-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως το χες ανοιχτό και σε τσίμπησε τίποτα πάλι;
φαντάσου να οδηγήσει κάνα Cosmo... τον βλέπω ν'αλλάζει υπογραφή
Σπύρος
Καλά, αν δω τον technik με υπογραφή κανέναν ρότορα, θα πάρω Audi
-
...κι εγώ VW!!!
Σπύρος
-
Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας κύριοι!Ο technik δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει ποτέ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας κύριοι!Ο technik δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει ποτέ!!!ακριβώς!!! όπως κι εγώ δεν πρόκειται να πάρω VW (τα ίδια έλεγα κάποτε και για τα σιτροέν βέβαια...και τώρα Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ η C4 )
Σπύρος
-
Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας κύριοι!Ο technik δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει ποτέ!!!
ακριβώς!!! όπως κι εγώ δεν πρόκειται να πάρω VW (τα ίδια έλεγα κάποτε και για τα σιτροέν βέβαια...και τώρα Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ η C4 )
Σπύρος
Η εξέλιξις των ειδών?!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως το χες ανοιχτό και σε τσίμπησε τίποτα πάλι;
φαντάσου να οδηγήσει κάνα Cosmo... τον βλέπω ν'αλλάζει υπογραφή
Σπύρος
Καλά, αν δω τον technik με υπογραφή κανέναν ρότορα, **θα πάρω Audi **
Έτσι, έτσι!
o Ikar TFSI, o technik Wankel...........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας κύριοι!Ο technik δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει ποτέ!!!Κάτι ξέρει ο παλιός...!
Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις !
-
To MX-5 φαίνεται αρκέτα ωραίο αλλα μου θυμιζεί κάτι ανάμεσα σε RX-8 MX-5 KAI BARCHETTA. Παντως όπως και να είναι σίγουρα θα είναι πολύ fun. Από οδηγικής άποψης το Mx-5 είναι πολυ καλό όμως δεν συγκρίνεται με μια Lotus Elise που καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα πιο όμορφη και πιο γρήγορη και πιο σταθερή.[/img][/list]
-
Και πολύ πιο ακριβή....μην το ξεχνάμε αυτό!
-
Εντάξει, μη συγκρίνεις τώρα το υπεροπλο πίστας με τιμή 50000Ε με το ΜΧ-5 των 22.900Ε. Το ΜΧ5 παρ'όλα αυτά είναι το πιο γήινο, διασκεδαστικό και στην τιμή που προσφέρεται δεν υπάρχει άλλο!
Δε νομίζω κανείς να είπε ότι συγκρίνεται, αλλά ούτε και είναι ανταγωνισμός του ΜΧ5 το λότους. Γιατί με αυτήν τη λογική, καλό μωρέ το ΜΧ5, αλλά δε συγκρίνεται με 911 turbo cabrio. -
http://img.stern.de/_content/50/15/5015 ... -5_750.jpg
-
το ωράιο έγινε πιο ωραίο
είναι κανονική η φωτό Παύλο? -
Πάντως, η μούρη είναι από rx8..
-
ε, καλό είναι αυτό!
-
ΒΕΒΑΙΩΣ και είναι...
-
Eίναι το μικρό αδερφάκι του S2000?
-
To παίρνω...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To παίρνω...Μέ πάς μιά βόλτα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
To παίρνω...
Μέ πάς μιά βόλτα;
Να μπούν οι ζέστες, να στεγνώσει η άσφαλτος και πάμε....!
-
το ωράιο έγινε πιο ωραίο
είναι κανονική η φωτό Παύλο?Όχι δεν είναι,αλλά αυτό το σχέδιο παίζει σε όλα τα τελευταία photoshop οπότε πρέπει να είναι πολύ κοντά στο πραγματικό.
Μια άλλη φωτογραφία είναι και αυτή:
Mazda MX-5