-
To DLNA δεν το χρειάζομαι ή μάλλον δεν το χρησιμοποιώ αντίθετα ίσως να έχω ένα θέμα αν δεν έχω το Blur πάνω αλλά αυτό θα το δω.
Οι προτάσεις του ροζούλη περνάνε απαρατήρητες. Ο άνθρωπος μπρικάρισε μόνος του κινητό του κουτιού και μετά έψαχνε ROM -
Προσοχή μόνο η ROM που θα βάλετε να έχει το Market για να μπορείτε να κατεβάζετε εφαρμογές. Νομίζω η vanilla Cyanogen δεν έρχεται με το Market...
-
Ό,τι και να μπει, τα gapps περνιούνται και εκ των υστέρων.
-
δεν ασχολουμε αλλο με noobs τύπου Mirage και HF
μείνετε με froyo να χαίρεστε
παίρνω αγγαλιά τον corsairούλη μου και πάμε να παίξουμε σε άλλη παραλία -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Υπάρχει πρόγραμμα, που να τίθεται η οθόνη σε κατάσταση τύπου 'screansaver', σε αναπάντητη κλήση ή sms κλπ;;Είδα κάτι παρόμοιο σε ένα ΖΤΕ, αλλά δε βρήκα πρόγραμμα στο μενού του.
Μόλις έσβηνε η οθόνη, άναβαν και έσβηναν σε διαφορετικά σημεία της οθόνης κάποια κουτάκια
Αυτό μου ήρθε στο μυαλό μόλις διάβασα την περιγραφή σου
https://market.android.com/details?id=c ... tify&hl=el -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Υπάρχει πρόγραμμα, που να τίθεται η οθόνη σε κατάσταση τύπου 'screansaver', σε αναπάντητη κλήση ή sms κλπ;;
Είδα κάτι παρόμοιο σε ένα ΖΤΕ, αλλά δε βρήκα πρόγραμμα στο μενού του.
Μόλις έσβηνε η οθόνη, άναβαν και έσβηναν σε διαφορετικά σημεία της οθόνης κάποια κουτάκια
https://market.android.com/details?id=c ... tify&hl=elΜολις τωρα το εβαλα και εγω και το δοκιμασα. Δειχνει οταν κλειδωνει η οθονη μικρα κουτακια για sms, αναπ, κλπ. Καλο ειναι!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει πρόγραμμα, που να τίθεται η οθόνη σε κατάσταση τύπου 'screansaver', σε αναπάντητη κλήση ή sms κλπ;;
https://market.android.com/details?id=c ... tify&hl=elΜολις τωρα το εβαλα και εγω και το δοκιμασα. Δειχνει οταν κλειδωνει η οθονη μικρα κουτακια για sms, αναπ, κλπ. Καλο ειναι!
δεν μαμεί την μπαταρία αυτό; εμένα όταν έχω σμσ ή αναπάντητη αναβοσβήνει ένα λαμπάκι δίπλα και μέσα στο ακουστικό. Πολύ βολικό.
-
Σαββα εχει μια παραμετρο μεσα στις ιδιοτητες της εφαρμογης για εξοικονομιση ενεργειας και την εκανα 'τικ'. Θα το δω.
Και το δικο μου εχει ledακι που αναβοσβηνει.
Ουτως η αλλως με την χρηση που το κανω (tapatalk, whatsapp, msn/talk ... και κλησεις) καθε βραδυ φορτιση θελει.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ουτως η αλλως με την χρηση που το κανω (tapatalk, whatsapp, msn/talk ... και κλησεις) καθε βραδυ φορτιση θελει.
true...τα ίδια κ εγώ.
εγώ το χρησιμοποιώ και στο ποδήλατο με το Sports Tracker app αλλά και παράλληλα μουσική. Το τεντώνω...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
....
Εκει εχουν τους δικους τους κανονες και τροπο λειτουργιας,απο την στιγμη που τους αποδέχεσαι με την εγγραφη σου 'εσυ' εισαι λαθος.
Οταν γραφτηκα Bill δεν υπηρχαν αυτοι οι οι κανόνες!! Καποια στιγμη στην πορεία τους βάλανε κ επιλογή για διαγραφή στο προφιλ δεν τη βρηκα! Απλα δεν γράφω εκει μιας κ δεν θα κάτσω να μαλώσω κιόλας!!
Μαλλον θα ρίξω ενα πμ κ ας το σβήσουν αυτοι το λογαριασμό για πιο ευκολα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν μαμεί την μπαταρία αυτό; εμένα όταν έχω σμσ ή αναπάντητη αναβοσβήνει ένα λαμπάκι δίπλα και μέσα στο ακουστικό. Πολύ βολικό.
Το samsung δεν εχει τετοιο led.
Αν δεν ανοιξεις την οθόνη, δεν καταλαβαίνεις ότι κάποιος σε κάλεσε και δεν το άκουσες
Τα htc έχουν ορθά τέτοιο led. -
υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμη samsung?
-
Εντωμεταξύ για να λειτουργήσει πρέπει να κλειδώσει η οθόνη. Και επειδή με το no lock την έχω να μην κλειδώνει(μόλις σβήσει), δεν μου δουλεύει
-
Kι εγώ έχω το γαμάτο No lock και όντως ισχύει αυτό που λες. Useless...
-
Δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω ποιο είναι περισσότερο χρήσιμο. Μέσα στα Χριστούγεννα φάνηκα αγενής εξαιτίας της μλκιας.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση να τα συνδυάσω; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάθε συσκευή android 2.2 αναβαθμίζεται στο 2.3;
Όχι με «εργοστασιακή» ROM, απαραίτητα, αλλά μπορείς να φλασάρεις κάποια άλλη. Το δικό μου ακόμη δεν έχει αναβαθμιστεί από την Motorola. Μπορείς να βάλεις Cyanogen ή κάποια άλλη όμως...
Το βάρεσα με το Defy μου.
Ευχαριστώ. Αυτό το cyanogen υπάρχει και για ταμπλέτες/netbook;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ουτως η αλλως με την χρηση που το κανω (tapatalk, whatsapp, msn/talk ... και κλησεις) καθε βραδυ φορτιση θελει.Αν αφήσεις αυτό το 'screensaver', ούτε μέχρι το μεσημέρι δεν θα τη βγάζει...
Ευχαριστώ. Αυτό το cyanogen υπάρχει και για ταμπλέτες/netbook;
Ταμπλέτες ναι. Για netbook όχι, έχουν εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική (εκτός ένα Toshiba με Android, που ακόμα και η μάνα του θα προτιμούσε να είχε ξεχαστεί).
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμη samsung?+1 για ορισμενα fanboys ξερουν αυτοι ποιοι ειναι (θυμασαι θανασαρα?)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ώρες ώρες στο myphone όντως το παραξηλώνουν στο σβήσιμο, αλλά έχουν ένα δίκιο για την γραφή sms.αιωνες τωρα οχι ωρες ωρες
p.s
ακομη μερικοι μερικοι να αλλαξουν την ROM? -
Βρήκα επιτέλους τη είναι αυτη η γραφη sms, ενδιαφέρον π.χ δικα μου λαθη ήταν:
κ αντι και
κωτσο αντι κωτσοβολο
φροντ κάμερα αντι front camera8-)8-)
Tapawhat
Περι συσκευών Android...