-
Εσενα παλι η λογικη σου ειναι απλη:να πεθανει η κατσικα του γειτονα.
Κανει κατι παρανομο ο γνωστος σου;Ο φθονος δεν ειναι καλο πραγμα ξερεις. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κανει κατι παρανομο ο γνωστος σου;Ο φθονος δεν ειναι καλο πραγμα ξερεις.Mα την κατσίκα του γείτονα εγω την πληρώνω. Ποιος επιδοτεί την πράσινη ενέργεια? Ο Ελληνας φορολογούμενος. Στο φακελάκι του γιατρού εχω και επιλογή. Αν θέλω δεν το δίνω. Με την κωλοΔΕΗ οχι
-
Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς πάρα πολλοί έχουν μάθει να λειτουργούν αρπακολατζίδικα και με την λογική του σουβλατζίδικου. Άνοιξε δηλαδή ένα και πήγε καλά? Αμέσως Θα γεμίσει ο τόπος με σουβλατζίδικα,και στο τέλος δεν θα δουλεύει κανεις,θα παλεύουν όλοι απλά για να μην ''μπαίνουν μέσα''.
Η φράση *''άκουσα από έναν γνωστό μου….Μπλα μπλα μπλα...και βγάζει λεφτά με την σέσουλα…''*Πολλές φορές είναι από παρότρυνση έως και ισχυρό κίνητρο για το στήσιμο μιας επιχείρησης, χωρίς να εξεταστούν καν, τα ρίσκα που έχει πάρει, τις ''πλάτες'' που ενδεχομένως έχει, τα κεφάλαια μπορει να διαθέτει πέραν των δανείων και των επιδοτήσεων, και γενικά οποιοσδήποτε τους στερήσει το όνειρο για εύκολο και γρήγορο κέρδος.
Οποιαδήποτε επένδυση στην τεχνολογία και σε δραστηριότητες που προέρχονται από την χρήση και την εξέλιξη της, (είτε επιδοτείται είτε όχι )εκτός από τα γνωστά ρίσκα που παίρνει κάποιος επιχειρώντας, έχει να αντιμετωπίσει και την ραγδαία εξέλιξη της.Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να μετατρέψουν σε ελάχιστο χρόνο μια πολλά υποσχόμενη επένδυση, σε καταστροφική, που πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο (όταν δεν σου περισσεύουν κεφάλαια για να ''χώνεις'' συνέχεια χρήμα ) να ασχοληθείς.
Δεν μιλάω μόνο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά για οτιδήποτε έχει σχέση με την τεχνολογία. Από το συνεργείο αυτοκινήτων που αγόρασε ένα ακριβό μηχάνημα για να μην μείνει πίσω στον ανταγωνισμό, και πριν το αποσβέσει του είναι ουσιαστικά άχρηστο επειδή βγήκε ένα καλύτερο στην αγορά, μέχρι τις δορυφορικές μεταδόσεις με τα πανάκριβα μηχανήματα ,που το κόστος χρήσης και συντήρησης τους τα καθιστούν ασύμφορα σε σχέση με την ανερχομένη τεχνολογία ,παρά το γεγονός ότι ακόμα υπερέχουν σε πολλούς τομείς.
Άντε τώρα εσύ που επένδυσες το επαγγελματικό σου μέλλον σε κάτι ανάλογο που επηρεάζεται άμεσα από την καθημερινή τεχνολογική εξέλιξη, να πρεπει να ρίξεις κ’άλλο χρήμα ώστε να μην σε ξεπεράσουν οι εξελίξεις και μείνεις εκτός αγοράς ,ενώ ο κλάδος σου θα μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Απλά δεν το κανεις, και δεν το κανεις γιατί δεν μπορείς, αλλά και γιατί δεν θέλεις!! Δεν έχεις πια τις αντοχές να παλεύεις σε ένα εχθρικό περιβάλλον για οτιδήποτε δημιουργικό, αφού τα φαινόμενα που μας έφεραν ως εδώ, δεν έχουν ακόμα εξαλειφθεί.
Για ποιά ανάπτυξη και πρασιν(α) άλογα μας μιλάνε?!! Ποια ανάπτυξη ??!!! Επιβίωση είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει στον αγώνα που κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα.Η ανάπτυξη είναι κάτι πολύ μακρινό, και γίνεται μόνο στις ομιλίες και στις θεωρητικές αναλύσεις των ίδιων ανθρώπων που μας βύθιζαν και εξακολουθούν να μας βυθίζουν στην ύφεση !! -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Και επειδή kacey σε εχω δει να διαμαρτύρεσαι για την νοοτροπία και λειτουργία του κρατικού συστήματος, μου κανουν εντύπωση τα λεγόμενα σου. Εχεις βάλει φωτοβολταικά και κονομάς?
