-
Εγινε Γιωργο!
Ορεστη μαντεψε, μονοι μας θα τα φαμε τα σουβλακια
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγινε Γιωργο!Ορεστη μαντεψε, μονοι μας θα τα φαμε τα σουβλακια
Έτσι
Μαζί θα τα φάμε (όχι παρέα με το Πάγκαλο ε ) -
Ελατε και για καφε στις 7 στο Such. Σε ολοκληρη Αθηνα ενα Such θα υπαρχει.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
αυτή τη βδομάδα θα μαι χαλαρός αφού είμαι σε άδεια οπότε κανονίστε κανά καφεδάκι. καφέ ε όχι φαί γιατί έχουμε φάει τον αγλέωρα με τις γιορτές Δημήτρη dbeko, Γιάννη yv και λοιπούς σας υπολογίζω ε
-
Να σας τρολλάρουμε λίγο; Το είδατε το κατόρθωμα το σημερινό μας εδώ στο Βορρά ε;
-
τι; χιόνισε;
-
Πλήν Τετάρτης , είμαι διαθέσιμος οποιοδήποτε άλλο απόγευμα μετά τις 18:30 (σήμερα-Πέμπτη- Παρασκευή) , αλλά ....... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ !
-
Κερναω φραπεδακι στον Γερακα
-
Πέμπτη τότε
καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα ας πούμε αλλά όχι στερεά, άντε κανά κεκάκι
-
Που θα λάβει χώρα η συνάντηση?
-
καλή ερώτηση
τι λέτε για εκεί που χαμε πάει κ πέρσυ στο il baretto στο Golden Hall ? να δούμε κ λίγο κόσμο κ γιορτινή ατμόσφαιρα
όπου να ναι πάντως δεν κωλύομαι αρκεί να μη χρειάζεται αλυσίδες
-
I'm in... αφιχθής εξωτερικού... όπου κερνάει το κατάστημα λόγο Χριστουγέννων όμως για να κάνουμε και πρωτοχρονιά!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλή ερώτησητι λέτε για εκεί που χαμε πάει κ πέρσυ στο il baretto στο Golden Hall ? να δούμε κ λίγο κόσμο κ γιορτινή ατμόσφαιρα
όπου να ναι πάντως δεν κωλύομαι αρκεί να μη χρειάζεται αλυσίδες
Αν είναι για εκει, θα περάσω και εγώ μάλλον. Έχασα το περσινό γιατι δεν το είδα έγκαιρα.
-
Για golden hall είμαι και γω μέσα παίδες!
8-)
-
Πάμε πάλι και για φέτος:
Golden Hall , Il Barretto, την Πέμπτη 29 Δεκ, ώρα 19:001/ dbekos
2/ dmitspan
3/ vellerefontis
4/ Orestisren
5/ wantone
6/ Alexel
7/ Thanos ????Υπ΄όψη, ότι το parking στοιχίζει 2€ για μέχρι 2ώρες και 3€ για απεριόριστο χρόνο, καθώς επίσης ότι στο 'Ιl Berretto' δεν επιτρέπεται το κάπνισμα !
Αν θέλουμε, πάμε και στα καφέ του 1ου ορόφου, όπου επιτρέπεται, ενώ έχει και .... ωραιότερες παρουσίεςΛοιπές συμμετοχές, καλοδεχούμενες !!!
edit: Προσωπικά, μάλλον θα συνοδεύομαι , αν και ο χώρος είναι ... 'υψηλού κινδύνου' για αγορές .
Οσοι άλλοι επιθυμούν, you 're welcome .... -
Χμ... θα δουμε...
-
Θα γινει θεσμος λοιπον..
99 % θα ειμαι εκει..
-
Ε, στα μελλοντικά μέρη μου θα πάτε, οπότε εντός έδρας θα παίξω, οπότε μάλλον μέσα.
Και μάλλον διπλός. -
Που είναι αυτό;
-
Στο Golden Hall.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...