-
Έχει κανείς λινκ για το powered up του Ιερεμία?Τόρρεντ κατά προτίμηση.Pm καλύτερα για να μη δημιουργήσουμε και πρόβλημα στο φόρουμ.
thanks in advance!! -
Aν βρεθεί θέλω και εγώ!
-
Δεν έχει ακόμα αρκετούς seeders, εχθές κυκλοφόρησε, στο monova.org κάντε μια αναζήτηση.
Πρίν δυόμιση ώρες το έβαλα να κατεβαίνει... 60kbps μέση ταχύτητα και θέλει άλλη μια ώρα. -
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Δεν έχει ακόμα αρκετούς seeders, εχθές κυκλοφόρησε, στο monova.org κάντε μια αναζήτηση.
Πρίν δυόμιση ώρες το έβαλα να κατεβαίνει... 60kbps μέση ταχύτητα και θέλει άλλη μια ώρα.όλο κλειδωμένα rar έχει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρίν δυόμιση ώρες το έβαλα να κατεβαίνει... 60kbps μέση ταχύτητα και θέλει άλλη μια ώρα.όλο κλειδωμένα rar έχει
+1000
-
κυκλοφορησε...
Clarkson.Powered.Up.DVDRIP.2011
το βρηκα σε private torrent, οποτε μη μου στελνετε pm, ψαξτε το και λογικα σε λιγο θα ειναι παντου.
-
Κατεβαίνει από pirate bay
-
-
Αρκετά ''χορταστικό''!!!!
-
Τρομερή η πίστα, ωραία η βουνίσια διαδρομή, καλή και η ανάλυση του video, αξίζει.
-
Κι εγώ κατεβάζω τώρα, από το παλιό, συμπαθητικό, σαρκοβόρο ψαράκι
-
-
Να γίνω λίγο κακός??
-
μετά εφτιαξε, διακοσάρισε
-
με 1.8 ΜΒ/s το κατέβασα από τον 'κόλπο'.
-
Κι εγώ σχετικά πολύ γρήγορα!!
-
-
-
Mου έβγαλε φτήνια, Βρετανομουντίλα και μιζέρια, σε σχέση με το τελευταίο dvd του Clarkson πάντα. Αυτός ήταν στην
τρομερή Paul Ricard στη Γαλλία, με κορυφαία αυτοκίνητα και υπέροχο καιρό, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν χαζομαρούλες
στον αεροδιάδρομο, με τα αυτοκίνητα που ήταν εκεί από τα γυρίσματα της σαιζόν. Βλέπεται, αν και έχει αρκετά βαρετά
σημεία και κλισέ που έχουμε ξαναδεί.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion