-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
BMW 316i δεν είναι πια και ο ορισμός του supercar ή του premium.Έχει... 316i και αισθανεται premium-άς ;
Μάλιστα !Μα γιατι? Εχει δωσει τα διπλασια λεφτα απο αυτα που θα εδινε για οποιοδηποτε αλλο 1600αρι σενταν . Αν δεν ειναι αυτος ο ορισμος του premium, τοτε τι ειναι?
-
Η μερα μου σημερα....
1ος lexus ct200 το οποιο ενω πεταγα φωτα πλησιαζωντας το με + 30km πριν το Αιγιο δε καταλαβαινε τιποτα μπαστακωμενος πλαι στην διαχωριστικη...
2ος Κανελοπουλου Πατρα ακριβως μετα το πρωτο φαναρι που συναντας στριβωντας απο Ν.Ε.Ο.. Κατεβαινω σβελτος, εχωντας πρωτα προσπερασει φορτηγο, και ακριβως στο φαναρι που ειναι πρασινο φυσικα και απο το αναποδο ρευμα πεταγεται astra g το οποιο στριβει καθετα με κοκκινο απ οτι καταλαβα μετα που το σκεφτομουν.. ημουν και ατυχος γιατι περιμενε ενα astra H αριστεροτερα μου για να στριψει κι εκεινο οταν το φαναρι γινει πρασινο και μου τον εκρυβε. Ευτυχως τον γλιτωσα και δυστυχως ειναι η δευτερη φορα που παρακαλεσα να ειχα abs.
3ος και κορυφαιος...
Σε στενο διπλης κατευθυνσης στη περιοχη της Αγιας Σοφιας Πατρας πλησιαζω πολυ σιγα να βγω στο καθετο και να στριψω αριστερα. Και ερχεται πλακωμενο civic sedan mk3 το οποιο στριβει στο στενο διχως αυριο ..Φρενα,τιμονια τον αποφευγω και αρχιζει πλεον να περναει απο διπλα μου ψιλογελωντας.. Ανοιγω το παραθυρο και σε εντονο υφος και τονο αλλα χωρις να βριζω του λεω οτι ειναι διπλος ,πως τρεχει και πως θα με χτυπαγε.. Και μου απανταει 'σε ειχα δει'.. Καπου εκει τον ειπα ηλιθιο και οπως ηδη περναγα απο διπλα κουμπωνει οπισθεν γιατι θιχτηκε φαινεται ο παπαρας και παει να πεσει πανω στον πισω που περιμενε να στριψει και ο οποιος τον πλακωνει στη κορνα και ταυτοχρονα να σφινωσει αναμεσα στο δικο του και το πισω εναν πεζο ο οποιος του τα εχωνε και αυτος για τη μαλακια που μου εκανε. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φτάνω προχθές το βράδυ Αττική οδό, μπαίνω σε ένα ελεύθερο booth και πίσω μου βλέπω να ακολουθεί μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Μου φάνηκε περίεργο που δεν πήγε στο δίπλα ταμείο που ήταν ελεύθερο αλλά δεν έδωσα συνέχεια.
Πληρώνω και μόλις σηκώνεται η μπάρα και ξεκινάω ακουω μαρσάρισμα και βλέπω την μηχανή να με προσπερνάει από δεξιά.
Ενστικτωδώς πάω να κάνω μια τιμονιά δεξιά να τον κόψω γιατί μόλις άκουσα τον ήχοα κατάλαβ τί πάει να γίνει και τα πήρα άσχημα αλλά είχα την γυναικα μου δίπλα και τα παιδιά στο πίσω κάθισμα οπότε επικράτησε η λογική και συνέχισα ευθεία...Ο παπάρας, ο οποίος είχε αφαιρέσει τον αριθμό κυκλοφορίας κιόλας (μαύρη street μηχανή) με χρησιμοποίησε για να μπεί τσαμπέ.
Μόλις με πέρασε έκανε και μια σούζα και χάθηκε στη νύκτα ο τριμάλακας.Δηλαδή αν δεν ειχες γυναικα και παιδί μέσα θα το έκανες?
-
Ποιος θα έφταιγε? Βράδυ ήταν, μαύρη μηχανή, από δεξιά προσπέραση στα διόδια (!), 'δεν τον είδα κύριε αστυνόμε'
-
Δηλαδή θα σκότωνες άνθρωπο επειδή έκανε το έγκλημα να περάσει μαζί σου τα διόδια.
Και δε μιλάμε αν σου πεταγόταν κ δεν τον έβλεπες, εσύ δηλώνεις οτι θα έκανες τιμονιά επίτηδες!
Ο τιμωρός... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή θα σκότωνες άνθρωπο επειδή έκανε το έγκλημα να περάσει μαζί σου τα διόδια.
Και δε μιλάμε αν σου πεταγόταν κ δεν τον έβλεπες, εσύ δηλώνεις οτι θα έκανες τιμονιά επίτηδες!
Ο τιμωρός...Δεν είναι άνθρωπος, είναι δεμπληρώνω.
