-
Πόσα λεφτά έπαιξες; (όπως βλέπεις είμαι διακριτικός )
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πόσα ρίσκαρες cpp; Και σε ποια τιμή τα αγόρασες; Στο 60% της ονομαστικής τους αξίας;
Στο 79 το είχα πάρει..... εξασφαλισα τις διακοπες μου για την επομενη δεκαετια
Αν τα αφήσεις σε ευρώ μάλλον θα μείνεις με άχρηστα χαρτιά. Κάντα γουάν .
-
Ακόμη και έλεγχοι να γίνονταν, πάλι τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια φοβάμαι, γιατί απλούστατα το εισιτήριο είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πλέον. Το υπολόγισα για την περίπτωσή μου:
Σπίτι δουλειά είναι, 10 χλμ. Άρα, εβδομαδιαίως, 100 χλμ το πήγαινε-έλα. Παρκάρισμα δεν τίθεται θέμα πια, παρκάρω σε λιγότερο από 5 λεπτά (κάποτε μπορεί να χρειαζόμουν και 20... ).
Καίω (γνωστός τσιμεντοπόδαρος... ), 10λτ/100 μέση με την Lancia. Με τιμή αμόλυβδης λοιπόν στο 1,6€ , χρειάζομαι 16€ την εβδομάδα.
Αν αγόραζα 10 εισιτήρια, θα χρειαζόμουν, 14€ την εβδομάδα. Θα έκανα οικονομία 2€ λοιπόν...Φυσικά, δεν αναφέρω, πως η συνολική μετακίνηση μου παίρνει λιγότερο από 1 ώρα με το αυτοκίνητο, ενώ με το μετρό και τα λεωφορεία, χρειάζομαι τουλάχιστον 1,5 ώρα!
Ακόμη και να φτάσει επιτέλους το ΜΕΤΡΟ στην πόρτα μου (όταν ανοίξει ο σταθμός του Ελληνικού...) για να συμφέρει η συγκοινωνία, θα πρέπει να βγάλω κάρτα... Αλλιώς, μόνον σε ΠΟΛΥ μακρινές διαδρομές συμφέρει!
Τραγικό, αλλά απολύτως αληθινό, οι μαθητευόμενοι μάγοι, κατάφεραν ν' απαξιώσουν το ΜΕΤΡΟ. Στην δουλειά, όλοι πλέον με το αυτοκίνητο πάμε!
Τι business plan και @@ μέντολες μου λέτε; Οι τύποι αν δεν γνωρίζουν μαθηματικά δημοτικού, το μόνο που εξηγεί τις πράξεις τους, είναι πως θέλαν να το απαξιώσουν εντελώς και να πουληθεί έναντι πινακίου φακής. Και μόλις πουληθεί, ο καλός ιδιώτης θα μειώσει το εισιτήριο αλλά θα κάνει άπειρους ελέγχους και θα κόβει κώλ υς...
Τουλάχιστον, ο ΓΑΠ έλυσε το κυκλοφοριακό: ο κόσμος δεν βγαίνει από το σπίτι, γιατί δεν έχει δουλειά, ούτε λεφτά, οπότε έχουν αδειάσει οι δρόμοι. Σήμερα που πήγα για κάποια ψώνια, μποτιλιαρίστηκα άσχημα, είχα ξεχάσει είναι η αλήθεια τι σημαίνει μποτιλιάρισμα...
-
Ο ελεγκτής και να σε πιάσει χωρίς εισιτήριο δεν ασχολείται και αφήνει όσους έχουν πληρώσει μαλακες.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ακόμη και έλεγχοι να γίνονταν, πάλι τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια φοβάμαι, γιατί απλούστατα το εισιτήριο είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πλέον.Σωστός.
Σε αυτά πρόσθεσε ανεργία 20+%, μειώσεις μισθών, οικονομική κατάσταση γενικά. -
Αν αντί για την κλασική πατέντα 'αύξηση εισιτηρίου στα κουτουρού' είχαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 'έξυπνο' εισιτήριο και τουρνικέ στις εισόδους-εξόδους των σταθμών, τι αποτελέσματα θα βλέπαμε άραγε;
-
Αν νομίζετε ότι το εισιτήριο είναι ακριβο στην Αθήνα πηγαίνετε μια βόλτα σε καμμια πόλη εξωτερικού να δείτε γλυκα.
-
Αν δεν έχεις μπαμπούλα από πάνω σου τι να πληρώνεις; Κορόιδο είσαι; Μόνο οι κουτόφραγκοι τα κάνουν αυτά.
Αφρικανική νοοτροπία, νομίζω ότι φταίνε οι άλλοι -
Δεν φτάνει που δεν προσφέρουν τίποτα αυτά που γράφεις σε κάθε θέμα, είναι ανάγκη να διαβάζουμε και τα ρατσιστικά σου σχόλια περί Αφρικής;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν φτάνει που δεν προσφέρουν τίποτα αυτά που γράφεις σε κάθε θέμα, είναι ανάγκη να διαβάζουμε και τα ρατσιστικά σου σχόλια περί Αφρικής;Είναι αλήθεια ότι οι δικές σου 'λύσεις' είναι το ότι πρέπει
-
Εrnani βάλε φίλτρο να γλυτώσεις από τις @@ του.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Μόνο μη λέτε ότι δεν υπάρχει προσωπικό για ελέγχους γιατί θυμάμαι κάτι βιογραφικά με υποσημείωσεις τύπου 'Έχει πολύ άγχος, συνίσταται κάποια υπηρεσία γραφείου' και βιδώνω...
[...]Υπάρχει ή δεν υπάρχει επαρκές σε αριθμό προσωπικό; Για παράδειγμα αυτό εδώ είναι ψευδές;
Από εργαζόμενο του μετρό (και όχι έγκυρο δημοσίευμα του parlapipas.blogspot.com) ξέρω ότι οι εργάτες αυτοί του πεδίου παίρνουν υποχρεωτικό ρεπό επειδή είναι πάρα πολλοί και δε βγαίνει αλλιώς το πρόγραμμα.
Τα συμπεράσματα δικά σας... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν φτάνει που δεν προσφέρουν τίποτα αυτά που γράφεις σε κάθε θέμα, είναι ανάγκη να διαβάζουμε και τα ρατσιστικά σου σχόλια περί Αφρικής;Καλά θα μας τρελάνεις;
Διαβάζουμε πεντακόσια ποστ του την ημέρα με ρατσιστικά σχόλια για τους έλληνες, τα της αφρικής θα μας ενοχλήσουν; -
Arbeit macht frei....
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν φτάνει που δεν προσφέρουν τίποτα αυτά που γράφεις σε κάθε θέμα, είναι ανάγκη να διαβάζουμε και τα ρατσιστικά σου σχόλια περί Αφρικής;
Καλά θα μας τρελάνεις;
Διαβάζουμε πεντακόσια ποστ του την ημέρα με ρατσιστικά σχόλια για τους έλληνες, τα της αφρικής θα μας ενοχλήσουν;Δεν με εκπλήσουν αυτά. Είναι εικόνες από το πνεύμα των περασμένων χριστουγέννων.
-
Τρύφων, μας χρωστάς κάνα εκατομμύριο ευρώ. Τόση ψυχοθεραπεία σου 'χουμε κάνει, τζάμπα θα τη βγάλεις;
Εξάλλου, αυτά είναι ψιλά για σένα. Ένας καφές (χωρίς μπισκοτάκι). -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Arbeit macht frei....Χαιλ χιτλερ
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Τρύφων, μας χρωστάς κάνα εκατομμύριο ευρώ. Τόση ψυχοθεραπεία σου 'χουμε κάνει, τζάμπα θα τη βγάλεις;
Εξάλλου, αυτά είναι ψιλά για σένα. Ένας καφές (χωρίς μπισκοτάκι).Αλλά με απόδειξη έτσι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εrnani βάλε φίλτρο να γλυτώσεις από τις @@ του.Ισα ισα, είναι στοιχείο κι αυτός και πρέπει να τον λάβεις υπ'οψη σου. Εστω και σα σφάλμα
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Εξάλλου, αυτά είναι ψιλά για σένα. Ένας καφές (χωρίς μπισκοτάκι).Αλλά με απόδειξη έτσι;
1.230.000€
-
Tryphon παίξε σύστημα 4-4-2.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!