-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, άραξε λίγο, ούτε ο μόνος (υποψήφιος) μηχανικός είσαι εδώ μέσα ούτε έχεις πιάσει τον παπά από τα @@.δεν βλέπω να ζαλίζει σε κανέναν άλλον τον έρωτα... οπότε χαλάρωσε και εσύ λίγο ,και δώσε μου χώρο να του απαντήσω όπως γουστάρει...
-
Ζαλίζω τον έρωτα όσων μας ζαλίζουν τον έρωτα για το πόσο γαμάουα είναι.
Τσίμπα και μια αφιερωσουλα:
και...
-
-
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
πριν λιγη ωρα στην παραλιακη!!!!παιδια δεν ειχα ξαναδει Spider Scuderia....ΦΟΒΕΡΟ!!!!πανεμορφο οντως αμαξι!
απλα για πληροφορια ,ονομαζεται Σκουντερία
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πριν λιγη ωρα στην παραλιακη!!!!παιδια δεν ειχα ξαναδει Spider Scuderia....ΦΟΒΕΡΟ!!!!
πανεμορφο οντως αμαξι!
απλα για πληροφορια ,ονομαζεται Σκουντερία
ναι στα ελληνικα σκουντερια ειναι αλα νομιζω καλα το εγραψα ''scuderia''
ευχαριστω.οταν το ειδα επαθα μια πλακα.. ειχα και καιρο να παω παραλιακη .. πολυ καιρο.. ειδα και μια murcielago πορτοκαλια με μαυρες ζαντουλες .. και μια bmw Z8 μαυρη.. αισθανομαι τυχερος μετα απο καιρο δλδ τα ματια μου -
απλα ηθελα να σου πω οτι τονιζεται στο ᾽᾽γιωτα᾽᾽
εννοειται το εγραψες σωστα
κατα τα αλλα το αμαξι ειναι τελειο...
αν και απο ολα αυτα που ειδες παιζει το πιο ομορφο να ειναι η Ζ8
-
ωχ καταλαβα στο βιντεο επρεπε να το τονισω στο γιωτα.. εχεις δηκαιο συγνωμη.
το καθε ενα ειναι ομορφο γιαυτο που ειναι.να σου πω το Z8 απο τις bmw για εμενα ειναι το ομορφοτερο!!!
και ενα αμαξι πολυ σπανιο και συλεκτικο.εχω δει και το 2000 με 2001 απο τις πρωτες μια ασημενια και μετα αρκετες φορες ασημενια και μαυρη οπως και m1 εχω δει την αρχαια.
αλα αν εια χρηματα με κλειστα ματια θα επαιρνα την scuderia !! -
Η Φεράρι έχει βγάλει επισήμως τη Spider σε Scuderia?
Εκτος και αν είναι απλά βοδι κιτ. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εκτος και αν είναι απλά βοδι κιτ.Ναι επετειακή και λέγεται 16Μ
-
Κατάλαβα. Κάτι σαν τη Μ3 καμπριο (χωρίς τον επετειακό χαρακτήρα).
-
Εκτος και αν είναι απλά βοδι κιτ.Υπάρχει κάτι στις Ferrari που δεν σε ενοχλεί;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Και γω αυτό θα έκανα, για να δείξω ότι είμαι άνετος, και ότι το έχω για κάθε μέρα και όχι να το γυαλίζω σαν κειμήλιο σε κάποιο γκαράζ. Αν παράλληλα είχα και ένα απλό αμαξάκι για καθημερινό, αυτό θα γυάλιζα κάθε μέρα, σε πλήρη αντιδιαστολή με το Φερραρικό.
εγώ καθότι wannabe μηχανικός γυαλίζω πρώτα το μοτέρ για να βεβαιωθώ οτι όλα είναι οκ (ιταλικό γαρ... ) και αν μείνει χρόνος γυαλίζω και το έξω...
φιξεντ!
δεν σε κατηγορώ γιατί...
αφενός δεν ξέρεις οτι το διπλωμά μου είναι πολύ κοντά και αφετέρω συμμερίζομαι τον πόνο σου κάθε φορά που ακούς την λέξη μηχανικός... πόσες πολυτεχνικές σχολές να είχες στις πρώτες σου επιλογές άραγε?μαστορατζα δηλαδη
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ βρώμικη στον χώρο του κινητήρα.....
+666
πόσο μπαγλαμάς μπορείς να είσαι για να έχεις τέτοιο στολίδι και να μην καθαρίζεις το ζωτικότερο και χαρακτηριστικότερο σημείο του , που μάλιστα είναι ορατό ...
Μεγάλος μπαγλαμάς....διότι για να λερώσει έτσι αυτός ο κινητήρας ο οποίος από κάτω είναι τελείως κλειστός και προστατευμένος θέλει πάνω από χρόνο για να γίνει έτσι....
ποιοσ ξερει σε τι μαστρο μητσους το πηγαινει
φθηνοτερα μοντελα τα πας για σερβισ και μετα ο κινητηρας αστραφτει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζαλίζω τον έρωτα όσων μας ζαλίζουν τον έρωτα για το πόσο γαμάουα είναι.Τσίμπα και μια αφιερωσουλα:
και...
'εγραψα εγώ πόσο γαμαουα είμαι ?? εκτος αν το να λογίζεται κάποιος σαν μηχανικός είναι κατοχυρωμένο στον εγκεφαλό σου σαν επίδειξη... στα τρέεναα γ@μω τα κόμπεξ σου....
-
Εκτος και αν είναι απλά βοδι κιτ.αμε εδω και καιρο σε περιορισμενο αριθμο 499 κοματια...εκδοση Spider...ψαξε youtube και αλες πληροφοριες και θα δεις αρκετο υληκο!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντάξει μπορείς να με πεις προκατειλημμένο (σε πολύ γενικές γραμμές ).
Μα είναι όμως σοβαρά πράματα αυτά? Σκληροπυρηνικές καταστάσεις σε ανοικτό όχημα?? Ήμαρτον.
-
Μα είναι όμως σοβαρά πράματα αυτά? Σκληροπυρηνικές καταστάσεις σε ανοικτό όχημα?? Ήμαρτον.
τα παραπονα σου καταρχήν στην λότους...
-
Δε διαφωνάω. Έχω ράμματα για πολλές γούνες.
-
Δε διαφωνάω. Έχω ράμματα για πολλές γούνες.Σιγά ρε ράφτη...
-
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)