-
Ναι πήρα οργανάκι Nokia (το κινητό μου)...
Κανονίστε για καρτ!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ερωτηση : ξερεις κανεις τι παιζει με την πιστα καρτ στις Σερρες??? απο οτι την ειδα απο εξω πρεπει να ειναι καλη............ τα καρτακια ειναι καλα???
διχρονα η τετραχρονα???Οι βόρειοί φίλοι παρακαλώ ν'απαντήσουν το συντομότερο..
Απ'ότι έχω ακούσει είναι αξιοπρεπής αλλά κομμάτι γλυστερή και βέβαια είναι δίπλα ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ,να μην το ξεχνάμε.Αν πάς με το αυτοκίνητό σου θα είναι παράληψη να μην μπείς στην μεγάλη.
Καλημέρα.Να μαι και εγώ! Λοιπόν,η πίστα στις Σέρρες έχει αλλάξει,και πλέον για να την ευχαριστηθείς πρέπει να έχεις η rm1,η εξατάχυτο.Έχει μία τεράστια ευθεία που συνεχίζει σε παρατεταμένη δεξιά,και στο καπάκι 2 πολύ κλειστές στροφές.Με λιγά λόγια Σέρρες μόνο στην μεγάλη πίστα με το αυτοκινητάκι.....
-
αστο αδερφε..........πηγα οπως τα λες ειναι.......θελει δυναμη....ηταν και ψιλουγρη , ειχε και κανα δυο υπουλα κομματακια, και ηθελα δεν ηθελα στην πρωτη γυρα (κρυα και τα λαστιχα) το κουρεψα λιγο το χορταρι..........αλλα με ξαφνιασε που ο τυπος το κοστολογει με τον γυρο και οχι με τον χρονο......(2 ευρο ο γυρος) [επειδη λεει οτι ειναι μεγαλη]
-
Λοιπον, ανακοινωση για οσους εχουν MyChron.
Εχει βγει τελικη εκδοση firmware, καθως και racestudio...για να την κατεβασετε!!
Για το μεγαλειο της ελλαδος, σχετικα με αγωνες, αδειες και λοιπα, βρηκα μια αναδημοσιευση στο karting.gr και σας παραθετω το link!
http://www.karting.gr/news_moto_editorial_031204.htm
... μιλαμε για ΠΟΛΥ γελιο!
-
Την Παρασκευή θα είμαι (λογικά) από το πρωί στην πίστα.
Άντε γιατί σκουριάσαμε!
-
εκτακτο ανακοινωθεν:
Τρελλη πατεντα - γερανακι, ελαβε τελος επισημως (πεσαν οι σχετικες σφραγιδες στα εγγραφα) σημερα το βραδυ!
Η δοκιμη στεφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχια!
Αν τη δειτε θα παθετε ενα κατι!!
Σχεδιασμος - εκτελεση: chief engineer! (κατα κοσμον 'τακουλης')
Με την πρωτη ευκαιρια θα εχετε επιδειξη...Προς το παρον δεν υπαρχουν σχεδια για μαζικη παραγωγη...
-
ΤΜ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ???? ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΣ...
-
δε θελω!
Αλλα εσυ εισαι γνωστος στο κυκλωμα, εχω γνωρισει τον αδερφο σου και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα οταν με το καλο γυρισει και ο ... ξενιτεμενος που κανει διακοπες και karting στην αγγλια!!
Εχμ... θεωρω οτι εισαι αδερφος του speedaddict, πεφτω εξω ??
Και μια περιγραφη, το γερανακι, καθιστα την φορτω - εκφορτωση του καρτ απο το τρεϊλερ παιχνιδακι απο ενα ατομο...
Που σημαινει, εχεις κανει τις συντηρησεις εργασιες, λαστιχα κλπ σπιτι, πας μονος σου, κατεβαζεις το καρτ, βαζεις μπρος και φευγεις.... Τελειωσες? Το φορτωνεις, το ακουμπας στο τρεϊλερ, το δενεις και φευγεις! -
[quote='tm']δε θελω!
Αλλα εσυ εισαι γνωστος στο κυκλωμα, εχω γνωρισει τον αδερφο σου και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα οταν με το καλο γυρισει και ο ... ξενιτεμενος που κανει διακοπες και karting στην αγγλια!!
Εχμ... θεωρω οτι εισαι αδερφος του speedaddict, πεφτω εξω ??
[/quoteΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ.
ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΚΕΙ... ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΚ
-
ερχεται και μονο να μας κανει καλο καιρο να παμε για κανενα καρτακι + μια βολτα στα μαγαζια που εκκρεμει!
Στο μεταξυ πηγαινε κατεβασε την καινουργια εκδοση του mychron και ανεβασε το στο οργανακι σας!
-
Εγώ ξέρω πού μένει!
(και νομίζω πως μπορώ να το ξαναβρώ αν είμαι στις καλές μου. )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερχεται και μονο να μας κανει καλο καιρο να παμε για κανενα καρτακι + μια βολτα στα μαγαζια που εκκρεμει!Εππππππ............. νάμαι και γω.......... Έλειπα και μου λείψατε...
18 Δεκεμβρίου με Γιάννη,φοβερές πατέντες,Βασίλη και λοιποί αγαπητοί κανονίστε για ολοήμερο καρτ.
Γιορτές έρχονται πρέπει να το γιορτάσουμε.Pleaseeeeeeeeeeeee...κανονίστε νάμαστε καλά καινα πάμε..
Εγώ θα κανονίσω για καλό καιρό,όχι βροχερό με λίγη δροσούλαΜάστορα έτσι σε θέλω............. να μας ενημερώνεις για ότι γίνεται εκεί στο βορρά.Με την καινούργια πίστα που έγινε στη Θεσσαλονίκη έχεις νέα ?Πότε θα πάς για δοκιμή.
'Πατριώτη' και βόλτα στα μαγαζιά πρέπει να κάνουμε.Μπορώ να πάρω μια μέρα άδεια και να πάμε για.....KARTING μάτι ....THERAPY
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Την Παρασκευή θα είμαι (λογικά) από το πρωί στην πίστα.Άντε γιατί σκουριάσαμε!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βασιλάκη δεν είσαι εντάξει..
Παίζεις με τον πόνο μας,αν εσυ έχεις σκουριάσει εγω-εμείς τότε είμαστε σαν τον τιτανικό έτσι όπως είναι στα βάθυ του ωκεανού .πςςςςςςςςςςςςςςςς τι είπα
Νάσαι καλά αγόρι μου και να στροφάρεις, και να μαθαίνεις γιατί έρχονται απο πίσω πολλοί .................. και γρήγοροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
Θα τα πούμε at the pista που θα πάει......
-
Άγγελε το γρουσούζεψες. Σήμερα, από το πρωί που ξύπνησα, δε νοιώθω το δεξί μου χέρι. Άρα άκυρο το αυριανό...
Αλλά τώρα που πήρα το δίπλωμα ποιός με πιάνει. Κάθε μέρα εκεί πάνω θα είμαι!
Εννοείται πως είμαι μέσα για φορουμίστικη συνάντηση.
Υ.Γ. Προσπαθώ να παρασύρω τον Rally Maniac αλλά αντιστέκεται σθεναρά... Που θα μου πάει όμως... Ζήτημα χρόνου είναι...
-
Έτσι σε θέλω...........αλλά όχι και κάθε μέρα,μην το παραχορτάσουμε
Καλούς δρόμους να βρίσκεις με το δίπλωμα.....
Ναι,ναι για να μαζεύουμε κόσμο..................κάτι μεγάλο έχω στο μυαλό μου και να δούμε πότε θα το καταφέρω ............ είδωμεν...
Καλό ΣΚ στην παρέα.
Γιάννηηηηηηηηηηηηηηη έτοιμες οι βαλίτσες ???????????????
-
Αγαπητοί kartόφιλοι πάμε με 1000......................και συνεχίζουμε με πολλά ωραία οσονούπω...............
-
Πάντως αν κανονίσετε για το άλλο ΣΚ εγώ δεν θα μπορέσω γιατί θα λείπω. Οπότε θα σας βρω κάποια άλλη στιγμή. Καλά να περάσετε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερχεται και μονο να μας κανει καλο καιρο να παμε για κανενα καρτακι + μια βολτα στα μαγαζια που εκκρεμει!Στο μεταξυ πηγαινε κατεβασε την καινουργια εκδοση του mychron και ανεβασε το στο οργανακι σας!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ 'ΕΧΟΥΜΕ' mychron ΑΛΛΑ alfano.
-
δεν ειναι δυνατον!!!!
πωπωωωωωω!!!Κι εδω 'προδοσια' ??!?!?!?!!?!?!?
ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ!!! Ποσο βαθεια εχεις ριξει τα διχτυα σου ??
σορρυ, φιλε, νομιζα οτι ειχατε mychron... γραψε λαθος!!!
(εκεινος ο γιαννης, ρε παιδια, που ειναι ???)
-
Τι λέτε για Κυριακή 26/12 να βρεθούμε Καρτοντρόμο κατά το μεσημέρι (να έχει κάτσει και το φαγητό της προηγούμενης και να έχουμε ξυπνήσει ) για καρτάκι μέχρι τελικής πτώσης;
Μην ακούσω όχι, θα αρχίσω να μοιράζω ποινές αποκλεισμού από την επόμενη συνάντηση!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