-
γεία σας,ένας φίλος πρότεινε για να φύγει to αραχνιασμα(ενα 20%) τουλάχιστον,στο χρώμα με τη χρήση ατμού.είπε ότι διώχνει ολη τη βρώμια απο το χρώμα(καλύτερα και απο το κλασικό πλύσιμο)...επίσης είπε ότι μπορεί να το χρήσιμοποιησεις και στη καμπίνα για απολύμανση...ισχύουν τα παραπάνω?ειναι ασφαλές για το χρώμα?υπάρχει κατι που θέλει προσοχή?
-
γεία σας,ένας φίλος πρότεινε για να φύγει to αραχνιασμα(ενα 20%) τουλάχιστον,στο χρώμα με τη χρήση ατμού.είπε ότι διώχνει ολη τη βρώμια απο το χρώμα(καλύτερα και απο το κλασικό πλύσιμο)...επίσης είπε ότι μπορεί να το χρήσιμοποιησεις και στη καμπίνα για απολύμανση...ισχύουν τα παραπάνω?ειναι ασφαλές για το χρώμα?υπάρχει κατι που θέλει προσοχή?
-
-
Για το χρώμα δεν ξέρω αλλά για το εσωτερικό θέλει προσοχή για μην σου ξεκολλήσει ο ουρανός και σου έρθει στο κεφάλι (χιούμορ).
-
Οι αραχνες είναι γρατζουνιες στο βερνικι. Ο ατμός τι θα κάνει ακριβως;;;; Δε νομίζω να κανείς ζημιά αλλα δεν πιστεύω ότι θα δεις κ αποτέλεσμα.
Sent from my iPhone using Tapa toumpa pararam...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Οι αραχνες είναι γρατζουνιες στο βερνικι. Ο ατμός τι θα κάνει ακριβως;;;; Δε νομίζω να κανείς ζημιά αλλα δεν πιστεύω ότι θα δεις κ αποτέλεσμα.Sent from my iPhone using Tapa toumpa pararam...
και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλα μετά μου το έδειξε σε διαφήμιση στο περιοδικό burnουt catalogue.τι να πω...το χει δοκιμάσει κάποιος να μας πει?
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Για το χρώμα δεν ξέρω αλλά για το εσωτερικό θέλει προσοχή για μην σου ξεκολλήσει ο ουρανός και σου έρθει στο κεφάλι (χιούμορ)....θελει επισης προσοχη το εσωτερικο λογω αεροσακκων
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
Οι αραχνες είναι γρατζουνιες στο βερνικι. Ο ατμός τι θα κάνει ακριβως;;;; Δε νομίζω να κανείς ζημιά αλλα δεν πιστεύω ότι θα δεις κ αποτέλεσμα.
Sent from my iPhone using Tapa toumpa pararam...
και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλα μετά μου το έδειξε σε διαφήμιση στο περιοδικό burnουt catalogue.τι να πω...το χει δοκιμάσει κάποιος να μας πει?
αμα το εχει και το burnout θα ειναι καλο!!
-
ε εντάξει το burnout απλώς τι διαφήμιση βάζει.δε ξέρω τι παίζει με τον ατμό για αυτό ρώτησα εσάς...ευχαριστω για τις απαντήσεις.
-
γεία σας,ένας φίλος πρότεινε για να φύγει to αραχνιασμα(ενα 20%) τουλάχιστον,στο χρώμα με τη χρήση ατμού.είπε ότι διώχνει ολη τη βρώμια απο το χρώμα(καλύτερα και απο το κλασικό πλύσιμο)...επίσης είπε ότι μπορεί να το χρήσιμοποιησεις και στη καμπίνα για απολύμανση...ισχύουν τα παραπάνω?ειναι ασφαλές για το χρώμα?υπάρχει κατι που θέλει προσοχή?Ξέρω ότι ο πιο ασφαλής τρόπος για να πλύνεις το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι πέρασμα με ατμό ένα κομμάτι τη φορά και σκούπισμα με πανί μικροϊνών. Δεν χρησιμοποιείς καθόλου χημικά (σαμπουάν αυτοκινήτου) και ξοδεύεις ελάχισιτο νερό (δεν βρέχεσαι και δεν γεμίζει νερό ο δρόμος). Ξέρω στην Πάτρα ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που πλένει με ατμό, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα. Μιλάμε όμως για πλύσιμο αυτοκινήτου, όχι για γυάλισμα. Με το πλύσιμο δεν φεύγει το αράχνιασμα.
Για το εσωτερικό δεν ξέρω.
-
ξέρετε αν ο ατμός έχει τη δυνατότητα να εξαφάνισει τα σημάδια απο άλατα στο χρώμα?
-
ξέρετε αν ο ατμός έχει τη δυνατότητα να εξαφάνισει τα σημάδια απο άλατα στο χρώμα?ta alata με οικιακα προιοντα αλατων για μπανιερες..κλπ η πιο απλα με ξυδακι κουζινικης
-
Oh my
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ξέρετε αν ο ατμός έχει τη δυνατότητα να εξαφάνισει τα σημάδια απο άλατα στο χρώμα?
ta alata με οικιακα προιοντα αλατων για μπανιερες..κλπ η πιο απλα με ξυδακι κουζινικης
Τα οικιακά καθαριστικά για τα άλατα είναι πολύ διαβρωτικά. Χαλάνε μπαταρίες , μπανιέρες (θαμπώνουν). Τι φαντάζεσαι να κάνει στο χρώμα του αυτοκινη΄του;
-
Συνεχώς διαβάζουμε κατηγορίες για απορρυπαντικά που καταστρέφουν βερνίκια, χρώματα, λάστιχα, τζάμια κλπ.
Τώρα μάθαμε πως θαμπώνουν τις μπαταρίες..Δύο φωτογραφίες από μπαταρία που καθαρίζεται συχνά με άζαξ κατά των αλάτων:
-
τα οικιακά προϊόντα τα φοβάμαι οπότε δε παίζει να τα χρησιμοποισω.τελικά θα πάει για ενα πλύσιμο με ατμό και ότι γίνει έγινε.ευχαριστω
-
Διάβασε την ετικέτα από πίσω, στα περισσότερα γράφει ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ. Με 2-3 χρήσεις δεν θα δεις φθορά, με την χρήση θα καταλάβεις ότι η γυαλάδα διαρκεί όλο και λιγότερο γιατί θα έχει φθαρεί η επιφάνεια. Για τα άλατα μόνο ξίδι με ζεστό νερό.
Τώρα για το αυτοκίνητο ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει δικό του είναι αυτός το πληρώνει, αυτός πληρώνει και τα βαψίματα. Μπορεί να βάλει ακόμη και χλωρίνη που λευκαίνει και απολυμαίνει ή απλά να το πλύνει με σαμπουάν αυτοκινήτου.
-
Η ιδέα του σκωτσέζικου ντους ή σάουνας ή ό,τι τέλος πάντων.... ζέστη κρύο δεν πρέπει να είναι κάτι που θα συμπαθεί η μπογιά που είναι απλωμένη πάνω στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου....
κάνει θαύματα ο ατμός?