-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν ξέρω αν εχει συζητηθεί:
η αγ. σοφίας τα 'παρτέρια' τα έχει για τις γιορτές ή θα παραμείνει μόνιμα αυτό το θαύμα της αρχιτεκτονικής;Εδω εχουμε μονο οπαδους Μπουταρη, σπασε...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
kouladi-13gr βγάλε έξω το κεφάλι σου να δεις οτι χιονάειΕκανες κατι και συ για τη πολη...σε συγχαιρω...να χιονισει τοσο να σε στολισω χιονανθρωπο και θα σε βαλω πανω στο κλιο
-
Αν πέρασε κανείς πρόσφατα από το κέντρο, μπορεί να μου δώσει μια εκτίμηση κίνησης στους κύριους οδικούς άξονες της πόλης (Τσιμισκή/Εγνατία); Φυσιολογικά πράγματα ή χριστουγεννιάτικος πανικός;
Ευχαριστώ!
-
Χιονίζει Ωραιόκαστρο και φυσικά η Περιφερειακή μπλοκαρισμένη από κουλάδια που πάνε με 60! Τα νεύρα μου μέχρι να φτάσω στη δουλειά!!!
ΥΓ: Σε 2-3 σημεία που άνοιγε ο δρόμος, η κίνηση μπορούσε να πραγματοποιηθεί άνετα με 120+...
-
ξέρουμε λαστιχάδικο που να αποθηκεύει τα θερινά μας λάστιχα όταν πάμε να μας περάσει τα χειμερινά; (δεν θα τ' αγοράσω, θα πληρωθεί μονο την αλλαγή)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χιονίζει Ωραιόκαστρο και φυσικά η Περιφερειακή μπλοκαρισμένη από κουλάδια που πάνε με 60! Τα νεύρα μου μέχρι να φτάσω στη δουλειά!!!ΥΓ: Σε 2-3 σημεία που άνοιγε ο δρόμος, η κίνηση μπορούσε να πραγματοποιηθεί άνετα με 120+...
+10000000000
-
Αργος Ορεστικό ΣΤΟΠ Καστοριάς ΣΤΟΠ 20 πόντους + ΣΤΟΠ ...χιόνι ΣΤΟΠ αφρός ΣΤΟΠ δεν ΣΤΟΠ κάνω ΣΤΟΠ χειρόφρενα ΣΤΟΠ Μπαντιλίκια ΣΤΟΠ και λοιπές ΣΤΟΠ αηδίες ΣΤΟΠ
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Ενα βιντεακι που δειχνει πως θα ειναι λογικα η νεα περιφερειακη οδος'Μεταφορτώθηκε από το χρήστη magrioti την 14 Νοέ 2011'
Δεν ξέρω αν αυτό θα κόστιζε λιγότερο από την εξωτερική περιφερειακή ή όχι. Κι επίσης, πώς μπορεί να κατασκευαστεί με όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση στους χρήστες του δρόμου.
Χιονίζει Ωραιόκαστρο και φυσικά η Περιφερειακή μπλοκαρισμένη από κουλάδια που πάνε με 60! Τα νεύρα μου μέχρι να φτάσω στη δουλειά!!!
ΥΓ: Σε 2-3 σημεία που άνοιγε ο δρόμος, η κίνηση μπορούσε να πραγματοποιηθεί άνετα με 120+...
Ηλιοφάνεια και 11 βαθμοί...
-
κέντρο δεν έχει καθόλου χιόνι?
-
Νιφάδες κατά καιρούς ρίχνει, φυσικά δεν στρώνει τίποτα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ενα βιντεακι που δειχνει πως θα ειναι λογικα η νεα περιφερειακη οδος
'Μεταφορτώθηκε από το χρήστη magrioti την 14 Νοέ 2011'
Δεν ξέρω αν αυτό θα κόστιζε λιγότερο από την εξωτερική περιφερειακή ή όχι. Κι επίσης, πώς μπορεί να κατασκευαστεί με όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση στους χρήστες του δρόμου.
Ηλιοφάνεια και 11 βαθμοί...
Αυτό
Έγινε:
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
+10000000000
καλα μη κραζεται γιατι ο κοσμος παει σε σχετικα δύσκολες για αυτον συνθηκες σαν πάπια, καλυτερα ετσι παρα οι βλάκες που δεν ξερουν να προσαρμοστουν στις συνθηκες κ πανε παντου με ιδια ταχύτητα!
Θα μου πειτε Οκ αφου δεν μπορει να οδηγήσει σε τέτοιες συνθήκες να κάτσει σπίτι του αλλα τη ξερεται τη πολη μας κ τα ΜΜΜ μας!
Tapawhat
-
Εντάξει, δεν είναι και το παγωμένο Monte Carlo... Λίγο χιονάκι που αμέσως έλιωνε στο δρόμο ήταν! Αλλά εδώ ψιχάλες βλέπουν και δένουν χειρόφρενο!
-
Καλά κάνουν. Μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα από τον φόβο τους
-
Μωρέ αν το έκαναν κυριολεκτικά καλά θα ήταν... μεταφορικά το κάνουν! Βροχή = 40 χ.α.ω... και ας κρατάει ο δρόμος καλύτερα από ότι στεγνός καθώς έχει ξεπλυθεί! Βέβαια για δοκιμή πρόσφυσης (απότομο ξεκίνημα η σταμάτημα, παιξιμο με το τιμόνι σε στροφή με ορατότητα και έξοδο διαφυγής για να διαπιστώσεις αν το μπροστινό θα ξεσύρει κλπ) ούτε λόγος! Αυτά είναι πράγματα του σατανά!
-
Αυτό με την έξοδο διαφυγής μ'άρεσε .
-
Eμένα όλο το σκηνικό με άρεσε
-
Κι εμένα για αυτό και το έκανα στον γυρισμό! Καλύτερα και απο στεγνό κρατάει!
-
Αν δεν κρατήσει θα ξέρουμε που θα σε βρούμε
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΑυτόΈγινε:
Μπα, όχι και τόσο. Γενικότερα όμως, ο καιρός μέχρι τώρα ήταν απροσδόκητα καλός. Ίσως φταίει το ότι ήρθε το Υπερβόρειο Κλιμάκιο του 4ΤF-Βορείου Ελλάδος και έφερε τον ήλιο μαζί του. Γιατί κατά τα άλλα, οι συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα θυμίζουν το γνωστό ανέκδοτο: γύρω γύρω μούχλα, και στη μέση Σαλονίκη!
Πάντως στις αρχές του μήνα άρχισε και το βαρβάτο κρύο και εδώ, με παγωνιές τη νύχτα, ενώ τη προηγούμενη Παρασκευή χιόνισε λιγάκι και μέσα στη πόλη.
Κι εμένα για αυτό και το έκανα στον γυρισμό! Καλύτερα και απο στεγνό κρατάει!
Die regenmeister...
Posts προς Θεσσαλονικείς