-
ο ένας έχει γυναίκα, ο άλλος παιδί, ο άλλος πονάει το δεξί του... και όλοι την βγάζουν καθαρή..
όχι ότι εγώ είμαι καλύτερος αλλά λέμε..
-
Αν το έκανε θα δοκίμαζε ξανά άλλος να περάσει αλά pustidistas τα διόδια;
Εδώ που τα λέμε, το πιο σωστό θα ήταν να τον κατεβάσει κάτω και να του αναποδογυρίσει τη μηχανή -
Ρε σεις,μιλάμε σοβαρά; Κοστολογούμε την ανθρώπινη ζωή ίσα με το αντίτιμο των διοδίων κ επιπλέον συγκρίνουμε μια συμπεριφορά που γάμησε μια ολόκληρη περιοχή με το πέρασμα των διοδίων με αυτόν τον τρόπο (όσο κ αν δεν το εγκρίνω);
Ειλικρινά, εσυ που είπες ότι θα έκανες τιμονιά κατά πάνω του, ένιωσες έστω για ένα δευτερόλεπτο αντίστοιχη απειλή για τη ζωή σου, που να 'δικαιολογεί' έστω μια τέτοια αντίδραση;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
BMW 316i δεν είναι πια και ο ορισμός του supercar ή του premium.
Έχει... 316i και αισθανεται premium-άς ;
Μάλιστα !Μα γιατι? Εχει δωσει τα διπλασια λεφτα απο αυτα που θα εδινε για οποιοδηποτε αλλο 1600αρι σενταν . Αν δεν ειναι αυτος ο ορισμος του premium, τοτε τι ειναι?
Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Αν και δεν είναι sedan
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο τιμωρός...Αν και δεν ανέφερα κάτι τέτοιο, απλά είπα τι θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που έστριβε δεξιά το τιμόνι, θα πω μόνο ότι φαντάσου, θα σκοτωνόταν ο *βλάκας * επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τα 1-2€ που κοστίζουν τα διόδια .
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο τιμωρός...Δεν ξερω αλλα η επικληση στο συναισθημα δεν δουλεψε στην προκειμενη περιπτωση
Sent from my MB525 using Sarko power
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο τιμωρός...Δεν ξερω αλλα η επικληση στο συναισθημα δεν δουλεψε στην προκειμενη περιπτωση
Sent from my MB525 using Sarko power
Ίσως επειδή είναι επίκληση στη λογική.
ΥΓ: Sarko power
-
Ζωο γυναικα με renault twingo που στο φαναρι Ανδρομαχης και Χαροκοπου κορναρε και μου εσπασε τα νευρα οταν δεν ειχε προλαβει να περασει γεροντακι που βοηθουσε γιαγιουλα με πι. Στο επομενο φαναρι της Χαροκοπου κοβω δεξια και ερχεται διπλα μου. Κατεβαζω παραθυρο και της λεω 'μηπως να τους πατουσα;'. Η απαντηση ηταν τι με νοιαζει, το φαναρι ηταν πρασινο. Εν τελει περασε με κοκκινο το φαναρι Χαροκοπου-θησεως και παραλιγο να χτυπησει μηχανοβιο.Αν βιαζοσουνα ζωο ας μην βαφοσουν 2ωρες το πρωι.
Sent from my Blade using Tapatalk
-
Επειδή ξέρω πολύ καλά το σημείο που λες, αν ήμουν ο μηχανόβιος και επιβίωνα, θα την ακολουθούσα για τα περεταίρω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε σεις,μιλάμε σοβαρά; Κοστολογούμε την ανθρώπινη ζωή ίσα με το αντίτιμο των διοδίων κ επιπλέον συγκρίνουμε μια συμπεριφορά που γάμησε μια ολόκληρη περιοχή με το πέρασμα των διοδίων με αυτόν τον τρόπο (όσο κ αν δεν το εγκρίνω);Ο μηχανόβιος αν συνεχίσει να περνάει έτσι μάλλον κάπου τόσο θα την κοστολογεί τη ζωή του.
-
Σαφώς αυτός που πάει γυρεύοντας έχει περισσότερες πιθανότητες να φάει το κεφάλι του. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει κάποιος να τον απαλλάξει από τη ζωή επειδή τσαντίστηκε που τον πέρασε στα διόδια?
-
Σωστά. Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία απαγορεύεται από το νόμο.
Ακόμα. -
Ε όχι και να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας και να λέμε 'κρίμα το παιδί μην πάθει κάτι'. Ας ψοφήσει αυτός και οι όμοιοί του, είμαι σίγουρους πως έτσι σιγά-σιγά η Ελλάδα θ'αρχίσει να γίνεται καλύτερη. Κι εγώ μηχανή οδηγάω κάθε μέρα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο τιμωρός...Σιγα μην τον εξαυλωνε κιολας. Ξεκινησε απο την πισω γωνια του αυτοκινητου κ θα σταματαγε (φρεναροντας, ουτε καν θα ακουμπαγαν) στο μπροστινο φτερο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]