-
Μοιάζει σα να έπεσε το Jazz πάνω στο Stilo και το έστειλε στο C2
-
Εγώ λέω οτι στηρίχτηκε ο Τσακ Νόρρις στο Honda και το αποτέλεσμα το βλέπετε.
-
Οχι Ταυρε δεν ημουν εγω,δε στηριχθηκα πουθενα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
To χοντα επεσε πανω στο στιλο και το εσπρωξε πανω στο σ2;
Εκει θα εβαζα τα λεφτα μου κι εγω..
Το χοντα εχει και ενα σπασιμο στον προφυλακτηρα εκει που βρισκει στο στιλο.Για αυτο μου βγηκε το απο πανω σεναριο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To χοντα επεσε πανω στο στιλο και το εσπρωξε πανω στο σ2;
Εκει θα εβαζα τα λεφτα μου κι εγω..
Το χοντα εχει και ενα σπασιμο στον προφυλακτηρα εκει που βρισκει στο στιλο.Για αυτο μου βγηκε το απο πανω σεναριο.
Αυτό πρόσεξα και εγώ
-
CSI MIAMI
-
Όχι, CSI NEA MAKRI.
-
Προχθές το βραδύ είχα το πρώτο μου τρακάρισμα ever και με το καινούριο αυτοκίνητο (yaris 1.3 dynamic vsc).
Είχα παρκάρει σε ένα στενό κοντά στο άλσος τις Ν. Σμύρνης. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, βάζω μπροστά και ανάβω τα κατάλληλα φώτα μιας και ήταν βραδύ και ξεκινάω. Με το που στρίβω το τιμόνι χωρείς ακόμα να έχει κουνηθεί το αυτοκίνητο σταματήσει διπλά μου ένα avensis και ένας τύπος κατεβάζει τζαμί και με ερωτάει :
-Φεύγετε?
-Ναι.
-Τέλεια!
Ανάβει αλάρμ, και κάνει μερικά μετρά πίσω για να βγω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Με το που ξεκινάω και έχοντας βγάλει Ίδη το μισό αμάξι στο δρόμο ο τύπος ξεκινάει με πολύ γκάζι ξυρίζοντας μου το προφυλακτήρα και στη συνεχεία άφαντος! Ούτε πινακίδες δεν πρόλαβα να πάρω. Για κάποια λεπτά έμεινα μέσα στο αμάξι με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου για το τι στο διάολο μόλις έγινε. Σκέφτηκα να τον κυνηγήσω αλλά μετά είπα άστο καλυτέρα μην είναι στουπί ο τύπος και έχουμε αλλά βραδιάτικα….
ΥΓ: Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θα ήθελα να είχα το παλιό κορσάκι του ’82 να του έβαζα μέσα όλη τη δεξιά πλευρά!!! -
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
CSI MIAMIProblem?
-
Ο χρήστης Squall85 έγραψε:
Προχθές το βραδύ είχα το πρώτο μου τρακάρισμα ever και με το καινούριο αυτοκίνητο (yaris 1.3 dynamic vsc).
Είχα παρκάρει σε ένα στενό κοντά στο άλσος τις Ν. Σμύρνης. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, βάζω μπροστά και ανάβω τα κατάλληλα φώτα μιας και ήταν βραδύ και ξεκινάω. Με το που στρίβω το τιμόνι χωρείς ακόμα να έχει κουνηθεί το αυτοκίνητο σταματήσει διπλά μου ένα avensis και ένας τύπος κατεβάζει τζαμί και με ερωτάει :
-Φεύγετε?
-Ναι.
-Τέλεια!
Ανάβει αλάρμ, και κάνει μερικά μετρά πίσω για να βγω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Με το που ξεκινάω και έχοντας βγάλει Ίδη το μισό αμάξι στο δρόμο ο τύπος ξεκινάει με πολύ γκάζι ξυρίζοντας μου το προφυλακτήρα και στη συνεχεία άφαντος! Ούτε πινακίδες δεν πρόλαβα να πάρω. Για κάποια λεπτά έμεινα μέσα στο αμάξι με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου για το τι στο διάολο μόλις έγινε. Σκέφτηκα να τον κυνηγήσω αλλά μετά είπα άστο καλυτέρα μην είναι στουπί ο τύπος και έχουμε αλλά βραδιάτικα….
ΥΓ: Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θα ήθελα να είχα το παλιό κορσάκι του ’82 να του έβαζα μέσα όλη τη δεξιά πλευρά!!!Ότι να'ναι..
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
-Φεύγετε?
-Ναι.
-Τέλεια!
ΥΓ: Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θα ήθελα να είχα το παλιό κορσάκι του ’82 να του έβαζα μέσα όλη τη δεξιά πλευρά!!!Ότι να'ναι..
Με το Corsaki?
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μοιάζει σα να έπεσε το Jazz πάνω στο Stilo και το έστειλε στο C2+1
καμιά κότα νέα οδηγός , θα της έφυγε ο συμπλέκτης και εμβόλισε Stilo -
Μα πόσο σκατόζωα είναι αυτοί που πιάνουν θέσεις αναπήρων και/ή οικογένειας+παιδιού (όπου αυτές υπάρχουν...); Μετά μιλάμε για φιλότιμο και άλλες τέτοιες π@π@ριές που νομίζουμε ότι μας χαρακτηρίζουν ως λαό. Live your myth in Greece
-
Τι μας χαρακτηριζει ως λαο? ΦΙλοτιμο? Last year...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μα πόσο σκατόζωα είναι αυτοί που πιάνουν θέσεις αναπήρων και/ή οικογένειας+παιδιού (όπου αυτές υπάρχουν...); Μετά μιλάμε για φιλότιμο και άλλες τέτοιες π@π@ριές που νομίζουμε ότι μας χαρακτηρίζουν ως λαό. Live your myth in GreeceΤο Σάββατο στο σούπερ-μάρκετ έφυγε από μπροστά μου αυτοκίνητο σε καλή θέση. Πάω να μπω, βλέπω το αναπηρικό σήμα κάτω. Όπισθεν, ψάχνω αλλού. Μέχρι να στρίψω, άλλος μπαίνει στη θέση. Φυσικά χωρίς σήμα αναπήρου στο τζάμι. Υποθέτω ότι αρτιμελής ήταν κι αυτός που είχε φύγει. Αλητάμπουρες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα πόσο σκατόζωα είναι αυτοί που πιάνουν θέσεις αναπήρων και/ή οικογένειας+παιδιού (όπου αυτές υπάρχουν...); Μετά μιλάμε για φιλότιμο και άλλες τέτοιες π@π@ριές που νομίζουμε ότι μας χαρακτηρίζουν ως λαό. Live your myth in Greece
Το Σάββατο στο σούπερ-μάρκετ έφυγε από μπροστά μου αυτοκίνητο σε καλή θέση. Πάω να μπω, βλέπω το αναπηρικό σήμα κάτω. Όπισθεν, ψάχνω αλλού. Μέχρι να στρίψω, άλλος μπαίνει στη θέση. Φυσικά χωρίς σήμα αναπήρου στο τζάμι. Υποθέτω ότι αρτιμελής ήταν κι αυτός που είχε φύγει. Αλητάμπουρες.
σε αυτές τις περιπτώσεις :
-
Από τέτοια... Άλλο τίποτα...
Πριν χρόνια, σε ανάλογο σκηνικό όπου 'κυράτσα' με Grand Cherokee έχει παρκάρει σε θέση για ανάπηρους, τυχαίνει και περνάω - όντας μαθητής - βγάζω ένα τετράδιο και ένα στυλό απ' την τσάντα, σκίζω μια σελίδα και της γράφω 'Καλή μου κυρία, εφόσον παρκάρατε σε θέση για ανάπηρους και σας είδα να βγαίνετε και να περπατάτε κανονικότατα, μάλλον είστε ανάπηρη στον εγκέφαλο. Περαστικά σας'. Γυρίζει μετά από λίγα λεπτά με το παιδάκι της, το οποίο προσέχει το χαρτί, το πιάνει, διαβάζει τι γράφει και όλο απορία και στεναχώρια της κάνει: 'Μαμά, είσαι ανάπηρη;' Περιττό να πω ότι με 2 φίλους που έχουμε κάτσει σε παγκάκι παραπέρα να δούμε τι θα γίνει έχουμε πεθάνει στα γέλια...
Edit: Καλά, τους street panthers τους έχω 'χτίσει'...
-
Όποιος θέλει να εξαντλήσει όλο το απόθεμα αυτοκόλλητων που διαθέτει μπορεί να επισκεφτεί Σάββατο το ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο.
Δύο ζώα έχεσα που πάρκαραν σε θέση οικογένειας με μικρό παιδί, κανενός δεν ίδρωσε το αυτί. Μέχρι και 'κάλεσε την αστυνομία' μου είπε ένας. Αν δεν είχα το παιδί μέσα στο κρύο θα το έκανα! Μάλιστα και οι δύο χώθηκαν, λόγω των ιδιαίτερα φαρδιών λωρίδων, ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει στις θέσεις αυτές...
Ο κύβος ερρίφθη. Προμηθεύομαι αυτοκόλλητα άμεσα. -
Κινούμαι επί της Μαιζώνος, πλησιάζοντας τη διασταύρωση με την Αγ.Νικολάου. Το φανάρι για τα αυτοκίνητα είναι πράσινο. Ξαφνικά, νεαρή πεζός κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο στο δρόμο. Γυρίζει το κεφάλι της προς την κατεύθυνση της κίνησης των αυτοκινήτων με βλέπει που έρχομαι και αποφασίζει πως είναι μια καλή στιγμή για να επιχειρήσει να περάσει το δρόμο. Φρενάρισμα πανικού, τα ηλεκτρονικά της C4 σε πλήρη δράση, με αποτέλεσμα να σταματήσω 2-3cm πριν από την κοπέλα, που με κοιτάζει έκπληκτη. Κάνω χειρονομία απόγνωσης, οι υπόλοιποι πεζοί να προσπαθούν να καταλάβουν τί ακριβώς σκεφτόταν η κοπέλα, με αποκορύφωμα έναν κύριο μου μου λέει 'τί να πεις;'. Θα αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε και μέσα στο κέντρο...
-
Ο χειροτερος παντως δρομος του κεντρου της Πατρας ειναι μακρααν η Κορινθου..
Και επιτελους η δημοτικη αστυνομια πρεπει να κυνηγησει το διπλοπαρκαρισμα στη Κορινθου κυριως οπως και σωστα εκανε και κανει σε πολλα σημεια της Πατρας.. Βγαλτε 3 μηχανακια και αλλαξτε τους τα φωτα Κορινθου και Αγιου Ανδρεου..Ευτυχως η Ελλ Στρατιωτου με τα κολωνακια εγινε μια οαση.. Κυριακη απογευμα χθες καναμε 10 λεπτα να παμε απο Γουναρη και Αγιου Ανδρεου μεχρι Αγιου Ανδρεου-Αρατου επειδη 5 ΜΑΛΑΚΕΣ θελαν να φανε κρεπουλα στο Signiore..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]