-
G47 κανε ο,τι γουσταρεις κ ο,τι νιωθεις εσυ για την κοπελα,δικα σου τα λαθη δικα σου και τα παθη
-
Στη τελικη εκει καταληγουν ολα αλλα βοηθηθηκα, δεν τα βλεπεις παντα αντικειμενικα απο μεσα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ασχετο αλλα κανει ενα κρεβατι..Αυτοτραυματιστηκε μια φορα μαλιστα και πολυ απλα αν δεν ημουν εγω να παω να τη βοηθησω δεν θα το εκανε κανεις.
Walk away man, just walk away!
Έχεις πάρει ήδη πολλές εύστοχες απαντήσεις, απλά κάτσε σκέψου λίγο αν αυτό που περιγράφεις είναι υγιής σχέση, και για τους 2 σας, και αν θα μπορούσε ποτέ να γίνει με τέτοιες συνθήκες.
+1 στον ντμιτσπαν που τη βρισκει μαζι μου χωρις να με ξερει αλα sleepless in seattle! lol
Ναι, αλλά ποιός από τους 2 είναι η Meg Ryan;
-
Eχω παρει και βοηθηθηκα πολυ.
Δεν χρειαζεται καν να σκεφτω, its pretty straightforward που λεμε και στο χωριο. -
Mε καθε επιφύλαξη θα σου πω την άποψή μου. Λα'ι'κά ''ανταρα τα λάστιχα''. Πιο συγκεκριμένα πιστεύω ότι εχεις τυφλωθεί κάπου απο το συνεχές ''πήδημα'' σε σημείο να εχεις ερωτευθεί και να μην το εχεις συνειδητοποιήσει μεχρι τωρα. Πιθανός η κοπέλα το εκμεταλλεύεται ή και να σε έχει ως το τελευταίο αποκούμπι σε περίπτωση απόρριψης των άλλων . Και να σε εχει ερωτευθεί αν εχει βαλει ως πρωτο ζητούμενο την οικονομική της επιβίωση πάλι θα εισαι ο τελευταίος που θα ζητά.
Αν εισαι πολύ δυνατός ψυχικά κρατα μια ασφαλή απόσταση μαζί της δηλ μεινε σε προφορικες συζητησεις και ασε το σεξ ......όσο γινεται φυσικά.
Αν δεν αντεχεις την παρούσα κατασταση ξεκαθαρισε τι ρόλο πάιζεις στη ζωή της και προχώρα αναλογα!
Υπάρχουν ανθρωποι που αφηνουν ή καταστρεφουν οικογένειες για ενα ''πήδημα'' ακόμα και για μια βοήθεια σε μια γυναίκα.Δεν είναι απλό πράγμα να ξεχάσει ενας ανδρας ενα καλό ''π......α'' . Φαντασου μια σχέση γεμάτη απο αυτό ! ..
Τι να σου πω. Δυσκολη η κατασταση του καλού σεξ!...in deed! -
Ασχετο αλλα κανει ενα κρεβατι..
Μέχρι την επόμενη που θα γνωρίσεις που θα κάνει καλύτερο...
Αυτοτραυματιστηκε
-
Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική;
Γιατί ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!
Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω:- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;
- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;...Koρόιδο...
... ... ... - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;
-Θα πάτε μόνο άντρες; Καλά...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.
- Αν βγεις από αυτήν την πόρτα, εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.
- Τι; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις
εσύ; Για πολύ ηλίθια με περνάς... Τι τρέχει με σένα κι αυτήν την κωλόγρια; - Μην ντύνεσαι άδικα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
-
Αυτός και ο Κουρουμπλής του ΠΑΣΟΚ!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Mε καθε επιφύλαξη θα σου πω την άποψή μου. Λα'ι'κά ''ανταρα τα λάστιχα''. Πιο συγκεκριμένα πιστεύω ότι εχεις τυφλωθεί κάπου απο το συνεχές ''πήδημα'' σε σημείο να εχεις ερωτευθεί και να μην το εχεις συνειδητοποιήσει μεχρι τωρα. Πιθανός η κοπέλα το εκμεταλλεύεται ή και να σε έχει ως το τελευταίο αποκούμπι σε περίπτωση απόρριψης των άλλων . Και να σε εχει ερωτευθεί αν εχει βαλει ως πρωτο ζητούμενο την οικονομική της επιβίωση πάλι θα εισαι ο τελευταίος που θα ζητά.
Αν εισαι πολύ δυνατός ψυχικά κρατα μια ασφαλή απόσταση μαζί της δηλ μεινε σε προφορικες συζητησεις και ασε το σεξ ......όσο γινεται φυσικά.
Αν δεν αντεχεις την παρούσα κατασταση ξεκαθαρισε τι ρόλο πάιζεις στη ζωή της και προχώρα αναλογα!
Υπάρχουν ανθρωποι που αφηνουν ή καταστρεφουν οικογένειες για ενα ''πήδημα'' ακόμα και για μια βοήθεια σε μια γυναίκα.Δεν είναι απλό πράγμα να ξεχάσει ενας ανδρας ενα καλό ''π......α'' . Φαντασου μια σχέση γεμάτη απο αυτό ! ..
Τι να σου πω. Δυσκολη η κατασταση του καλού σεξ!...in deed!Oτι την ερωτευτει δεν τιθεται θεμα, δε μπορω να εχω σχεση αλλιως, πως να το αρνηθω αυτο?
Γιαυτο καθομαι και το παιδευω το θεμα, γιατι δεν μπορω να εχω επιφανειακη σχεση, αλλιως θα τη πηδαγα και παμε για αλλα, δε θα ασχολιομουν η θα μου ηταν πιο ευκολο να ξεκοψω τελος παντων.
Ναι δεν ειναι ευκολη η κατασταση, αυτον τον τομεα τον εχει καλα
Πιστευω πως το πρωτο βημα το εκανα, ειναι να το συνειδητοποιησω οτι δεν ειναι υγιες ολο αυτο.
Οπως και να εχει πιστευω οτι δεν εχει νοημα η διυληση του κωνωπα γιατι ετσι κι αλλιως τα ψυχολογικα της ειναι τετοια που δεν εξηγουνται απολυτα οι αντιδρασεις της. -
Σημερα ειδα ενα φιλο στο γυμναστηριο. Μονο εκει τον βλεπω πια γιατι η γυναικα του στην ουσια εχει απαγορεψει να με βγαινει μαζι μου. Ηταν σε κακη κατασταση, χειροτερη απο καθε αλλη φορα. Μου ειπε πως αν ειχε αποδεκτει την προταση τησ γυναικας του να μετακομισουν στην πολη της στην επαρχια, θα ειχε αυτοκτονησει. Παλια τον εβλεπα στις γιορτες γιατι η γυναικα του πηγαινε στην μανα της. Φετος ςγριεψε και τον θελει μαζι τησ. Με συμβουλεψε να αποφυγω τις επαφες με γυναικες ελληνιδες (κατι που εχω αρχισει και κανω απο καιρο) ανεξαρτητως ποσο ωραιες ειναι.
Τελικα το μ@@νι ειναι μια ψευδαισθηση. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Κι αυτοι που πανηγηριζουν που κανανε παιδια και οικογενειες θα τη φανε στο κ@λ@, ειναι θεμα χρονου, δεδομενου και της ατελειωτης οικονομικης κατηφορας που διανυουμε (ο φιλος δεν αντιμετωπιζει προς το παρον οικονομικο προβλημα).
Μου ειπε επισης παλαιοτερα οι γυναικες στη δουλεια που τσεπωνανε τους καλους μισθους το παιζανε υπερ ανω ανδρων. Τωρα που παιρνουν τ @ρχ... μου εχουν αρχισει να βλεπουν τους αντρες πιο φιλικα και να ονειρευονται οικογενειες.
Μακρια....Μακρια... -
Να υποθεσω εισαι ελευθερος...
-
Γιατί το θηλυκό γουρούνι έχει το μουνι έτσι I και όχι έτσι - ;
Γιατί αν το είχε έτσι - θα ήταν κουμπαράς.
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Σημερα ειδα ενα φιλο στο γυμναστηριο. Μονο εκει τον βλεπω πια γιατι η γυναικα του στην ουσια εχει απαγορεψει να με βγαινει μαζι μου. Ηταν σε κακη κατασταση, χειροτερη απο καθε αλλη φορα. Μου ειπε πως αν ειχε αποδεκτει την προταση τησ γυναικας του να μετακομισουν στην πολη της στην επαρχια, θα ειχε αυτοκτονησει. Παλια τον εβλεπα στις γιορτες γιατι η γυναικα του πηγαινε στην μανα της. Φετος ςγριεψε και τον θελει μαζι τησ. Με συμβουλεψε να αποφυγω τις επαφες με γυναικες ελληνιδες (κατι που εχω αρχισει και κανω απο καιρο) ανεξαρτητως ποσο ωραιες ειναι.
Τελικα το μ@@νι ειναι μια ψευδαισθηση. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Κι αυτοι που πανηγηριζουν που κανανε παιδια και οικογενειες θα τη φανε στο κ@λ@, ειναι θεμα χρονου, δεδομενου και της ατελειωτης οικονομικης κατηφορας που διανυουμε (ο φιλος δεν αντιμετωπιζει προς το παρον οικονομικο προβλημα).
Μου ειπε επισης παλαιοτερα οι γυναικες στη δουλεια που τσεπωνανε τους καλους μισθους το παιζανε υπερ ανω ανδρων. Τωρα που παιρνουν τ @ρχ... μου εχουν αρχισει να βλεπουν τους αντρες πιο φιλικα και να ονειρευονται οικογενειες.
Μακρια....Μακρια...H Τhailand είναι η λυση
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Μακρια....Μακρια...Δηλαδη αμα τον εβλεπες ανανεωμενο, χαρουμενο και ευτυχισμενο και σου ελεγε οτι , απογοητευμενος απο τη σχεση με τη γυναικα του, πλεον τη βρισκει με αντρες θα το σκεφτοσουν?
-
g47 είσαι μουνόδουλος.
Μην ανησυχείς, είναι το απόλυτα φυσιολογικό στην Ελλάδα.
Ο μουνόδουλος θεωρείται ο απόλυτος άνδρας στην Ελλάδα.
Αν δεν ήσουν θα σε πέρναγαν για αδερφή.(φυσικά, μπορείς να συγκαλύψεις τη μουνοδολείαση με εκφράσεις του τύπου: πλερώνω = είμαι άντρας, προσκυνώ=είμαι πολύ άντρας, μαγειρεύω=είμαι ο απόλυτος άντρας). Αν πείσεις, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία.
Πολύ πιθανόν όμως να πείσεις τον εαυτό σου. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
g47 είσαι μουνόδουλος.
Μην ανησυχείς, είναι το απόλυτα φυσιολογικό στην Ελλάδα.
Ο μουνόδουλος θεωρείται ο απόλυτος άνδρας στην Ελλάδα.
Αν δεν ήσουν θα σε πέρναγαν για αδερφή.(φυσικά, μπορείς να συγκαλύψεις τη μουνοδολείαση με εκφράσεις του τύπου: πλερώνω = είμαι άντρας, προσκυνώ=είμαι πολύ άντρας, μαγειρεύω=είμαι ο απόλυτος άντρας). Αν πείσεις, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία.
Πολύ πιθανόν όμως να πείσεις τον εαυτό σου.Δεν νομιζω να τα καταφερει
κ μιας κ αρχισαμε τους ορισμους δωσε μας κ του μαζοχα μηπως μπορεσουμε κ τον καταταξουμε καπου χωρις να τον αδικησουμε -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Μακρια....Μακρια...Αυτά λέγονται με λιγότερες λέξεις από τις Ελληνίδες μαμάδες:
- Μη μπλέξεις με τις τσούλες παιδάκι μου, θέλουν να σου φάνε τα λεφτά και να σε βάλουν στο βρακί τους. Να προσέχεις την αδελφή σου και ν' ακούς τη μάνα σου, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Πρόσεχε μη γκαστρώσεις καμία και τρέχουμε, άλλο που δεν θέλουν! Γυναίκα ξανακάνεις, μάνα δεν ξανακάνεις...
-
Επίσης παπούτσι από τον τόπο σου και στην κορφή κανέλα!
-
και οι μανεσ τι ειναι? γυναικεσ ηλικιωμενεσ...καμενα μυαλα
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες