-
Ο χρήστης tikakias έγραψε:
Η Ελλάδα χώρα της ξενοφοβίας ...
Εδώ και δεκαετίες δεχόμαστε τουρίστες από ΟΛΟ τον κόσμο με ότι τρέλα και έθιμα κουβαλάει ο καθένας και σε γενικές γραμμές δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε εμείς ούτε αυτοί. Μια χαρά χαρούμενοι έφευγαν και πολλές φορές ξαναγύριζαν στην χώρα των δήθεν ξενοφοβικών ...
Καλό το παραμύθι σας λοιπόν αλλά χιλιοπαιγμένο και δεν έχει δράκο
666ο ποστ μου .... το νου σας πγοοδευτικοίρε μιναρα οσο σας τα σκανε γουσταρετε.
οταν ομως δειτε τον μαυρο κακομοιρη στο δρομο γινεστε ρατσιστες.
ας μιλησουμε λιγο για προτυπα.
ο αλβανος ειναι κατα 90 τα εκατο ρατσιστης με τους ελληνες,βρωμιαρης και κλεφτης ε?
ενω ο σουηδος ειναι καθαρος λεφτας και πολιτισμενος.
πες μου οτι δεν υπαρχουν αυτα τα προτυπα στην ελλαδαΑγαπάμε χρήμα και πολιτισμένους ανθρώπους γενικώς αλλά μια μεγαλύτερη αδυναμία προς τον δυτικό πολιτισμό που έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα την έχουμε, είναι αλήθεια.
Να πρέπει να απολογηθούμε κιόλας γι αυτό ... συγγνώμη κιόλας αλλά -
το θεμα ειναι συνθετο.
δεν λεει τιποτα το ναι και το οχι.
και δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με το ελληνοποιηση.
τι να γινουν ελληνες στα χαρτια δεν θα αλλαξει τιποτα.
το θεμα ειναι να σταματησει ο ρατσισμος.
δυσκολο να γινει στη χωρα της ξενοφοβιαςΟ ρατσισμος δεν δημιουργηθηκε κατα τυχη στην χωρα μας,ειναι αποτελεσμα εγκληματικων ενεργειων + αυτοι στις φωτογραφιες που ζουν απτο μαυρεμποριο.
Δεμ ειμαστε ρατσιστες με τους πολιτισμενους λαους .
Αλλη φορα πριν μιλησεις ,βουτα την γλωσσα στο μυαλο.αρα εισαι ρατσιστης με ολους τους εγκληματιες.
η μηπως μονο ο ελληνας εχει δικαιωμα στο εγκλημα?Οταν περπατω στον δρομο φοβαμαι μην τυχων και μου την πεσουν αλλοδαποι με μαχαιρια ,οχι οτι ειναι απιθανο να μου την πεσουν ελληνες αλλα στατιστικα ειναι παρα πολυ μικροτερες οι πιθανοτητες.
Οπως καταλαβαινεις λοιπον,κανεις δεν εχεις δικαιωμα στο εγκλημα ειτε ελληνας ειτε αλλοδαπος αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση και εννοω την χωρα μου,εχουμε σοβαρα προβληματα με τους αλλοδαπους.Ανθρωποειδη σαν εσενα επετρεψαν τοσα χρονια σαυτα τα ζωα να ζουν εις βαρος μας,αλλα που θα παει καποια στιγμη θα ξεκαθαρισει το τοπιο ειτε μεσω στρατου ειτε μεσω ξεσηκωμου του ελληνικου λαου.
Σου συνιστω λοιπον να καλοσκεφτεις αυτα που λες και να μην παριστανεις τον εκπροσωπο τυπου του Συριζα. -
Όπως πάει και το ο κομπλεξικός ελληνάκος με το σύνδρομο Ευρωπαικής κατωτερότητας σε Αλβανίες και Βουλγαρίες και αφήνει το πολύτιμο για τους βαρβάρους ιθαγενείς συνάλλαγμα του έτσι έρχεται και ο Άγγλος και ο Γερμανός στην Ελλάδα για να του κάνουμε κωλοτούμπες. Απλά χρόνια τώρα θέλουμε να νομίζουμε πως κοιτάμε τους ευρωπαίους στα μάτια και είμαστε πολύ καλοί για τους μετανάστες.
