-
Μικρός ο κόσμος, για αυτό να προσέχετε!!!
O vellerefontis 'συνελήφθη' σήμερα εντός του Ζαππείου !
Πήγαινα ποδαράτος μετά συζύγου για δουλειές στο κέντρο και συναντηθήκαμε, καθόσον ο Vel είχε πάει για ενημέρωση σε θέματα σχετικά με την εργασία του στο συνεδριακό χώρο του Ζαππείου .
Συζητήσαμε για διάφορα, περπατώντας παρέα μέχρι την Μητροπόλεως, όπου και ... χωρίσαν οι δρόμοι μαςΓια τη συνάντηση, μάλλον θα συμμετέχω, αλλά προς το παρόν.... επιφυλάσσομαι
@ kotetsi : Κυριάκο, σου χρωστάω απάντηση, θα στείλω pm ... πριν ξημερώσει !
-
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις;Μόλις λάλησε ! εχεις pm
-
Ναι, τσαγάκι...Ε, αμα εχει και τσαγακι στο μενου, θα ερθω και εγω τοτες...
Συναντηση, xωρις λιγο κρεατικο, αλλα και χωρις μια βολτα 'ζεσταμα', ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πραγματικη συναντηση αυτοκινητιστικου forum...
Προτεινω λοιπον, προς τα Βορεια, συνδυασμο Παλαιας Πεντελης (στο 'πετρινο', με σουβλακια κρεμμυδατα κτλ, μπιφτεκια, πατατες, και κανα δυο εναλλακτικες σαλατες, σε νορμαλ τιμες και οχι 'γδυσιμο') και βολτα προς Νεα Μακρη μεσω Αγ. Πετρου, ή κοντινα εναλλακτικα Ντραφι ring, ή στα Νοτια προαστεια κανενα Ζαχο, και την γνωστη 'καγκουρικη' διαδρομη λιμανακιων, μεχρι και...Σουνιο ,ή μεχρι οπου εχει ορεξη και βενζινη ο καθενας...
Απογευματινες μετα τις 18:00 ειναι καλα? Καμμια Πεμπτη, Παρασκευη? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σκοτωθήκατε να πηγαίνετε για καφέδες βλέπω όσο καιρό έλειπα ή είχα εξεταστικήΤέρμα τα καλαμπούρια όμως
Λοιπόν Κύριοι
Πρόταση για καφέ-μπύρα-κρασάκι την Παρασκευή
μην φοβάστε γιατί- δεν θα πάμε μακριά
- δεν θα φάμε
- δεν θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα
- δεν θα κάψουμε την πανάκριβη πλέον βενζίνη
**Στροφοδιαδρομές δεν έχει
O Vel στρώνει φρένα **Προτείνεται προορίσμους παρακαλω
ΥΓ:παρασκευή δεν μπορώ γμτ.
-
Για φαγητό, αν κανονιστεί τελικά για Πεντέλη (χωρίς φυσικά να αποκλείω άλλους προορισμούς), Πεμ-Παρ βραδάκι θα μπορώ κι εγώ.
-
...
Αφού
- δε θα πάμε μακρυά
- δε θα φάμε
- δε θα κάψουμε βενζίνη
- δε θα στρίψουμε
προτείνω να μαζευτούμε και να πιάσουμε να κάνουμε καμιά φλοκάτη. Χειμώνας έρχεται, θα μας χρειαστεί.
Σταδιάλα ρε τραχανά που δε θα φάμε!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σκοτωθήκατε να πηγαίνετε για καφέδες βλέπω όσο καιρό έλειπα ή είχα εξεταστική
Τέρμα τα καλαμπούρια όμως
Λοιπόν Κύριοι
Πρόταση για καφέ-μπύρα-κρασάκι την Παρασκευή
μην φοβάστε γιατί- δεν θα πάμε μακριά
- δεν θα φάμε
- δεν θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα
- δεν θα κάψουμε την πανάκριβη πλέον βενζίνη
**Στροφοδιαδρομές δεν έχει
O Vel στρώνει φρένα **Προτείνεται προορίσμους παρακαλω
ΥΓ:παρασκευή δεν μπορώ γμτ.
καλύτερα να λέμε πότε μπορούμε κι όχι πότε δεν μπορούμε μήπως και βγάλουμε καμιά μέρα συνάντησης τελικά!
-
εγώ μπορώ όποτε θέλετε... αν κάνουμε πρώτα και 450χιλιόμετρα οπότε θα έχουν στρώσει και τα φρένα οπότε και θα τρέξουμε καμιά στροφή άμα λάχει! Ειδάλλως, θα είμαι στάσιμος για να γεμίσουμε κοιλιά, είτε με φθηνό τρόπο, δηλαδή τσάι σε λίτρα, είτε με ακριβό τρόπο (φαγητό)
-
Χωρίς πλάκα, πόσο καιρο στρωνεις φρένα;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χωρίς πλάκα, πόσο καιρο στρωνεις φρένα;!χθες μου τα βάλανε... οπότε μια μέρα προς το παρόν. Μάλλον δεν διαβάζεις τα ποστ μου...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
χθες μου τα βάλανε... οπότε μια μέρα προς το παρόν. Μάλλον δεν διαβάζεις τα ποστ μου...
Να πω την αλήθεια δεν μπαίνω στο τοπικ της volkswagen
Γιατί δεν κανείς αυτο που κάνει ο cavallino ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
χθες μου τα βάλανε... οπότε μια μέρα προς το παρόν. Μάλλον δεν διαβάζεις τα ποστ μου...
Να πω την αλήθεια δεν μπαίνω στο τοπικ της volkswagen
Γιατί δεν κανείς αυτο που κάνει ο cavallino ;
δεν ξέρω τι κάνει ο cavalino γιατί δεν διαβάζω κι εγώ τα post!
-
Χαχαχα
Δέκα δυνατά φρεναρισματα 100-0 (αλλα όταν σταματά εντελώς το αμάξι, αφήνεις φρένο).
Αυτο αναφέρει η ferodo. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΧαχαχαΔέκα δυνατά φρεναρισματα 100-0 (αλλα όταν σταματά εντελώς το αμάξι, αφήνεις φρένο).
Αυτο αναφέρει η ferodo.υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι... ο καλύτερος που γνωρίζω προσωπικά, είναι ο εξής:
- περί τα 2000 χιλιόμετρα διαρκεί η όλη ιστορία (ή όσο να φύγει το τραπεζοειδές σχήμα του τακακίου στα άκρα του και να πιάσει δουλειά όλη η διαθέσιμη επιφάνειά τους πάνω στον δίσκο)
- τα πρώτα 500 καλό είναι η πέδηση να είναι μονο η απολύτως αναγκαία, χωρίς ξεσπάσματα και υστερίες αλλά και όχι επαναλαμβανόμενες καταστάσεις!
- δεν μα δεν πρέπει ποτέ όσο είναι καινούργια τα φρένα να μείνεις με πατημένο φρένο σε φανάρι μετά από μεγάλες ταχύτητες κίνησης ή πέδησης (κάτι δύσκολο σε αυτόματο).
- προοδευτικά, κάθε φορά που θα ζεστένεται επαρκώς το αυτοκίνητο για καλή οδήγηση (μηχανή, κιβότιο, λάστιχα κλπ) μπορεί κανείς να πιέζει όλο και περισσότερο τα φρένα του για επιβράδυνση αλλά όχι ακινητοποίηση (στάση)!
Αλλά σε στρωμένα φρένα συνιστούνται τα ακόλουθα:
5. αυτό που προτείνει ο φίλος, μπορεί να γίνει ως εξής για να αφαιρέσεις τυχόν βουνά και κοιλάδες ή υπολοίματα τακακίου πάνω στον δίσκο λόγο φρένου σε στάση μετά από καυτά φρεναρίσματα ή γενικότερη κακή χρήση...
ο ακριβής τρόπος είναι:
από 60 σε 20 χλμ/ώρα τρείς φορές το πολύ απανωτά με δυνατό αλλά όχι οριακό φρένο
από 100 σε 10 χλμ/ώρα δύο φορές το πολύ με διαστήματα ψύξης περί τα 15λεπτά εν κινήση με ταχύτητες άνω των 100
από τελική σε 90-120χλμ (ανάλογα με την διαθέσιμη τελική του αυτοκινήτου) μία φορά με σταθερά δυνατό φρένο...μετά από αυτά έχετε επαρκώς καθαρισμένα και στρωμένα φρένα.
τα δικά μου είχαν πετσικάρει οπότε και η αλλαγή τους...
-
Χμ... Αλλα με αυτο θες μεγαλύτερο ανοικτό δρόμο...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
εγώ μπορώ όποτε θέλετε... αν κάνουμε πρώτα και 450χιλιόμετρα οπότε θα έχουν στρώσει και τα φρένα οπότε και θα τρέξουμε καμιά στροφή άμα λάχει! Ειδάλλως, θα είμαι στάσιμος για να γεμίσουμε κοιλιά, είτε με φθηνό τρόπο, δηλαδή τσάι σε λίτρα, είτε με ακριβό τρόπο (φαγητό)Εγώ τα είπα παντως
Συμφωνούμε στα υπόλοιπα αν κι ο δεύτερος δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβός -
Σας χαλανε πιτογυρα ας πουμε; Να πληρωσουμε 5€ ο καθενας να φαμε αν θελετε δηλαδη...
-
Ωπ !!!!!!!
3 γουρουνάκια Κιφησιά -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωπ !!!!!!!
3 γουρουνάκια ΚιφησιάΚάθε πρόταση σου για συνάντηση, με οδηγεί όλο και περισσότερο, στο ότι δεν λαμβανεις υπόψιν πολλούς παράγοντες
Μια κέντρο, μια 100 χιλ μακριά, μια στο χάος... Τώρα κιφησια.
Για πες μου, που θα παρκάρουν κοντα στα 3 γουρουνακια, 15 αυτοκίνητα;
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...