιδηποτε της μοδας , αρα ο περιστασιακος φιγουρατζης , θα τρεχει , οποτε οι υπευθηνοι θα εχουν να σου δειχνουν τον αριθμο συμμετοχων στα υψη .
                Οταν λοιπον οι συμμετοχες ειναι πολλες , γιαυτους σημαινει οτι το αθλημα ανθιζει .
                Αλλωστε το οτι υπαρχουν μερικοι καλοι οδηγοι , αλλα τα οικονομικα τους ειναι περιορισμενα , δεν αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΝ , αυτη ειναι η αληθεια που ποναει , αλλα δεν αγγιζει το θεμα , γιατι ?
                Γιατι το αθλημα η χομπυ ειναι ακριβο λενε οι γνωστες , αρα ο μη εχων δεν τρεχει !!!!!!!

• O
                  oikonomoy_racing last edited by

Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
                  Μια και το θεμα για την αληθεια που ποναει , για τον κυριο Οικονομου , πιστευεις αγαπητε μου ,οτι θα γινουν ολα αυτα που φανταζεσαι ?
                  πιστευεις οτι αν στην Ριτσωνα το παραβολο ηταν 800 ε , οι 60 μηχανοδηγοι απ'τους 153 που δηλωσαν δεν θα ειχαν δηλωσει?
                  Μαζι με τα ξερα παντα , θα καιγοντε και τα χλωρα , και η νοοτροπια του εχει γινει η οτιδηποτε της μοδας , αρα ο περιστασιακος φιγουρατζης , θα τρεχει , οποτε οι υπευθηνοι θα εχουν να σου δειχνουν τον αριθμο συμμετοχων στα υψη .
                  Οταν λοιπον οι συμμετοχες ειναι πολλες , γιαυτους σημαινει οτι το αθλημα ανθιζει .
                  Αλλωστε το οτι υπαρχουν μερικοι καλοι οδηγοι , αλλα τα οικονομικα τους ειναι περιορισμενα , δεν αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΝ , αυτη ειναι η αληθεια που ποναει , αλλα δεν αγγιζει το θεμα , γιατι ?
                  Γιατι το αθλημα η χομπυ ειναι ακριβο λενε οι γνωστες , αρα ο μη εχων δεν τρεχει !!!!!!!

Αγαπητέ μου WHOGAMIHICUP πιστέυω να κατάλαβες οτι παραπάνω ανέγραφα με την αστεία ενοια και ξέρω πολύ καλά πως κανένα απο τα παραπάνω δεν θα γίνει και να είσαι σίγουρος ούτε κατα διάνια δεν τα έχω φανταστεί γιατί ξέρω πως δεν υπάρχουν κίνητρα για να γίνουνε πραγματικότητα.Μιας και αναφέρθηκες στις αναβάσεις εχω να σου πώ πως ήταν μια λύση και για κάποιον μικρό (σαν εμένα) να κάνει το χόμπυ του όσο πιο οικονομικά γίνετε σε σχέση με αλλους θεσμούς γιατί κακα τα ψέματα ενα ραλακι θέλει πολύ περισσότερο χρόνο και χρήμα που οι περισσότεροι δεν διαθέτουμε.Θέλουνε λένε νέο κόσμο στους αγώνες.πώς θα έρθει οταν βλέπει μια συμμετοχή των 210 Ε και 220 να πηγένει 300 απο την μια στιγμή στην άλλη?έχεις δεί πολλούς να έρχοντε και να ξεκινάνε με Α8 αυτοκίνητα?Βγάλε να Ν1-Ν2 Α5&Α6 και κοίτα να δείς τι συμετοχές θα μείνουνε απο τις 153.
                  Η εκτός και θέλουνε να προσελκύσουνε άτομα απο μεγάλα τζάκια που τότε υσχύεικαι η λογική που έιπες ο μη έχων δεν τρέχει.
                  Αλήθεια θυμάσε παλιά τι γινόταν στις πίστες?πιος τις κατέστρεψε αυτές τις εικόνες εγω?εσύ?ο κάθε συναθλητής μας?Όλοι ξέρουμε τις αιτίες αλλα λίγοι μπένουνε στον κόπο να φωνάξουνε μπάς και δει καμια ασπρη μέρα το αθλημα.Αλήθεια φέτος οι πιστες γίνανε δωρεάν,αναρωτήθηκες το γιατι?μήπως μια λυπηθήκανε?πώς στην πίστα χωρίς εισόδημα μπορούνε και στις αναβάσεις δεν τους φτάνανε και τα πήγανε 300 τα παράβολα?Ξέρουνε πως υπάρχει και το κοινό που αν δεί συμετοχές θα έρθει και θα τα σκάσει ενώ στα βουνά αρμέγουνε έμας.Και του χρόνου θα σου ξαναπούνε 350+ η πίστα και η ιστορία θα ξαναεπαναλαμβάνετε.
                  Μπαλάκια μας κάνουνε και μας κατευθήνουνε φίλε μου.
                  Τα παραπάνω είναι η εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ και δέχομε απολυτα τα αναγραφόμενα σου με σεβασμό στην αποψή σου και συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα εγραψές φίλε μου!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • D
                    deggman last edited by

Dotore! χαράς τα κουράγια σου , το τη τραβάς η ψυχούλα σου το ξέρει, ο Μερκούρης 2 θα γλίστραγε του του θανατά πάλι καλά που δεν έφειγε κανείς για τα κάλα απο το γκρέμι απο οτι όμως πρόσεξα οι περισσότερες συμμετόχες απο το 10 και μετά φωρούσαν βρόχεινα αυτό σειμαίνει οτι ή ο θεός τους φώτεισε και άλλαξαν στο tire zone ή οτι κάπιος ενημέρωσε. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ είχαν πρόβληματα στο Γραμματικό και κανείς δεν έκανε τιποτα.
                    Λέω αν άπο του χρόνου δεν έχουμε αγώνες εντος Αττική ποιος θα φταίει τα Γουρούνια? Οι κοινηγοί? Οι πύροβολημένοι που τρώνε τη βροχη σαν τα γουρούνια και χαιροντέ (εμεις) ? Οι λεσχες? Οι Αττική? Ο Dotore που φωνάζει? Οι οδηγοί που ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ για να αυτοκτονήσουν? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ και μην βγει κανείς και φωνάζει μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε οποιος και αν είναι.
                    Τελικά δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τους, τα ............ (βάλτε οτι θέλετε) πάμε για καρτα να ξεχαρμανιάσουμε ρε!

• P
                      platis last edited by

Ασε φιλε Deggman. Το τι τρβαει η ψυχουλα μου, εν μερει το διαβαζεις εδω
                      μεσα, σ αυτο και σ αλλα θεματα. Το προβλημα ειναι οτι κανεις δεν βγαινει να πει ' Πλατη λες ψεματα,τα παντα ηταν τελεια' κι απο την αλλη κανεις δεν σκεφτεται 'ρε μπας κι εχει δικηο, να τα διορθωσουμε του χρονου'!
                      Ολοι κανουν λες και τους.....την μανα κι ο Πλατης κοκκινο πανι. 25 χρονια που ξερω, ετσι ειναι, τωρα θ αλλαξει? θα μου πεις.
                      Οταν τα γραφεις καλα, Αγιος και δικος μας. Ποιος ειναι ο πιο ομορφος σας αγωνας? με ειχαν ρωτησει, ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ απαντησα. Οταν το πραγμα στραβωσει και επισημανεις τα στραβα, κοκκινο πανι σου λεω και φιδι κολοβο που σ
                      εφαγε! Ακομα και το χρονοντουλαπο ανοιγει και μαλιστα μ αντικλειδι!Ασε.

• T
                        teonakos last edited by

Και βέβαια έπρεπε να περάσουν μερικές ημέρες , ώστε να μπορέσουμε να γράψουμε ορισμένα πράγματα με νηφάλιο μυαλό και όχι αγανακτισμένο.
                        Απ ότι κατάλαβα Κε Πλατή δεν θα πρέπει να έχετε ασχοληθεί ποτέ με την οργάνωση εκτέλεση ενός αγώνα.Θα ασχολείσθε μόνο ως αγωνιζόμενος και ως κριτής των πάντων.
                        Δεν εξηγείται αλλιώς γιαυτά που γράφετε.
                        Ας ξεκινήσουμε από τον Κο Ζάχο που θα πρέπει να έχει και μεταξωτό κ…ο.
                        Πρέπει λοιπόν να σας πώ ότι ο Κος Ζάχος έχει κατέβει πολλές φορές τον Μερκούρη όταν ήταν χωμάτινος και πολλές φορές βρεγμένος (ασφάλτινος) με 145/13 Radial.
                        Είμαι πάρα πολύ παλαιός και μπορώ όποτε θέλετε να σας το αποδείξω.
                        Βέβαια έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι έχετε κάποιο πρόβλημα με την ΑΛΑ γενικά,
                        Και όχι με τους αγώνες που διοργανώνει .Γιατί δεν νομίζω ότι μόνο στους αγώνες της
                        ΑΛΑ μπαίνουν αυτοκίνητα και θεατές μέσα στις ειδικές , εκτός και εάν στα Ακρόπολης δεν έχετε συναντήσει ποτέ αυτοκίνητο και μάλιστα αντίθετα ούτε θεατές
                        oύτε δίκυκλα.
                        Βέβαια και για το Μαύρο Ρόδο που αναβλήθηκε πάλι γκρινιάζατε , και μάλιστα κάποιοι έγραψαν ότι δεν πρέπει να τους περνάνε για βουτυρομπεμπέδες.Ποιοι ήταν αυτοί; Αυτοί που φώναζαν για ένα άλλο Μαύρο Ρόδο ότι ο Κιθαιρώνας είναι επικίνδυνη ειδική και δεν έπρεπε να γίνει , αφού βέβαια την είχαν κάνει τουλάχιστον 100 φορές στην αγωνιστική τους ζωή.
                        Μη ξεχάσουμε Κε SX την ειδική που απαιτήσατε (και βέβαια καταφέρατε)να ακυρωθεί σε εκείνο το Μαύρο Ρόδο διότι δεν είχε κατάλληλο ασθενοφόρο , ποιο
                        Ασθενοφόρο ; το ασθενοφόρο του ΣΟΟΑ δηλαδή το δικό σας που το είχατε δανείσει
                        στην ΑΛΑ αλλά μετά δεν σας έκανε .
                        Για το φετινό Μαύρο Ρόδο είσαστε στις ειδικές και είχατε άποψη ;
                        Για ρωτήστε τον Κο Νιώρα πώς πέρασε με το τετρακίνητο θηρίο , η αυτούς που κωλύσανε με Τζίπ στις λάσπες .
                        Από μακριά βέβαια και από το γραφείο είναι πολύ εύκολο να λέμε ότι θέλουμε όπως και ο Κος SX έγραψε ότι ήθελε για τους θεατές που είχαν καταλάβει την πίστα
                        (πίστα 😉 της Λιλαίας στο περασμένο Ακρόπολης.Αλήτες αναρχικοί . ¨Ετσι του είπαν
                        έτσι έγραψε. Αλλά δεν ήταν εκεί να έχει αγοράσει το εισιτήριό του 10 μέρες πρίν , να
                        έχει περπατήσει 4Km (Τόσο μακριά σταματούσαν τα αυτοκίνητα Ποιο PARKING)
                        και να σου λένε κάτσε όρθιος να δείς μία στροφή , ούτε ήταν μέσα να ακούσει τον
                        Κο να λέει κρυφά να φωνάξουν σεκιουριτάδες να μας πετάξουν με
                        τις κλωτσιές έξω (ακριβολογώ) , ούτε ήταν εκεί να ακούσει έναν ηλίθιο να λέει
                        πηγαίνετε πίσω από τον γερανό της TV να πάρετε τα χρήματάσας πίσω.
                        Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι μετά τον ενημέρωσαν και προσπάθησε να τα
                        διορθώσει , αλλά εμείς την λάσπη την είχαμε φάει.
                        Για να κρίνουμε λοιπόν θα πρέπει να έχουμε δική μας ολοκληρωμένη άποψη .
                        Εγώ θα σας πρότεινα να κάνετε καμία φορά Control , να αντιμετωπίσετε θεατές και αγωνιζόμενους ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό που είπε κάποιος (βαρέθηκα να τσακώνομαι) Και επίσης δόξα τον Θεό έχουμε τόσες λέσχες δεν σας είδα να πάτε να προσφέρετε τις γνώσεις σας ώστε να γίνουν οι αγώνες τέλειοι ,να μαζευτούν πολλοί θεατές ,να έχουν πολλές συμμετοχές,να έχουν τέλειες ειδικές κλπ
                        κλπ.
                        Οσο για τον Κο SX ποτέ δεν θα γράψει το όνομα αγωνιζόμενου που έκανε παράνομες δοκιμές η πήγαινε ανάποδα σε ειδική και προκάλεσε ατύχημα. .
                        Μην ξεχνάμε ότι πιάσανε τον Κο Παπαδημητρίου να έχει κλίσει κομμάτι της Γραβιάς
                        και να κάνει παράνομες δοκιμές παραμονές Ακρόπολης.Βέβαια τιμωρήθηκε με επίπληξη .Και γιατί με επίπληξη ; Διότι δεν διαπιστώθηκε ότι είχε κλείσει κομμάτι
                        της ειδικής , όπως επίσης δεν διαπιστώθηκε εάν χρησιμοποιούσε αγωνιστικό αυτοκίνητο.Αυτό σημαίνει για εμένα ότι στην ΕΘΕΑ τον είχε καταγγείλει ο
                        Τοπικός τσοπάνος και όχι ο αρμόδιος άνθρωπος που ήταν εκεί γιαυτή την δουλειά.
                        Λυπάμαι ειλικρινά διότι έχω έρωτα με τους αγώνες , αλλά δυστυχώς έχουν αρχίσει να
                        μυρίζουν όπως και το ποδόσφαιρο.
                        Και εμείς που υποτίθεται είμαστε από την παλαιά ρομαντική γενιά , δεν κάνουμε τίποτα παρά μόνο κρίνουμε τα πάντα και τους πάντες (τους ξένους βέβαια).
                        Ξέχασα να σας θυμίσω ότι παλαιότερα στην ΑΛΑ ήταν και ο Κος ΚΥΡΙΤΣΗΣ
                        Κόσμημα για τους αγώνες , αλλά κάτι πάρα πολύ καλοί αγωνιζόμενοι τον έκαναν να αηδιάσει και να τα παρατήσει .
                        Το καράβι βουλιάζει σίγουρα , γιατί όμως ; Για ρωτήστε και τον εαυτό σας μήπως λέω μήπως και εσείς βάζετε το χεράκι σας ;
                        Ευχαριστώ για την υπομονή που δείξατε.
                        Ενας ρομαντικός χωμάτινος.