Και ναι όλη αυτή η κατάσταση σαφώς και είναι τραγική αλλά μόνο αυτό μας αξίζει γιατί δεν είμαστε για τίποτα παραπάνω. Πούστηδες με ξένο κώλο μια ζωή.Αλλά ξεφεύγουμε. Το θέμα μας ήταν 'αναρχία = λαθρεμπόριο σοβράκων, δυστυχία και παρακμή'
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
αλλα που θα παει καποια στιγμη θα ξεκαθαρισει το τοπιο ειτε μεσω στρατου ειτε μεσω ξεσηκωμου του ελληνικου λαου.
Πόσα ν αντέξει κι αυτός ο έρμος ο στρατός? Θα του την βιδώσει καμια μέρα και θα τους πάρει όλους ο διάλος.
Όσο για τον ελληνικό λαό, αυτό είν' αλήθεια. Άμα το πάρει απόφαση και ξεσηκωθεί θα ναι για να πάρουν όλοι οι μετανάστες πόδι. Και μετά να συνεχίσει όμορφα και ανεπηρέαστα το ευρωπαϊκό ταξίδι του στον χρόνο . -
Σνιφαρεις βενζινοκολα? γιατι δεν παιρνεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα οπλα και καθεσαι να παπαρολογεις για τους μεταναστες?
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Όπως πάει και το ο κομπλεξικός ελληνάκος με το σύνδρομο Ευρωπαικής κατωτερότητας σε Αλβανίες και Βουλγαρίες και αφήνει το πολύτιμο για τους βαρβάρους ιθαγενείς συνάλλαγμα του έτσι έρχεται και ο Άγγλος και ο Γερμανός στην Ελλάδα για να του κάνουμε κωλοτούμπες. **Απλά χρόνια τώρα θέλουμε να νομίζουμε πως κοιτάμε τους ευρωπαίους στα μάτια και είμαστε πολύ καλοί για τους μετανάστες. **Μάλιστα ... συμπλέγματα κατωτερότητας διακρίνω
Είναι κουσούρι δικό σου ατομικό ή ίδιον της αριστερίστικης ιδεολογίας ;
Ο Έλληνας κατά τη γνώμη σου (τσουβαλοποιόντας όλους τους Έλληνες) που πάει με λίγα σχετικά ευρώ να περάσει καλά σε φθηνές γειτονικές χώρες είναι κομπλεξικός και βλέπει τους υπαλλήλους που του παρέχουν υπηρεσίες στα ξενοδοχεία της Βουλγαρίας σαν δούλους .... και μετά λένε εμένα ρατσιστή
Ο Έλληνας υπάλληλος (πάλι κατά την γνώμη σου) που παρέχει (όχι φθηνές) υπηρεσίες σε Άγγλους και Γερμανούς τουρίστες είναι ο καραγκιόζης που έχουν για κωλοτούμπες και όχι εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού.Εντάξει τώρα πέρα πλάκας ... με τέτοια μυαλά ούτε περίπτερο δεν πάει μπροστά
-
Βρήκα κι εγώ μια σχετική φωτό.
Πιστεύω πως ο τίτλος που της πηγαίνει είναι: *Δημοκρατικός καπιταλισμός= ψόφια ψάρια και μαύροι πελεκάνοι * -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Η Ελλάδα χώρα της ξενοφοβίας ...
Εδώ και δεκαετίες δεχόμαστε τουρίστες από ΟΛΟ τον κόσμο με ότι τρέλα και έθιμα κουβαλάει ο καθένας και σε γενικές γραμμές δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε εμείς ούτε αυτοί. Μια χαρά χαρούμενοι έφευγαν και πολλές φορές ξαναγύριζαν στην χώρα των δήθεν ξενοφοβικών ...
Καλό το παραμύθι σας λοιπόν αλλά χιλιοπαιγμένο και δεν έχει δράκο
666ο ποστ μου .... το νου σας πγοοδευτικοίρε μιναρα οσο σας τα σκανε γουσταρετε.
οταν ομως δειτε τον μαυρο κακομοιρη στο δρομο γινεστε ρατσιστες.
ας μιλησουμε λιγο για προτυπα.
ο αλβανος ειναι κατα 90 τα εκατο ρατσιστης με τους ελληνες,βρωμιαρης και κλεφτης ε?
ενω ο σουηδος ειναι καθαρος λεφτας και πολιτισμενος.
πες μου οτι δεν υπαρχουν αυτα τα προτυπα στην ελλαδαΑγαπάμε χρήμα και πολιτισμένους ανθρώπους γενικώς αλλά μια μεγαλύτερη αδυναμία προς τον δυτικό πολιτισμό που έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα την έχουμε, είναι αλήθεια.
Να πρέπει να απολογηθούμε κιόλας γι αυτό ... συγγνώμη κιόλας αλλά -
το θεμα ειναι συνθετο.
δεν λεει τιποτα το ναι και το οχι.
και δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με το ελληνοποιηση.
τι να γινουν ελληνες στα χαρτια δεν θα αλλαξει τιποτα.
το θεμα ειναι να σταματησει ο ρατσισμος.
δυσκολο να γινει στη χωρα της ξενοφοβιαςΟ ρατσισμος δεν δημιουργηθηκε κατα τυχη στην χωρα μας,ειναι αποτελεσμα εγκληματικων ενεργειων + αυτοι στις φωτογραφιες που ζουν απτο μαυρεμποριο.
Δεμ ειμαστε ρατσιστες με τους πολιτισμενους λαους .
Αλλη φορα πριν μιλησεις ,βουτα την γλωσσα στο μυαλο.αρα εισαι ρατσιστης με ολους τους εγκληματιες.
η μηπως μονο ο ελληνας εχει δικαιωμα στο εγκλημα?Οταν περπατω στον δρομο φοβαμαι μην τυχων και μου την πεσουν αλλοδαποι με μαχαιρια ,οχι οτι ειναι απιθανο να μου την πεσουν ελληνες αλλα στατιστικα ειναι παρα πολυ μικροτερες οι πιθανοτητες.
Οπως καταλαβαινεις λοιπον,κανεις δεν εχεις δικαιωμα στο εγκλημα ειτε ελληνας ειτε αλλοδαπος αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση και εννοω την χωρα μου,εχουμε σοβαρα προβληματα με τους αλλοδαπους.Ανθρωποειδη σαν εσενα επετρεψαν τοσα χρονια σαυτα τα ζωα να ζουν εις βαρος μας,αλλα που θα παει καποια στιγμη θα ξεκαθαρισει το τοπιο ειτε μεσω στρατου ειτε μεσω ξεσηκωμου του ελληνικου λαου.
Σου συνιστω λοιπον να καλοσκεφτεις αυτα που λες και να μην παριστανεις τον εκπροσωπο τυπου του Συριζα.ναι ρε τσοφλι.
εγω εφερα τους αλβανους και τους πακιστανους.
οχι αυτοι που ψηφηζουν οι γονεις σου και ισως εσυ.
εγω βγαζω λεφτα απο τους κακομοιρηδες.
ΤΣΟΦΛΙ -
Ψέματα. Τα νέα στοιχεία με αναγκάζουν να αλλάξω τον τίτλο σε:
Αναρχία:ψόφια ψάρια, μαύροι πελεκάνοι και αντικαπιταλιστική προπαγάνδα -
εχετε καποιο κομπλεξ με την αναρχια και τους αναρχικους?
ε τι να περιμενα.
σε αυτοκινιτιστικο φορουμ ειμαι.
το 90 τα εκατο απο σας ειστε καγκουρες.
πραγματοποιηστε το ονειρο σας.
δουλεια-κωλοφτιαγμενο αμαξι-γκομενα.
και μετα βγαλτε τα κομπλεξ σας εδω μεσα.Οπα φίλε, πάτα φρένο. Γράφτηκες 31/12 με σκοπό να την πεις σε όλους (ή άντε 90%...) τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ ? Δηλαδή το συλλήβδην τσουβάλιασμα που κάνεις είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας ή του αναρχισμού ? Να σε πληροφορήσω ότι είναι ξεκάθαρα φασιστική πρακτική. Οπότε κάνε σε παρακαλώ επανεκκίνηση στη συμπεριφορά σου, διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις ότι μάλλον έχεις άδικο. Καλή χρονιά να έχεις [Mod]
-
ε τι να περιμενα.
και μετα βγαλτε τα κομπλεξ σας εδω μεσα.Οπα φίλε, πάτα φρένο. Γράφτηκες 31/12 με σκοπό να την πεις σε όλους (ή άντε 90%...) τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ ? Δηλαδή το συλλήβδην τσουβάλιασμα που κάνεις είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας ή του αναρχισμού ? Να σε πληροφορήσω ότι είναι ξεκάθαρα φασιστική πρακτική. Οπότε κάνε σε παρακαλώ επανεκκίνηση στη συμπεριφορά σου, διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις ότι μάλλον έχεις άδικο. Καλή χρονιά να έχεις [Mod]
Εχω εγω προβλημα με τους αναρχικους και συγκεκριμενα το προβλημα μου ειναι οτι χρησιμοποιηστε χωρις να το καταλαβαινετε γιατι κοιμαστε,απο πολιτικες δυναμεις.
Δηλωνετε αναρχικοι αλλα στην πραγματικοτητα παιζετε το παιχνιδι των πολιτικων δυναμεων. -
ε τι να περιμενα.
και μετα βγαλτε τα κομπλεξ σας εδω μεσα.
Οπα φίλε, πάτα φρένο. Γράφτηκες 31/12 με σκοπό να την πεις σε όλους (ή άντε 90%...) τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ ? Δηλαδή το συλλήβδην τσουβάλιασμα που κάνεις είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας ή του αναρχισμού ? Να σε πληροφορήσω ότι είναι ξεκάθαρα φασιστική πρακτική. Οπότε κάνε σε παρακαλώ επανεκκίνηση στη συμπεριφορά σου, διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις ότι μάλλον έχεις άδικο. Καλή χρονιά να έχεις [Mod]Εχω εγω προβλημα με τους αναρχικους και συγκεκριμενα το προβλημα μου ειναι οτι χρησιμοποιηστε χωρις να το καταλαβαινετε γιατι κοιμαστε,απο πολιτικες δυναμεις.
Δηλωνετε αναρχικοι αλλα στην πραγματικοτητα παιζετε το παιχνιδι των πολιτικων δυναμεων.ναι απο μασσονους και εβραιους που θελουν να καταστρεψουν την ελλαδα
-
ε τι να περιμενα.
Οπα φίλε, πάτα φρένο. Γράφτηκες 31/12 με σκοπό να την πεις σε όλους (ή άντε 90%...) τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ ? Δηλαδή το συλλήβδην τσουβάλιασμα που κάνεις είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας ή του αναρχισμού ? Να σε πληροφορήσω ότι είναι ξεκάθαρα φασιστική πρακτική. Οπότε κάνε σε παρακαλώ επανεκκίνηση στη συμπεριφορά σου, διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις ότι μάλλον έχεις άδικο. Καλή χρονιά να έχεις [Mod]Μη φορτωνεις ρε ετσι, εισαι νεος στο φορουμ αν αρχισεις να τα παιρνεις ετσι ευκολα στο τελος θα θες βαρβιτουρικα για να ανοιξεις το google chrome.
Γιατι μηπως εξω απο το φορουμ δεν βλεπεις φασιστες,ρατσιστες κλπ. Απο την αλλη αν ειναι ενοχλητικα αυτα που γραφονται, και πολλες φορες ειναι,ειτε εκφραζεις την αποψη σου ειτε αγνοεις (και σε συμβουλευω το δευτερο για ομαδες ατομων που δεν βλεπεις να λειτουργει καμια διαλεκτικη μεθοδος), αλλα μην πεφτεις στην παγιδα και αρχιζεις και χαρακτηριζεις συνολα υποσυνολα και υπο-ομαδες. .
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
ε τι να περιμενα.
Οπα φίλε, πάτα φρένο. Γράφτηκες 31/12 με σκοπό να την πεις σε όλους (ή άντε 90%...) τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ ? Δηλαδή το συλλήβδην τσουβάλιασμα που κάνεις είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας ή του αναρχισμού ? Να σε πληροφορήσω ότι είναι ξεκάθαρα φασιστική πρακτική. Οπότε κάνε σε παρακαλώ επανεκκίνηση στη συμπεριφορά σου, διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις ότι μάλλον έχεις άδικο. Καλή χρονιά να έχεις [Mod]Μη φορτωνεις ρε ετσι, εισαι νεος στο φορουμ αν αρχισεις να τα παιρνεις ετσι ευκολα στο τελος θα θες βαρβιτουρικα για να ανοιξεις το google chrome.
Γιατι μηπως εξω απο το φορουμ δεν βλεπεις φασιστες,ρατσιστες κλπ. Απο την αλλη αν ειναι ενοχλητικα αυτα που γραφονται, και πολλες φορες ειναι,ειτε εκφραζεις την αποψη σου ειτε αγνοεις (και σε συμβουλευω το δευτερο για ομαδες ατομων που δεν βλεπεις να λειτουργει καμια διαλεκτικη μεθοδος), αλλα μην πεφτεις στην παγιδα και αρχιζεις και χαρακτηριζεις συνολα υποσυνολα και υπο-ομαδες. .
μπηκα να τους βαλω λιγο μυαλο
αλλα δεν περνουν και πολλα -
μπηκα να τους βαλω λιγο μυαλο
Σοβαρά τώρα?
Έχεις βάλει σε πολλούς τέτοιους μυαλό ως τώρα? και δη μέσα από κουβέντα σε φόρουμ? -
Και γω το μόνο που θέλω ώρες ώρες είναι να αρχίσω τα μπινελίκια, τον καταλαβαίνω απόλυτα τον συνάδερφο
Στο φινάλε τι να πεις και τι να συζητήσεις για μερικά θέματα, στα συγκεκριμμένα που διάβασα εδώ ας πούμε τι συζήτηση να ανοίξει νοήμων άνθρωπος; Το φυσιολογικό είναι να χώσεις δυο μπινελίκια και να το κλείσεις το ρημάδι -
Για να μας βαλεις μυαλο θα πρεπει πρωτα να εκφρασεις τα πιστευω σου σε σχεση με την αναρχια -αναρχικους και αν εγω προσωπικα βρω εστω και ενα σωστο δεν θα ντραπω να το παραδεχτω.
-
-
ε τι να περιμενα.
Οπα φίλε, πάτα φρένο. Γράφτηκες 31/12 με σκοπό να την πεις σε όλους (ή άντε 90%...) τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ ? Δηλαδή το συλλήβδην τσουβάλιασμα που κάνεις είναι σύμφωνο με τις αρχές της δημοκρατίας ή του αναρχισμού ? Να σε πληροφορήσω ότι είναι ξεκάθαρα φασιστική πρακτική. Οπότε κάνε σε παρακαλώ επανεκκίνηση στη συμπεριφορά σου, διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις ότι μάλλον έχεις άδικο. Καλή χρονιά να έχεις [Mod]μπηκα να τους βαλω λιγο μυαλο
αλλα δεν περνουν και πολλα
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;