-
Ρε σεις? Εκλειψη Σεληνης εχουμε? Μην τρωγοσαστε γμτ. Τρεις κι
ο...κουκος θα μεινουμε!
Χρισταρα, σου στελνω Π.Μ. Ανοιξε το να ,μου πεις... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
AN KANEIΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ .
ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ , ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .
ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ (ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ) ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΥΜ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ .
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Α Γ Α Π Α Ν Ε ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΤΣΙΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑ
Στην διπλανη χωρα ξερετε πολυ καλυτερα απο εμενα οτι υπαρχει κ ενα μεγαλο κ σοβαρο υποβαθρο-θεμελια-ιστορια-κουλτουρα οσον αφορα τους αγωνες. (ειναι κ επαγγελματικο σπορ κ οχι μονον ερασιτεχνικο, λαθος; )
Εδω εσεις οι εμπλεκομενοι μιλατε, φωναζετε, κανετε προτασεις - προτροπες κ παλευετε μ οτι μπορειτε κ παρολαυτα δεν ακουγεστε ή δεν συννεοηστε ή δεν συμφωνειτε κ φαινεται πως υπαρχει προβλημα.
Εσεις διαβασατε κακοπροαιρετες κριτικες απο εμας; Λεμε την γνωμη μας για πραγματα που εμεις στην απ εξω βλεπουμε κ λεμε οτι θελουν βελτιωση. Κ η οποια κριτικη συνηθως δεν αφορα αρνητικα σχολια για τις επιδοσεις καποιου οδηγου. Ο καθενας κανει οτι μπορει κ οπως μπορει για την παρτη του κ το κεφακι του. Κ γιατι αλλιως απ εξω κ αλλιως απο μεσα με κρανος, οσον αφορα σχολια οδηγικων επιδοσεων κ τεχνικης οδηγικης καταρτησης. Ομως οποιος θελει να μιλησει ας μπει κ ας παρει Go πρωτα κ μετα κριτικη οδηγικων επιδοσεων κλπ σχετικα.
Ασχετως αυτου ομως, ειμαστε κ εμεις ενα μερος των αγωνων. Οι θεατες. Θα πω γι αυτα που βλεπω παρακολουθωντας. Κακο ειναι; Ειτε εχω λαθος ειτε σωστο. Συζητηση κανουμε κ ετσι μαθαινουμε κ ανταλλασουμε αποψεις σ ενα forum που μας δινεται η δυνατοτητα να γνωριστουμε κ να συζητησουμε με εμπλεκομενους κ μη. Θελετε νεους ανθρωπους; Απο εδω ειναι ενα μερος απο το οποιο μπορειτε να τους πλησιασετε κ να σας πλησιασουν.
Απο αυτο το forum αλλωστε δεν εχουν ειπωθει τοσα θετικα κ αρνητικα για τους διαφορους αγωνες; Απο αγωνιζομενους αλλα κ θεατες;
Το θεμα ειναι ποιος ακουει κ τι κανει γι αυτα που λεγονται.Την επικοδομητικη συζητηση αναζηταμε κ. Χρηστο κ οχι μπινελικια, τσακωμους, ψυχροτητες κ αφορισμους που προκυπτουν τελικα στην πορεια.
-
Προσωπικα-και παρεξηγημενα πολλες φορες- συμφωνω με την αποψη που
επιτρεπει στον καθενα να εκφραζει κοσμια και εμπεριστατωμενα τις θεσεις του. Οποιες κι αν ειναι αυτες, αρκει να ικανοποιουνται οι προυποθεσεις που
ανεφερα πιο πανω.
Ολοι οσοι τυχεροι καταφεραμε να παρουμε μερος σε αγωνες-γιατι τυχεροι ειμαστε, κακα τα ψεματα- καποτε ξεκινησαμε απο την θεση του θεατη-σχολιαστη-ζηλιαρη(με την καλη εννοια).
Τοτε, για να μιλησω στον Σιροκο ηθελα μεσον. Σημερα τα πραγματα απλοποιηθηκαν,κι η αναλογη επικοινωνια ειναι ευτυχως πιο ευκολη. Αυτο
καλο μας κανει. Φερνει τα νεα παιδια πιο κοντα μας, πιο κοντα στο σπορ,να μπορουν να δουν τα καλα και τα κακα του, και γιατι οχι καποια μερα να ικανοποιησουν την κρυφη τους επιθυμια.
Ετσι το σπορ θα διαδοθει, ετσι θ αποκτησουμε διαδοχους.
Που χαλαει το πραγμα? Οταν, αντι καποιος απ εξω να πει 'ο Πλατης ειναι πιο αργος απο τον Στρατη' αρχιζει τα 'αντε ρε τον κουλο, τον αχρηστο τον...'
Οταν αντι να πει 'Το σπορ εχει προβληματα ',λεει'αντε ρε αχρηστοι,μπαχαλοι,εισαστε....'
Οταν ,αντι να εμβαθυνει στις δυνατοτητες και την προσπαθεια ολων μας,
μουρμουραει 'ναχα τα λεφτα σου κι ενα τιμονι και θα σουλεγα' μη εχοντας παει στο Ελενιτ παρα μονο για να μαζεψει χορτα.
Οταν, στη φαση που οι οδηγοι προβληματιζονται και ζυμωνονται,εξω απο τον χορο και τα προβληματα, ψελλιζει 'Εισαστε χαβαλεδες'.
Κι ειν αληθεια οτι οσα περιγραφω σαν παραδειγματα πιο πανω ,τα εχουμε
grosso modo δει γραμμενα μεσα εδω.
Διαφωνω λοιπον μ οποιον προσπαθει να φιμωσει τον ασχετο που επιθυμει και πασχιζει σιγα-σιγα να γινει σχετικος. Κι ο Σουμαχερ 4 χρονων, ασχετος ηταν. Διαφωνω ομως και μ αυτον ,που μη ξεροντας τι βλεπει και γιατι ειναι εκει που ειναι, μονο ψεγαδια βρισκει μπροστα του.
Σε καμμια περιπτωση δεν προσωποποιω την θεση μου. Απλα θελω να πω
οτι κι εδω πρεπει να κρατιουνται καποιες ισοροπιες και μια διακριτη και διακριτικη σταση απεναντι στην ιδιοτητα του καθενος.
Διαφωνειτε?
Χ.Π. -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Μέσα από αυτό το Φόρουμ μπορούμε κάποιοι άσχετοι/λιγούρηδες/φλώροι να πούμε την γνώμη μας για αυτό που μας αρέσει και για το οποίο τραβολογιόμαστε από ραχούλα σε ραχούλα!
Και το αν θα πλακωθώ στις μπριζόλες μετά είναι δικαίωμά μου και κέφι μου και δεν πέφτει λόγος σε κανένα!!!Αυτό πως σημαίνει ότι θα πρέπει να κάτσω να κάνω την δουλειά σας?!!
Θέλετε βαθμολογίες...βγάλτε τις!!
Θέλετε κατατάξεις...κάντε το!!!
Θέλετε την γνώμη αυτών που πάνε και σας βλέπουν?...Ρωτήστε μας εδω στο Φόρουμ να σας πούμε!!!Αλλά η γνώμη των περισσότερων (όπως γράφτηκε αλλά σβήστηκε) είναι ότι εδω είμαστε μια παρέα απο φλώρους που κάθονται αναπαυτικά στο PC τους και κάνουν κριτική στους ημίθεους αγωνιζόμενους!
Θα ανακατευόσουνα εσυ ποτέ σε τέτοια υπόθεση?!!Και είπαμε!
Εμείς δεν έχουμε οδηγήσει αγωνιστικό...άρα δεν έχουμε και γνώμη!!!Ναι βρε Kouk στους καναπεδες ειμαστε ανετουληδες κ τα χωνουμε στους οδηγους αγωνων! Μιλαμε εκ του ασφαλους! Δεν εχουμε κ κατι καλυτερο να κανουμε αλλωστε. Αφου δεν εχουμε πληρωσει, ειμαστε οτι μας στολισαν στο αλλο post! Ουτε αποψη, ουτε λογος, μονο μασελα για παϊδακια!
Απο τον καναπε το Παλλαδιο, το Acropolis, το Ολυμπιακο, το EΛΠΑ, η Κυμη, το Αττικο, η Ριτσωνα, το Ενιαιο (που ειμασταν καποιοι φορουμαδες κ οι οικογενειες των αγωνιζομενων) κ αλλα!
Αναρωτιεμαι ποτε θιξαμε κ δεν σεβαστηκαμε καποιον αγωνιζομενο για να τ ακουσουμε κ ετσι στο τελος!Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέτε και οι δύο, οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένη και μην ξαναεκφέρετε γνώμη για τίποτε και για κανέναν. Η δουλειά σας/μας είναι απλά να κοιτάτε και να μην μιλάτε.
Δηλαδή εμείς είμαστε απλά τα νούμερα (μεταφορικά και μη) που δείχνουν στους σπόνσορες όταν ζητάνε χορηγίες. Μόλις την τσιμπήσουνε τη χορηγία ισχύει το «σκάσε και κοίτα».
Κοίτα να δεις που εγώ είχα την εντύπωση ότι ήμασταν κομμάτι του Μηχ. Αθλητισμού (μικρό αλλά σημαντικό). Συγγνώμη λάθος ... όπως επίσης σας ζητώ συγγνώμη που γεννήθηκα το ’71 και δεν είδα τους οδηγούς που έχουν δει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, συγγνώμη που δεν είχα ποτέ τα χρήματα να πάρω αγωνιστικό, συγγνώμη που εκφέρω γνώμη για τον μικρόκοσμό σας, συγγνώμη που κάθομαι σαν τον μ@λ@κα σε κρύο/ζέστη/βροχή/σκόνη σε Ελλάδα και εξωτερικό για να χειροκροτήσω ΕΣΑΣ είτε πρώτοι είτε τελευταίοι.
Συγγνώμη που ξέρω υπολογιστές, συγγνώμη που έχω αναπαυτική καρέκλα στη δουλειά και στο σπίτι, συγγνώμη που κάθομαι σε αυτές όταν γράφω στον υπολογιστή
Προσωπικά δεν αναφέρθηκα ποτέ στις εσωτερικές έριδες και αντιδικίες (ή αλλιώς μπινελίκια) γιατί δεν με ενδιαφέρουν, όταν όμως κάποιος κάπου κάποτε αναφέρθηκε σε κάτι που συμμετέχω (και ζητώ συγγνώμη και για αυτό) κάθισα και έγραψα μια απάντηση. Αν αυτό δεν σας αρέσει ... δικό σας το πρόβλημα και όχι δικό μου.
Φιλικά
ΔημήτρηςΥΓ. Ειλικρινά συγγνώμη που φεύγω από το θέμα του thread, αλλά .......
Οχι παιδιά. Συγνώμη αλλά είσαστε όλοι έτοιμοι να 'πυροβολήσετε'. Ο Χρίστος (APR) δεν είπε τέτοια πράγματα. Εχει οργώσει βουνά και πίστες, έχει δώσει ψυχή και δίνει ακόμα, σε αυτό που αγαπάει. Πικρία εκφράζει. Εγώ τουλάχιστον όταν διαβάζω τις δημοσιεύσεις όλων, τις βλέπω πάντα καλοπροαίρετα. Ομολογώ ότι με 'άγγιξε' το post του rallysport και με στεναχώρησε. Μου θύμισε μια βρεγμένη Ριτσώνα με 170 συμμετοχές. Νομίζω πρέπει να ήταν στο warm up... περίμενα μέσα στο αυτοκίνητο, είχε ήδη πιάσει η βροχή και ατέλειωτος κόσμος περνούσε από μπροστά μου. Ανοίγω το παράθυρο και ρωτάω : 'Ρε παιδιά που πάτε;;; Εγώ ακόμα και ο σουμάχερ να ανέβαινε δεν θα καθόμουν μέσα στη βροχή να τον περιμένω...'. Απάντηση : 'Τους αγαπάμε τους αγώνες. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσετε!'. Από τότε το θυμάμαι σε κάθε αγώνα.
Ομως, δεν μπορώ να ξεχάσω, στην φετινή Ριτσώνα όπου ο Παπανικολάου φτάνει έξαλλος στον τερματισμό και λέει ότι παραλίγο να κάνει μετωπική με γερανό της ΕΛΠΑ που κατέβαινε να μαζέψει άλλο αγωνιστικό αυτοκίνητο!
Μην μένετε στα λέξεις. Ο χώρος έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπάνε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Χωρίς αυτούς απλά δεν υπάρχει. Και όχι μόνον ως θεατές. Αυτό (νομίζω) εννοεί ο APR. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει.
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Οχι παιδιά. Συγνώμη αλλά είσαστε όλοι έτοιμοι να 'πυροβολήσετε'. Ο Χρίστος (APR) δεν είπε τέτοια πράγματα. Εχει οργώσει βουνά και πίστες, έχει δώσει ψυχή και δίνει ακόμα, σε αυτό που αγαπάει. Πικρία εκφράζει. Εγώ τουλάχιστον όταν διαβάζω τις δημοσιεύσεις όλων, τις βλέπω πάντα καλοπροαίρετα. Ομολογώ ότι με 'άγγιξε' το post του rallysport και με στεναχώρησε. Μου θύμισε μια βρεγμένη Ριτσώνα με 170 συμμετοχές. Νομίζω πρέπει να ήταν στο warm up... περίμενα μέσα στο αυτοκίνητο, είχε ήδη πιάσει η βροχή και ατέλειωτος κόσμος περνούσε από μπροστά μου. Ανοίγω το παράθυρο και ρωτάω : 'Ρε παιδιά που πάτε;;; Εγώ ακόμα και ο σουμάχερ να ανέβαινε δεν θα καθόμουν μέσα στη βροχή να τον περιμένω...'. Απάντηση : 'Τους αγαπάμε τους αγώνες. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσετε!'. Από τότε το θυμάμαι σε κάθε αγώνα.Ομως, δεν μπορώ να ξεχάσω, στην φετινή Ριτσώνα όπου ο Παπανικολάου φτάνει έξαλλος στον τερματισμό και λέει ότι παραλίγο να κάνει μετωπική με γερανό της ΕΛΠΑ που κατέβαινε να μαζέψει άλλο αγωνιστικό αυτοκίνητο!
Μην μένετε στα λέξεις. Ο χώρος έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπάνε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Χωρίς αυτούς απλά δεν υπάρχει. Και όχι μόνον ως θεατές. Αυτό (νομίζω) εννοεί ο APR. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει.
Οχι καμια ορεξη να πυροβολησουμε, τουλαχιστον εγω! Πιστεψε με ειναι το τελευταιο που εγω επιδιωκω.
Προσπαθω ομως να καταλαβω. Γιατι ειμαι ενας απ αυτους που διαθετω τον χρονο μου για να παρακολουθω κατι που αγαπαω παρα πολυ (κ που ευχομαι καθε φορα να μπορουσα να το παρακολουθησω in-car οδηγωντας).
Θα δω ειτε με παρεα, ειτε κ μονος αν δεν ερθει κανεις κοντα. Δεν με νοιαζει. Αλλωστε παρεα παντα θα βρεις στα βουνα.
Γιατι ομως να με ψελνουν κιολας χρησιμοποιοντας πια το κλισε 'μεγαλε, δεν φορας κρανος οποτε βουλωσε το'. Δεν το βλεπω ετσι, γιατι δεν πιστευω οτι χρειαζεται σε **καθε περιπτωση **να εχεις βαλει κρανος για να διαμορφωσεις κ να εκφερεις μια αποψη. -
Πολιτικός δεν είμαι και όμως τους κρίνω σύμφωνα με τα λόγια και τις πράξεις τους, ούτε μάγειρας είμαι και πάλι όμως εκφέρω γνώμη πότε είναι καλή ή άσχημη η σούπα.
Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Απλά ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ, σωστή ή λάθος δεν πάιζει ρόλο, άλλωστε γιαυτό υπάρχουν οι υπόλοιποι εδω μέσα για να με διορθώσουν.
Ποτέ (κατηγορηματικά ΠΟΤΕ) δεν πυροβόλησα ή έθιξα ή κακοχαρακτήρησα οποιονδήποτε εδω μέσα (και δεν απολογούμαι για τίποτε απ'οτι έχω γράψει).
Κύριε APR δεν σας ξέρω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς. Ανοίξτε όμως λιγάκι το μυαλό σας και δείτε ότι Μηχ. Αθλητισμός δεν είναι μόνο αγώνες και αγωνιζόμενοι είναι και οι θεατές (ή όπως αλλιώς θέλετε να μας χαρακτηρίσετε). Μας έχετε 'ανάγκη' όσο ακριβώς σας έχουμε και εμείς εσάς. Δεν πυροβολούμε (ούτε εσάς ούτε τον πιανίστα) γνώμες και απόψεις εκφέρουμε΄. Αν ενοχλούμε, τότε ας ανοίξει ο ΣΟΑΑ ή η ΕΛΠΑ ή η ΕΘΕΑ ένα Forum μόνο για τους εμπλεκόμενους για να σας αφήσουμε στην ησυχία σας. Διαφορετικά ........ θα σας ζαλίζουμε.
Φιλικά
ΔήμήτρηςΥΓ1 Ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος, δούναι και λαβείν.
ΥΓ2 Την επόμενη φορά που θα πάμε στην ταβέρνα για παϊδάκια/κοψίδια/μπριζολίδια και τα συναφή (πρίν ή μετά κάποιον αγώνα) ελάτε και εσείς. Μάλλον (σίγουρα) θα αναθεωρήσετε μερικές απόψεις σας, εκτός και αν είστε χορτοφάγος οπότε θα μας πείτε κι άλλα (έτσι για να το χαλαρώσουμε λιγάκι)
-
κ.Πλατή έχετε δίκιο...όμως εχθές,που άρχισε η σχετική αντιμαχία οδηγών-θεατών ,καθόλου δεν τέθηκε θέμα κριτικής επιδόσεων και ικανοτήτων,αυτό έλειπε μάλιστα!
κ.Παπαχριστόπουλε,η δημοσίευσή σας,προσωπικά με άγγιξε!Όμως σε συνέχεια αυτού που γράφει ο Κλεισθένης,και που με εκφράζει απόλυτα,είναι η απογοήτευση που ένιωσα εχθές,όταν είδα τον A.P.R να βάζει 'πλάτη' στα δύο όντα,που μας έλουζαν κανονικά!Για πολύ λιγότερα, άνθρωποι πιάνονται στα χέρια!Καλό θα είναι να πάψουν οι αντεγκλίσεις. Admin
-
κ.Παπαχριστόπουλε,
πιστεύω ότι θα συμφωνείτε πως για να ασχοληθεί κανείς με κάποιο θέμά,δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Είτε του αρέσει και την βρίσκει είτε θέλει να προκαλέσει σαματά!Στην προκειμένη περίπτωση του Φόρουμ,τα 2,5 χρόνια που λειτουργεί,δόθηκε η ευκαιρία σε εμάς τους θεατές να 'ακούσουμε' τις απόψεις των αγωνιζόμενων,,που τρέχουμε να παρακολουθήσουμε!
Αντίστοιχα,οι αγωνιζόμενοι έχουν την χρυσή ευκαιρία να 'ακούσουν' τους θεατές για τους οποίους υποτίθεται ότι γίνονται όλα αυτά!
Φαντάζομαι ότι δέχεστε ότι αν κάποιος σας χαρακτηρίσει 'φλώρο που κάθεται μπροστά σε ενα PC' θα αντιδράσετε ανάλογα!Οπως επίσης νομίζω οτι δεν θεωρείται την έκφραση γνωμης προνόμιο μόνο των εμπλεκόμενων!
Θυμίζω ότι πρόπερσι τα μέλη του Φόρουμ δημιούργησαν τους Ατυπους Κριτές για το 50ο Ακρόπολις.Μια κίνηση που πέτυχε απόλυτα τους στοχους της.
Αλλά επίσης τονίζω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα να θέλει ή να μην θέλει να ασχοληθεί με κάτι!!
Αυτά και τέλος από εμένα.Να με συγχωρείται αν ενόχλησα αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω να λέω την γνώμη μου για αυτά που βλέπω και να τα κρίνω -καλοπροαίρετα- όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου!
Και αν εμένα μου αρέσει το πέρασμα του Αγγελίδη ή του Σκαλτσά,δεν σημαίνει ότι είμαι κάφρος επειδή δεν κέρδισαν και την γενική!Αυτό μου αρέσει αυτό λέω!!!
EDIT:Θεωρω ότι μάλλον δεν προλάβατε να διαβάσετε αυτά που γράφτηκαν χθες από χρήστες-αγωνιζόμενους όπως ο roadrunner και άλλοι!!!
-
Παιδιά θα το ξαναπώ (τονισμένο).
Μην μένετε στις λέξεις.
Το 'πυροβολείτε' το έβαλα σε εισαγωγικά αλλά πάλι μείναμε σε αυτό.
Δεν υπάρχει καμμία αντιμαχία οδηγών - θεατών. Είναι το μόνο σπορ που έχει ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. Δεν έχω δει σε κανένα αγώνα να πλακώνονται οι 'οπαδοί' του Ευσταθίου με αυτούς του Κύρκου.
Τίποτε άλλο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
EDIT:Θεωρω ότι μάλλον δεν προλάβατε να διαβάσετε αυτά που γράφτηκαν χθες από χρήστες-αγωνιζόμενους όπως ο roadrunner και άλλοι!!!
Πράγματι. Δεν το έχω διαβάσει.
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Πράγματι. Δεν το έχω διαβάσει.
Οχι ότι εχει κάποια ιδιαίτερη σημασία.Απλά μερικές φορές οι λέξεις είναι 'βαριές'!!!
Τέλος πάντων.
Το ζητούμενο είναι -και πιστεύω να συμφωνείτε- ότι σαν μεγάλοι άνθρωποι (40+ ) είναι σχετικά εύκολο να καταλάβουμε πότε ο συνομιλητής μας λέει κάτι εν βρασμώ ψυχής και πότε το εννοεί!
Για τον APR ξέρω.Εχουμε κονταροχτυπηθεί αρκετές φορές!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλό θα είναι να πάψουν οι αντεγκλίσεις. Admin
Admin,δεν ήθελα να προκαλέσω,ήμουν φορτισμένος μάλλον από τα χθεσινά...ζητώ συγνώμη από τους συνφορουμίστες και καλώς το έκοψες
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
roadrunner,σε ότι με αφορά και σε σχέση με το
[kouk]Ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει όπως έχουμε πει πολλές φορές!Προσοχή όμως στις λέξεις που χρησιμοποιείς!
[roadrunner] ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
θα πρέπει να ξέρεις ότι είμαι moderator αρα μπορώ και να τις χρησιμοποιώ! Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά!Οσον δε αφορά στον κανονισμό αυτός εφαρμόζεται το ίδιο για όλους!
Συγγνώμη για την εκτός θέματος δημοσίευση!
-
Πόσο φαίνεται φίλε roadrunner,ότι δεν διάβασες καθόλου όσα,καλοπροαίρετα,σου έγραψα!Είδες μόνον τη λέξη χορηγία (κόκκινο πανί για εσένα),χωρίς να δεις το όλο, και ξεκίνησες τα αχαρακτήριστα!
Τόσο,που με κάνεις να πιστεύω ότι προσπαθώ να καταλάβω τί μου λέει και να βοηθήσω,αν μπορώ,με σωστή ή λάθος γνώμη,έναν τοίχο από τούβλα ή ένα βουνό από κούτσουρα......
Και ναι,φίλε μου,έγραψες για θεατές,αυτούς τους λίγους που κάθονται στα πίσω νούμερα,δεν τους ξεχώρισες,όλους σε ένα σακί μας έβαλες εχθές... -
ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ .
ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟ racer ΤΑ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ .
ΦΙΛΕ Kleisj . ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΜΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ , ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣ , ΟΤΙ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΕΣΕΝΑ Η ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ?
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ rallysport ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΟΤΑΝ , ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΨΥΛΙΚΑΤΖΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ ΜΟΥ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ DVD ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΗΣΤΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ !
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ .
ΣΕ ΑΛΛΟ ? ΘΕΜΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ , ΥΠΗΡΞΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΙΩΣ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΟΜΩΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ . ΙΣΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ . ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ .Υ.Γ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΒΑΜΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ , ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ
-
Πιστεύεις ότι αυτά πού θά πούμε εμείς οι απλοί θεατές,είναι λόγω τού ότι θεωρούμε ότι εσείς οι εμπλεκόμενοι...μάς χρωστάτε;
Σκέφτηκες ποτέ σου,ότι μπορεί νά λέγονται αυτά από αγάπη πρός αυτό τό άθλημα,καί σέ μία προσπάθεια βελτίωσής του; -
Ο χρήστης APR έγραψε:
. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ
Ποτέ κανένας από αυτό το φόρουμ δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο,αν είναι δυνατόν!
Σε παρακολουθώ 19 χρόνια,γιατί τα συνεργεία σου,παλιό και καινούργιο είναι κοντά στη γειτονιά που μεγάλωσα.Έχουμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο πολλές φορές,κι όμως δεν σε καλημέρισα από σεβασμό!Ακόμη και τώρα,όταν βρεθώ από τη γειτονιά,περνώ έξω από το υπόγειο,για να πάρω μια κλεφτή ματιά από τα αγωνιστικά και την Αlpine.
Όταν όμως βλέπω να βάζεις 'πλάτη' σε απίστευτες και άδικες προσβολές,δεν μπορώ να σου πω,παρά μόνο ότι είσαι λάθος!Και θα το έλεγα αυτό,είτε σε εσένα,είτε στον οποιονδήποτε εκτιμώ,και θέλω να στέκεται στο ύψος του! -
ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ HUNTER , ΑΝ ΑΦΙΕΡΩΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΟΘ , ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ
Ποτέ κανένας από αυτό το φόρουμ δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο,αν είναι δυνατόν!
Σε παρακολουθώ 19 χρόνια,γιατί τα συνεργεία σου,παλιό και καινούργιο είναι κοντά στη γειτονιά που μεγάλωσα.Έχουμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο πολλές φορές,κι όμως δεν σε καλημέρισα από σεβασμό!Ακόμη και τώρα,όταν βρεθώ από τη γειτονιά,περνώ έξω από το υπόγειο,για να πάρω μια κλεφτή ματιά από τα αγωνιστικά και την Αlpine.
Όταν όμως βλέπω να βάζεις 'πλάτη' σε απίστευτες και άδικες προσβολές,δεν μπορώ να σου πω,παρά μόνο ότι είσαι λάθος!Και θα το έλεγα αυτό,είτε σε εσένα,είτε στον οποιονδήποτε εκτιμώ,και θέλω να στέκεται στο ύψος του!ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ tsilis ΛΥΠΑΜΕ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ?