-
[cosmo mode] ενυδατική με άρωμα γάλα και μέλι μετά το ξύρισμα [/cosmo mode]
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εχω τρεξει 3 φορες.
Δε μπορω να μην υποχωρησω οταν ο αλλος αναγνωριζει οτι εγινε λατι λαθος.
Τη πρωτη ηταν επειδη στο πρωτο μηνα αρχισε να συζητα για το εγγυς μελλον για γαμους και τετοια κουλα.
Εκει μου σηκωθηκε ολο το μαλι ολορθο και αντε γεια..ε μετα εστρωσε, τα πηρε ολα πισω και περιμενα να στρωσει στα παντα.
Μαλακια μου γιατ δε βλεπω φως...θα δω προθεσεις οταν ερθει.
Ασχετο αλλα κανει ενα κρεβατι..αν το δεις εντελως κυνικα κ ψυχρα, εντελως απεξω κ χωρις να σε προσβαλλω
βλεπω ενα κοριτσακι που εχει βρει 2 προς το παρον χορηγους, εκτος εαν υπαρχει και αλλος κ δεν τον ξερετε,
κανει αυτο που ξερει καλυτερα, σεξ,
κ σας αρμεγει, οσο της επιτρεπεται ο καθενας...
τουλαχιστον π@δ@ς καλα
(καριεεες που θα ελεγαν κ 2 συμφορουμιτες που το διλημμα τους ηταν 18 ή 24 βαλβιδες )
οσον αφορα τα ψυχολογικα, ο καθενας μας οφειλει να τα αναγνωρισει κ να ζητησει βοηθεια ειδικου, δε χρειαζεται να ταλαιπωρει τον κοσμο
MOVE ON κ μην κοιτας πισω...
οποιος κοιτα πισω, και σε οτι εχει κανει, και το ξανασκεφτεται κλπ, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ
-
Κάριες λέγανε οι ευγενικοί που δεν βρίζουν. Καριόλες λέμε οι υπόλοιποι .Τελικά, 18βάλβιδο ή 24βάλβιδο?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Κάριες λέγανε οι ευγενικοί που δεν βρίζουν. Καριόλες λέμε οι υπόλοιποι .Τελικά, 18βάλβιδο ή 24βάλβιδο?Και τα 2
Sent from my MB525 using Sarko power
-
Επειδης ειμαι λιγο ντιζελ...ο q47 τα 'εχει' 3 μηνες με μια Θεσσαλονικια που σπουδαζει καπου, της πληρωνει τα μισα διδακτρα και τα αλλα μισα τα πληρωνει ενας αλλος που στο μυαλο του q47 δεν τα 'εχει' με τη γκομενα...και δε θελει να τη χωρισει γιατι θαυμαζει τον κοπο που κανει με τα τοσα προβληματα της?
Χανω κατι? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Επειδης ειμαι λιγο ντιζελ...ο q47 τα 'εχει' 3 μηνες με μια Θεσσαλονικια που σπουδαζει καπου, της πληρωνει τα μισα διδακτρα και τα αλλα μισα τα πληρωνει ενας αλλος που στο μυαλο του q47 δεν τα 'εχει' με τη γκομενα...και δε θελει να τη χωρισει γιατι θαυμαζει τον κοπο που κανει με τα τοσα προβληματα της?
Χανω κατι?σε γενικες γραμμες +1
και ειναι και ποντία, πραγμα που ζωοτεχνικα speaking σημαινει πως οσο ωραια κ να ειναι η οπισθία οψη, καποια στιγμη ο νομος της βαρυτητας θα φανει αμειλικτος >>Κάριες λέγανε οι ευγενικοί που δεν βρίζουν. Καριόλες λέμε οι υπόλοιποι .Τελικά, 18βάλβιδο ή 24βάλβιδο?
Και τα 2
Sent from my MB525 using Sarko power
+1000
-
Χανω κατι?Ωχ, ρε παιδιά, πόσο κάνει να 'τα έχω' κι εγώ μαζί της για 20 λεπτά;
Έχει κινητό, συχνάζει κάπου; Πώς γίνεται η δουλειά;
Άμα έχει ταλέντο το κορίτσι, γιατί να πάει χαμένο; -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φύγε όσο προλαβαίνεις...όσο σκληρό και να είναι....αν χρειάζεται κάποιον αυτός είναι ειδικός είτε ψυχολόγος είτε ψυχίατρος για να βρει την ισορροπία της, δεν νομίζω να θες να παίξεις τέτοιο ρόλο.Επισκεπτοταν στη Θεσ/κη ψυχιατρο και επαιρνε και ψυχοφαρμακα.
Εδω επισκεπτεται ψυχολογο και δεν βοηθαει καθολου.
Εχει κοψει και τα φαρμακα, μαλλον επειδη τελειωσε τη θεραπεια (?).
Προσπαθησα να της πω να αρχισει και εδω να βλεπει ψυχιατρο (δεν εχει προβλημα να τα συζηταει αυτα αν και δεν αναγνωριζει απολυτα οτι οσα ''βλεπει'' δεν υπαρχουν'' γιατι ναι, βλεπει και ακουει διαφορα) και τσαντιστηκε.
Αυτοτραυματιστηκε μια φορα μαλιστα και πολυ απλα αν δεν ημουν εγω να παω να τη βοηθησω δεν θα το εκανε κανεις.Δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα. Φευγεις και πληγωνεις αν χρειαστει για να προστατευσεις τον εαυτο σου. Ολα τ'αλλα ... λογια ανευ ουσιας.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Νομιζω πως σιγουρα καταλαβαινεις οτι δεν ειναι απλο.
Εχω δεθει σιγουρα αλλα το θεμα ειναι οτι εχει το τροπο να λεει συγγνωμη ξερωντας χωρις να της τα πω αυτα που με πειραζουν οποτε και μου περναει γιατι βλεπω οτι καταλαβαινει.
Παρολαυτα οντως οι ευκαιριες ηταν πολλες και οι κακες στιγμες περισσοτερες απτις καλες.Αγορίνα, δεν είσαι ψυχολόγος, δεν είναι δική σου ευθύνη να τη κάνεις καλά!
Αν δεν μπορεί η ίδια να στρώσει τη πάρτη της, ας πάει σε ειδικό, γι'αυτό υπάρχουν. ΔΕΝ είναι ευθύνη σου τόσο βαρύ φορτίο.
Έχεις το σύνδρομο του ιππότη, θες να τη μαζέψεις να τη προστατέψεις και να τη κάνεις καλά. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ μπορούν να γίνουν καλά. ΜΗΝ κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, μην δυσκολεύεις άδικα τη ζωή σου. ΔΕΝ της χρωστάς τίποτα, εκείνη σου χρωστάει και δεν το δείχνει. Άσε τις συγνώμες που σου λέει, τα έργα είναι που έχουν σημασία!
Αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι, θα κάνεις ζημιά στον εαυτό σου! Θα ΘΕΣ το δράμα στη ζωή σου, αλλιώς η σχέση σου δεν θα έχει ενδιαφέρον! Θα γίνεις σαν και αυτή!DON'T STICK YOUR DICK IN CRAZY!
Μαλλον το λες για πλακα αυτο με τον ιπποτη αλλα ειλικρινα, ακομα και αν δε μου αρεσε η κοπελα θα ειχα κανει τα περισσοτερα απο αυτα για να βοηθησω, το εχω ξανακανει.
Οταν βλεπω εναν ανθρωπο να προσπαθει πανω απτις δυναμεις του στη ζωη του, ναι θα βοηθησω.
Απλα δε φανταζομουν την εξελιξη. Οντως, πολυ σωστο....Δε το δειχνει ΠΟΤΕ, παρα μονο οταν ειναι να ζητησει συγγνωμη.
Λογικα δε θα με πιασουν και εμενα τα ψυχολογικα μου, νιωθω οκ προς το παρον, απλα μαλακας.αν το δεις εντελως κυνικα κ ψυχρα, εντελως απεξω κ χωρις να σε προσβαλλω
βλεπω ενα κοριτσακι που εχει βρει 2 προς το παρον χορηγους, εκτος εαν υπαρχει και αλλος κ δεν τον ξερετε,
κανει αυτο που ξερει καλυτερα, σεξ,
κ σας αρμεγει, οσο της επιτρεπεται ο καθενας...
τουλαχιστον π@δ@ς καλα
(καριεεες που θα ελεγαν κ 2 συμφορουμιτες που το διλημμα τους ηταν 18 ή 24 βαλβιδες )
οσον αφορα τα ψυχολογικα, ο καθενας μας οφειλει να τα αναγνωρισει κ να ζητησει βοηθεια ειδικου, δε χρειαζεται να ταλαιπωρει τον κοσμο
MOVE ON κ μην κοιτας πισω...
οποιος κοιτα πισω, και σε οτι εχει κανει, και το ξανασκεφτεται κλπ, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΔε με προσβαλει καθολου, μου το εχουν πει και οι φιλοι εδω και ισχυει απολυτα.
Ειμαι χορηγος και το εχω καταλαβει.
Αλλα με τη μικρη εμπειρια που εχω γιατι συνηθως οι σχεσεις μου κραταγαν αρκετα, δε μπορω να δεχτω οτι δεν αισθανεται τιποτα.
Τι στο διαλο, ας βρει τοτε καποιον που και της αρεσει** και** μπορει ναναι χορηγος.
Πηδαω καλα αλλα ειλικρινα στο σημειο αυτο ειναι το τελευταιο που κοιταω.
Τη πρωτη περιοδο ναι, το παραδεχομαι, τη δεχθηκα πισω για αυτο σε μεγαλο βαθμο.
Αλλα σταματησε αυτο γιατι αν ξενερωσεις με το χαρακτηρα του αλλου, δε πα ναναι και δε ξερω ποια, ουτε που θα σου σηκωνεται.
Θα δουμε σε κανα 15ημερο τι θα παιξει.
Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να γυρισει μονιμα Θεσ/κη λογω αδυναμιας πληρωμης διδακτρων.... Θα...ενημερωσω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το χειριστω 100% καλα. -
Χανω κατι?Δεν της πληρωνω τα μισα....
Θα μπορουσα ανετα να το κανω γιατι εμμεσα το ζηταει και το βλεπω.
Δεν το εχω κανει, ουτε προκειται.
Ειπαμε, οχι περα των τυπικων μιας σχεσης.
Ετσι κι αλλιως δεν τα εχω για να τα διαθεσω.
Στα αλλα σωστος. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μαλλον το λες για πλακα αυτο με τον ιπποτη αλλα ειλικρινα, ακομα και αν δε μου αρεσε η κοπελα θα ειχα κανει τα περισσοτερα απο αυτα για να βοηθησω, το εχω ξανακανει.
Οταν βλεπω εναν ανθρωπο να προσπαθει πανω απτις δυναμεις του στη ζωη του, ναι θα βοηθησω.
Απλα δε φανταζομουν την εξελιξη. Οντως, πολυ σωστο....Δε το δειχνει ΠΟΤΕ, παρα μονο οταν ειναι να ζητησει συγγνωμη.
Λογικα δε θα με πιασουν και εμενα τα ψυχολογικα μου, νιωθω οκ προς το παρον, απλα μαλακας.Δεν το λέω για πλάκα!
Το έχω και εγώ εν μέρει, λόγω σχετικά δύσκολης παιδικής ηλικίας, να θέλω να πάρω το πληγωμένο κουτάβι και να το φροντίσω. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Το κουτάβι όταν θα είναι καλύτερα ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ! Το λέω από εμπειρία και από ιστορίες άλλων!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ να τη βοηθήσεις σαν γκόμενο της. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ τα οποία δεν λύνονται με τη κουβεντούλα!
Σε εκμεταλλεύεται, σε χρησιμοποιεί σαν πατερίτσα και σαν επιβεβαίωση. Μη σου πω οτι της κάνεις κακό γιατί παραμένει προβληματική, αφού εσύ είσαι ο σάκος του μποξ της. Enabling το λένε στα αγγλικά. Επειδή είσαι εκεί και δέχεσαι κάθε μαλακία της, αυτή δε πρόκειται να γίνει καλύτερα και να γίνει λογικός ανθρωπος.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ για να σε κρατήσει.
Είναι αυτό φυσιολογικό; Είναι αυτό σχέση; ΔΕΝ μπορείς να το δεις και να το συνειδητοποιήσεις γιατί είσαι μέσα στο πανικό.
Ξέκοψε τελείως κάθε επαφή μαζί της, μπλόκαρε τη στο facebook, σε κινητά, σταθερά, email, τα πάντα.
Καμία απολύτως επαφή, και αν σου μεταφέρουν τρίτοι πληροφορίες, ξέκοψε τους το.Αν απειλήσει πάλι οτι θα κάνει κακό στον εαυτό της ΠΑΡΕ ΤΟ '100' και άσε την να πληρώσει τα σπασμένα!
Δεν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι για αυτό! Δεν είναι ευθύνη σου! Αυτή δεν είναι συμβουλή δική μου, είναι συμβουλή από ειδικούς! Αν κάνει κάτι στον εαυτό της, ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.
Κάνε το κόπο και επικοινώνησε με κάποιον από εδώ: http://www.samaritans.org/ είναι βρετανικό site. Πες τους τι κάνει, θα σου πουνε τα ίδια.ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, έχεις ήδη κάνει πολλά και το μόνο που παίρνεις πίσω είναι πίκρα, φτύσιμο και κεράτωμα!
Δε με προσβαλει καθολου, μου το εχουν πει και οι φιλοι εδω και ισχυει απολυτα.
Ειμαι χορηγος και το εχω καταλαβει.
Αλλα με τη μικρη εμπειρια που εχω γιατι συνηθως οι σχεσεις μου κραταγαν αρκετα, δε μπορω να δεχτω οτι δεν αισθανεται τιποτα.
Τι στο διαλο, ας βρει τοτε καποιον που και της αρεσει** και** μπορει ναναι χορηγος.
Πηδαω καλα αλλα ειλικρινα στο σημειο αυτο ειναι το τελευταιο που κοιταω.
Τη πρωτη περιοδο ναι, το παραδεχομαι, τη δεχθηκα πισω για αυτο σε μεγαλο βαθμο.
Αλλα σταματησε αυτο γιατι αν ξενερωσεις με το χαρακτηρα του αλλου, δε πα ναναι και δε ξερω ποια, ουτε που θα σου σηκωνεται.
Θα δουμε σε κανα 15ημερο τι θα παιξει.
Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να γυρισει μονιμα Θεσ/κη λογω αδυναμιας πληρωμης διδακτρων.... Θα...ενημερωσω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το χειριστω 100% καλα.Ουτε η ίδια δε ξέρει τι αισθάνεται, ένα χάος είναι το μυαλό της. Δεν είναι δουλειά σου να το τακτοποιήσεις, είναι δουλειά του ψυχολόγου. Και δε μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα να σταματήσει τις επισκέψεις και τα φάρμακα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.-
Από εκεί κι έπειτα, κοίταξε και στον εαυτό σου μήπως σε ελκύουν τα δράματα τέτοιου τύπου, αν δεν βρίσκεις ενδιαφέρον σε μια φυσιολογική σχέση δηλαδή και γουστάρεις μόνο τις προβληματικές. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Στα αλλα σωστος.Σορρυ κιολας βγαζεις νοημα απο την απαντηση σου? Θα κρατησω το οχι περαν των τυπικων...τοτε γιατι εισαι χορηγος δε πιανω...?
Κοιτα λογικα εχεις χασει 3 μηνες κυνηγιου για χαμενη περιπτωση, δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος, φροντισε ομως οι θυσιες σου να αξιζουν τον κοπο, το κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο δυστυχως δε λειτουργει στην Ελλαδα...σε γενικες γραμμες δωσε τελος και βρες καμια Παπαβασιλειου οσο δεν εχεις πραγματικες απωλειες -
Εκτιμω ειλικρινα τετοιου ειδους απαντησεις.
Δεν εχω να κανω κανενα σχολια γιατι απλα εχεις δικιο, εχεις καταλαβει τη περιπτωση.
Παντως οχι, οσο αντικειμενιοκα μπορω να δω τον εαυτο μου δεν εχω ουτε καν τετοια ροπη.
Ειναι η πρωτη φορα που εχω κανει κατι τετοιο.
Θα το χειριστω οπως πρεπει.
Και θα δω και τους Σαμαριτες.