ΥΓ Αυτά ας τα προσέξει και ο φίλος μου ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ που κάτι έγραφε για το Κο
                        Παπαδημητρίου παλαιότερα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • P
                          platis last edited by

Προφανως κρινετε οτι τα παντα λειτουργησαν στο Αττικο αψογα. Δικαιωμα σας, οπως και δικαιωμα μου,με την μικρη πειρα των 25 ετων στους αγωνες,να ξερω ποτε μια κατασταση ειναι επικινδυνη και ποτε οχι. Παντως
                          ενα κοπαδι γουρουνια και 15 ατιθασοι κυνηγοι μεσα σε μια ειδικη εν ετει 2004,ειναι αναμφισβητητα κατασταση επικινδυνη. Οπως κατασταση επικινδυνη ειναι να μην εχει επικοινωνια η εκκινηση μιας ειδικης σαν τον Μερκουρη. Θα με διαψευσετε?
                          Για να τα γραψω αυτα δεν χρειαζεται να μισω την ΑΛΑ. Αντιθετα τιμω την ΑΛΑ και τους ανθρωπους της, τιμω ομως περισσοτερο το σπορ και τους αγωνιζομενους, που απο λαθη και παραλειψεις σαν αυτα που ανεφερα,
                          ρισκαρουν χωρις λογο την φυσικη τους υπαρξη. Θα με διαψευσετε κι εδω?
                          Αντι να αντιδρατε στην καλοπιστη και εμπεριστατωμενη κριτικη, επισυναπτοντας και ανουσια ιστορικα επιχειρηματα, ισως θα ηταν καλυτερα
                          να διαβαζετε αυτα που βλεπετε κι οχι αυτα που φανταζεστε να υπαρχουν απο πισω. Και με ανοιχτο μυαλο, να φροντιζετε στα μετρα των δυναμεων σας να μην επαναληφθουν στο Αττικο του 2005. Για το καλο ολων μας.

Υ.Γ. Κι ο Βενιζελος εκανε πολλα καλα για την Ελλαδα, αλλα μετα ακολουθησε η Μικρασιατικη καταστροφη! Ο Θανασης?

• S
                            sx last edited by

Kαλημέρα!
                            Θεωρώ ότι είσαι ένας υγιής καλοπροαίρετος θεατής και όχι βέβαια τσάτσος ή ρουφιάνος της κάθε ηλικιωμένης που πιστεύει πως κάνει χάρη στο χώρο!

Κράτα την ανωνυμία σου αλλά επειδή είσαι εύστοχος σε αρκετά σημεία με χαρά κάνω διάλογο..

Για το Θανάση Ζάχο τοποθετήθηκα και κάναμε ωραίο διάλογο με το γιατρό.

Στο Μάυρο Ρόδο τότε, σκατά στα μούτρα μας σαν οδηγοί. Δώσαμε μέταλο γεμάτο σκουπιδοσακούλες. Να μας το πάρουν πίσω γμτ. Ομως δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί πριν έρθει στο βουνό? Ενα τσεκ! Η οργάνωση έχει την ευθύνη. Λάθος πιστεύω το παράδειγμα για κριτική σ επεπραγμένα. Με την ευκαιρία με την ε.δ. μέσα ο πύραυλος ποιυ οδηγούσα θα ήταν αλλού με αντιπάλους τα Ν του Δριβάκου, του Πάνου κ.λπ. Σωστά?! Σου θυμίζω πάντως πως το σχολίασα το έγραψα και μάλιστα τότε ο Μιχελακάκης ο mr ΣΟΑΑ της τελευταίας πενταετίας με έκραξε και με χαρακτήρισε αμφιλεγόμενο σε εκπομπή του υποφαινόμενου και ας εργάζεται μαζί μου!

Για το Ακρόπολις. Εγραψα για αποκλειστικές ευθύνες της οργάνωσης. Απλά όταν υπηρετείς ένα χώρο έχεις την αίσθηση πως οι θεατλές είναι παντού και όλοι σαν αυτούς που μου πετούσαν ροδοπέταλλά στην Ελατόβρυση. Στη Λιαλάια ήταν και άλλοι. Η κριτική μου ήταν πάντως υπερβολική και επανήλθα διορθώνοντας...

Εχεις δίκιο για φετεινό Μαύρο Ρόδο. Δεν είδα. Ακουσα, μου είπαν κ.λπ... Σαφ΄'εστατα όμως μετά από 30 χρόνια στο κουρμπέτι μπορώ να κρίνω και να έχω άποψη για γεγονότα και αποφάσεις. Ξέραμε όλοι πως αν βρλέξει δεν περνάει τίποτα. Πιστεύω πως σωστά ματαιώθηκε ο αγώνας. Απλά... Θεωρώ πως η ΕΘΕΑ έπρεπε να στείλειε ένα πολύ αυστηρό γράμμα στην οργάνωση που με τη σειρά της έπρεπε να ζητήσει εγράφως από κάθε συμμετοχή συγγνώμη. Και βέβαια είχε άλλη μία ελπίδα να δείξει ήθος επιστρέφοντας χρήματα με την ευκαιρλία του πετσοκομένου Ράλλυ Κορίνθου. Μόνο στο χώρο μας υπάρχει ατιμωρησία και μάλιστα για ορισμένους. Η απάντηση δώθηκε στο Αττικό με τον χειρότερα οργανωμένο αγώνα της χρονιάς. Απλά είναι τα γράμματα./ Οταν έχεις την καρέκλα εξασφαλισμένη δεν προσπαθείς. Δεν μπορεί οι πετυχημένες συνταγές του 70 και το 80 να είναι έτσι και το 2005. Χωρίς νανέωση, χωρίς εκσυγχρονισμό αλλά με τη φόιρα και κάποιες προσωπικές σχέσεις. Απλκά κάποιοι εκθέτουν όσους τους καλύπτουν. Μέχρι πότε...????

Συνεχίζουμε...

Σε μένα μιλάς για τον Παπαδημητρίου? Μίλα σε όσους ΕΛΠΑ τζηδες τον χαϊδεύουν και ρώτα τον ΕΛΕΜ και το γιατρό μας γιατί δεν τιμωρήθηκε. Μακριά από μένα αυτός ο τύπος. Οχι επειδή είναι ατάλαντος και μαιμουδιάρης, αλλά γιατί απαξιώνει το χώρο μας. Τους Εληνικούς αγώνες. Σβου λοιπόν!

Για το γιατρό Κυρίτση τι ναπω? Ξέρεις πόσοι άλλοι με ιστορία και αγωνιστικά χιλιόμετρα, αλλά και λάτρεις του χώρου που προσέφεραν χωρίς ώφελος αγανάκτησαν και έφυγαν για τερτίπια της κυρίας του και της αυλής της? Μην το ανοίξουμε το θέμα γιατί θα βρωμίσει και άλλο το φόρουμ... Και επί του προκειμένου δεν θα σου απαντήσω. Οτι άλλο θέλεις μέσα!

Φιλικά

Στρατης

• S
                              stelios-ormas last edited by

ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ......Η ΑΛΗΘΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΝΑΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ GO ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΜΕ ΤΟ DATSUN ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.....ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΓΩ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΩ?
                              ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ HOBBY ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΔΙΘΕΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ...........ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.

Υ.Γ. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

• T
                                teonakos last edited by

Απ’ότι κατάλαβα νομίζετε Κε Πλατή & Κε ΣΧ ότι έχω κάποια σχέση με την λέσχη. Δεν έχω όμως .Απλός παρατηρητής είμαι και λάτρης των αγώνων που τους έχω υπηρετήσει από διάφορα πόστα (είτε σαν αγωνιζόμενος , είτε σαν μηχανικός ,είτε σαν κριτής )
                                Για τα ανούσια ιστορικά επιχειρήματα , να σας γράψω λοιπόν κάτι φρέσκο (μη ιστορικό)
                                Είναι δυνατόν αγωνιζόμενος να δηλώνει στην τηλεόραση ότι ευτυχώς που ήταν οι θεατές και με βάλανε ξανά στον δρόμο , και να συνεχίζει τον αγώνα ;
                                Η έχετε δεί ποτέ συνοδηγό να πηγαίνει το καρνέ στο κοντρόλ να χτυπάει χρόνο και μετά να σπρώχνουν το αυτοκίνητο να περάσει από το κοντρόλ ;
                                Για ρωτήστε τον Κο Βωβό , πως χάνονται αγώνες στην Ιταλία ένεκα εξωτερικής βοήθειας.
                                Γιαυτά θα πρέπει να φωνάζουμε με όλη μας την δύναμη .
                                Ποτέ δεν είπα ούτε άλλωστε πιστεύω ότι στην Ελλάδα γίνονται τέλειοι αγώνες , απλώς είπα ότι θα πρέπει να κρίνουμε όλες τις λέσχες το ίδιο .
                                Στον Πύργο όταν έγινε ένας αγώνας και χάλασε αυτοκίνητο επώνυμου αγωνιζόμενου , σταμάτησε ο αγώνας επισκεύασαν το αυτοκίνητο και μετά συνέχισε .
                                Δεν διάβασα όμως ποτέ τίποτα γιαυτό που δεν θα το πίστευα εάν δεν ήμουν εκεί .
                                Για εσάς Κε ΣΧ δεν είμαι ανώνυμος , αυτό που διαβάζετε είναι και το όνομά μου .
                                Το όνομα ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝ σας λέει κάτι ;
                                Εάν ναι , ήμουν ο συνοδηγός του & μηχανικός του για τα τελευταία χρόνια που έτρεχε . Την εποχή που στην NISSAN σας αντιμετώπιζαν ισότιμα εσάς και τον Γιώργου Μ….με τις SILVIA.
                                Απ΄’όλα αυτά θέλω να καταλάβετε ότι εμένα με ενδιαφέρει μόνο να μην μυρίσει άσχημα ο χώρος και να μπορώ να συνεχίσω να σπρώχνω τα νέα παιδιά στο σπόρ , που θέλω να πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να σωθεί από κάποιες καταστάσεις που θυμίζουν ποδόσφαιρο.
                                Αυτό λοιπόν που ζητώ από εσάς τους μεγάλους (ηλικιακά ) αφού το αγαπάτε το γ….΄..ο άθλημα , βοηθήστετο και μη το πυροβολείτε με διάφορους τρόπους .
                                Ευχαριστώ για την υπομονή
                                Θ . Νάκος

ΥΓ1. Ναι αλλά ο Βενιζέλος ήταν στο εξωτερικό , εδώ ήταν ο Κων/νος
                                YΓ2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

• E
                                  el-em last edited by

Ο χρήστης teonakos έγραψε:
                                  Απ’ότι κατάλαβα νομίζετε Κε Πλατή & Κε ΣΧ ότι έχω κάποια σχέση με την λέσχη. Δεν έχω όμως .Απλός παρατηρητής είμαι και λάτρης των αγώνων που τους έχω υπηρετήσει από διάφορα πόστα (είτε σαν αγωνιζόμενος , είτε σαν μηχανικός ,είτε σαν κριτής )
                                  Για τα ανούσια ιστορικά επιχειρήματα , να σας γράψω λοιπόν κάτι φρέσκο (μη ιστορικό)
                                  Είναι δυνατόν αγωνιζόμενος να δηλώνει στην τηλεόραση ότι ευτυχώς που ήταν οι θεατές και με βάλανε ξανά στον δρόμο , και να συνεχίζει τον αγώνα ;
                                  Η έχετε δεί ποτέ συνοδηγό να πηγαίνει το καρνέ στο κοντρόλ να χτυπάει χρόνο και μετά να σπρώχνουν το αυτοκίνητο να περάσει από το κοντρόλ ;
                                  Για ρωτήστε τον Κο Βωβό , πως χάνονται αγώνες στην Ιταλία ένεκα εξωτερικής βοήθειας.
                                  Γιαυτά θα πρέπει να φωνάζουμε με όλη μας την δύναμη .
                                  Ποτέ δεν είπα ούτε άλλωστε πιστεύω ότι στην Ελλάδα γίνονται τέλειοι αγώνες , απλώς είπα ότι θα πρέπει να κρίνουμε όλες τις λέσχες το ίδιο .
                                  Στον Πύργο όταν έγινε ένας αγώνας και χάλασε αυτοκίνητο επώνυμου αγωνιζόμενου , σταμάτησε ο αγώνας επισκεύασαν το αυτοκίνητο και μετά συνέχισε .
                                  Δεν διάβασα όμως ποτέ τίποτα γιαυτό που δεν θα το πίστευα εάν δεν ήμουν εκεί .
                                  Για εσάς Κε ΣΧ δεν είμαι ανώνυμος , αυτό που διαβάζετε είναι και το όνομά μου .
                                  Το όνομα ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝ σας λέει κάτι ;
                                  Εάν ναι , ήμουν ο συνοδηγός του & μηχανικός του για τα τελευταία χρόνια που έτρεχε . Την εποχή που στην NISSAN σας αντιμετώπιζαν ισότιμα εσάς και τον Γιώργου Μ….με τις SILVIA.
                                  Απ΄’όλα αυτά θέλω να καταλάβετε ότι εμένα με ενδιαφέρει μόνο να μην μυρίσει άσχημα ο χώρος και να μπορώ να συνεχίσω να σπρώχνω τα νέα παιδιά στο σπόρ , που θέλω να πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να σωθεί από κάποιες καταστάσεις που θυμίζουν ποδόσφαιρο.
                                  Αυτό λοιπόν που ζητώ από εσάς τους μεγάλους (ηλικιακά ) αφού το αγαπάτε το γ….΄..ο άθλημα , βοηθήστετο και μη το πυροβολείτε με διάφορους τρόπους .
                                  Ευχαριστώ για την υπομονή
                                  Θ . Νάκος

ΥΓ1. Ναι αλλά ο Βενιζέλος ήταν στο εξωτερικό , εδώ ήταν ο Κων/νος
                                  YΓ2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΝΑΚΟ,

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΙΚΡΕΣ ΥΠΟΝIΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔHΝΙΑ ΤΟ 2002 ΤΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΒΑΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Π Ρ Ο Θ Ε Σ Η ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
                                  ΕΙΧΕ ΤΡΥΠHΣΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SERVICE PARK. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 'ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ' ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ,XΩΡΙΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• T
                                    teonakos last edited by

Φίλε EL-EM η πρόθεσή μου είναι να τονίσω την διαφορά εφαρμογής των κανονισμών εδώ και στην Ιταλία και όχι να υπονοήσω τίποτε άλλο .
                                    Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στους κανονισμούς (το αυτονόητο δηλαδή )
                                    Αυτό νομίζω ότι είναι σοβαρότερο από το να ασχολούμεθα με τις λέσχες και τους κριτές .Γιατί μη ξεχνάμε ότι είναι όλοι τους είναι εθελοντές και ασχολούνται πρώτα από αγάπη για το σπόρ.
                                    Κάνουν λάθη ; και βέβαια κάνουν. Εμείς όμως πρέπει να τους δώσουμε βοήθεια (και ειδικότερα οι παλαιοί που είναι και έμπειροι) και όχι να τους πυροβολούμε .
                                    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Θ. Νάκος

• E
                                      el-em last edited by

Ο χρήστης teonakos έγραψε:
                                      Φίλε EL-EM η πρόθεσή μου είναι να τονίσω την διαφορά εφαρμογής των κανονισμών εδώ και στην Ιταλία και όχι να υπονοήσω τίποτε άλλο .
                                      Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στους κανονισμούς (το αυτονόητο δηλαδή )
                                      Αυτό νομίζω ότι είναι σοβαρότερο από το να ασχολούμεθα με τις λέσχες και τους κριτές .Γιατί μη ξεχνάμε ότι είναι όλοι τους είναι εθελοντές και ασχολούνται πρώτα από αγάπη για το σπόρ.
                                      Κάνουν λάθη ; και βέβαια κάνουν. Εμείς όμως πρέπει να τους δώσουμε βοήθεια (και ειδικότερα οι παλαιοί που είναι και έμπειροι) και όχι να τους πυροβολούμε .
                                      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Θ. Νάκος

ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΝΑΚΟ,

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ 'ΠΕΤΑΞΑΝ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ
                                      Π Ρ Ο Τ Ι Θ Ε Τ Ο ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• K
                                        kleisj last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:
                                        ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΝΑΚΟ,

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ 'ΠΕΤΑΞΑΝ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Να κατι καινουργιο που δεν το ειχα ξανακουσει κ ουτε γνωριζα! Τιμωρηθηκε η προθεση για εξωτερικη βοηθεια κ οχι η εξωτερικη βοηθεια την στιγμη που γινεται!
                                        Οποτε κοβεται στον οποιονδηποτε η καθε ορεξη του τυπου αν θα κανει κατι κ την γλυτωσει. Γιατι απλουστατα αν υποπεσει σε καποιου την αντιληψη οτι εχεις σκοπο να βγεις εστω κ λιγο εκτος κανονισμων (οπως στην περιπτωση την συγκεκριμενη για την ληψη αναγκαιας εξ. βοηθειας) σε πετανε εκτος!
                                        Ειναι μπροστα οι ανθρωποι!

• A
                                          a-viper7 last edited by

Ο χρήστης kleisj έγραψε:

ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΝΑΚΟ,

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Να κατι καινουργιο που δεν το ειχα ξανακουσει κ ουτε γνωριζα! Τιμωρηθηκε η προθεση για εξωτερικη βοηθεια κ οχι η εξωτερικη βοηθεια την στιγμη που γινεται!
                                          Οποτε κοβεται στον οποιονδηποτε η καθε ορεξη του τυπου αν θα κανει κατι κ την γλυτωσει. Γιατι απλουστατα αν υποπεσει σε καποιου την αντιληψη οτι εχεις σκοπο να βγεις εστω κ λιγο εκτος κανονισμων (οπως στην περιπτωση την συγκεκριμενη για την ληψη αναγκαιας εξ. βοηθειας) σε πετανε εκτος!
                                          Ειναι μπροστα οι ανθρωποι!

Μήπως όμως είναι υπερβολικά μπροστά. Με αυτή τη λογική (στην ελληνική πραγματικότητα) θα μπορούσε να τίθεται εκτός αγώνα οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος κατά βούληση.

Γενικά δεν θεωρώ σωστή την 'προληπτική' τιμωρία, καθώς η κάθε παράβαση θα πρέπει να τιμωρείται εφόσον γίνει.

Αλλά περί ορέξεως...

• O
                                            orfanos last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                            ΕEE......AN TO ΔΩ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ .....ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ !

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 2 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