-
Μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται ερασιτεχνικά . Ευκαιρίες θα του δωθούν αργότερα, στην Ελλάδα είναι, δεν είναι και στην ..Ουγκάντα
-
κανένα 3d έχει δοκιμάσει να κάνει κανείς thanas κ andreapa?
εγώ το ξεκινησα το καλοκαιρι, τωρα που ξέμπλεξα με τις δουλειές του πανεπιστημίου θα το συνεχίσω...την πρώτη φορά ειναι δύσκολα, αλλά ευτυχώς μια φορά υπάρχει μόνο η πρώτη φορά
βρήκα και εντολές για ένωση επιφανειών, ήταν στο δευτερο μέρος του tutorial του Rhino, επομένως δε νομίζω να έχω πρόβλημα αυτό το κομμάτι φοβόμουν
θα το κάνω σε σχέδιο που δεν έχει δύσκολες καμπύλες -
**than00liz., ηρέμησε λίγο και ξαναδιάβασε αυτά που σου λένε τα παιδιά. Προσοχή με τους χαρακτηρισμούς. Τα άσχετα θα πάρουν πόδι εντός ολίγου.
Edit: Όπως και έγινε, παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια. You have been warned. [mod] **
-
vengas έχω στα πλάνα μου κάποια στιγμή να αρχίσω να δουλεύω 3d, αλλά σ αυτή τη φάση δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου..κι εκτός αυτού θέλω να δουλέψω περισσότερο στο σκίτσο αλλά και στο editing του με software έτσι ώστε να αρχίσω να δημιουργώ σχήματα και ιδέες δικές μου, από το μηδέν, κι όχι να ανακυκλώνω ή να συνδυάζω τα σχήματα που βλέπω σε υπάρχοντα μοντέλα, concept, σκίτσα κτλ..δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε απόλυτα τι εννοώ ( ) αλλά θέλω να επικεντρωθώ στη δημιουργία πρωτόλειου έργου, δικού μου concept..και προφανώς βασικό και πρώτο εργαλείο γ αυτό είναι το σκίτσο..
όσον αφορά το rhino, λόγο σχολής το έχω δουλέψει αρκετά (για ένα μάθημα έφτιαξα έναν καρχαρία και μπορώ να πω βγήκε πολύ καλός) αλλά δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο για car design..να πω την αλήθεια δεν μ αρέσει ιδιαίτερα αυτό το πρόγραμμα..με ψυχοπλακώνει το interface του..γκρίζο, μουντό και βαρετό..οπότε λέω να στραφώ προς 3ds max..ακόμη και alias αν και αυτό πρέπει να είναι το χάος το ίδιο.. δεν ξέρω..εσείς τι λέτε? επαναλαμβάνω πάντως πως δεν θα ασχοληθώ πολύ άμεσα..
άσχετο με το topic αλλά εδώ είναι ο καρχαρίας μου..
-
Γεια σας παιδιά, ευχαριστούμε για την παρέμβαση τον mod γιατί χρειαζόταν αυτή τη φορά
Ποστάρω ένα σχέδιο που έκανα χθες για μία σπορ έκδοση της BMW 1 όπως θα ήθελα να δείχνει.
By thanas_4_design at 2011-11-13Uploaded with ImageShack.us
Όσο για 3d τώρα, έχω ασχοληθεί λίγο με soft image που δε μου άρεσε σχεδόν καθόλου (είναι περισσότερο για animation) και πολύ περισσότερο με το Pro Engineer και την τελευταία του έκδοση Pro Creo. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό εργαλείο για σχεδιασμό προιόντων. Ως παραμετρικό πρόγραμμα αποτελεί πιο σοβαρό και πιο κοντά στην παραγωγή από τα άλλα. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα όχημα, γενικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι τόσο σύνθετο (έχω κάνει περισσότερο προιόντα απλούστερα στη φόρμα από το αυτοκίνητο) αλλά θα δούμε. Φυσικά αν δε φτάνει αυτό θα δοκιμάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα. Ο Κορρές πάντως στη δουλειά του επιμένει παραμετρικά και δουλεύει το Catia το οποίο θέλει πολύ χρόνο για να το μάθεις καλά.
-
Από εμένα ένα μεγάλο συγνώμη σ'αυτούς που αναγκάζονταν να ακούν(βλέπουν) τα δικά μου. Συγνώμη και στον Κωνσταντίνο συγκεκριμένα αν μίλησα κάπως πιο έντονα. Σ'αυτούς που δε με σεβάστηκαν όμως δεν μπορώ να πω συγνώμη.
Ευχαριστώ για το χρόνο τους σε όσους με βοήθησαν. -
Με αφορμή τον Ασσο του Thanas_4
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Με αφορμή τον Ασσο του Thanas_4
Πολύ ωραίο σχέδιο Κωνσταντίνε !!! Το μόνο που προσωπικά δε μου κάθεται καλά στο μάτι είναι η σκιά του καθρέφτη και το ότι δεν είναι πολύ ξεκάθαρο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Φιλικά,than00liz. -
-
Εμένα δε μου αρέσει που είναι άσπρο με γκρι γραμμές.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εμένα δε μου αρέσει που είναι άσπρο με γκρι γραμμές. -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πάντρεψες το μέλλον με το στύλ των αυτοκινήτων του '30. Απίστευτος! Πανέμορφο Κωνσταντίνε.
-
By thanas_4_design at 2011-11-18Έμεινα λίγο κολλημένος με την BMW αλλά πιστεύω άξιζε γιατί την βελτίωσα αρκετά με κάποιες λεπτομέρειες
-
γ@μάτο
-
Μετά από αρκετούς μήνες αποφάσισα να δημοσιεύσω την συμμετοχή μου στο διαγωνισμό της Ferrari (World Design Contest 2011):
http://cardesigncommunity.com/portfolio ... s/?id=1353
Πίστευα ότι άξιζε ρε γαμώτο
Υ.Σ. Δεν περάσαμε στην επόμενη φάση - το λέω στον πληθυντικό γιατί έκριναν σχολές και όχι ατομικές συμμετοχές άρα είχαμε ελάχιστες ελπίδες αφού λίγοι ασχολήθηκαν με το διαγωνισμό (και ακόμα λιγότεροι σοβαρά) από τη σχολή μου. Είχαμε να ανταγωνιστούμε και σχολές εξειδικευμένες στον σχεδιασμό αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο.
-
Θάνο, ενώ τα σκίτσα σου μ' αρέσουν νομίζω ότι σε τέτοιο διαγωνισμό - χωρίς να έχω ιδέα - ίσως πάσχουν, λόγω μεγάλης σιγουριάς, να το πω έτσι. Ξέρεις, σαν να είναι πολύ οριστικά.
Μου αρέσει, απ' τη μια, πάρα πολύ που χρησιμοποιείς σκίτσο, αλλά, απ' την άλλη, θα ήθελα περισσότερη έμπνευση στη σύνθεση των πινακίδων και περισσότερη - αλλά όχι τόση όσο σε προηγούμενες πινακίδες που έχουμε δει, π.χ., απ' τον Ανδρέα, στο παρόν τόπικ - πολυπλοκότητα. Θεωρώ ότι το ίδιο υλικό με διαφορετική αξιοποίησή του ίσως τα πήγαινε καλύτερα. Πως τα πήγες, αλήθεια;
Καλή συνέχεια.
υ.γ. Στη σχολή σου είχα περάσει την πρώτη χρονιά που έδωσα πανελλήνιες, αλλά έχοντας στόχο αρχ/κή ξαναέδωσα...
-
μιας και αναφέρθηκε το όνομα μου ας δώσω κάποια πολύ αφαιρετικά σχεδιάκια που έκανα..γενικα τις τελευταίες μέρες σκίτσαρα σε μινιμαλιστικό, ας το πω, ύφος, κρατώντας μονο ροδες και ένα απλό προφίλ ως κύριο σώμα προσέχοντας τις αναλογίες..ενα ελαφρύ render το έκανα, δεν άντεξα.. σύντομα θα δείξω κ αλλα σχεδια σ αυτή τη λογική..
-
-
Έξυπνο σχέδιο Κωνσταντίνε ! και ένα like για την τομή στην πόρτα..μονο κάτι που πρόσεξα είναι ότι στη γρίλια έχεις 8 ανοίγματα αντί για 7
μερικά ακόμα σκιτσάκια κι από μένα..
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου