-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Μήπως να κάνεις αίτηση στο opengov για θέση μαθητευόμενου μάγου στο Υπ.Οικ. ?
oxi, θα τον παρουν για...εκπαιδευτή
Εκπαιδευτή των εκπαιδευτών.
-
Γερος να είμαι και φετος πληρώθηκαν 265€ και κολλήθηκαν. Του χρόνου πάλι!(?)
-
+1
Κι εγώ το κόλλησα.
-
Δε βάζετε από μέσα το μικρό χαρτάκι με τον αριθμό κυκλοφορίας σας?
-
Το λέει και στις οδηγίες πίσω από το σηματάκι.
Εγώ το έβαλα στο οικογενειακό αυτοκίνητο μας. -
Εγώ έβαλα τον αριθμό κυκλοφορίας πριν το κολλήσω στο τζάμι αλλά ξέρω κάποιους που παρκάρουν σε πεζόδρομους στα Λαδάδικα βγάζοντας τις πινακίδες ώστε να μη μπορεί να τους γράψει η Δημοτική Αστυνομία.
Αν έχεις τον αριθμό στο σήμα ή την ασφάλεια σε γράφουν κανονικά. -
το χαρτακι με τον αριθμο πρεπει να κολληθει βασει νομου.
στην περιοχη της δουλειας μου ενας εχει 2(!) chevrolet ram K5 (ξερετε αυτα του μεγιστου Τσακ Νορρις!!) και τους κολλαει σημα απο δυο παπια που επισης εχει και στα οποια φυσικα δεν τα κολαει ποτε. εχει τα θηρια παρατημενα 5(!) χρονια αλλα δεν μπορει κανεις να του πει τιποτα επειδη βλεπουν τα σηματα. γι' αυτο στον ελεγχο των τελων θα πρεπει η αστυνομια να κοιταει και την αποδειξη πληρωμης των, οπου σαφως αναφερεται ο αριθμος σειρας. βεβαια αν δεν κανω λαθος ο αριθμος αυτος ειναι γραμμενος απο την μεσα πλευρα (προς το εσωτερικο του αυτοκινητου).
το αυτοκολλητο της ασφαλειας αν δεν απατωμαι δεν ειναι υποχρεωτικο να κολληθει στο παρμπριζ ή σε οποιοδηποτε τζαμι. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
στην περιοχη της δουλειας μου ενας εχει 2(!) chevrolet ram K5 (ξερετε αυτα του μεγιστου Τσακ Νορρις!!) και τους κολλαει σημα απο δυο παπια που επισης εχει και στα οποια φυσικα δεν τα κολαει ποτε. εχει τα θηρια παρατημενα 5(!) χρονια αλλα δεν μπορει κανεις να του πει τιποτα επειδη βλεπουν τα σηματα. γι' αυτο στον ελεγχο των τελων θα πρεπει η αστυνομια να κοιταει και την αποδειξη πληρωμης των, οπου σαφως αναφερεται ο αριθμος σειρας. βεβαια αν δεν κανω λαθος ο αριθμος αυτος ειναι γραμμενος απο την μεσα πλευρα (προς το εσωτερικο του αυτοκινητου).
το αυτοκολλητο της ασφαλειας αν δεν απατωμαι δεν ειναι υποχρεωτικο να κολληθει στο παρμπριζ ή σε οποιοδηποτε τζαμι.Το χαρτακι με τον αριθμο το κολλας ετσι ωστε να φαινεται απο εξω.Ελενχος τελων κυκλοφοριας ποτε δεν εχω ακουσει να γινεται.Εχει συμβει σε καποιον απο εδω μεσα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το αυτοκολλητο της ασφαλειας αν δεν απατωμαι δεν ειναι υποχρεωτικο να κολληθει στο παρμπριζ ή σε οποιοδηποτε τζαμι.Το χαρτακι με τον αριθμο το κολλας ετσι ωστε να φαινεται απο εξω.Ελενχος τελων κυκλοφοριας ποτε δεν εχω ακουσει να γινεται.Εχει συμβει σε καποιον απο εδω μεσα;
προφανως και τον κολλας ωστε να φαινεται απ' εξω. για τον αριθμο σειρας του αυτοκολλητου εννοω (6ψηφιο? δεν θυμαμαι)
-
και παρεπιπτοντως ελεγχος για σημα μου εχει γινει πριν 4 χρονια περιπου (στην Μεγαλοπολη πριν γινει ο καινουργιος)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το χαρτακι με τον αριθμο το κολλας ετσι ωστε να φαινεται απο εξω.Ελενχος τελων κυκλοφοριας ποτε δεν εχω ακουσει να γινεται.Εχει συμβει σε καποιον απο εδω μεσα;Έχει τύχει και σ' εμένα και στους γονείς μου. Εμένα, σε παράδρομο του Κηφισού, μου ζήτησαν σε τυπικό έλεγχο της αστυνομίας και το χαρτί πληρωμής των τελών (δεν τους αρκούσε το κολλημένο σήμα). Στους γονείς έγινε έλεγχος αμέσως μετά τα διόδια της Κορίνθου και τους 'χαρίστηκε' το πρόστιμο μιας και ο φάδερ δεν είχε κολλήσει το σήμα (κακώς του χαρίστηκε γιατί εξακολουθεί να μην το κολλάει ).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει συμβει σε καποιον απο εδω μεσα;Μου έχει συμβεί τις πρώτες μέρες του 2003. Συγκεκριμένα 3 Ιανουαρίου αν θυμάμαι καλά.
Το αστείο είναι ότι δεν είχα προλάβει να το κολλήσω επάνω γιατί ήμουν Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων και θα έφευγα την επομένη, στις 4. Του κλάφτηκα ότι φεύγω και ότι ήμουν Ελλάδα για λίγο και ότι το έχω το σήμα και δεν πρόλαβα να το κολλήσω, του το έδειξα...ήμουν και με γκόμενα και με άφησε να φύγω. Μου είπε ότι κανονικά η κλήση ήταν 300κάτι ευρώ.
Προφανώς από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δεν με έχουν ελέγξει ξανά ποτέ.
Υ.Γ. Περιττό να πω ότι από τότε πάντα τη πρώτη μέρα του χρόνου (ή τη 2η, εξαρτάται ) το κολλάω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το χαρτακι με τον αριθμο το κολλας ετσι ωστε να φαινεται απο εξω.Αν σου πω ότι είδα χθες ένα αμάξι με κολλημένο το σήμα του 2012, και να γράφει αντί για τον αριθμό της πινακίδας, τη λέξη 'ΠΑΡΑΘΥΡΟ' ; ...
-
Επίσης τραγικό είναι που κάθε χρόνο τέτοιο καιρό δείχνουμε τη γυφτιά μας σαν λαός και έχει γεμίσει ο κόσμος παλιά αυτοκόλλητα του 2011 και χαρτάκια που ήταν κολλημένο το σήμα του 2012.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
[...]δείχνουμε τη γυφτιά μας σαν λαός [...]Σώπα καλέ... Γύφτοι οι γνήσιοι απόγονοι του Περικλή;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το χαρτακι με τον αριθμο το κολλας ετσι ωστε να φαινεται απο εξω.
Αν σου πω ότι είδα χθες ένα αμάξι με κολλημένο το σήμα του 2012, και να γράφει αντί για τον αριθμό της πινακίδας, τη λέξη 'ΠΑΡΑΘΥΡΟ' ; ...
Ειμαι σιγουρος οτι η ιδιοκτήτρια ή εστω αυτη που το κολλησε ειναι ξανθια!!!!!!!
περαν της πλακας, ΝΟΜΙΖΩ οτι το κολλημενο σηματακι ειναι ΕΝΔΕΙΞΗ κι οχι ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι εχουν πληρωθει τα τελη πχ οταν ειναι παρκαρισμενο χωρις κανενα μεσα.
Αλλα σε κανονικό ελεγχο κανονικά πρεπει να ζητουν την αποδειξη πληρωμης.
κι εκει παταει αυτος που εβαλε τα σηματα απο τα παπια.
Βεβαια ο αριθμός που εχει πανω το σημα ( οχι κυκλοφωριας - ο αυξον αριθμός του σηματος ) θυμιζω οτι σημειωνεται και στελνετε στο υπουργειο ΣΕ ΤΙ οχημα αντιστιχιθηκε............. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το χαρτακι με τον αριθμο το κολλας ετσι ωστε να φαινεται απο εξω.
Αν σου πω ότι είδα χθες ένα αμάξι με κολλημένο το σήμα του 2012, και να γράφει αντί για τον αριθμό της πινακίδας, τη λέξη 'ΠΑΡΑΘΥΡΟ' ; ...
Ειμαι σιγουρος οτι η ιδιοκτήτρια ή εστω αυτη που το κολλησε ειναι ξανθια!!!!!!!
περαν της πλακας, ΝΟΜΙΖΩ οτι το κολλημενο σηματακι ειναι ΕΝΔΕΙΞΗ κι οχι ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι εχουν πληρωθει τα τελη πχ οταν ειναι παρκαρισμενο χωρις κανενα μεσα.
Αλλα σε κανονικό ελεγχο κανονικά πρεπει να ζητουν την αποδειξη πληρωμης.
κι εκει παταει αυτος που εβαλε τα σηματα απο τα παπια.
Βεβαια ο αριθμός που εχει πανω το σημα ( οχι κυκλοφωριας - ο αυξον αριθμός του σηματος ) θυμιζω οτι σημειωνεται και στελνετε στο υπουργειο ΣΕ ΤΙ οχημα αντιστιχιθηκε............. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
[...]δείχνουμε τη γυφτιά μας σαν λαός [...]
Σώπα καλέ... Γύφτοι οι γνήσιοι απόγονοι του Περικλή;
Το κωλοκράτος φταίει που δεν τιμωρεί όσους τα πετάνε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε βάζετε από μέσα το μικρό χαρτάκι με τον αριθμό κυκλοφορίας σας?Εμενα που το πηρα για πρωτη φορα φετος απ την εφορια και οχι απο τραπεζες μια και δεν μου ηρθε το ειδοποιητηριο, το σημα δεν εχει χαρτακι με το αριθμο κυκλοφοριας
Και για αποδειξη μου εδωσαν ενα μπλε διπλοτυπο
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δε βάζετε από μέσα το μικρό χαρτάκι με τον αριθμό κυκλοφορίας σας?
Εμενα που το πηρα για πρωτη φορα φετος απ την εφορια και οχι απο τραπεζες μια και δεν μου ηρθε το ειδοποιητηριο, το σημα δεν εχει χαρτακι με το αριθμο κυκλοφοριας
Και για αποδειξη μου εδωσαν ενα μπλε διπλοτυπο
Δεν εχεις την περσυνη αποδειξη;Ενα χαρτακι που θα τον γραψεις επανω δεν μπορεις να κοψεις;
Τέλη κυκλοφορίας