Κανει κατι παρανομο ο γνωστος σου;Ο φθονος δεν ειναι καλο πραγμα ξερεις.Οτι ειπε.
-
http://www.iefimerida.gr/news/27337/sos ... E%AF%CE%B1
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
http://www.iefimerida.gr/news/27337/sos-εκπέμπουν-οι-έλληνες-λαθρομετανάστες-στην-αυστραλίασχετικα με το απο πανω αρθρο
-
Αν ενδιαφέρεται κανείς PM:
Dear,
I am seeking a Project Leader for a project within a major bank in Luxembourg.
If you are interested and available (2/1/2012), please send me your cv, availability date , your daily rate if free lance or monthly gross salary if employee.
I will come back to you as soon as possible,
Thanks, -
Λογικά θα θέλει 10 χρόνια προυπηρεσία
κ σίγουρα SAP certification -
Καλη ευκαιρια φαινεται,κατι για free lunch λεει
-
Λουξεμβούργο μια χαρά....το Σαββατοκυριακο πετάγεται κ Παρίσι
τι ωραίες Ρωσίδες που θα έχει εκεί -
Καμία σχέση αλλά δεν πειράζει, δουλειές έχετε.
-
με ανάπτυξη λογισμικού για τράπεζα δεν έχει σχέση η αγγελία?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
με ανάπτυξη λογισμικού για τράπεζα δεν έχει σχέση η αγγελία?Ποιος ξερει,αυτα ειναι υπερανω για τον φιλο μας,εγω ειμαι μπουφετζής στην Αριδαία αλλά θα στείλω Carakoloym Vitam
-
Έλα ρε παιδιά το λέει καθαρά: 'Project Leader for a project within a major bank in Luxembourg'.
Για τραπεζίτη ψέχνουν. Yes I do, δέχομαι.
Παιδιά, η θέση πιάστηκε, μη στέλνετε άλλα cv, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. -
Το project μπορεί να είναι κανα σοβάντισμα στους τοίχους της τράπεζας οπότε μπορεί να ψάχνουν και για μπογιατζή
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το project μπορεί να είναι κανα σοβάντισμα στους τοίχους της τράπεζας οπότε μπορεί να ψάχνουν και για μπογιατζήΠροσλαμβάνεσαι, πότε μπορείς να'ρχισεις; Βασικά ψάχνουν για μια νέα Λιτσα Πατέρα (για αναλύσεις αγορών και τέτοια, ξέρεις) και βάση της πνευματικής διαύγειας που δείχνεις είσαι τέλειος για τη θέση. Άντε άλλος ένας λιγότερος άνεργος, next....
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Το project μπορεί να είναι κανα σοβάντισμα στους τοίχους της τράπεζας οπότε μπορεί να ψάχνουν και για μπογιατζή
Προσλαμβάνεσαι, πότε μπορείς να'ρχισεις; Βασικά ψάχνουν για μια νέα Λιτσα Πατέρα (για αναλύσεις αγορών και τέτοια, ξέρεις) και βάση της πνευματικής διαύγειας που δείχνεις είσαι τέλειος για τη θέση. Άντε άλλος ένας λιγότερος άνεργος, next....
Εγώ για το free lunch ενδιαφέρομαι πιό πολύ. Θα με πληρώνουν σε φαγητό?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προσλαμβάνεσαι, πότε μπορείς να'ρχισεις; Βασικά ψάχνουν για μια νέα Λιτσα Πατέρα (για αναλύσεις αγορών και τέτοια, ξέρεις) και βάση της πνευματικής διαύγειας που δείχνεις είσαι τέλειος για τη θέση. Άντε άλλος ένας λιγότερος άνεργος, next....
Εγώ για το free lunch ενδιαφέρομαι πιό πολύ. Θα με πληρώνουν σε φαγητό?
Ναι βρε,δεν εχεις δει την ταινια με τον Γκιωνάκη;
-
Οι πληρωμές σε είδος.
-
περιγραφικότατη η αγγελία, αλλά δε βλέπω πουθενά piping engineering, πως και έπεσε στα χέρια σου
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....