-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετα απο μια εκπληκτική MB E250 ... ομολογώ πως με ενθουσιάζει ακόμα το QQ μου.
Όμως! Το έκαναν που το έκαναν 2κίνητο ... δεν μπορούσαν να το κάνουν πισωκίνητο ρε γαμώτο!!!Καλυτερα να του εβαζαν τουρμπομοτερ. Τοτε μαλιστα.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Όμως! Το έκαναν που το έκαναν 2κίνητο ... δεν μπορούσαν να το κάνουν πισωκίνητο ρε γαμώτο!!!Καλυτερα να του εβαζαν τουρμπομοτερ. Τοτε μαλιστα.
Θα ήταν όμως και ακριβότερο!
Για το 1,6 έχει συζητηθεί προ πολλού και επι πολλού το τι χρειαζεται για να γίνει καλύτερο ή μαλλον 'άλλο' απο αυτο που είναι!
Ενα 6ταχυτο κιβώτιο, έναν 1,6 τουρμπο ... θέτω και εγω τωρα την πισωκίνηση! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετα απο μια εκπληκτική MB E250 ... ομολογώ πως ΔΕΝ με ενθουσιάζει ακόμα το QQ μου.
Όμως! Το έκαναν που το έκαναν 2κίνητο ... δεν μπορούσαν να το κάνουν πισωκίνητο ρε γαμώτο!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα ήταν όμως και ακριβότερο!
Για το 1,6 έχει συζητηθεί προ πολλού και επι πολλού το τι χρειαζεται για να γίνει καλύτερο ή μαλλον 'άλλο' απο αυτο που είναι!
Ενα 6ταχυτο κιβώτιο, έναν 1,6 τουρμπο ... θέτω και εγω τωρα την πισωκίνηση!+1000 (για την πισωκίνηση δει έιμαι σίγουρος) αλλα έχω την εντύπωση ότι για όλα αυτά είναι πλέον λίγο αργά....
-
Ας τα σκεφτούν στην επομενη γενιά. Σ' αυτη μια χαρα τα πήγε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ας τα σκεφτούν στην επομενη γενιά. Σ' αυτη μια χαρα τα πήγε.Αν λάβουμε υπόψην την κρίση, την μείωση των μισθών και την όλη κατάσταση ......στην μεθεπόμενη δεκαετία και να σκεφτούν τα καλύτερα οι Νισσάν αίοι .............. εμείς ...................................... θα σκεφτόμαστε μόνο την επιβίωση μας και την επιβίωση των παιδιών μας!!!!!
-
Κώστα, τοτε είμαστε τυχεροί που πήραμε αυτη τη γενιά που είναι 'απλή' κατασκευή. Απροβληματιστη θα είναι και θα αντέξει στα χρόνια ... της φτώχιας!
Θα αντεχει και θα κυκλοφορεί λόγω υψους με την δέουσα ευκολία στις εγκαταλελειμμένες απο καθαριότητα, συντηρηση, καλοπισμό πόλεις μας και στην ανυπαρκτη άσφαλτο, θα κυκλοφορεί έστω και με δείγμα καυσίμου (το δικο σου σίγουρα λόγω καταναλωσης), θα χωράει άνετα την οικογενεια για μόνιμη κατοικία και θα προσφερει και θεα λόγω ύψους, θα χρησιμοποιεί εναλλακτικές μορφές ενεργειας σε θερμανση και μαγείρεμα (ηλιακή και θερμοσυσσώρευση ο inox διακοσμος μου) κλπ ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κώστα, τοτε είμαστε τυχεροί που πήραμε αυτη τη γενιά που είναι 'απλή' κατασκευή. Απροβληματιστη θα είναι και θα αντέξει στα χρόνια ... της φτώχιας!
Θα αντεχει και θα κυκλοφορεί λόγω υψους με την δέουσα ευκολία στις εγκαταλελειμμένες απο καθαριότητα, συντηρηση, καλοπισμό πόλεις μας και στην ανυπαρκτη άσφαλτο, θα κυκλοφορεί έστω και με δείγμα καυσίμου (το δικο σου σίγουρα λόγω καταναλωσης), θα χωράει άνετα την οικογενεια για μόνιμη κατοικία και θα προσφερει και θεα λόγω ύψους, θα χρησιμοποιεί εναλλακτικές μορφές ενεργειας σε θερμανση και μαγείρεμα (ηλιακή και θερμοσυσσώρευση ο inox διακοσμος μου) κλπ ...Aκριβώς!!!! Εχεις απόλυτο δίκιο!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1
225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
325 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,4 !!!!!
400 με 5,4 !!
500 επίσης 5,4 !!
Τσεκάρησα όμως ότι η πραγματική κατανάλωση είναι +1 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα περίπου !!!!!Εσείς τι λέτε;
-
Ότι θα το μπουκώσεις όπως το πας και μετά θα λες ότι δεν τραβάει
-
Μια χθεσινή διαδρομή λίγων χιλιομέτρων μέσω ΕΟ και Περιφερειακού απο Περαία για Τούμπα ... 8,9 απο 8,8!
Εσείς τι λέτε;Δεν έχω την υπομονή να ακολουθήσω τετοια οδήγηση στο QQ μου! Με την συμπεριφορά μου στο QQ μου όση είναι η καταναλωση σου ... είναι και η δική μου όταν είναι σταματημενο στο γκαραζ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μια χθεσινή διαδρομή λίγων χιλιομέτρων μέσω ΕΟ και Περιφερειακού απο Περαία για Τούμπα ... 8,9 απο 8,8!Πόσο καιρό ήσανε χωρίς δίπλωμα το καλοκαίρι Κώστα?
Κανόνισε να μου κάνεις παρέα σε λίγο καιρό -
Δεν έχει καμερες εκεί. Και πλέον χειμώνας ... λείπουν τα μπλόκα με ΕΛΑΣ, ΕΜΑΚ, ΟΥΚ, ΝΑΤΟ κλπ δυναμεις που υπάρχουν εκεί το καλοκαίρι!
Με το 'ανοιγμα' που έχει το QQ διασκεδάζω επιταχυνση και όχι τελικές. Οπότε δεν υπάρχει θεμα!
-
176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1
225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
325 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,4 !!!!!
400 με 5,4 !!
500 επίσης 5,4 !!
και ετσι απολαμβανεις το Qashqai σου?αν ο σκοπος σου ηταν το 5,4 μαλλον λαθος αμαξι αγορασες -
Τσεκάρησα όμως ότι η πραγματική κατανάλωση είναι +1 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα περίπου !!!!!Εσείς τι λέτε;
Οτι σωστα το καταλαβες.
-
Γιατι βρε παλικαρι δεν το πηρες diesel,ωστε να το χαιρεσαι στο δρομο και να βλεπεις μονιμα και χωρις αγχος την
καταναλωσηαπο 4,7 εως 5,7 και να ξεχνας τον βενζινα και το ΔΝΤ.Μηπως δεν εισαι απο επαρχια ???? -
Ναι επαρχία μένω αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πετρέλαιο που είχε και 3000 πιό ακριβό!!!!
Ναι επίσης με οικονομική οδήγηση απολαμβάνω το αμάξι μου διότι .... νεαρότερος νόμιζα εσφαλμένα ότι τρέχοντας και καταναλωνοντας ασύστολα βενζίνη απολαμβάνω οδήγηση, τώρα απολαμβάνω!!!! Ούτε όταν είμαι Αθήνα με κατανάλωση 8,5 απολαμβάνω οδήγηση!!!!!
Τέλος πάντων.... δεν είμαι της αποψης .... πλήρωνε μ@@@@@@α!!!! -
Ναι επαρχία μένω αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πετρέλαιο που είχε και 3000 πιό ακριβό!!!!
Ναι επίσης με οικονομική οδήγηση απολαμβάνω το αμάξι μου διότι .... νεαρότερος νόμιζα εσφαλμένα ότι τρέχοντας και καταναλωνοντας ασύστολα βενζίνη απολαμβάνω οδήγηση, τώρα απολαμβάνω!!!! Ούτε όταν είμαι Αθήνα με κατανάλωση 8,5 απολαμβάνω οδήγηση!!!!!
Τέλος πάντων.... δεν είμαι της αποψης .... πλήρωνε μ@@@@@@α!!!!costaslio, σιγουρα εχεις φτασει σε αλλο επιπεδο την οδηγηση ενος QQ, αλλα η απολαυση ειναι υποκειμενικο θεμα, στις καταναλωσεις που μας λες υποθετω οτι μιλαμε για κυλιση οπου εχεις αρκετο χρονο να απολαυσεις τοσο το αυτοκινητο εσωτερικα οσο και την φυση εξωτερικα, την οδηγηση σαν σπορ και απολαυση εγω τουλαχιστον την καταλαβαινω διαφορετικα, καποιες διαδρομες που εχω ξεχωρισει και τις κανω μονος δεκαδες φορες (κατι σαν φαρμακο), μου ετυχε να τις κανω σαν συνοδηγος σε βολτα και πραγματικα ειδα τριγυρω πραγματα που δεν ειχα καν προσεξει, με αυτη τη λογικη ειμαι σιγουρα χαμενος,
απλα δεν το βλεπω ετσι.
Για καποιους το -1 lt/100χλμ δεν μπορει να μπει στην ιδια ζυγαρια με το +1cm στο χαμογελο. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Τέλος πάντων.... δεν είμαι της αποψης .... πλήρωνε μ@@@@@@α!!!!costaslio, σιγουρα εχεις φτασει σε αλλο επιπεδο την οδηγηση ενος QQ, αλλα η απολαυση ειναι υποκειμενικο θεμα, στις καταναλωσεις που μας λες υποθετω οτι μιλαμε για κυλιση οπου εχεις αρκετο χρονο να απολαυσεις τοσο το αυτοκινητο εσωτερικα οσο και την φυση εξωτερικα, την οδηγηση σαν σπορ και απολαυση εγω τουλαχιστον την καταλαβαινω διαφορετικα, καποιες διαδρομες που εχω ξεχωρισει και τις κανω μονος δεκαδες φορες (κατι σαν φαρμακο), μου ετυχε να τις κανω σαν συνοδηγος σε βολτα και πραγματικα ειδα τριγυρω πραγματα που δεν ειχα καν προσεξει, με αυτη τη λογικη ειμαι σιγουρα χαμενος,
απλα δεν το βλεπω ετσι.
Για καποιους το -1 lt/100χλμ δεν μπορει να μπει στην ιδια ζυγαρια με το +1cm στο χαμογελο.Koiτα!!!! Στο παρελθόν έχω πληρώσει πολλά σε αυτοκίνητα , φτιαξίματα βενζίνες κ.λ.π.!!! Τώρα με το κασκάι απόλαυση για μένα είναι να το οδηγώ από το σπίτι στην δουλειά και το αν'άποδο και βόλτα μόνος ή με την οικογένεια!!!! Απόλαυση είναι ότι οδηγώ ένα αμάξι που μου αρέσει εμφανισιακά και απολαμβάνω το κύρος που μου δίνει η εργασία μου που συνάδει απόλυτα με το μαύρο κασκάι μου και ενισχύει αυτό το κύρος!!!! Απόλαυση είναι όταν πάω επίσης στο βενζινάδικο που είναι μια φορά τον μήνα !!!!! Τώρα εαν θέλω αγωνιστική οδήγηση θα την κάνω με το κατάλληλο αμάξι φίλου και στον κατάλληλο χώρο όπως επίσης και οι εκτός δρόμου αποδράσεις !!! Δεν είναι συνετό για κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα στον δρόμο νομίζοντας ότι είναι οδηγός αγώνων !!!! Ο καθένας όπως στρώνει θα κοιμηθεί !!!! Τι νομίζετε όταν πιό μικρός σε ηλικία νομίζοντας διάφορα έκανα τετακέ και ..... είχα αγκαλιάσει κολώνες της ΔΕΗ στην θηβών; Μια τρύπα στο νερό δούλευα για το αμάξι ενώ τώρα το αμάξι δουλεύει για μένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τι νομίζετε όταν πιό μικρός σε ηλικία νομίζοντας διάφορα έκανα τετακέ και ..... είχα αγκαλιάσει κολώνες της ΔΕΗ στην θηβών; Μια τρύπα στο νερό δούλευα για το αμάξι ενώ τώρα το αμάξι δουλεύει για μένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι εξηγειται γιατι δεν απολαμβανεις την πραγματικη οδηγηση.
Δεν είναι συνετό για κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα στον δρόμο νομίζοντας ότι είναι οδηγός αγώνων !!!! Ο καθένας όπως στρώνει θα κοιμηθεί !!!!!
Δεν μιλησα πουθενα για επικινδυνη οδηγηση σε δρομους,επισης η ηλικια μου δεν μου επιτρεπει να νομιζω πραγματα που 'πιστευω' οτι ειμαι, ολα εχουν την ωρα τους και τον χωρο τους, οσο για αγωνιστικη οδηγηση υπαρχει αλλο οχημα που την προσφερει σε οργανωμενο μαλιστα περιβαλον οπως ειναι η πιστα.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)