Παντως εχω ηδη επισκεφθει το ψυχολογο του uni για να ρωτησω πως ΕΓΩ μπορω να το χειριστω (οχι σαν αντικατασταση του γιατρου αλλα πχ σε μια κριση νευρων, να μη δωσω μια λαθος απαντηση και παει και σκοτωθει αλλα να ξερω πως να την αντιμετωπισω) γιατι δειχνει να μη ξεκολλαει και μου ειπε ορθα κοφτα (αφου θαυμασε το οτι ειμαι ο πρωτος που ερχεται για αλλον ) οτι δεν ειναι δουλεια μου και θελει βοηθεια την οποια δεν δεχεται. -
Στα αλλα σωστος.Σορρυ κιολας βγαζεις νοημα απο την απαντηση σου? Θα κρατησω το οχι περαν των τυπικων...τοτε γιατι εισαι χορηγος δε πιανω...?
Κοιτα λογικα εχεις χασει 3 μηνες κυνηγιου για χαμενη περιπτωση, δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος, φροντισε ομως οι θυσιες σου να αξιζουν τον κοπο, το κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο δυστυχως δε λειτουργει στην Ελλαδα...σε γενικες γραμμες δωσε τελος και βρες καμια Παπαβασιλειου οσο δεν εχεις πραγματικες απωλειεςΧορηγος κατα τη γνωμη σου ειμαι μονο οταν δινω χρημα?
Οταν βοηθαω σε εργασιες, οταν μενουμε ξυπνιοι ως τα ξημερωματα απλα και μονο επειδη εχει τα ψυχολογικα της και πολλααααα αλλα, οταν ειμαι εκει καθε στιγμη, δεν ειμαι χορηγος?
Ξερεις υπαρχουν και αλλα μετρα.
Kαι σε αυτον το τομεα με εχει κουρασει παρα πολυ. -
Χορηγος σε γενικες γραμμες ειναι ο χορηγων υλικη βοηθεια...επειδη ειμαστε σε γραπτο λογο δε ξερω πως το λες in real life...εαν βλεπεις τον εαυτο σου ως χορηγο για αυτα η δεν εισαι πολυ ψημενος η εχεις μεγα θεμα και συ στη ψυχολογια σου...
Αποψη,μη παρεξηγεις,δεν εχω ορεξη να σου βαλω γκαζια, φροντισε τον εαυτο σου γιατι τη κοπελα δε τη βοηθας με το να τη βοηθας να ξεφευγει οπως οπως απο τα θεματα που τη δυσκολευουν...πασαλειβεις σκ@τα αντι να καθαριζεις! -
Δεν σε καταλαβα οταν λες οτι δεν ειμαι ψημενος η εχω μεγα θεμα...
Πιστευω πως οτι και να προσφερω σε μεγαλο βαθμο με κανει χορηγο.
Και υλικα παντως την εχω βοηθησει.
Αλλα οχι υπερβολικα, οχι παραπανω απο οσο θα εκανα φυσιολογικα.
Οπως και να εχει point taken, προς το παρον θα περασω καλα στις διακοπες και βλεπουμε οταν ερθει.
Ναι, το να τη βοηθαω ετσι ειναι μπαλωματα αλλα τις δεδομενες στιγμες και οταν πχ. η εργασια πρεπει να παραδοθει...χθες, πρωτα κοιταω να λυθει το θεμα επιτοπου και μετα να της βαλω στο μυαλο της οτι δε πρεπει να ξαναφθασει στο ιδιο σημειο.
Μαλακια ισως γιατι αν το παθαινε πραγματι, ειχε περισσοτερες πιθανοτητες να μη φθασει παλι.
Anywaz...θα δειξει! -
Αν υπάρχει αγάπη, όλα γίνονται.
-
Q47 οκ στο τελος συνενοηθηκαμε, δε πρεπει να βοηθας οπως βοηθας γιατι διαιωνιζεις ασχημη κατασταση...
+1 στον ΙΚΕ που εβαλε το κερασακι στη τουρτα των ποστς μου που συγκλονισαν το πανελληνιο! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν υπάρχει αγάπη, όλα γίνονται.Have you FOUND Jesus?
-
αχ άδη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αχ άδη+1 στον ντμιτσπαν που τη βρισκει μαζι μου χωρις να με ξερει αλα sleepless in seattle! lol
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες