-
Δεν ξέρω τι λέτε άλλα εγώ είμαι φανατικός του Internet Explorer αν και έχω και τον Firefox και το Avant για σελίδες που δεν τις σηκώνει ο Expolrer.
-
Οποιο κ αν είναι χωρίς πρόσθετα δε πάνε μια!
Πρωσοπικα Firefox + Adblock δε το αλλαζω
Tapawhat
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε άλλα εγώ είμαι φανατικός του Internet Explorer αν και έχω και τον Firefox και το Avant για σελίδες που δεν τις σηκώνει ο Expolrer.Πως εισαι φανατικος ενος browser που δεν σε καλυπτει ;
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Οποιο κ αν είναι χωρίς πρόσθετα δε πάνε μια!Πρωσοπικα Firefox + Adblock δε το αλλαζω
Tapawhat
Adblock saved my life...
Πως εισαι φανατικος ενος browser δεν σε καλυπτει ;
+1
-
Άντε πάλι με τον ΙΕ. Αφού έχετε να τον χρησιμοποιήσετε από τον καιρό του 6, γιατί τον κράζετε;
Με 20 tabs μονίμως ανοιχτά σε μένα πάντως, απροβλημάτιστα δουλεύει. Με τον firefox δεν την παλεύω. -
Ο καινούριος Explorer είναι καταπληκτικός! Δεν τον έχω στα δικά μου PC, καθώς έχω XP, αλλά τον έχω δοκιμάσει αλλού και με εντυπωσίασε.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άντε πάλι με τον ΙΕ. Αφού έχετε να τον χρησιμοποιήσετε από τον καιρό του 6, γιατί τον κράζετε;
Με 20 tabs μονίμως ανοιχτά σε μένα πάντως, απροβλημάτιστα δουλεύει. Με τον firefox δεν την παλεύω.λογικό με 0 addons , αυτό έλειπε.
η μαγκιά είναι να έχεις και εργαλεία που να σου κάνουν την ζωή εύκολη βλέπε adblock, autocopy, speed dial, gtranslate κτλ κτλ.
-
Eχω παρατηρησει πολλους να λενε πως ο ΙΕ ειναι πολυ καλος και δε διαφωνω πανω σ αυτο, αλλα ειναι πολυ καλος σε σχεση με τον προηγουμενο και οχι με FF, Chrome, Opera.
Τους FF και Chrome (γιατι αυτους εχω δουλεψει) ειναι δυσκολο εως αδυνατον να τους ξεπερασει ο ΙΕ. -
Πάνο χρησιμοποιώ Chrome και βρήκα τον Explorer 9 ανώτερο.
-
Ναι ρε συς. Το ΙΕ είναι κλασική αξία παρά τα κάποια αρνητικά. Το firefox μέτριο και καλλάει στα tabs. Το Chrome μου είναι άχρηστο και το βρίσκω χάλια και δεν αξίζει θεωρώ επειδή μας το πλασάρει με το ζόρι η Google. Βασικά το ΙΕ για μένα θα ήταν τέλειο αν άνοιγε τα πάντα διότι με 800 tabs ανοικτά δεν κολλάει. Και είναι απλο στη χρήση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με 20 tabs μονίμως ανοιχτά σε μένα πάντως, απροβλημάτιστα δουλεύει. Με τον firefox δεν την παλεύω.λογικό με 0 addons , αυτό έλειπε.
η μαγκιά είναι να έχεις και εργαλεία που να σου κάνουν την ζωή εύκολη βλέπε adblock, autocopy, speed dial, gtranslate κτλ κτλ.
Addons υπάρχουν και για τον explorer.
Κάποια από αυτά που λες πάντως (τα πιο σημαντικά) τα κάνει ο ie με τους επιταχυντες δηλαδή απλά μαρκάρισμα, δεξι κλικ και μπορείς να ψάξεις, μεταφράσεις, στείλεις e-mail, ανοίξεις χάρτες αν είναι διεύθυνση με ένα απλό κλικ.Το θέμα όμως δεν είναι αν είναι καλύτερος ή όχι από τους άλλους. Αυτό είναι και θέμα γούστου.
Η ένσταση μου είναι ότι πολλές φορές αντιμετωπίζεται με χλευασμό λες και συγκρίνουμε zastava με ΒΜW (λόγω παλιότερων αμαρτιών), ενω η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ναι ρε συς. Το ΙΕ είναι κλασική αξία παρά τα κάποια αρνητικά. Το firefox μέτριο και καλλάει στα tabs. Το Chrome μου είναι άχρηστο και το βρίσκω χάλια και δεν αξίζει θεωρώ επειδή μας το πλασάρει με το ζόρι η Google. Βασικά το ΙΕ για μένα θα ήταν τέλειο αν άνοιγε τα πάντα διότι με 800 tabs ανοικτά δεν κολλάει. Και είναι απλο στη χρήση.Δεν ξέρω ποιο εικονίδιο από αυτά εδώ δεξιά να διαλέξω.
-
Τι τις θελω και εγώ τις αλλαγές? Στο Google chrome έχει 'Αγαπημένα'?
Θέλω να βαλω αυτο το λινκ που έβαλε ο Άρης! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι τις θελω και εγώ τις αλλαγές? Στο Google chrome έχει 'Αγαπημένα'?
Θέλω να βαλω αυτο το λινκ που έβαλε ο Άρης!Απλά κλίκαρε το αστεράκι τέρμα δεξιά στην γραμμή της διεύθυνσης και έχει πάει στα αγαπημένα.
Για να το ξαναβρείς μετά κλίκαρε στο γαλλικό κλειδί, πάνε αγαπημένα και είναι όλα εκεί -
Θαναση ... κατι έκανα. Μου μπήκε στην μπαρα κάτω απο την γραμμή διευθυνσης! Too much for me! Κουράστηκα!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ναι ρε συς. Το ΙΕ είναι κλασική αξία παρά τα κάποια αρνητικά. Το firefox μέτριο και καλλάει στα tabs. Το Chrome μου είναι άχρηστο και το βρίσκω χάλια και δεν αξίζει θεωρώ επειδή μας το πλασάρει με το ζόρι η Google. Βασικά το ΙΕ για μένα θα ήταν τέλειο αν άνοιγε τα πάντα διότι με 800 tabs ανοικτά δεν κολλάει. Και είναι απλο στη χρήση.
Δεν ξέρω ποιο εικονίδιο από αυτά εδώ δεξιά να διαλέξω.
Πάντως ο FF είναι πιο γρήγορος στο Ubuntu, ακόμη και με εγκατάσταση μέσω Wubi!
-
Για αυτα τα σαπια κυκολοφορησε ο chrome ή υπαρχει ακομα ο τραγικος chromium?
-
Τραγικός; ΝΟΤ
Δεν ξέρω ρε μαν, νομίζω ναι... -
Hταν λιγο τραγικουλης,τουλαχιστον οσο τον χαζευα
-
Μα υπαρχει Chrome για Ubuntu
@cosneo
Αν δεν το λύσεις μέχρι τα Χριστούγεννα υπόσχομαι να στο φτιάξω
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;